Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Philips LCD és LED TV-k téma összefoglalója
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zoli1222
addikt
válasz Luck Dragon #11298 üzenetére
Van vmilyen táblázat arra, h a betűk milyen opciókat tartalmaznak?
-
Szia egyikben sincs ambilight, amit olvastál az elírás. 4309- egész jó tapasztalatokkal rendelkező felhasználók leírása fórmálodott meg, a 4100 mivel új, még sok információnk nincs róla.
Jiier0
7199 & vagy érdemes megtekintened a 42"PFS7509-et is a három oldalas ambilight miatt ha már ez a fő cél
vagy 230E-ért ami drágább pfh6550.[ Szerkesztve ]
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Jiier0
csendes tag
Sziasztok!
Vásárlás előtt állok, és elég tanácstalan vagyok. Eredetileg egy Samsung UE48H6400 volt a kinézett darab,
de a nyaralás alatt erősen kifutós lett, felment az ára, és a legtöbb helyről el is fogyott. Egy-két helyről még a 6410, 6470 beszerezhető viszont.
Az ambilight-ot régóta vágyom, ezért benéztem ide is, alternatívákat keresve. Meg is akadt a szemem rajta, és rajta. Nincsenek nagy igényeim, csak a szép kép, és a zavartalan működés. Pc-re kötve fogom használni. Érdemes a drágább 7199-est venni, vagy jó lehet számomra a 6719-es is? 20 ezer ft lenne köztük. Illetve, ha eltekintek az ambilighttól, jobban járnék 175-ért egy samsunggal?Üdv,
Ádám
-
Pet84
tag
Sziasztok!
Két típus között kellene döntenem, jó lenne ha tudnátok tanácsot adni.
Philips 32PFH4309
Philips 32PFH4100A 4309 tavalyi kiadás, viszont úgy látom többet tud mint a másik (+ambilight, nagyobb fényerő). Érdemes pár ezerrel többet kiadni érte vagy inkább vegyem meg az újabb típust ami kevesebbet tud, mit mondtok?
Nasenscheidewandverkrümmung
-
Zoli1222
addikt
válasz csalafinta65 #11274 üzenetére
Ez a clickshop mennyire megbízható? Vagy teljesen mindegy, ha a németből behozott tv-re is él itthon a 2 éves garancia?
-
syC
addikt
-
-
nababika
aktív tag
Sziasztok. Van egy 50pus6809/12 és tevém. Kb fél éves, és újabban néha lefagy. Valamelyik nap meg éjszaka csak úgy bekapcsolt magától. Aggódnom kéne? A firmware 2015 júniusi azt hiszem.
-
válasz csalafinta65 #11286 üzenetére
Tudom, de ez a 3 napos csere első találata, és első sorban arról volt szó.
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
syC
addikt
válasz csalafinta65 #11282 üzenetére
Semmiképpen nem viszem vissza, csak mert meggondoltam magam, vagy ilyesmi. A tv még mindig baromira tetszik, eddig tv-k sem volt 4 éven át, nem volt szükség rá. Most viszont mindenképpen kellett valami. Akkor, ott. Innentől nem rajtam múlik, hogy vissza viszem. Ha megadja magát az elkövetkező 5 évben akkor, igen, ha nem, akkor marad. Egy gonddal kevesebb.
Köszönöm az észrevételeket, azzal is tisztában vagyok, hogy nem egy best-buy vétel volt. A mm-ban átalában minden drágább, netről biztosan meg lehetett volna rendelni olcsóbban. Egy kikötésem volt vásárláskor, meg akartam nézni élőben milyen. Szerencsétlenségemre (vidék) két szóbajöhető típus volt az áruházban: ez és a leharcolt 8109-es. Ez lett.
De hogy on is legyek: van még egy szoba, ahova kéne egy másik tv. Oda jó lenne egy kisebb is, mondjuk egy 40"-ig bezárólag, de jó lehet a 32-es is akár. Valami best-buy terméket esetleg tudtok ajánlani? Ambilightos természtesen
•
-
-
utgyuru
aktív tag
És erről mi a véleményetek?
Az UHD tetszene, de mit tud mint legolcsóbb UHDs darab? Ráadásul a "signature" Ambilight hiánya nekem legalább furcsa. -
-
csalafinta65
senior tag
Ebbe már beleragadtál...ráadásul kb. 1 év , és 100 ezerrel olcsóbb lesz a mostani vásárolt TV-d. Hiába 5 év garis, már a felét sem fogja érni..Megtanultam, ha passzentos a kassza, ekkora összegekbe nem szabad belemenni. Ha passzentos. ( 14 napig, ha netes a vásárlás, elállhatsz a vásárlástól)
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #11280 üzenetére
Már 5 éve megy a másik hibával,a rossz táp csaknem vág haza valamit,de lehet,hogy anyagilag meg se érné javíttatni.
Az gáz,hogy ilyen gagyi tápokat tesznek a tv-be a gyártók.(felsőkategóriába is)syC: Én is arra várok 1 éve de csak nem akar beszarni
Vidd vissza 3 napon belül.[ Szerkesztve ]
-
syC
addikt
válasz csalafinta65 #11277 üzenetére
Tényleg best-buy. Kár, hogy nem akadtam rá előbb.
Akkor most már csak abban bízhatok, hogy fél-1 év múlva megadja magát a tv-m és kicseréltethetem a 8109 utódjára (ami már nem bevezető áras).
•
-
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #11270 üzenetére
Persze,hogy javít,mindenhez ért(mikrokhoz is)30 év alatt nem volt amit ne tudott volna megjavítani.
Nem az a kategória aki azt mondja 10 év után,hogy nincs alkatrész.
Ha meg lesz javítva sok minden nem szállhat el,de még évekig mehet így is. -
syC
addikt
válasz csalafinta65 #11273 üzenetére
Ha lehet hinni az adatlapnak, ez is csak 2-es ambilightos.
(#11276) csalafinta65: ezen én is agyaltam, és arra jutottam, hogy nekem megéri. Vagyis anyagilag biztosan nem éri meg, ezt aláírom, inkábbúgy fogalmazok, hogy nekem kell. Biztos őrültnek gondolsz, de ez van
[ Szerkesztve ]
•
-
syC
addikt
válasz csalafinta65 #11264 üzenetére
Tudása végett gondolod így, vagy csak a bolt volt drága szerinted?
(#11273) csalafinta65: mit vettél volna helyette? (min. ambi 3, 47" - 50")
[ Szerkesztve ]
•
-
utgyuru
aktív tag
Sziasztok,
TV vétel előtt állok, amiket Philipsből néztem:
48PFS6719
48PFS6609
48PFK6409Ezekről tudnátok mondani véleményt?
Esetleg ajánlani valamit, ebben az ársávban -
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #11268 üzenetére
Amíg bírja addig jó,aztán a fejükhöz vágom...elektromérnök ismi van,az nem gond.
-
TIT
veterán
válasz csalafinta65 #11266 üzenetére
Napi 1-2 óra,néha 5,valamikor 2 napig be se nyomom.
A nincs kép probléma eltűnt...jött ez[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
Biztos én fogtam ki az egyik legutolsó CRT tévémmel, de az biza csak 6 évet ment. Gyönyörű szín vílága volt. Nem sík képcsöves, nem 100Hz-es. Baromi jó TV volt..Made in France pluszban. 29"-os.És képcsöve kimúlt, átlagos használat mellett.
TIT Táp probléma lesz az, Imádkozz, hogy ne SSB....
Mennyi a felhasználói szokásod?
[ Szerkesztve ]
-
TIT
veterán
Tudom,hogy régen tovább tartott minden,sonym is 16 év után lett képcsöves,a thomson meg 11 év után trafó.
A 9603-nak néha olyan hangja van mintha bekapcsolna de nem és néha a led is elalszik,aztán világít.
Lehet,hogy a táp szórakozik 7 év után?ANDROID: Ha a tv nem fhd akkor pc-ről se tud fhd-t.
[ Szerkesztve ]
-
vadkörte
addikt
-
ANDROID???
addikt
válasz Luck Dragon #11260 üzenetére
Intek box (T-home) lesz rákötve, HD adásért nem fizetek, mert az úgy sem HD amelyiket nézni is szoktam. Így akkor (elméletileg) elég a HD ready? (10K a különbség, abban az esetben, ha kijön 5k akkor persze full HD)
A számítógépes megjelenítés a leírás szerint 1920*1080, esetleg, ha gépet kötnék rá, hogy megnézzek onnan egy filmet ott lehet lényege.vadkörte: melyik szolgáltató?
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
-
válasz ANDROID??? #11258 üzenetére
A sima SD adásoknál ami 576P a maximális megjelenitésre képes.Így egyikénél sem lesz részlet gazdag, minél nagyobb a felbontás annál rosszabb a megjelenítés az SD adásoknál. De ellenben ha van egy külső média lejátszod akkor a Hd vagy fhd tartalmakat sokkal szebben képes megjeleníteni, ha pedig külső androidos mini pc veszel rá, akkor wi-fin keresztül mondjuk Youtubon az FHD tartalmakat is élvezheted ,azért is írtam hogy nem nagyon kunszt az a kis összeg érte.
A HDready 720P az elfogadott 1360x760
a FullHD hez pedig 1080P 1920x1080A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
vadkörte
addikt
válasz csalafinta65 #11256 üzenetére
Nyüglődik a f***m. Már rég elfogadtam a fogyasztói társadalom hátulütőit.
Ambilight-ra meg tényleg nincs ingerem. Ha nagyon kellene megcsinálom utólag 3m RGB LED-del meg egy Arduino vezérlővel (már ha össze lehet pározni a butatv-t az Arduino-val)
"Mekkora méretűt szeretnél, mennyit szánsz rá?"
Magamnak 32-40", szüleimnek 22-24". Digi HD box-okra lennének kötve (1080i) Nálam 200-300cm lenne a nézési távolság, szüleimnél 100-250cm. Ja ők már az idpsebb generációt gyarapítják.
(#11258) ANDROID???:
Pár napja lecserélték az SD beltérim, HD-re és már részletgazdagabb a kép, pedig CRT-n nézem, gondolom a válasz igen.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
ANDROID???
addikt
válasz Luck Dragon #11257 üzenetére
Így értem, és a sima nem HD adásnál is élesebb részletesebb lesz a kép?
-
válasz ANDROID??? #11255 üzenetére
Mindegyiknek jó a panelja, de a PFT-nek részlet gazdagabb megjelenítésre képesebb mint a PHH ,köszönhetően a felbontásnak amit fentebb írtam.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
csalafinta65
senior tag
válasz vadkörte #11237 üzenetére
Nem tudom, hogy miért nyüglődsz...Ma nincsenek 18 évig működő TV-k. A fejlődés sokkal gyórsabb, mint a képcsöves korszakban. Vegyél egy jó Philipset olyan helyen, ahol netes vásárlás esetén 14 napon belül elállhatsz a vásárlástól, ha nem tettszene mégsem. Nincs rizikó. Az ambilight-ot meg kurvára megfogod szeretni. Mekkora méretűt szeretnél, mennyit szánsz rá? Edigital, vagy MM ajánlott. Nem szarakodnak a pénz visszaadásával.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz Luck Dragon #11254 üzenetére
A panel nem ok?
-
válasz ANDROID??? #11253 üzenetére
Az SSB igen de a panel már nem.
-
ANDROID???
addikt
válasz Luck Dragon #11252 üzenetére
Nem vágom, mert a Philips oldalán ugyanazt a fényerőt írják a HD és a FHD változatra is.
Nem ugyanaz a belseje a két változatnak?
10k a különbség kb.[ Szerkesztve ]
-
válasz ANDROID??? #11251 üzenetére
Én itt konkrétan a panel vezérlő lapkára gondoltam és a fényerőre, de ahogy elnézem az összes variánsban egy "TPN151E- " SSB van egy bele integrált egymagos NT72453 chipsettel. Így ezzel nem lehet gond csere esetén És szerintem is megéri azt az 5k-t ha csak boltonként nem tér el.
[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
válasz Luck Dragon #11250 üzenetére
Életlen lesz a kép sima tv adás nézésénél, vagy miért?
Itt sok különbséget nem látok a full HD-n kívül.
Csak a különbségeket kiemelve, szinte kiürül a táblázat. Azt még rá lehet tenni (5k)Gyanítom egy Sencor-tól klasszisokkal jobb (és a Pana vagy az LG-vel simán szinten van) .
[ Szerkesztve ]
-
válasz ANDROID??? #11249 üzenetére
32PHH4100 ? Akkor meg is érdemled, Én a helyedben a 32PFH4100-at venném, azért nem mindegy. öt ezer forint az eltérés. szerintem bőven megéri, ha csak azt nézem hogy HDReady vagy FullHD. A többiről nem is beszélve.
Tessék vigyázni mert a 4100 sorozatból több régiós modell név van és csak pár ezer forint az eltérés még is nagyobb eltérések találhatók!
32PFT4100>>FULLHD>>1920x1080
32PHH4100>>HD READY>>1360x760
32PFH4100 >>FullHD>>1920x1080
32PHT4100>>HDREADY>>1360x760És még sok egyéb eltérés van belső tartalmilag.
Aki 4100 szeretne venni az ezeket tessék venni> 32PFH4100-40PFH4100-48PFH4100[ Szerkesztve ]
-
ANDROID???
addikt
TV csere folyamatban. Kinézett a 32phh4100 (cska tv nézés más nem igen, a filmekre 3D-re ott a 6-os szériás készülékem ), érdemes inkább a 32PHH4309 készüléket kinézni vagy teljesen mindegy?
Gyanítom, élesebb lesz a kép mint egy Sencor vagy egy Gaba tv-nél.Valamiért a 32PHH4100 a szimpi.
Esetleg a konkurenciánál is hasonló készüléket találtam: 32LB561B , TX-32A300E
[ Szerkesztve ]
-
dualcore
őstag
Az én 98-as Philips CRT tv-m még mindig működik, igaz a pincében és csak ritkán de megy. A 7404-es 7 év után adta meg magát nem rég. A mostanit meg meglátjuk, 5 év gari van rá.
Régen az volt a cél, hogy a készülékek megbízhatóak legyenek, és nem számoltak szándékos elavulással. Bánná a nyavalya, ha 3 évente meghalna a tv, de akkor vegye vissza régit és normális áron adjon egy újat, nem horror áron. -
-
vadkörte
addikt
"Régebben tudtak tv-ket 15-20 évre gyártani?"
Mert akkor még nem a tervezett avulás c. könyv volt a mérnökök Bibliája..Szüleim 1974-ben vásárolt Srassfurt TV-je 1992-ig bírta. Ezalatt megevett vagy 4 elektronágyút, a jó ég tudja mennyi tápáramkört, de még az utolsó napján is működött. Egyszercsak elment a kép és K.O.
Az 1990-ben vásárolt Hitachi 18 évig működött, majd a tápja megadta magát. Megjavították, de 3 hét múlva megint megadta magát. Most a szobámban díszeleg a további sorsa reménytelen. Vagy elviszi valaki alkatrésznek, vagy passz, de lomiscigó nem kapja meg. Sajnos olyan akciók már nincsenek, hogy régi TV-t beszámítanak új vásárlásakor.
Az én Sony-m is 15 éve megy rendületlenül.
A karácsonyra tervezett TV-k talán kihúznak 5-6 évet...
Tényleg.
Ha MM-ben és Euronics-ben ne vásároljak, akkor hol??? A városunkban (megyeszékhely(!)) csak Euronics van meg Tesco...
A legközelebbi MM/Extrem Digital is 60Km.[ Szerkesztve ]
Üdv. V. Körte
-
-
TIT
veterán
Persze és azért reagál lassan az itt lévőknek is mert mindenkinek 50 tv van otthon
Csakk MM-es eladónak ne higyj.dualcore: Tudom csak nem fogadom el és legyen akkor minden 100.-....te is mondtad vagy más.
Régebben tudtak tv-ket 15-20 évre gyártani?cigam: MM rohadt drága,az én tv-m 100 ropival volt olcsóbb mint a dolgozói kedvezmény
Kipróbált és a kedves látogatók által szépen leamortizált tv.
Ott napi 11 órába megy,(olyan mint máshol 5 év)hazaviszed lehet 1 hónap és végleg kifekszik.
Vegye meg Ő.
Biztos cikkcélprémium volt rá[ Szerkesztve ]
-
azért olyan lassú (szar) a tv-k reagálása a távirányítóra (@bt) mert egymást zavarják.
Sok minden kitalálnak ezek az eladók. Maradjunk annyiban, hogy nincs így.
- Egyrészt elég hihetetlenül hangzik, hogy mindegyik TV-re rá volt csatlakoztatva 1-1 bt-os távirányító, és azok egyszerre akartak parancsot küldeni a TV-kre.
- Másrészt a bt adatcsatorna másodpercenként 1600-szor változik véletlenszerűen. Mekkora az esélye hogy szinkronban ugrálnak?!Nekem nem árengedményt akartak adni a kiállított készülékre, hanem még én örüljek neki, hogy listaáron odaadják, hisz ez egy biztosan jól működő "letesztelt" készülék.
-
dualcore
őstag
válasz Luck Dragon #11233 üzenetére
Igen ez igaz, gondolom megnőtt a kereslet így emelnek az árakon.
-
cyanID
tag
válasz Luck Dragon #11236 üzenetére
Nagyon jo ajanlas volt jobban megnezni eloben tobb verziot,en a 8109 re voltam kivancsi,igaz 55 inch volt kiteve,de nagyon szép volt és a távkapcs üzeneteire
BORZALMASAN lassan reagalt, de kb mindegyik, talan csak az egyij 6os szerias nem annyira.
A nativ magyar adasok majdnem mindegyik gyartonal szornyu, a philips es a sony még turheto.
Pozitív csalodas pár lg, persze lehet azok pont nem ips panelesek voltak.
Volt egy 55lg oled. ERDEMES ra varni.
Szoval nincs mit szegyenkeznie a philipsnek,de biztos nagyon bele lehet nyulni egy fura tipusba konnyen.
PELDAUL itt van egy 7 es szerias amit nem ajanlottatok,amibol mast hoznk ide es mast a nyugatiaknak, hattertudas nelkul abszolut eladja magát ... már nem emlekszem nagyon karcsú középtartója van.... -
vadkörte
addikt
-
-
syC
addikt
válasz lorinser #11229 üzenetére
(#11229) lorinser ,(#11230) Luck Dragon ,(#11231) TIT: Köszi a válaszokat. Hajnalban kicsit utána olvastam a dolgoknak és nem véletlenül van 2 féle remote app a tv-khez. A régebbi a myRemote, az újabb a TV remote. Utóbbi a 2014 és azutáni tévékkel kompatibilis, visszafelé nem, előbbi pedig csak a 2014-ig gyártott tévékkel. Ezért nem működik a myRemote a 6550-el.
Ez van.
Lehet egy nas-t be kell tervezni az itthoni hálózatba. Minden médiát azon tárolunk és tv-ről pedig nézzük, vagy valami ilyesmi kontrukció lesz az élhető megoldás.
A tv-n van minden: wifi, bt, lan.
[ Szerkesztve ]
•
-
-
TIT
veterán
Ha nincs wifi-s tv-d akkor meg lőheted.
-
Ahogy írta a kolléga WiFi keresztül kell kommunikációt létrehozni más néven DLNA. Készülék fel fog ajánlani egy azonosító kódot ami a telefonodba kell bírni majd miután a szinkron létrejött a kapcsolatot meg nyílik és kényelmesen a foteledből irányítható az egész tv.
-
lorinser
senior tag
Nem is kell, hogy a telefonon legyen infra. WiFi-n kommunikál a TV-vel.
A telefonon kapcsolódj ugyan arra a WiFi hálózatra amire a TV is, a TV-n pedig kapcsold be a vezeték nélküli lejátszást (vagy nem tudom, hogy a 6500-án hogy nevezik).
Még az is lehet, hogy a MyRemote app egyenlőre a 2015-ös TV-ket nem támogatja.Poco F5, Philips 55PUS8303, TCL 55C765
-
syC
addikt
válasz Luck Dragon #11227 üzenetére
Egyel korábbi androidos telefonnal sem kommunikál tökéletesen a tv, nemrég tesztelgettük.
•
-
-
sirály69
őstag
válasz Luck Dragon #11224 üzenetére
Igazából èn is erre gondoltam.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyi idő alatt kapom vissza. Már második hete nélkülözöm....[ Szerkesztve ]
Szerver Hosting Debrecenben
-
syC
addikt
Mennyi az esély arra hogy 6550-re lesz valami épkézláb frissítés, ami helyére teszi a dolgokat?
Mellesleg találtam egy másik Philips Remote appot ios-re, ami kézdezés nélkül kommunikált a tv-vel (csak az app volt használhatatlan).
•
-
-
sirály69
őstag
Erre valaki ?
"Most beszéltem a szervizzel. A tv-m ben a "digi" panel ment ki. Ez mi lenne? "Szerver Hosting Debrecenben
-
-
syC
addikt
válasz azigazimoris #11218 üzenetére
A kérdés az hogy csak az én tévémmel nem kommunikál az app, vagy globálisan egyikkel sem. Ha így lenne, minek adták volna ki az app iOS verzióját? Azóta is kutatom a megoldást.
•
-
azigazimoris
aktív tag
Androidos tv iphone-ak nehéz lesz.
Nekünk két lg telefonnal jól mennek a dolgok a 6559-el.
Mindkettőben van infra port is és wifin is ügyesen oldják meg a dolgokat.Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
syC
addikt
Igen. Érdekes, hogy sógorom lg42-es tévéjét vígan tudom vezérelni ezzel a telóval, asszem az bt-on kommunikál, ez ha jól gondolom wifin (egy wifi alhálózaton a teló a tv-vel).
Más: youtube app, minőség beállításának lehetősége nincs, vagy csak én nem találom (még mindig )?
[ Szerkesztve ]
•
-
syC
addikt
Valakinek közületek szarakodott már ez a Philips myRemote app. Sehogy sem látja a tv-t. Más app látja.
•
-
syC
addikt
Első nekifutás: kb. semmi nem működik. Se iOS remote, se Miracast, se semmi. Gyanús, hogy a beállításokban nincs olyan konkrétan, hogy BT on/off . Meg néztem a fw-t, júli 13. dátumos, netről épp töltöm az aug 14-es legfrissebbet, feldobom, hátha javul valamit.
[ Szerkesztve ]
•
-
syC
addikt
válasz cyanID #11206 üzenetére
Vehettem volna olcsóbban is, tudom, 295 volt 2+3 év kiterjesztett garral (mm). Mindegy, most kellett egy tv, vártam már eleget. Igazából az asszony beszélt rá.
Miben marad el a 8109től?
- Csak 3 oldalas ambilight (6550-nél nincs alsó)
- picivel nagyobb a 6550
- újabb, frissebb undoroid van rajta (undoroid 5.0 Lollipop), emiatt gyorsabb az egész
- bővíthető belső memória (áp tú 8 GB)
- Smart funkciói jobban (vannak)
- nincs tapis távvezérlőMajdnem 8109 lett, csak az ismerős mondta mm-ban hogy az az utolsó darabuk a 8109-ből (emiatt 270 volt az ára), és ez a készülék majd egy éve megy náluk megállás nélkül, ezért ő nem ajánlja. Ezt a 6550-et meg ma hozták
Hogy kezeli a kulso meghajtorol kuldott filmeket?
- Eddig 1 filmet néztünk usb-ről, mpeg 50MB-es streames filmet (amitől apám samsungja összeszarta magát a magas bitráta miatt, ez akadásmentesen lejátszotta - hozzá kell tenni, hogy az egy 5-6 éves tévé, akkor még nem nagyon adtak a smart funkciókra)Input lag .játékok?
- nem tudok nyilatkozni, ha leírod mit csináljak, mire figyeljek, megnézemMilyen vele netezni?youtube?
- a beépített Youtube app egész jó, bár 3 percet használtam. A videó minőségének állítását még nem találtam meg.Az új tapis táv jár hozzá?
- NemMilyen a sima sd mindigtv s adas rajta?
- Még nincs tapasztalat.(#11207) dualcore: Köszi, hoztam is egy ládával haza épp tegnap
(#11208) azigazimoris: muszáj volt venni valamit , nem jöhettem haza üres kézzel
(#11209) Luck Dragon: Köszi
[ Szerkesztve ]
•
-
-
cyanID
tag
-
syC
addikt
50pfh6550 tulaj lettem
•
-
válasz azigazimoris #11201 üzenetére
Persze, csak egy felvetés volt részemről, ahogy a többi típusú is, nem baj ha az aktuális témát jól át rágja, és mi ebben segítünk
-
sirály69
őstag
Most beszéltem a szervizzel. A tv-m ben a "digi" panel ment ki. Ez mi lenne?
Szerver Hosting Debrecenben
-
azigazimoris
aktív tag
válasz Luck Dragon #11200 üzenetére
Én meg az általa eredteileg is elképzelt 6550-et
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest