Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
syC
addikt
válasz csalafinta65 #11282 üzenetére
Semmiképpen nem viszem vissza, csak mert meggondoltam magam, vagy ilyesmi. A tv még mindig baromira tetszik, eddig tv-k sem volt 4 éven át, nem volt szükség rá. Most viszont mindenképpen kellett valami. Akkor, ott. Innentől nem rajtam múlik, hogy vissza viszem. Ha megadja magát az elkövetkező 5 évben akkor, igen, ha nem, akkor marad. Egy gonddal kevesebb.
Köszönöm az észrevételeket, azzal is tisztában vagyok, hogy nem egy best-buy vétel volt. A mm-ban átalában minden drágább, netről biztosan meg lehetett volna rendelni olcsóbban. Egy kikötésem volt vásárláskor, meg akartam nézni élőben milyen. Szerencsétlenségemre (vidék) két szóbajöhető típus volt az áruházban: ez és a leharcolt 8109-es. Ez lett.
De hogy on is legyek: van még egy szoba, ahova kéne egy másik tv. Oda jó lenne egy kisebb is, mondjuk egy 40"-ig bezárólag, de jó lehet a 32-es is akár. Valami best-buy terméket esetleg tudtok ajánlani? Ambilightos természtesen
•
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gumi és felni topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.