Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
csalafinta65
senior tag
válasz access_denied #11981 üzenetére
Köszi! ( akkor megfontolom )
-
csalafinta65
senior tag
Szia! Szerinted a 49 PUS 7150 ára , kb. 1 év múlva mennyi lehet majd?
-
csalafinta65
senior tag
válasz daniel2121 #11920 üzenetére
Köszönjük! Fáradj a Sony topikba!
-
csalafinta65
senior tag
egy még jobb ajánlat: [link]
-
csalafinta65
senior tag
Edigital-Philips TV akciók [link] ( hogy honnan szedtek elő megint 2014-es modelleket...de a 7600-as Európa díjas meg alig kapható, és horror áron van...)
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz daniel2121 #11771 üzenetére
Akkor bőven megéri. Csapj le ra, mert elviszik. Kevés a garanciás, használt Philips TV. Azt hiszem, újként, ha még lehet kapni, 140 körül volt.
-
csalafinta65
senior tag
válasz daniel2121 #11766 üzenetére
Jutányos ár!!! Főleg, ha még garis.
-
csalafinta65
senior tag
válasz daniel2121 #11760 üzenetére
Philips 42PFH6309
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #11754 üzenetére
Azért ennek a magyar "filipszes" szervízes bagázsnak lesülhet a bőr a pofájáról. Lélekben készítem magamat, ha az én készülékeim besz@rnak.
-
-
csalafinta65
senior tag
Abszolúte praktikus lenne. Mindegyik szaros globalista barom cég így csinálja. ( pl. LG is), lehet, hogy csak hazánkban. Ezek a gyártók csak a profitot ismerik, meg azt , hogy 2 évre gyártanak le( tudatosan ócska alkatrészeket beépítve) egy vagyont érő készüléket. Igaz, Magyarország az elektronikai cégeknek egy porszemnél is kisebb...
[ Szerkesztve ]
-
-
csalafinta65
senior tag
Ebbe már beleragadtál...ráadásul kb. 1 év , és 100 ezerrel olcsóbb lesz a mostani vásárolt TV-d. Hiába 5 év garis, már a felét sem fogja érni..Megtanultam, ha passzentos a kassza, ekkora összegekbe nem szabad belemenni. Ha passzentos. ( 14 napig, ha netes a vásárlás, elállhatsz a vásárlástól)
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Biztos én fogtam ki az egyik legutolsó CRT tévémmel, de az biza csak 6 évet ment. Gyönyörű szín vílága volt. Nem sík képcsöves, nem 100Hz-es. Baromi jó TV volt..Made in France pluszban. 29"-os.És képcsöve kimúlt, átlagos használat mellett.
TIT Táp probléma lesz az, Imádkozz, hogy ne SSB....
Mennyi a felhasználói szokásod?
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
-
csalafinta65
senior tag
válasz vadkörte #11237 üzenetére
Nem tudom, hogy miért nyüglődsz...Ma nincsenek 18 évig működő TV-k. A fejlődés sokkal gyórsabb, mint a képcsöves korszakban. Vegyél egy jó Philipset olyan helyen, ahol netes vásárlás esetén 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól, ha nem tettszene mégsem. Nincs rizikó. Az ambilight-ot meg kurvára megfogod szeretni. Mekkora méretűt szeretnél, mennyit szánsz rá? Edigital, vagy MM ajánlott. Nem szarakodnak a pénz visszaadásával.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz terka 1979 #11072 üzenetére
Jobban jártál volna az itteni szervízessel, szerintem.
-
csalafinta65
senior tag
-
csalafinta65
senior tag
válasz terka 1979 #11067 üzenetére
ment pü.
-
csalafinta65
senior tag
válasz terka 1979 #11065 üzenetére
Ne lenne jobb megjavíttatni??? ( a beleverésben szívesen segítek )
-
csalafinta65
senior tag
válasz terka 1979 #10998 üzenetére
5 év garival megvásárolhatod!!![link] Megbízhatóbb, mint a Philips, valszeg! Az elromlott Philips-el mit csinálsz???
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz terka 1979 #10981 üzenetére
Ezért kell plusz garit venni rá. Pl. Edigital, Media Markt. Vagy 5 éves garis akció keretén belül venni. Nekem, mint említettem 2 Philips készülékem van, 47 PFS 7109. Az egyikre van 5 év gari...a másikra csak 1. Ha gond lenne, a másikra is 5 év lesz... De őszintén sajnállak, mert kurva drága voltba TV-d, és felsőkategóriás. Szégyen a márkától, hogy 2,5 évesen besz@rik. Nem tudom, hogy ehhez pl. Németországban, Angliában mit szó, egy tulajdonos. Egyébként Nyugaton nem merik javítás céljából hetekre, hónapra elvinni a készüléket. Másnap visszajönnek ha kell, és még egy kijelző cserét is a vevő otthonában csinálnak meg. Legalább ennyi. De szerintem oda olyan készüléket visznek, ami többet bír. Csak nálunk packáznak, akár gariban is a tulajdonossal.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
[link] És ez????????
-
csalafinta65
senior tag
válasz terka 1979 #10937 üzenetére
Valszeg a Sony hazai képviseleténél külön kérésre elintézhető...bár a szabvány eltérés miatt nem valószínű, hogy eredeti Japán készülék működne itthon. A legjobb ajánlatok, a Csehországban összeszerelt Panasonic TV-k. Az minőségi összeszerelés még.
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz terka 1979 #10933 üzenetére
Hiába vered az asztalt...Sajnos 24 hónap garit kaptál rá. Sajnos megszívtad. Már bocs. ( van itt az oldalon egy szerelő srácnak topikja, olcsón, jól dolgozik, és a fórumában meg is kérdezheted, hogy milyen összegre számíthatsz. Márkaszervízek esetén, kp-s javításnál egyedül a Panasonic szervíz dolgozik becsületesen. Sajnos nem csak az ssb drága, de a javítási költség is horror...
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
45 + szerelés...megéri? Mikor vetted a készüléket?
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz terka 1979 #10928 üzenetére
30 -35 ezer ft. Ha van egyáltalán még...
-
csalafinta65
senior tag
válasz #94529552 #10917 üzenetére
Te, Pumma...nem fejeznéd be itt ezen a ponton? Kurvára unalmas, fárasztó, okoskodó, kötekedő vagy. Szívem szerint azt mondanám, hogy takarodj, de nem mondom. A szép szóból értenél? Köszönöm, köszönjük. ( TIT fórumtárs tudása megkérdőjelezhetetlen, és eggyé vált a fórummal. Cél nélküli ingerlése belőlem vált ki agresszivitást. Elég volt!
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz #94529552 #10911 üzenetére
Amíg itt fel nem tűnsz, teljes nyugalom honol. E is tény. Több user, és még teszt is megerősítené. Ezen picit gondolkodj el! Köszönöm,( TIT sok-sok igen hasznos infóval gazdagította, gazdagítja eme topokot. Elfogult? Ez megbocsájtható. Minden Philips tulajnak is, ugyanúgy.)
-
csalafinta65
senior tag
-
csalafinta65
senior tag
válasz Luck Dragon #10881 üzenetére
47PFS7109 már nem kapható sehol sem Magyarországon. Múlt héten egy magán emberkétől vettem egyet, amit 2 hete hozott be az országba. Én eladtam a 42-met , és most már 2 db 7109-em van! (135 ezer ft volt!!!! )
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz zsoltika69 #10864 üzenetére
Milyen Tv-ről van szó? Csak a youtube nem megy?
-
csalafinta65
senior tag
-
csalafinta65
senior tag
válasz Monya78 #10826 üzenetére
7-es széris 10 hónap után besz@rik...Gratulálok a Philipsnek! Kíváncsi leszek a 2db 7109-emre, mikor fog betojni először...az egyik szinte soha nincs bekapcsolva...az a 42-es. Mindenesetre szomorú, hogy pluszban még a szervíz is szarul dolgozik . Valaki itt dícsérte a javító szolgálatot...
-
csalafinta65
senior tag
válasz Gergő198805 #10816 üzenetére
Itthon is elviszik javítás esetén a hibás tv-ét?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Jövedelem
- Autós topik
- ZIDOO médialejátszók
- Villanyszerelés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest