Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
lugomon
tag
válasz azigazimoris #13980 üzenetére
Ja. Csak a VA panelt minősítettem. IPS még mindig jobb.És ha úgy adódik, oldalról is nézgetem...és még színhűségben is jobb.
bala6120: mit nem értesz???[ Szerkesztve ]
Omega Testamentum
-
szg72
újonc
válasz azigazimoris #13747 üzenetére
Köszönöm, megnézem!
-
őstag
válasz azigazimoris #13200 üzenetére
+1
Tartalom sincs és sem lesz hozzá még sokáig.
A 4K egyenlőre a kereslet fenntartását szolgálja... hiszen kell valami impulzus, hogy az is vegyen, cseréljen akinek nem romlik el... Persze nem kis hazánk tipikus és átlagos állampolgárairól beszélek.
Ez volt anno a 3D szerepe is.
Aztán ki tudja mi jön majd 1-2 év múlva?
---
Nagyon fontos, hogy profi 4K-s TV-t vegyen az ember, hogy az SD felbontást amikor a panel natív felbontásán, azaz 4K-n kellene nézni, akkor tudjanak a képjavító eljárások valós időben a mozgóképet felskálázva úgy-ahogy felrakni, hogy legalább messzebbről mutasson. Kicsi bonyolult körmondat, de mivel közhelyszerű... úgyis mindenki tudja, hogy mire gondolokMeliora sunt bono inimica
-
Pitterix
őstag
válasz azigazimoris #13078 üzenetére
Köszi!
Megpróbálom!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
dualcore
őstag
válasz azigazimoris #12273 üzenetére
Az enyém is csak pihen.
-
dualcore
őstag
válasz azigazimoris #12271 üzenetére
Olyan nincs, hogy egy Philips elromlik.
-
dualcore
őstag
válasz azigazimoris #12267 üzenetére
Nekem is UPC Humax HD beltéri van és nincs ilyen problémám, viszont a fenti szaggatott csík volt nekem is, de a régi tv-m (7404) a 4 irányú nyíllal tudtam felfelé tolni a képet és eltűnt a csík.
-
tkonya
aktív tag
válasz azigazimoris #12267 üzenetére
Ip tv-nél felül szagatott fehér vonal😃 De ez ritka😃
[ Szerkesztve ]
Motorola Edge 30 Fusion
-
lorinser
senior tag
válasz azigazimoris #12202 üzenetére
Nem kell infrás telefon:
- a telefont állítsd be úgy, mint ha fényképezni akarnál
- fordítsd a távirányítót a kamera felé
- a távirányítón kezd el nyomkodni a gombokat és figyeld a telefon kijelzőjén, hogy a távirányító infrája villog-eHa villog, akkor a távirányító jó és valszeg a TV infra érzékelője lesz a hibás.
Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
busman_
tag
válasz azigazimoris #12202 üzenetére
Erre nem gondoltam, de sajnos nincs ilyen teló senkinek az ismerettségi körömben
-
fabias82
tag
válasz azigazimoris #12188 üzenetére
Köszi, az infót!
-
-szabi-
addikt
válasz azigazimoris #11943 üzenetére
Jól tudom, tied és 6589 között csak megjelenésbeli különbség van.
Passziv 3D, natúr 100Hz, stb.
Kicsit megosztanád tapasztalatod?
Előre is köszönöm.üdv
szabi -
TIT
veterán
válasz azigazimoris #11943 üzenetére
Na igen ez lemaradt,hogy annak már jó képe van,nekem is 6509 van és van olyan képe mint a 7 éves 9603-nak,ami talán sharp paneles.
-
access_denied
senior tag
válasz azigazimoris #11731 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
A többi hozzászólás alapján inkább a kinti modellt kellene majd megvennem? Még várok decemberig, egy pár 10e Ft-al egészen biztosan olcsóbb lesz.
-
törölt tag
válasz azigazimoris #11731 üzenetére
Nem is a tuner számít, hanem azért nem mindegy, mert a ny-európai régióba elvileg más, és
jobb minőségű panellal szállítják. Példa lehet erre dualcore esete a 7-es UHD-vel. -
sebgutkopf
őstag
válasz azigazimoris #11552 üzenetére
TV készülék <> Műsorszolgáltató
Én kérek elnézést, biztos én vagyok a szellemi fogyatékos, aki szerint ez két külön fogalom!
-
Gijon
senior tag
válasz azigazimoris #11385 üzenetére
Jogos, ami jól működik..., de az előzőekkel nem igazán voltam megelégedve. Remélem ez stabilabb.
-
Gijon
senior tag
válasz azigazimoris #11381 üzenetére
Nálam határozottan gyorsabb lett a menü része az új FW-vel. (6589)
-
dualcore
őstag
válasz azigazimoris #11381 üzenetére
+1
-
Skyfish
tag
válasz azigazimoris #11342 üzenetére
Igen vitték vissza azonnal.
-
syC
addikt
válasz azigazimoris #11218 üzenetére
A kérdés az hogy csak az én tévémmel nem kommunikál az app, vagy globálisan egyikkel sem. Ha így lenne, minek adták volna ki az app iOS verzióját? Azóta is kutatom a megoldást.
•
-
válasz azigazimoris #11201 üzenetére
Persze, csak egy felvetés volt részemről, ahogy a többi típusú is, nem baj ha az aktuális témát jól át rágja, és mi ebben segítünk
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Zoli1222
addikt
válasz azigazimoris #11189 üzenetére
Ezek szerint nem gáz, ha nem fehér a fal. Mennyire ütnek el a színek?(#11190) syC: köszi!
[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
válasz azigazimoris #11099 üzenetére
Így van ez igaz.
Azért írtam a minimumot 32 Gb-nak, mert adástípustól függően (SD-HD) akár 6 óra arra is elfér. Tény egy 500-as az már tökéletesen elég.És még annyit: a felvételt csak az adott készüléken tudod visszanézni, máshol vagy pc-n sem.
-
ftc
nagyúr
válasz azigazimoris #11092 üzenetére
Időközben megoldva.
kihúztam bedugtam közben nyomtam a bekapcs gombot a távirányítón. Azóta megy...
szervizt még viccből se...
-
válasz azigazimoris #11092 üzenetére
Így van, plusz egy ellem csere a távrecsegőbe
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
TIT
veterán
válasz azigazimoris #10955 üzenetére
Miért ne?
Peestike: A 3d csak addig nem kell amíg nem használod.[ Szerkesztve ]
-
gyurlaci
csendes tag
válasz azigazimoris #10853 üzenetére
Köszi.
Tényleg informatív oldal!
Közben rákerestem a T2 szabványra amit a németek 2 év múlva kívánnak bevezetni.
Nálunk majd 2020.
Még egyszer köszi. -
sebgutkopf
őstag
válasz azigazimoris #10758 üzenetére
Ez sem teljesen pontos. A philips elektronikája ugyanis folyamatosan változtatja a háttérvilágítás erejét és teljesen automatikusan vezérli. A fényerő nevű paraméter egyedül a fekete szint állítására szolgál. Számok tekintetében kb azt, hogy a bejövő jel szerinti nány %-os szürkét (rgb kódon a 0-255 skálán mely 0 feletti értékek legyenek már feketék) mossa már feketének a tv, illetve ha magasra állítod, akkor semmi se lesz fekete csak szürke.
A háttérvilágításra közvetlenül legjobban ható paraméter a philips tv-knél a kontraszt (nem keverendő a video kontraszt-al). A kontraszt növelésével a fehér szín egyre világosabb lesz és vele együtt nő a tv fogyasztása (ha ki van kapcsolva a fényszenzor meg automatikus kontraszt opciók), ami a fényerő és háttérvilágítás növelése miatt következik be. -
sly54
tag
Köszönöm
-
dualcore
őstag
Ahogyan te említed: Samudzsík, nem is tudom hogy a fenébe vannak még jelen. Amiket mostanában láttam tőlük alsó, és alsó közép szegmensben, hát nem is tudom, olyan nagyon gáz. És nem vagyok elfogult!!!
-
sebgutkopf
őstag
válasz azigazimoris #10133 üzenetére
A memóriát nem, de mondjuk az usb kábeleket igen. Egy hdmi (főleg hogy már oldalt, hátul, fényképezőgépen mindenhol van) esetén nem egy irreális elvárás ez.
Ha már pc, akkor manapság eSata és társai is mind hot swap-es, sőt a sima sata esetén is támogatott.Szóval igen. Szerintem szar, ha egy hdmi nem használható menet közben.
-
TIT
veterán
válasz azigazimoris #10133 üzenetére
Még jó de az kicsit más,scart-ot,rca-t nyugodtan lehet semmi baja nem lesz,amúgy írták,hogy valamit nagyon elszúrtak a hdmi-nél,hogy ilyen kényes.Fülest is lehet dugdosni ki-be mégse lesz baja,sőt ott nem is baj ha úgy csináljuk.
Telefont is csomó ember rádugja a 220-ba lógó töltőre még sincs semmi baja.
Más az elmélet és más a gyakorlat.
Amúgy a leírásba közölni kéne mert különben nem a felhasználó a hibás.[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz azigazimoris #9201 üzenetére
A 7-es egyértelműen jobb.
-
csalafinta65
senior tag
válasz azigazimoris #8198 üzenetére
-
nababika
aktív tag
válasz azigazimoris #8072 üzenetére
Mostmar jó. Csak nyomtalan voltam. Köszönöm.
-
azigazimoris
aktív tag
válasz azigazimoris #8071 üzenetére
Bár ahogy nézem mindkettő ugyanaz a verzió.
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
nababika
aktív tag
válasz azigazimoris #8069 üzenetére
Akkor ezek szerint az jó hozza. A nyelv bizonytalanított el. Köszönöm
-
bala6120
senior tag
válasz azigazimoris #8060 üzenetére
3-ból az egyiket sikerült működésre bírni, azzal sikerült a frissítés.
-
süti5
őstag
válasz azigazimoris #8051 üzenetére
Ezt tényleg nem értem
-
TIT
veterán
válasz azigazimoris #8051 üzenetére
Már megint?1x már eljátszották ezt,amúgy 1,5 havonta jön frissítés,úgy látszik ennyire trutyi köztudottan a szoftver
matthews: Melyik samud volt,mondjuk haver 7xxx tvje 4-5 éves is jobb mint a samuja(asszem 5-ös)
Csak a pana aktív felezi a felbontást?Még jó,hogy kiderült,gondolom nem hírdették.
Állítólag a passzív se felezi labortesztek szerint.100 hogy volt a 6109?Annyiért mindenkinek megéri.A 32pfk 6509 volt 166
[ Szerkesztve ]
-
Hudee
tag
válasz azigazimoris #8001 üzenetére
Megfigyeltem, hogyha megnyomom kicsit a sarkokat, akkor a bevilágítás mértéke csökken. (A bevilágítás a sarkoktól 4-5cm-re található). Tehát azokon a pontokon ahol bevilágítás van feszül a kijelző a kerethez. Ezzel itthon lehet valamit kezdeni? Vagy ha megmozgatom a csavarokat ugrik a gari?
-
süti5
őstag
válasz azigazimoris #7843 üzenetére
Köszi azért, utánajárok
-
süti5
őstag
válasz azigazimoris #7837 üzenetére
A routeren lóg néha 3-4 eszköz (2 laptop, 2 mobil), szóval ki kéne tudnia szolgálni
-
dualcore
őstag
válasz azigazimoris #7812 üzenetére
Várjad nyugodtan nagyon szép képpel fogsz találkozni, és a külleme is szép. A menü kicsit lassú lesz bár lehet a JVC sem volt idegbeteg. Nem fogsz csalódni benne.
-
t_vilmos
tag
válasz azigazimoris #7724 üzenetére
Én meg az 55PFH6309 szeretném rendelni, de most blokkolva vagyok. Vegyem ne vegyem ? Dilemma
Philips 55PFS6609 volt a másik kérdéses készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest