Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruffian
tag
válasz lavor14 #13596 üzenetére
Itt sokat nem segítettek nekem, de google átnyálazása után rájöttem, hogy míg nincs Wi-Fi adaptered a PC-ben, addig ne nagyon reménykedj.
Hiába van wifi routerhez kötve a géped, az más frekvencia, nem megoldható, mivel a TV és a PC egy saját kis Wi-Fi kapcsolatot hoz létre egymás között.
[ Szerkesztve ]
-
Lacka89
aktív tag
PHILIPS 40PFH6550/88 3D Android SMART LED Televízió
Udv. Mi a velemenyetek errol a TV-rol? Erdemes megvenni? Lehet hozza kapni szemuveget? 145ert van az eur..ics-be megeri?
-
lavor14
tag
Sziasztok.
Laikus vagyok a témában de van egy Philips 50PFK6540 tv-m és össze szeretném kötni pc-vel wifin keresztül.
De nem találtam semilyen programot amivel sikerült volna.
Itt már olvastam párat de mi volna a legegyszerűbb.
Néha a tv is nehezen találja a hálózatot. -
Szatura
aktív tag
Sziasztok!
Visszaolvastam rengeteget, belevágok, itt van, vagy megszeretem a márkát vagy első és utolsó....
49PUK7100/12, 2016 második havi, németországi vásárlás illetve felhasználás is.
Eddig minden funkció működik, nem volt problémám csatornák keresgélésével, hamar elpakolt több százat,.
A képe gyönyörű, a 3D élvezhetetlen ( majd próbálkozok még, egyenlőre csak egy filmem volt, illetve ez az első 3D-s tévém, nincs viszonyítási alap) , az android döcögős, internet böngészésre mondhatni alkalmatlan, a távkapcs sokszor többszöri nyomogatás után reagál.Nem volt cél a 3D de jó egy plusz dolognak, az androidtól többet vártam, ezek viszont másodlagos dolgok nem érdekelnek, ami leginkább zavar az a távkapcs, ez ilyen vagy van megoldás? (elem csere megtörtént, először azt hittem ez volt a gond de mégsem)
Magyar appokat nem találok, nincs vagy régio beállításokkal kell játszanom?
2015 decemberi szoft van rajta, értesítés érkezett, hogy van új, frissítsem vagy ne nyúljak hozzá ha minden működik?
[ Szerkesztve ]
-
-
n.andras74
aktív tag
Van már olyan tv a piacon aminek vállalható a számítógépre kötött kepeminősége... Most egy kis 32colos 32r433b ...és amikor a mac minit rákötöm kifolyik a szemem.
Persze a mac minit normál esetben egy közel 6éves dell u2311 van bekötve és álom kép.50"es be keresek valami jobbat.
1000euro közelébe keresek jobbat.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
Biga123
addikt
válasz Luck Dragon #13590 üzenetére
Köszi a gyors választ , nem igazán sikerült kibogarászni h ez Direkt ledes vagy edge ..
[ Szerkesztve ]
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
válasz Biga123 #13589 üzenetére
Szia! A 55PFK7509/12 készülék valóban IPS- kijelzővel van felvértezve és maga a panel az LG-től származik.
Plusz a philips javító szoftveres technológiával van párosítva. Vannak itt gazdik akik majd leírják a további véleményüket a kütyüről, de őszeségében szeretik, és nincs gond vele.Ha a panelről szeretnél több információt: ((Geek)) szinten.
A panel neve = LC550EUF-PGF1
LG Display LC550EUF-PGF1 Basic information
Panel Brand:
LG Display
Panel Model:
LC550EUF-PGF1
Panel Type:
a-Si TFT-LCD , Panel
Application:
TV
Operating Temperature:
0 ~ 50 °C
Storage Temperature:
-20 ~ 60 °C
RoHS:
RoHS Compliance
Specific Feature:
High Color Gamut, Antiglare Sureface, 8/10 bit Selectable, 120Hz Scan, Wide Viewing Angle, 3D Display, White LED Backlight, Landscape type, Wide Aspect Ratio
Remarks:
Surface Luminance, white 3D: 150 cd/m²
Model Alias:
LC550EUF (PG)(F1)
LG Display LC550EUF-PGF1 Mechanical features
Panel Size:
55 inch
Dot Resolution:
1920(RGB)×1080 (FHD)
Pixel Configuration:
RGB Vertical Stripe
Pixel Density:
40 PPI
Aspect Ratio:
16:9 (H:V)
Form Factor:
Flat Rectangle Display
Pixel Pitch:
0.630×0.630 mm (H×V)
Weight:
TBD
Surface:
Antiglare (Haze 1%), Hard coating (2H)
Active Area:
1209.6×680.4 mm (H×V)
Outline Dimension:
1226.0×701.7 mm (H×V)
Outline Depth:
21.4 (Typ.) mm
Landscape or Portrait:
Landscape type
Touch Panel:
Without
Bezel Area:
1226.0×691.6 mm (H×V)
LG Display LC550EUF-PGF1 Optical features
Display Mode:
S-IPS, Normally Black, Transmissive
Brightness:
400 cd/m2 (Typ.)
Contrast Ratio 1:
S-IPS, Normally Black, Transmissive
Display Color:
16.7M/1.06B (8-bit / 8-bit + Dithering)
Color Gamut:
72% NTSC (CIE1931)
Response Time:
5 (Typ.)(G to G); 8 (Typ.)(MPRT)
Viewing Angle:
89/89/89/89 (Min.)(CR≥10) (L/R/U/D)
Viewing Direction:
Symmetry
White color Chromaticity:
Wx:0.281; Wy:0.288
White Variation:
1.43 (Max.)(9 points)
3D Display:
3DP
LG Display LC550EUF-PGF1 Electronics feature
Vertical Frequency:
120Hz
Reverse Scan:
No
Total Power Consumption:
TBD
LG Display LC550EUF-PGF1 Backlight system
Lamp Position:
Edge light type
Lamp Type:
WLED
Lamp Life Time:
30K(Min.) (Hours)
Interface Type:
Connector
Lamp Driver Board 1:
Edge light type
Lamp Shape:
3 strings × 2CN
Lamp Voltage:
60.9/67.2/73.5V (Min./Typ./Max.)
Lamp Current:
160mA (Typ.)
Lamps Power Consumption:
64.5/70.6W (Typ./Max.)
Backlight Interface (Brand):
UJU
Backlight Interface (Model):
HS100-L08N-N62
Backlight Interface (Pin Pitch):
1.0 mm
Backlight Interface (Pins):
8 pins
Backlight Interface (Amount):
1 pcs
LG Display LC550EUF-PGF1 Signal connector
Signal Category:
LVDS
Signal Class:
LVDS (2 ch, 8/10-bit)
Input Voltage for Panel:
12.0V (Typ.)
Input Current for Panel:
TBD
Interface Type:
Connector
Signal Interface (Brand):
JAE
Signal Interface (Model):
FI-RE51S-HF
Signal Interface (Pin Pitch):
0.5 mm
Signal Interface (Pins):
51 pins
Signal Interface (Amount):
1 pcs
Panel Power Consumption:
TBD
LG Display LC550EUF-PGF1 Packing form
Amount per Box:
22 pcs
Box Size:
1440×1140×810 mm (L×W×H)
LG Display LC550EUF-PGF1 Production
Production State Now:
Discontinued[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Biga123
addikt
Sziasztok
Nagyon gondolkodom ezen: Philips 55PFK7509/12
Ha jól vettem ki a korábbi hozzászólásokból akkor ez IPS paneles, passziv 3Ds.
Jelenleg 1 50LB671 es LG-t nyüstölünk, Ennek a képével teljesen meg vagyok elégedve.
Jól vettem ki h a 7509 esben is LG IPS van? (direct ledes?)
Felhősödés ? Backlight bleading?Mennyire felhasználóbarát a menüje? Jelenleg ugye a WebOS hez vagyunk szokva..
Előre is köszi
---- Elméletileg, az elmélet és a gyakorlat egy és ugyanaz. Gyakorlatilag nem.----
-
válasz petakpa1 #13587 üzenetére
1, Ami a play áruházban van az lehet telepíteni, csak találkozhatsz olyannal hogy ezt írja ki "nem támogatott "eszköz".
2, Ezt nem tudom megerősíteni. Szerintem maga a tv nem fogja engedi, mert az usb-ről származó külső állományokat nem szeretni megenni ,főleg ilyen formátumokat. Még soha nem próbáltam. Esetleg majd más erre tudd válaszolni. Vagy a milyen tv vegyek topicban tessék ezt megkérdezni. Vagy a Sony androidos tv-nél is tessék ezt feltenni.
3,Panasonic>topic
Más a múltkor volt kérdés az új képernyőkkel való információ tanácstalanság :
Рhіlірѕ 2016 UHD
65PUS8901/12 TPT650LS-FJ01 SC1H XM TPV
55PUS8601/12 TPT550U1-FJ04.S SC1B XM TPV
55PUS7181/12 TPT550U2-EQLSHA.G S1E NH TPV
49PUS7181/12 TPT490U2-EQLSHA.G SC2C NH TPV
55PUS7101/12 TPT550U2-EQLSHA.G S1E NH TPV
49PUS7101/12 TPT490U2-EQLSHA.G SC2C NH TPV
55PUS6581/12 TPT550U2-EQLSHA.G S1B XM TPV
55PUS6561/12 TPT550U2-EQLSHA.G S1B XM TPV - IPS panel - 100hz
49PUS6561/12 TPT490U2-EQLSHA.G SC2B XM TPV - IPS panel - 100hz
55PUS6551/12 TPT550U2-EQLSHA.G S1B XM TPV - IPS panel - 100hz
49PUS6551/12 TPT490U2-EQLSHA.G SC2B XM TPV - IPS panel - 100hz
65PUS6521/12 TPT650UA-QVN04.U S400B NH TPV - VА раnеl - 100hz
55PUS6501/12 TPT550U2-EQLSHA.G S1B XM TPV - IPS panel - 100hz
49PUS6501/12 TPT490U2-EQLSHA.G SC2B XM TPV - IPS panel - 100hz
43PUS6501/12 TPT430U3-EQLSHA.G S2A NH TPV - IPS panel - 100hz
55PUS6401/12 TPT550J1-QUBN0.K S8940A XM TPV
49PUS6401/12 TPT490U2-EQYSHM.G SC1G XM TPV
43PUS6401/12 TPT430U3-EQYSHM.G S1H NH TPVРhіlірѕ 2016 FHD
32PFS5501/12 TPT315B5-FHBN0.K S49P2H NH TPV
48PFK4100/12 TPT480LS-HN08.S SG01A XM TPV
40PFK4101/12 TPT400LA-J6PE1.N SC2A NH TPV[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
petakpa1
őstag
válasz Luck Dragon #13586 üzenetére
Szia!
Köszi a választ ezek szerint, SOC szempontjából egyenértékűek az általad felsorolt TV-k.
Válaszod második felét viszont nem pontosan értem.
i) Lehet vagy nem lehet Google Play áruházban található appokat telepíteni a tv-re?
ii) Lehet vagy nem lehet nem biztonságos forrásból származó appokat apk csomagból telepíteni a tv-re?
iii) Joker kérdés, bár valszeg nem ez az ideális topic feltenni? Firefox OS-t futtató Panasonic tv-kre fel lehet e telepíteni android appokat?"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
válasz petakpa1 #13585 üzenetére
Szia, átnéztem a specifikációkat és mindegyiknél
55PFK5500/12
48PFK5500/12
40PFK5500/12
32PFK5500/12
/\
/\
/\=============>MT5593 Chipset (dual core) , Qm152E vagy QV152E szoftver van hozzá írva.
/\
/\
65PFK6520/12
55PFK6540/12
50PFK6540/12
40PFK6540/12
32PFK6500/12Maga a Chipsetről azért nem találsz információt a neten mert az a mediatech és a Tpv közös agyszüleménye. Ami integrálva van egy SSB-ben és saját felhasználás(szabadalom) alatt van. Nagyon más eszközökben nem lelhető meg. Az Android pedig kicsit másabb mint ami a tableten vagy a mobilokon van, erről van egy jó cikk is ami elkülönít a mobilokat/okos óra/tv ágazatot mint android. Persze nem lehetetlen a dolog amit írsz, de tudni kell a dolgok folyamatát.
Persze én is tévedhetek
-
petakpa1
őstag
válasz #94529552 #13583 üzenetére
Értem, de azért mint geek érdekelne, hogy mivel tobb (netán csak órajel) az MT5593 az MT5861-nél? Illetve az is, hogy mennyi RAM van a 32PFT6500-ban?
Egyáltalán van itt valakinek 32PFT6500-a? Esetleg egy CPU-Z vagy hasonló hardverinformációs progi screenshotját feltölthetné ide az akinek 32PFT6500, illetve a pH-által tesztelt 40PFH5500-a van
Előre is köszönöm!
Más: Ugye jól tudom, hogy Panasonic TV-kben Firefox OS van. Ezekre semmiképp nem lehet megoldani Android alklmazások telepítését? Ha jól tudom Firefox OS lényegében egy Linux/android fork.
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
azigazimoris
aktív tag
válasz Szatura #13582 üzenetére
Jó lesz az. Ha nem lesz baja, szeretni fogod 😄
Én egy 6559-el élem a napjaimat és ha netán cserélnem kellene tuti megint Philipset vennék.
A környezetemben látott tévéknél fényévekkel szebb a képe és nekem tv-nél nincs fontosabb szempont a képminőségnél.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
Szatura
aktív tag
válasz Luck Dragon #13577 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást.
Többnyire szoftveresek ezek a problémák?A helyzet az, hogy 600euro környékén nem sok 4K tévé akad hasonló méretben, a 2016osok meg aztán végképp nem ezt az árkategóriát képviselik.
49 PUK 7100 amibe beleszerelmesedtem, engem elvarázsolt, úgy érzem vagy megveszem és kísérleti patkány leszek, vagy ismét egy samsungot választok negyedszerre...[ Szerkesztve ]
-
petakpa1
őstag
32PFT6500-al szemezek? Tudja valaki, hogy mennyivel jobb ez hardverban az itt a pH-n is tesztelt 40PFH5500-nál?
Utóbbi ha jól értem a teszt alatt meg meg röccent android használatakor...
PFT6500-ban elméletileg MT5593 SOC van, de szinte semmit nem lehet találni róla a neten. MIben tud ez többet a PFH5500-ban lévő MT5861-nél?
Ja és még valami? Nem Google Play-ből származó appok telepítését lehet engedélyezni? Telekom TV-GO applikációját akarnám használni rajta. Play-ból nem engedi telepíteni, mert nem támogatott eszköz.
Ellenben Sony Xperia S telómre feltelepíthető, aztán APK Extractorral kiexportálom és ezt követően már fel lehet telepíteni más android-os eszközre is. Így került rá a családban lévp Xperia E-re és S-re, Huawei Honor 4C-re is. Mindegyiken prímán működik.
[ Szerkesztve ]
"... Feltalálom a hidegfúziót oszt reszeltek az amcsiknak...":)))
-
válasz atilla100 #13578 üzenetére
Nem ismerem a szolgáltatott. esetleg az oldalukon ilyen segítő, vagy gyik-ban nincs leírva? Esetleg rájuk kérdezel. Vagy megpróbálod. Sajnos ebben nem tudok segíteni
UI:
Erről mindig az jut eszembe mikor az Inviteles emberkék kijöttek az új set top box-kal. és a 6008K &8008S párossal találkoztak, és mondták hát ezek meg mik?
[ Szerkesztve ]
-
atilla100
tag
válasz Luck Dragon #13577 üzenetére
annyi hogy nem digi a szolgáltató hanem vidanet, annál is így beállítható?
-
Sziasztok.
atilla100
kila25 fórumtárs leírta kicsivel feljebb hogy ő hogy oldotta meg.Szatura
Igen létezhet, hisz régió megkülönbőztetést kapnak ezekkel a betűkkel. Vannak olyan modellek.
Régebben lista például így nézett ki:
VN - Унгария / Hungary
ZH - Унгария / Hungary
DG - Франция /France
FZ - Полша / Poland
RJ - Полша / Poland
SN - Полша ? / Poland
TB - Русия Калининград /Телебалт/ - / Russia
UZ - ? Русия
AG - Белгия / Belgium
YA - Мексико / Mexico
SW - ??Most már mai nap jobb a tény állás ,mert van három variáció. például, PUS-PUK-stb.
De nem csak ez árulja el hanem a végén látható szám jelzés is. Kis hazánkban a 12-88- ami általában előfordulásra kerül."hozzátok mi előtt vásárolok, és hát meglepve olvasom a sok negatív dolgot philips ügyben, mi ez?"
Nos ez egy hosszú történet de megpróbálom röviden a tartalmát le írni.1, 2013-ban a Tpvision kínai vállalat a Philipset felvásárolta, a fejlesztéssel együtt és itt ez a része nem jött neki össze ahogy szerették volna. És az általuk fejlesztet készülékek 2014 modelltől kiindulva, az operációs rendszerük igen csak hagy némi kívánni valót.
2,A csúcs pont maga a 2015 modellek voltak amik szinte kivétel nélkül hiányosságokkal rendelkezik, van valami gondjuk és olyan mintha mai napig gyerekcipőben járna az elgondolásuk. (Lásd a fórum elmúlt 1000 hozzászólása)
3, Maga a szerviz háttér. Ha javításra kerülnek szeretett készülékeink, azt vagy rosszabb állapotban kapjuk vissza mint ahogy oda adtuk, vagy annyit kell rá várni, hogy az ember belefárad.És a 2 év garancia sem verseny képes, a nagyobb gyártok ellen. Ezt természetesen maga a TPV-nek köszönhetjük, mert a 2013-ban bezárta Székesfehérvári Gyár és szakszerviz hálózatát felszámolta ,és ezzel sok felhasználót és dolgozott ért nagyon nagy veszteség.
Eddig nem vettem philipset mert drágának tartottam, most sorban a harmadik samsungom után tervbe vettem....ne tegyem?
A helyedben megvárnám az új 2016 készülékeket hátha azzal jobban jársz.
laceb
Sportot és ismeretterjesztőt nézek 1.5-2méterről!Sportra F1 és gyors mozgású sport eseményekre az 50Hz- panel nem hiszem hogy elegendő lenne. De az eddigi felhasználók szeretik a típust.
Picivel drágábban az 32PFH5500 tessék megtekinteni, abban van alap szoftver segédlet beépítve ami ezeket próbálja orvosolni
116E pedig 32PFT6500- ez már a leggyorsabb mozgásoknál sem jön zavarba.[ Szerkesztve ]
-
laceb
tag
Sziasztok!
[link]
Erről mi a vélemény?
Sportot és ismeretterjesztőt nézek 1.5-2méterről!Na és most miért jött Boborján? -Miért jöttem?Hát azért mert ha nem jövök, hanem megyek, akkor nem itt lennék, hanem ott!
-
Szatura
aktív tag
válasz atilla100 #13574 üzenetére
sziasztok
49 PUS 7100 és PUK 7100 létezik, hogy azonos csak más országokban másképp jelzett típus?
Németországban PUK jelzéssel most 600euro ez a tv, gondoltam belesek hozzátok mi előtt vásárolok, és hát meglepve olvasom a sok negatív dolgot philips ügyben, mi ez?
Eddig nem vettem philipset mert drágának tartottam, most sorban a harmadik samsungom után tervbe vettem....ne tegyem? -
atilla100
tag
Sziasztok!
Van egy Philips 32PHH4309/88 tv amit szeretnénk beprogramozni, de csak 4 csatornát sikerül megtalálnia. Mit kell beállítani hogy megtalálja atöbbi csatornát is? Se német se finnországot nem tudok választani a listából.
Köszönöm előre is a segítséget. -
törölt tag
válasz itaroli #13572 üzenetére
Nem az jött le hogy ez monitor, hanem az, hogy te monitortesztet olvasol, mert ugyanaz a márka, és annak a tulajdonságait képzeled a tévébe. De nem így kell ezt megközelíteni, az monitor, és nem véletlenül kerül annyiba, és teljesen más tulajdonságokkal bír.
Annak a monitornak az input lagja és a kontrasztja is jobb, csak példaként említve. A felbontás és a márka egyezik, de csak ennyi. Az mind hasznos, ami igaz, azért köszönet jár neked, a többiért viszont nem. Ezekért ne húzd fel magad.
Ha olyan egyszerű lenne, akkor mindenki olcsó 50 Hz-es 4k tévét venne, drága UHD monitor helyett, de más a valóság. -
itaroli
tag
válasz #94529552 #13569 üzenetére
nem arra kellett hogy menjen a krájzisz haccáz fps-el hanem hogy legyen rajta hdmi2.0 a 4k 60Hz-hez mivel a tv-ken nincs dp, a 950 pedig már tényleg elég hurkalé lett volna
nem volt kedvem 70 fontért megvenni a leo bodnar lag tesztert
a fényképezős módszer arra pont jó hogy megtudjam melyik a gyorsabbakkor nem 650 hanem 680 vagy akármelyik a 4k-s
ha az jött le az írásomból hogy ez egy monitor akkor elég zavarosan olvasol
nem írtam sehol hogy monitor teszt és azt se hogy ez egy monitor, hanem "beszámoló 5 hónap távlatából" és ez egy tv, amit én monitorként használokzavaros - nem zavaros, nem is akartam hvg-cikket írni róla, hanem csak összegyűjtöttem 1-2 dolgot, ami sokaknak hasznos lehet
Philips BDM4065UC
The BDM4065UC uses PWM (Pulse Width Modulation) at a cycling frequency of 240Hzde felőlem mehet mindenki az lcd tv-s topikba ahol annyival elküldenek hogy vegyél lg-t mer'az jó
-
kila25
csendes tag
Egy kis infó:
Az egyik ismerősömnek 8000 szériás FHD Android 3D je van (passz a pontos tipus)
Na neki valami stabilitási gondja volt a tvnek meg lasú volt mint a dög, ezért nem tudom hogy, de felvette a kapcsolatot Facebook-on a szervízzel. Kb 1, másfél óra múlva írtak is neki és szinte folyamatos kontakal küldtek neki infót meg szoftverekhez linket, majd egy olyan szoft. likjét kapta meg ami még nem is volt sehol elérhető. A lényeg hogy a problémáját fél nap alatt megoldották így.
Ha valakinek problémája van a tv-vel érdemes ezt az utat megpróbálni. Sajna azt nem tudom hogy érte őket utól, de nekemis jóljönne a fentebb írt youtube-os problemhez)
-
kila25
csendes tag
Hali mindenkinek!
nekem egy 49" es 4K-s 7150-em van. ( A jelenlegi utolsó SW frissítéssel)
A digi tv beállításhoz akinek kell: nálam jöttek bekötni a digi-t (optikai Kábel) akkor a szerelő beállította tapasztalat alapjám: ROMÁN régió, majd azon belül amikor kéri a szolgáltatók között ott a DIGI majd keresés.
Nekem így meg van az összes csati nem kellett semmit manualisan keresni.
a TV-n kívül nekem a másik funkciója, hogy monitorként üzemel (Radeon R9-280X) és nem vettem észre hogy akkora (zavaró) késést produkálna, pedig végigtoltam rajta az AC Syndicate-t és a Madmaxet is. ( mivel az 1.4 hdmi csak 30 hz-n viszi át a 4K jelet ezért a driverben manuálisan erre az értékre be kellett lőni mert alapból 60hz-nek ismerte fel és használta)
-a funkcióknál nem állítottam be neki sem a PC módot Sem a játék módot így a képe tűéles még 30 cm-ről is.Az android rendszer nem a legjobb: az utolsó frisítés óta pl. az alkalmazások telepítésénél kiírja, hogy nem látja az sd kártyát és a telepítés megszakad. Próbáltam a kodit rajta de nem tudtam rendesen működésre bírni, de ez valószínűleg nem a tv hibája volt.
Egyéni Vélemény:
- A képe nekem nagyon bejön szerintem gyönyörű (a nem hd adások is szépek rajta, nem zajosodik)
- A 4K pazar látvány rajta ( A média lejátszást ki sem próbáltam rajta, minden PC-ről megy)
- A 3D szép rajta és hibátlan (3D mélység ha jól emlékszem nem állítható, de nem is hiányzott)
- A felhősödés létezik itt is de nem zavaró, észrevehető (kivéve ha direkt arra figyelsz)Egy hiba amit a napokban vettem észre, hogy ha a youtube videót átlövöm rá telóról, egy pár videó (kb 15) lejátszása után szétbarmolódik, csíkozódik a kép mintha panelhibás lenne, ilyenkor csak az áramtalanítás segít.
-
törölt tag
válasz itaroli #13568 üzenetére
Szia!
Az a kártya nem 4k-hoz való, úgy tudom.
Legközelebb Leo Bodnar féle készülékkel teszteld, mert amit írtál az semmit nem ér, elavult. Az LG 650-esnek van az egyik legjobb input lagja, kb. 29 ms, az UHD-knak dupla ennyi szokott lenni.
Monitor teszt? Egy monitor sose lesz ugyanaz mint egy tévé, amúgy is elég zavarosakat írsz, szerintem hagyjuk ennyiben, a 120 és a 240 Hz-et, meg a többi dolgot. Örülök, hogy neked tetszik a tévéd, az a legfontosabb.
További jó tévézést! -
itaroli
tag
válasz #94529552 #13565 üzenetére
Hali!
Nvidia gtx 960 4Gb
A display laggot még laptoppal néztem az üzletben, van egy ilyen kis program (most nem találom) ami pörgeti az ezredmásodperceket, tükröztem tv-re a képernyőt és lefényképeztem gyors záridővel. Majd amennyivel előrébb van a laptop, annyival lassabb a tv.
A dlnat úgy próbáltam, hogy felraktam gépre a plex-et, kolega javaslatára és simán el tudtam indítani a tv-n a 4k-s teszt filmeket (samsungos bemutató videók), igaz gigabites hálózatom van itthon.
A háttérvilágításról még az egyik 40"-os philips monitor tesztben olvastam, ami gyakorlatilag ugyan ez a tv, csak tuner meg minden cucc nélkül, az lg-k pedig 120Hz-n mennek, azt sok helyen mérték/tudják már. Most pedig már itt ülök előtte 5 hónapja minden nap, és érzem hogy jobb.
Ami olyan bődületesen laggolt, az valami lg650valahány volt, de lehet csak rosszul állítottam be bár átnyomtam számítógépre a bemenetet az biztos. Viszont ismerősnek van valami pro lg 4k tv-je, azzal játszottam sokat, és gyakorlatilag az is teljesen használhatatlan lett volna monitornak, mindegy mit állítottam/kapcsoltam ki.
-
törölt tag
válasz Luck Dragon #13566 üzenetére
Egyébként milyen munkakör a primary visitor? Gondolom a lengyelországi gyárban valami munka. Nem azt írtad, hogy más területen dolgozol tovább, vagy nem jött össze?
-
válasz #94529552 #13565 üzenetére
Az árakat csak feltüntettem. Mert az esetleges hibákat jobban el lehet nézni ha sokkal olcsóbban jut hozzá az emberfia. Itt most gondolok a 6550-re (175-ről ,129-lett). De a többin nem változtat az a tény hogy a támogatás és a szervíz háttér elmarad a konkurenciától.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz itaroli #13562 üzenetére
Néhány kérdés: Milyen videokártyád van, és hogy mérted a display lag-ot?
4k is átmegy dlna-n, ez biztos? Eddig úgy tudtam, hogy a FHD a felső korlátja a DLNA szűk keresztmetszete miatt. Már a nagyobb méretű FHD fájlok sem mennek át, a 3D meg még úgy sem.
"a háttérvilágítás az pwm-es, viszont dupla akkora frekvencián (240Hz) megy" Ezt hol látod?Melyik tévének van 180 ms input lagja?
Itt van egy teszt is: Philips 6400 series 4K TVLuck Dragon A megváltoztatott ár még kevés a stabil működéshez, vagy te hogy látod ezt? Meg a szerviz, és a támogatottság sem lesz jobb tőle.
-
itaroli
tag
válasz itaroli #13562 üzenetére
Összegzés:
nekem monitornak kellett és arra szerintem teljesen megfelel (jó jó nem grafikusoknak, de a hibái ellenére szerintem így is jobb a képe mint egy akármilyen ips)
véleményem szerint kevesebb a kontra mint a pro
monitornak ugyanezt meg lehet venni kb 60k-val drágábban a philipstől, ahol kapsz egy display portot meg valszeg működő YCbCr:444-et, viszont se tuner se android, se médialejátszás, se semmi
-
itaroli
tag
válasz ptamas88 #13561 üzenetére
elkezdtem írni a választ aztán csak jött és jött
úgyhogy legyen ez egy beszámoló 5 hónap távlatábólVálasz:
a csatornákat nálam mind megtalálta - digi csak digitális - nem tudom másnál miért nem megy
a tv résznél nem nyúltam a színekhez, nekem jó volt ahogy van, csak fényerőt meg kontrasztot állítottammonitoros dolgok:
én monitorként használom "játékgép" (vagy mi) típusú bemenetként, mert így engedi állítani a színeket
a számítógép típusú bemenet meg letilt szinte minden beállítást
ezeket minden hdmi-re külön be lehet állítania display laggja észrevehetetlen (nekem) egy másik monitorhoz képest de ez csak akkor van ha natív felbontáson megy a panel, és bizonyos javítások ki vannak kapcsolva (nem mindegyik lassítja)
ezt még a boltban teszteltem, ott olyan 60ms (ami amúgy elég sok volt, de még bevállaltam volna) volt, viszont az első frissítés után eltűnt az is (összehasonlításképp egy lg-n 180ms volt ami pedig már rengeteg)4k 60Hz megy hdmi 2.0-án, papír szerint bármelyiken, nekem az 1-be van dugva
nvidia szerint megy az YCbCr444, a panel diagnosztika szerint az is tudja, viszont mégse jó valamiért, de szerencsére ennyi pixelnél nem zavaró
ha nagyítóval nézed, akkor a piros-kék átmenetek "szőrösek" illetve néhol rózsaszín foltok jelennek meg bizonyos speciális körülmények között pl index:
ilyet máshol még nem láttama háttérvilágítás az pwm-es, viszont dupla akkora frekvencián (240Hz) megy ellentétben pl az lg-kel, ezért nem bántja annyira a szemem, hiába 3x akkora mint az előző (lg - 27" monitor)
automata standby az nincs, de hát ez mégis csak egy tv
a philips logó fényereje állítható
a windows-os upscalinget ne használjátok mert undorító, én csak a legnagyobbra állítottam az egér mutatóját, és az simán jó
a weboldalak meg alapból 130%-os nagyításon töltenek bea multi view csak akkor megy, ha nem tv-n vagy és bemeneten jövő felbontás nem nagyobb mint fullhd - ez kicsit ciki, de én nem nézek tv-t és ezzel meg is oldottam a problémát
Tv-s dolgok:
az első autohangolásnál megtalált mindent
az epg működik
forma 1 hd szép, hang jó
gyakorlatilag ennyi, nekem mint monitor az első
Android:
március körüli frissítés óta van egér, azóta sokminden használhatóbb, de böngészni még mindig teljesen reménytelen, arra ott a gép
szokásos android beállítások megvannak
a tv-n lévő play áruházban mintha nem jelenne meg pár program, viszont ha gépen megnyitjátok akkor onnan már lehet "pusholni" alkalmazásokat a tvre pl total commandert, és így már a tvmen is van total commander, felbecsülhetetlen
total commanderben megjelenik minden szépen ahogy kell, sd-kártyákként az adathordozók az usbkben, akár több partíciós ntfs-vinyók is, és akár szét lehet hekkelni a rendszert is, de én inkább hagytam ahogy van
a youtube az nagyon jól működik, és ajánlom mindenkinek az ágyból yt-zést időzített kikapcsolással, garantált a gyors elalvás
szokásos beállítás állítgatással külső apk-t is fel lehet rakni
Csatlakoztathatóság:
wifi - na az mint most kiderült valamiért nem megy
bluetooth - csak bt-fülessel próbáltam és tök jó - bármi hangot ad a tv, átküldi a fülesre, legyen az tv-nézés módban, vagy ha hdmi-n kapja a hangot, azt is kiküldi
automata csatlakozás is jól működikethernet - azon megy nekem a kezdetek óta, 4k is átmegy dlna-n, be lehet állítani mindent pl fix ip/dhcp stb, nekem a tűzfal adja neki a címet
usb - külső vinyó szépen megy róla, nem akadnak a felvételek, viszont valamiért folyamatosan "pörgeti" az adathordozókat - vinyó zümmög, pendrive melegszik, kikapcsolt tv-nél is, úgyhogy ne hagyjátok bedugva
dlna - most próbáltam ki plex-el, jól viszi a 4k-t is
médialejátszó - nem értek az ilyen-olyan kódolásokhoz, ezért csak annyit, hogy sokmindent lejátszik, de van amit nem - mondjuk amibe a számítógép is majdnem belehalt smamsung sample azt nem is vártam hogy lejátssza
Más:
sokminden kimaradt, mert nem használom vagy elfelejtettem
ha valakinek van valami kérdése akkor nyugodtan felteheti, ha kell, akkor ki is próbálok dolgokat
ui.: majd legközelebb írok helyesen, addig most megyek és elolvasok 3 József Attila verset
[ Szerkesztve ]
-
-
itaroli
tag
Egyéb kérdés a 40puh6400-ról?
-
TIT
veterán
AAC formátumú a hang a filmen és nincs hang,régebben volt...remélem nem az uccsó fw.lőtte ki.
-
ptamas88
tag
-
ftc
nagyúr
válasz access_denied #13554 üzenetére
srt-t ha mellé rakom behal a TV...pedig támogatnia kéne....
-
access_denied
senior tag
Nem kapsz választ, de félig talán mégis. Használj média lejátszót. Bár a 7150 elég sok formátummal elboldogul, a felíratot, pláne a forced-et, nem tudom hogyan gyűri maga alá, ahogy olvaslak, leginkább sehogy.
A media lejátszóval egy baj van, a 4K. Full HD-t venni már nem érdemes (ha kihasználod a 4K-t), a !K lejátszó pedig drága. Én várom a Mede8er 4K változatát.
Lehet hogy tudsz róla, de a média lejátszók Jukebox funkciója elképesztően feldobja a filmnézést, pontosabban inkább a filmek kiválasztását.
A felíratokkal természetesen nincs gond, még a lejátszó is tud a neten keresni. 5mp és feliratod is van.
-
ftc
nagyúr
Ki milyen lejátszó programoz használ feliratos filmekhez?
Philips programja leáll hibával.
-
válasz #94529552 #13551 üzenetére
De viszont most az MM-ben a 6 széria megváltóztatott árai. a garacia 24 hónap, és 60 napos visszavásárlással. Elgondolkodtam a 6008K lecserélésén, de nem biztos hogy megéri.
Viszont egy jó hír még a 8008S még kapható az MM-ben 400E-ért minap találkoztam vele az LG oled tv-i mellé volt kiállítva.PHILIPS 40PFH6510 ===120E
PHILIPS 50PUH6400/88 UHD ===180E
PHILIPS 40PFH6550/88 ===129E[ Szerkesztve ]
-
brembo
aktív tag
Sziasztok,
Ha erre nincs tippetek, esetleg egy jó szervízt tudtok ajánlani, ahol jó eséllyel és nem csillagászati áron tudják orvosolni?
Köszi előre is! -
itaroli
tag
válasz ptamas88 #13547 üzenetére
Hali!
Ha mondasz valami normális dlna szervert winre akkor kipróbálom.
Vagy linux is jó, csak azt még fel kell raknom virtuális gépként a szeróra.A wifit viszont valami okból kifolyólag nem tudom bekapcsolni, úgyhogy ebben valaki segíthetne.
Jelenség: Bekapcsolom -> tölt a karika -> kikapcsol[ Szerkesztve ]
-
ptamas88
tag
40PUH6400/88-ról negatív tapasztalatok? hálózaton keresztül NASról FullHD filmek akadnak-e?
esetleg wifin dlna átviszi e a FullHD-t? NAS-ról laptopra bírta akadásmentesen wifin át, a tv megbírkózik vele?Sony XPERIA S -> LG G2 -> Samsung S7 edge, Dell Inspiron 15R
-
süti5
őstag
Sziasztok,
mostani best buy érdekelne 55" környékén. Bátyám keres tv-t és ráizzítottam ambilightra. Nekem ugye 55pfs8109-em van, de ezt már nem lehet kapni. 3 de inkább 4 oldalas ambi kellene, kifutó széria lenne a legjobb.
Köszi
-
válasz enamessias #13540 üzenetére
Nem nagyon, de viszont tesztek van róla, régebben ez kitárgyaltuk . De a lényeg itt van. és a többi hsz utánna kapcsolatos,érdemes azt az időszakot átolvasni, azt hiszem anno a ps4 miatt indult el a dolog.
-
Efen83
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Philips 43PUS7110/12 UHD tévét és nem tudom hogyan kell beállítani a digitális adókat!
Csak analóg adókat állít be akárhogy is csinálom. A digi tv a szolgáltatóm.
Szeretném a segítségeteket kérni. -
enamessias
aktív tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata 55PFK7509 -el? Input lag?
A számítógépem nem öreg, csak klaszikus.
-
Ruffian
tag
Szervusztok!
Nem régen sikerült szert tennem egy Philips 40pfh5500/88 típusú készülékre.
A kérdésem az lenne, hogy másodlagos képernyőként tudnám-é használni vezeték nélküli hálózaton keresztül?
Miracast, SimplyShare már megy, de nekem ezekre nincs szükségem tulajdonképpen. Nekem egy kiterjesztett képernyőre lenne szükségem.Van erre megoldás?
-
ciryl65
csendes tag
válasz Sevaszabi #13529 üzenetére
Nem úgy kell megoldanod!
Felszerelsz egy tányért, 2LNB-s fejegységgel. Ez azt jelenti, hogy egy fej fogja a jeleket, csak két vezetéket tudsz beledugni a vevőfejbe. Ezt a két vezetéket teszed be a TV műholdvevő bemenetére.
Így nem kell két távirányító, hanem csak a TV távirányítója szükséges.
Viszont, ha beltéri vevőegységgel akarod megoldani, ugyanez a helyzet, csak akkor a két vezeték a beltéribe megy, onnan HDMI vezetékkel a TV-re kötve ezt is egy távirányítóval, a beltériével tudod használni.
Persze, akkor olyan beltérit kell, hogy vegyél, ami dupla tuneres ( pl. Amiko ).
Remélem segítettem. Gondolom nem lesz válasz, mert úgy látom itt nem szokás! Sajnos.
Pedig én írtam! -
azigazimoris
aktív tag
Ha azt veszem, hogy egy izmosabb weblap betöltésétől is kifagynak a tévék, egyéb anomáliákról nem is beszélve, háááát ...
Komolyabb soksokszálas torrentezéstől még az elvileg alkalmas routerek is eldobják az agyukat néha, nem egy tv hardver. Ez nagyon nem arra van kitalálva.Igaz nem próbáltam, úgyhogy kíváncsian várom a tapasztalatod
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
süti5
őstag
válasz Luck Dragon #13534 üzenetére
Köszi, lehet bepróbálom.
-
Elvileg ez a tv képes rá, itt olvasom a kezelési könyvét. És még van több oldalnyi leírás erről, és útbaigazítás a beállítási lehetőségekről is. További információ a kezelési könyvéből tudhatsz meg F keresel funkcióval a 16-oldaltól írja.
"Idézem"
Két intelligens kártya
Egyes digitális TV-szolgáltatók biztosíthatnak egy
második CI+ modult (CAM) és mellé egy intelligens
kártyát. A második CAM-ra és intelligens kártyára
akkor van szükség, amikor egy adott csatorna nézése
közben ugyanazon TV-szolgáltató egy másik
csatornájáról szeretne műsort felvenni.
Ha ugyanannyi csatornát tud nézni mindkét kártyával,
akkor a két kártya azonos megtekintési
jogosultságokkal rendelkezik. Ha az egyik kártyával
kevesebb csatornát tud megtekinteni, akkor a kártyák
nem azonos megtekintési jogosultságokkal
rendelkeznek.
Ha az intelligens kártyái azonos megtekintési
jogosultságokkal rendelkeznek, akkor nem számít,
hogy melyik kártyát melyik nyílásba helyezi be. Ha az
egyik kártya több megtekintési jogosultsággal
rendelkezik, mint a másik, akkor a legtöbb
megtekintési jogosultsággal rendelkező kártyát
helyezze a COMMON INTERFACE 1 nyílásba. A
kevesebb jogosultsággal rendelkező kártyát pedig
helyezze a COMMON INTERFACE 2 nyílásba.
Helyezze be az intelligens kártyákat a CAM
modulokba. Kövesse a szolgáltatótól kapott
utasításokat.
A CAM modul behelyezéséhez a TV-készülékbe…
1 - Keresse meg a CAM modulon a jelzést, melynek
segítségével a modult megfelelően behelyezheti. Ha
nem megfelelően helyezi be, megsérülhet a CAM
modul és a TV-készülék is.
2 - A TV-készülék hátuljával szemben állva, a CAM
elejét maga felé tartva óvatosan illessze be a CAM
modult a nyílásba.
3 - Ütközésig tolja be a CAM-modult. Hagyja azt a
nyílásban.
Amikor bekapcsolja a TV-készüléket, a CAM
aktiválása beletelhet néhány percbe. Ha be van
16
helyezve CAM modul, és be vannak fizetve az
előfizetési díjak (az előfizetési módszerek eltérőek
lehetnek), akkor megtekintheti a CAM intelligens
kártya által támogatott kódolt csatornákat.
A CAM modul és az intelligens kártya kizárólag az
adott TV-készülékhez használható. Ha kiveszi a CAM
modult, akkor nem tudja nézni a CAM által támogatott
kódolt csatornákat.süti5
Nem erre van kitalálva a készülék, de nem lehetetlen a dolog.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
süti5
őstag
Lehet hülyeséget írok úgyhogy ér röhögni😀
Ha csatlakoztatok egy külső vinyót usb-n a tv-hez és a tv-t összekötöm a routerral hálókábellel, majd letöltök egy alkalmazást a play-ről, akkor esetleg tudok torrentezni gyakorlatilag tv-ről?
A helyzet az, hogy besz*rt a laptopom. -
törölt tag
Olvass vissza pár 100 oldalt, hogy mennyire ajánlottak a 2015-os androidos Philips tévék.
Más annak is örülne, ha 1 db CI kártyával tudna tévézni, nem hogy egyszerre kettővel. A tévék általában 1 adást jelenítenek meg egy másik külső forrással, pl. PC-vel. Ha véletlenül tudná is ezt a funkciót, a stabil működése akkor is kétséges szerintem. Amúgy egy nagy tudású tv lenne jó képpel, és rengeteg funkcióval, de hát....így nem. -
ftc
nagyúr
válasz access_denied #13530 üzenetére
Külön nincs...
-
Sevaszabi
csendes tag
Kedves Mindenki!
Szükségem lenne egy információra, amit még a Philips magyarországi képviselete se tud, ill. jelenleg folyamatban van a kiderítése, de ennek már több órája....
48"PUS7600 modellt szeretném megvenni! A remek képen felül nekem fontos a beépített dupla műholdvevő, amibe a Digitől kérnék 2 db CI kártyát és így a Multiview funkcióval kihasználni a kép a képben lehetőséget és így egyszerre 2 csatornát nézni.
Ha kábel tv-re lenne lehetőségem (sajnos nálunk nincs), akkor azt tudom, hogy a dolog működne.Persze úgy működne a "tányéros vétel", hogy ha HDMI -n jönne a beltériből az adás (forrás1) a másik pedig az egyik tunerből (forrás2), de ebben az esetben 2 távirányító kellene. Ezt nem szeretném. Elég fapados megoldás lenne
Sajnos se a MM -ban se a Philips nem tudott válasz adni, hogy a készülék tudja e a fent írtakat.
Az Edigitálnál 05.25 -ig van akció így elég kevés a hátralévő idő, addigra kellene az infó!
A válaszokat előre is köszönöm!
-
wizzgeri
tag
válasz lorinser #13521 üzenetére
igen ezt mondom én is ez a díj mennyire lehet nívós?mert ha olyan akkor azért érdemes rajta elgondolkozni..szerintem ha kifutó lesz (már az is?) akkor azért bele lehet jó akciókba futni..
OFF: én vettem most egy LG 49uf680V-t sajnos lemondtam egyelőre az ambiról mert ez nagyon jó áron volt.
4k-s,2év garival 140e.
de amint látok egy ilyen 7600 szériát jó áron akkor lecsapok rá mint tyúk a ...
-
Igazából nem kell, mert a topic első nagyobb részénél nincs ilyen nagy gond, csak azóta amióta tudjuk a TPV át vette a dolgokat, és a 2015 modellekkel most nagyon befürödtek a kedves TPV , de a remény hal meg utoljára ha nem akkor az SSB
-
ftc
nagyúr
válasz Luck Dragon #13522 üzenetére
A pénzes doboz is jó - aki megfizeti bármilyen díjat nyerhet
Amúgy lehet át kellene nevezni a totyikot Philips(TPV) panaszok topikra
-
TIT
veterán
-
-
lorinser
senior tag
-
andrassygyul
csendes tag
TPN151E_V2.270 firmwaret tud nekem küldeni valaki 4000 szériához? Ez volt z utolsó amivel még ment az m4 sport. Nagyon fontos lenne. Akinek megvan a gépen vagy pendriveon ne hagyja magában. Köszönöm előre is.
-
koliz1
tag
Sziasztok
50PFH6550-t használok több mint fél éve, a régi /2003-2007 es/ modellekhez képest a menü csatorna váltás szárnyal képben egy régi Pixel Plusos csúcs modell hez képest van némi elmaradás /nem egyet eladtam/, az Ambilight és android páros miatt vettem és nekem üzemel a 3 D nem érdekel minden vélt vagy valós hibájával együtt ajánlott vétel, hibák néha az Ambilight nem kapcsol ki, eldobja távirányítót ennyi számomra. Képe a panel miatt a Samsungokra hajaz, a régi Pixel Plus 2 x mélységét hiányolom.
[ Szerkesztve ]
-
sixpack89
tag
Sziasztok!
Vettem egy philips 4000 series led tv készüléket. sikerült behoznom a digitális adásokat,elég szép képet ad. viszont a csatornák össze-vissza vannak,az első a mezzo csatorna,az m1 duna rtl tv2 stb.. azok össze vissza vannak. szeretném sorrendbe tenni,hogy amiket nézek elől legyenek. de nem találtam ilyen opciót,csak átnevezés gombot.
-
andrassygyul
csendes tag
Tovabbra sincs meg az m4 sport. 4100as szerianal mit kell tennem hogy be jöjjön? Esetleg nincs meg valakinek regebbi firmwre hozza?
-
csoresz
csendes tag
válasz Luck Dragon #13509 üzenetére
thx
-
-
csoresz
csendes tag
Üdv! érdeklődnék kartársak adott 1 philips 40pfh6550/88 amihez nincs philips 3d szemüvegem probáltam 2féle samsung aktiv szemcsivel de nem kapcsolodik lehetséges hogy csak gyárival mükszik?thx
-
wizzgeri
tag
válasz #94529552 #13501 üzenetére
hát nem szeretnék kísérleti nyúl lenni :S kivárásra játszok szerintem..most több mint valószínű valami tömegTV-t veszek aztán ha vmeik philips modell megbizható lesz akkor megveszem azt..
de egyébként pl a 7600 as széria az nem jobb?az még valami díjat is nyert állítólag.mondjuk az már bőven a nem olcsó kategória számomra de még talán ez megfizethető lenne valahogy
-
Gijon
senior tag
válasz andrassygyul #13504 üzenetére
Ezt még azért nézd meg....hátha segít.
-
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Van egy 47PFL9603D/10 tv-m, amit sikerült elbaszarintanom...
Olvastam itt a fórumon, hogy a szervízmenüben be lehet aktiválni a digitális csatornák vételéhez szükséges opciókat, erre tettem egy próbálkozást. Azonban miután elmentettem a beállítást, a tv megmakkant. Nem csinál semmit, csak ki és bekapcsol egymás után, kép pedig nem jelenik meg rajta. Picit furcsállom, hogy a menübeállítástól ilyen történik, de ha már megtörtént a baj, akkor van esetleg tippetek arra, hogy miként lehet visszaállítani az eredeti állapotot úgy hogy a menüig nem jut el a masina? -
andrassygyul
csendes tag
Nekem sehogy nem jön vissza. Magyrországon nem is ment soha, csak ha németországra állítottam, akkor is a teljse keresés 1MHzes lépcsőben. De most hova a francba tünt németország? Neked enged ilyet kiválasztani?
Ha kézileg állítom be akkor sem talál semmit se a 135.5 ön se a 136.00-án.
Ezért vettem tévét csak az m4 sport kell semmi más. -
TIT
veterán
válasz andrassygyul #13497 üzenetére
Én most hangoltam újra mert az M4 szivatott,hogy mindig másik csatira váltott vagy kép elment visszajött.
Nekem magyarra állítva automatán bejött az M4.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Villanyszerelés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest