Új hozzászólás Aktív témák

  • RangerFox

    Topikgazda

    Battlefront 2

    Először is a játék 16 ezer forint, nem 20 ezer, a maradékból vehetsz egy üveg whiskey-t, amivel enyhítheted a fájdalmadat, hogy egy játékra ennyi pénzt kellett kiadnod :) És mit kapunk ezért a pénzért? Egy sztorit, ami nem túl ötletes, de cserébe tele van látványos jelenetekkel. A hossza ugyanannyi, mint a CoD, Battlefield kampányai, nem is értem, mire ez a nagy felháborodás.

    A multiplayer pedig nagyon jó. Visszaadja a star wars feelinget, a hangok, a zene, a látvány, minden nagyon passzol egymáshoz. Relatív kevés bug van a játékban, ami külön plusz pont. Ha ez nem lenne elég, a kiadó ingyen (INGYEN!!) fogja ellátni contenttel a játékosokat (hosszútávra tervezve) új hősökkel, pályákkal, játékmódokkal. Neked nem kell külön dlc-ket, vagy season pass-t venned, semmilyen plusz kiadással nem kell számolnod a játékkal kapcsolatban.

    Vannak benne lootboxok, amikből eshetnek olyan perkek, amik megnövelik a sebzésed, meg ilyenek. Ez igaz. De miért felejtitek el, hogy ez random történik. Ugyanúgy, ugyanannyi esélyed van arra, hogy a simán, játékban megszerzett pénzzel nyitsz ilyen perket, mintha igazi pénzért vettél volna lootboxot. A másik dolog pedig, hiába nyit ki ilyen perket a játékos, nem fogja tudni egyből használni, csak bizonyos szint elérése, vagy challange teljesítése után oldható fel. Így nem kerül előnybe az, aki a 0. perctől többet költött a játékra.

    Ha ez nem lenne elég, az EA hallgat a játékosokra, és ideiglenesen eltávolította ezt az egész rendszert a játékból. Az utóbbi 23 évben csak azon vannak, hogy jófejek legyenek a játékosokkal, ingyenes játékok, ingyenes DLC-k, felhasználóbarát megoldások, stb. Nem akarnak újra olyan rosszfiúk lenni. A Metacritic-es user rating pedig egy vicc, nem a játékot minősíti, hanem az utálathullámot, amit a játék vonzott maga után az elmúlt hetekben. Egyszerűen csak arról van szó, hogy a Mass Effect Andromeda túl régóta jelent meg, és a haterek nem tudtak belekötni másba.Mellesleg szerintem az a játék még így is nagyobb controversy az évben, mint ez a lootboxos megoldás.

Új hozzászólás Aktív témák