Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz Real_Necro #75497 üzenetére
A klippet nem láttam eddig.
Hiba volt.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
-
törölt tag
válasz Mercutio_ #75487 üzenetére
A balesetező motorosok óriási többségének friss a jogosítványa és jellemző a fiatal korosztály a köreikben. Idővel jellemzően óvatosabbak lesznek, nem mennek bele rázós dolgokba, az autóval megszerzett vezetési rutinjuk is sokat segít a biztonságos közlekedésben. A robogósoknál külön veszélyeztetettséget az alulöltözötttség jelent, se térdvédő se motoros dzseki, sokszor még kesztyű sincs. Pedig a különbség óriási, ami az egyik esetben csak ijedelem, a másik esetben csonttörés. A speedmotorosok meg sokszor egyszerűen csak donorjelöltek.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Freddy76 #75493 üzenetére
én pont ugyanígy voltam a Godsmack-kel tizenpár éve. Nagyon, túlzottan is amerikai, sokáig ki sem mozdultak az USÁ-n kívülre, ezért nem is annyira ismertek. Tavaly ráadásul még ezt is összehozták, tényleg már csak a csillagos-sávos alsógatyák hiányoznak Viszont az ez a klip, ez üt, pedig soha nem kötött le az NFL sem.
Ennek ellenére a tavaszi koncert simán benne van a top3 koncertélményemben (amit a szintén amerikai, Metallica nevű csikóbanda vezet )
Watchdives WD7922 (37mm VH31) eladó
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #75493 üzenetére
Szerintem illene a klippjét linkelni: [link]
Mindenképpen "látványos".
Nekem ez maradt meg tőlük: [link]
[ Szerkesztve ]
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
Real_Necro
veterán
Nem váltok sehova, költözik a cég... De szeptembertől megkezdem a profilváltós projektem és beülök újra az iskolapadba...
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
t_a_m_a_s
addikt
-
Freddy76
addikt
Korábban soha nem hallgattam ZZ Top-ot, úgy voltam vele, ez valami nagyon amerikai cucc, biztos nem érdekel. A Spotify véletlenül feldobott egy nótát (I gotsa get paid), azóta hallgatom, nagyon jó zenét tolnak.
-
Lassú Víz
addikt
válasz t_a_m_a_s #75491 üzenetére
Az előbb rákerestem, volt pár érdekes kép pl. Vietnamból. A három gyerek mellett még az anyuka is rajta volt a robogón. Mondjuk lehet akkorák voltak, hogy a mérleghintán ellenemben öten is csak akkor jönnének le, ha leengedem őket
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz TayRol #75486 üzenetére
Plusz a két gyerek cucca... Sokszor még a fiesta csomagtartója is necces. Sulis táska, tornazsák, edzős cucc, az oviba időnként egy szatyor ez-az, plusz az én hátizsáknyi cuccom, és máris tetrisezni kell a csomiban. Persze ha mindezeket jó erősen rágumipókoznám a robogóra, a két gyerekkel együtt...
Holnap majd jól beletépünk...
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #75489 üzenetére
No, merre váltasz?
-
Real_Necro
veterán
Nekem szeptembertől 20 km-el növekszik az utazás naponta, de 22percre csökken a 35-50-ről.
-
Freddy76
addikt
Ismerős (ügyfél ügyvezetője) ütközött egy robogóssal kb. két éve, vádat emeltek ellene a baleset okozása miatt, most szüntették meg az eljárást azzal, hogy csekély mértékben volt gondatlan, és a balesetet a motoros is előidézte azzal, hogy az álló kocsisor melletti buszsávban gyorsan ment. A motoros azóta biceg, tropára ment a térde. Rékasi Károly ugyanez, ő is vétlen volt. Szóval bármennyire szupergyors a robogó, én inkább túlélek a dugóban...
És igen, nem fér el rajta két gyerek.
-
Mercutio_
félisten
Motorról jut eszembe: gyógytornász mai szövege, amikor örültünk, hogy végre süt a nap:
- Nnnna, akkor hamarosan jönnek a motorbalesetesek isEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz Lassú Víz #75484 üzenetére
Többek között az ilyenek miatt vettem meg az SH300-zat. Csúcsidőben az új kecóból (II. kerület) a Belvárosba indulva 14-15 perc a menetidőm robogóval, ha a kocsit választom ugyanez 50 perc. Sokszor még kisebb esőben is inkább bevállalom a robeszt, mert azzal a menetidőm ugyanannyi, kocsival viszont tovább nő.
-
Lassú Víz
addikt
Nem kék villogót akartál írni? Ha egyikőtök sem beteg, az a 2x20 perc kényelmes séta nem árt meg. Nálunk is hasonló volt a helyzet Békáson. Csúcsidőben a HÉV miatt a másik oldalra születni kell, neki sem indultunk kocsival.
Sebaj lesz dugódíj, ha jól olvastam, az egyik tervezet szerint budapesti matrica formájában. Bizonyára érdemben fogja az agglomerációs forgalmat csökkenteni az évi 5000 Ft. Simán nevezhetjük egy új helyi adónak.A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
gorgo
őstag
Gyerekért az iskolába 1.5km-ről megyek. Gyalog gyorsabb. Erre nincsennek szavak. Azon azért csodálkozom h a tetvedék politikusok nem helikopterrel járnak... Lehet a vészvillogó+sofőr még viselhető...
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #75477 üzenetére
Nem ment át az üzenet
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #75477 üzenetére
Erről a kérdésről mindig ez a részlet jut eszembe.
-
konyi79
addikt
Itt mindenre olyan jó tipp szokott összeállni, nincs tippetek laminálóra?
Még életemben nem volt kezem alatt, de kellene alkalmi használatra egy. Azt se tudom milyen áron érdemes már nézni, nem akarok papírnehezéket venni. -
Mercutio_
félisten
válasz #31733248 #75471 üzenetére
Van az az ősz faszi, aki azt mondja: Jöttömre 5 nap múltán számítsatok , pirkadatkor, kelet felől!
Na, ő itt nem játszikEladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
törölt tag
válasz Real_Necro #75472 üzenetére
Nem is happy endet várnék, inkább arra vagyok kíváncsi, mennyire tolódik el a film az emberi szenvedés részletes bemutatása felé, vagy mennyire nézi az egyéntől távolabb eső módon az egészet. Nagyon különbözően lehet tálalni. Időközben hallom, hogy inkább az előbbi, úgyhogy inkább kihagyom.
-
-
Real_Necro
veterán
válasz Mr.Csizmás #75469 üzenetére
2 rész szerintem kevés erre...
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Real_Necro #75468 üzenetére
az is ki fog derülni, az akadémikus asszony idővel versenyfutásos ténykedése nem öncélú.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Real_Necro
veterán
válasz Freddy76 #75461 üzenetére
Rocco bejön és... ja nem.
Kár, hogy csak 5 részes és csak a robbanástól indul. Elég sok technikai dologról nem esik szó, ami megmagyarázná a kialakult helyzetet. Mondjuk bevallom a bányászok hozzáállásán kicsit derültem.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz madgie #75465 üzenetére
sőt, ha figyelsz, még a GoT-ból is találkozol ismerőssel.
(Rontó Ralph 2-t néztük tegnap [eredetiben], pár hang gyanús volt, végén a stáblistában nem ottvolt az összes AAA színész szinte? Gal Gadot, Michael Giaccino, Anthony Daniels, Vin Diesel stb. + dupla poén a stáblista és ami utána van)
-
madgie
titán
válasz Freddy76 #75463 üzenetére
Én vettem a poént Igazából az a nagyszerű (illetve inkább szörnyű) benne, ahogy vizuálisan is beléd égnek a dolgok: látod, hogyan mállik le a hús a sugárszennyezett tűzoltókról, látod, mikor az első részben kimegy a kiscsalád a tüzet nézni, a gyermeket emelgetik, neked meg elszorul a torkod, látod a korhű környezetet (nagyon durván korhű), a pártszervilis f@szságokat...
Többet inkább nem is írok, tényleg nézd meg.
-
Freddy76
addikt
válasz Mr.Csizmás #75462 üzenetére
Sejtettem, csak vicceltem, azaz akartam. Csernobilról olvastam könyvet, tehát valószínűleg sok váratlan fordulat nem lesz benne, de csak jót hallottam erről a sorozatról, szóval meg fogom nézni.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Freddy76 #75461 üzenetére
ha tudod mi történt + vannak fizikai és biológiai ismereteid a területen, nincs túl sok spoiler. inkább a megrázóbb, emberi oldalát mutatja be a tragédiának, nem azt amit általában lehet olvasni (RBMK grafitrudak problémái, stb.)
-
gorgo
őstag
válasz Real_Necro #75456 üzenetére
Ezt is unja valaki!!
De nem mi vagyunk azok!
-
Mercutio_
félisten
válasz Real_Necro #75456 üzenetére
NSFW!
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Real_Necro
veterán
-
Lassú Víz
addikt
Azt mondtad, hogy lesz valami a Ráday utcában 30-án, amire lehet menni.
Nem korai egy kicsit 22-én lehúzni a WC-én? Egyébként lesz lámpa meg csaj is vagy csak sör? A diszkó meg a KISZ nem hiányzik...
A mérnökkel már egy órája vitatkozol valamin, mire rájössz, hogy ő ezt élvezi.
-
gorgo
őstag
Meg kell feltétlenül jegyezni, hogy nagyon magasan volt a léc! Saját maga tette oda. Na, eldöntöttem, megnézem. Már csak azt nem tudom mikor mert asszony nem látta az előző hetet, és másik 2 sorozatot nezek vele.
-
|AP|
veterán
válasz madgie #75446 üzenetére
ha jól tudom ez is csak egy teória. Tegyük fel igaz, és tényleg kényszerből írták újra, szándékosan máshogyan, ami az eredeti jól felépített terv volt, ahová az egész sztori, a karakterek ki lettek futtatva, sok-sok év alatt.
Biztos, hogy ez volt a jobb megoldás? Szerintem nem
-
madgie
titán
Nézd, gondolj csak bele, a nyolcadik éved után valamelyik kedves munkatárs kiszivárogtatta a komplett befejező évad forgatókönyvét. Az persze végigsöpört az interneten, majd ezek után kellett a HBO-nál dönteni: megcsináljuk ugyanazt, ami le van írva, sok-sok oldalon keresztül, szóról-szóra, vagy csinálunk mást?
Nem mondom, hogy jól döntöttek, mert lyukas lett a sztori, mint a franc, de igazából azt kéne jól seggbelűni', aki szivárogtatott.
-
pikszel
addikt
Legalább egy évtizede nem nézek tv-t, és úgy általában sorozatokat sem. Az ominózus filmet egy azóta megboldogult barátom ajánlotta. Az első 5 évadot majdnemhogy maratoni módon, egyben ledaráltuk, és nekem nem okozott csalódást. Tetszik a világ, a karakterek, a sárkányok (amikért gyerekkorom óta oda-vissza vagyok), és a karakterfejlődés is nagyon jól lett megoldva. A 7. évadnál már lazult a dolog, a 8. pedig már tényleg lóhalálában folyik, de az a 40 perces csatajelenet engem lenyűgözött. Azt nem tudtam, hogy most az a menő, hogy fikázni kell ezt a filmet, de azt hiszem, hogy csak a döglött halak úsznak az árral. Tyrion a legnagyobb!
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
-
madgie
titán
Mivel már a színészgárdának lejár a szerződése és elég sokan be vannak táblázva évekre előre, így nem lehetett más módon megvalósítani. Vagyis de, nem kellett volna két évig ülni a folytatáson, megelégedtünk volna kevesebb CGI-jal, több szarkavarással
De igazából nem is akarok ebbe belemenni, a 2019 tavaszának a legnagyobb sikkje a GoT-t fikázni.
-
Studi
veterán
válasz Novics #75439 üzenetére
Az a fura, hogy az egész évad fő vonulatai, a csaták, a cselekmények teljesen rendben voltak szerintem, le lehet zárni így a GoT-ot. A probléma az, hogy a korábbi minőségben, a korábban megszokott jellemrajzokkal, párbeszédekkel, mélységgel ez két, 8 epizódos évad lett volna, ők pedig belesűrítették egy rövidebbe. Egy rohadt nagy rohanás-mészárlás lett így a végére, gyenge minőségben.
-
Novics
senior tag
válasz Freddy76 #75422 üzenetére
Nekem - és szerintem a legtöbb embernek - nem az a bajom, hogy XY meghalt/túlélt/eltűnt/száműzték a végén, inkább az, hogy az egész évad random események egymásutánja, semmi - minimális - átvezetés köztük.
Korábban azért volt némi következetesség a karakterek tettei és az események között. Az más tészta, hogy én pl utáltam a túl tökéletes, túl jó Havas Jont, egyáltalán nem volt emberi. A kedvenceim - mint szerintem sokaknak - Tyrion, Bronn, Tormund, de pl bírtam Kisujj karakterét is, mert nagy játékos volt, vagy az öreg Tywin, aki teljesen racionális volt végig.PL Arya a szupergyilkos ott bénázik, menekül pár zombi elől a könyvtárban, majd a zombisereg közepén, az alvezérei közt álló Éjkirálynál terem, és leszúrja. WTF?! Meg a Vöröstoronyból is elmenekül, mert a Véreb azt mondja neki. Nem megy megölni azt, aki az elsőszámú név a listáján. WTF?! Cerceit meg egy tégla csapja agyon. Meg, amit nagyon sajnálok, és csodálkozok is rajta, az az, hogy Catelyn Starkot Thoros feltámasztotta a regényben, de a sorozatban erről szó sem esett, pedig ő még egy erős karakter volt. Mondjuk nem szerettem őt sem. t_a_m_a_s
Mi az ősszel megyünk Egerbe.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Studi
veterán
válasz Real_Necro #75437 üzenetére
Beteg ez a fickó!
A Gyűrűk Ura paródiája felülmúlhatatlan!
-
Real_Necro
veterán
-
t_a_m_a_s
addikt
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #75434 üzenetére
Bocs, de egyből ez ugrott be a zsebgengszterekről
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz madgie #75432 üzenetére
Nekem erre most nincs energiám Meghát a kölcsönzős az igazi
Necro, köszi! B+, a kicsi is már 1,5??? Pont a napokban emlegettük otthon Mónival az egri talit, hogy jó lenne valami hasonlót összetrombitálni. Akkor 3 gyerkőc volt velünk, most egy óvodányi lenne...
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #75427 üzenetére
A Dark kölcsönözhető?
[ Szerkesztve ]
-
Real_Necro
veterán
válasz madgie #75428 üzenetére
Majd ha elaludtak a gyerekek este... Pont ma mesélte párom, hogy amíg ténykedett otthon, addig a 1,5 éves lányom bemászott az ágyába és egyedül elaludt.
-
madgie
titán
válasz Real_Necro #75427 üzenetére
Már meg is néztem, a munka várhat
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #75426 üzenetére
"Viszont a már említett Csernobil kurva jó!"
...és ma folytatódik. Ha lefutott, rárepülök a Dark-ra.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Balinov #75425 üzenetére
Cicik nincsenek
Akkor minek linkelted???
A GoT-val sajna én is úgy lettem a végére, hogy végre vége... Már a 7. évad sem okozott akkora eksztázist, a 8.-at nem is vártam igazán, pedig két év telt el... Viszont a már említett Csernobil kurva jó!
-
Balinov
titán
Sarkanyok, pszichopata tomeggyilkosok utan itt egy kis zsenialis mix "szarzene". Cicik nincsenek
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
|AP|
veterán
válasz Freddy76 #75422 üzenetére
"Az viszont tény, hogy sok sorozat van a listámon, amit soha nem lesz időm megnézni (Breaking Bad az élen)"
Az nagy hiba lenne. A Trónok Harca nálam még a jobb évadokkal sem közelíti meg. A Breaking Bad örök #1 az én sorozatlistámon.
szerk: és tudom, az imdb nem mérvadó sok szempontból, de míg a Trónok harca sorozatzáró 4.4-en áll, úgy a BB utolsó rész 9.9. Valahogy így kell egy sztorit felépíteni/lezárni.
[ Szerkesztve ]
-
Freddy76
addikt
Én nem láttam a sorozatot, és annyira szembejöttek mindenhonnan az utóbbi időben a spoilerek, emellett szerintem a következő 20 évben nem lesz ennyi időm, szóval nem is fogom megnézni. Tegnap elkövettem azt a hibát, hogy nem néztem meg, mikorra érkezik meg a Malmöi gép este, így kimentem a menetrend szerinti 23.35-re a valójában 1.15-re érkező géphez. Az autóban pedig azzal töltöttem ezt az időt, hogy sorozatleírást (wiki), hogyvoltokat olvastam, megnéztem pár jelenetet, és nagyjából igyekeztem megérteni a hátteret a könyvek és a sorozat elválását illetően. Meglepő módon érthetővé vált a történet, persze nyilván kimaradt egy sor lényeges momentum (abba pl. nem tudtam és már nem is akartam elmélyedni, hogy mi a fene az a csodaképessége a tolószékes fiúnak, és ez miért fontos).
Tudom, hogy ennyiből nem lehet következtetést levonni egy ennyire hájpolt, és kétségkívül az egész televíziózásra rendkívüli hatással bíró sorozatra, de úgy vélem, ezt nem lehetett volna úgy lezárni, hogy az bejöjjön mindenkinek. Ennek a sorozatnak az lehetett a fő vonzereje, hogy sok, és külön-külön is nagyon érdekes, izgalmas karakter története érdekesen és izgalmasan bonyolódott, és tele volt váratlan húzásokkal (az mai napig előttem van, mekkora virtuális kiakadást prezentált itt valaki, talán Eperkutyus az ún. vörös nász miatt). De ezt így lezárni nem lehet, ahhoz egybe kell fonni a szálakat, és meg kell szabadulni egy sor karaktertől, vagyis ahhoz, hogy ez lezárható legyen, éppen azt kell kivenni belőle, ami miatt a sorozat érdekes.
Persze lehet, hogy a lassabban hömpölygő sorozatból ez nem jött le, és nem fejtették ki. Az mondjuk még az én felületes ismerkedésemnek is furcsa volt, hogyMegjegyzem, ahogy elolvasom Daenerys sztorijának zanzáját, abban nagyon benne van, hogy a csaj teljesen kattant, és iszonyúan labilis. . Kábé annyira volt hiteles és katartikus, mint Anakin Skywalker átállása, aki egyik percben még azon picsog, hogy megálmodta a csaja halálát, emiatt pedig két perccel később gyerekek tucatjait kaszabolja le.azok után, hogy nyolc évig mindenki a másoktól volt besz.rva, elég jellegtelenül lett vége ennek a szálnak Az viszont tény, hogy sok sorozat van a listámon, amit soha nem lesz időm megnézni (Breaking Bad az élen), és ez cseppet sem mozgatott meg. Vagyis nagyjából itt véget is ér az én közös történetem a Trónok harcával.
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
Vasárnap letoltunk 4 részt, így teljesen uptodate-ek lettünk, rettentően vártuk már az utolsó részt, hogy VÉGRE VÉGE LEGYEN. Elpocsékoltunk cirka 7,5 órát az életünkből erre a 8. évadra. De legalább túl vagyunk rajta. El
lehetkell felejteni.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
Mercutio_
félisten
-
gorgo
őstag
Hétvégén láttam egy jó filmet, nem mai: Csodálatos Júlia
-
Jahno
veterán
-
gorgo
őstag
válasz t_a_m_a_s #75413 üzenetére
Az igazán nagy cumi az lenne ha mehóna, és nem fejezné be... És nem esélytelen.
És ja, mult évezredben kezdte, és már nem tudom számon tartani az egyes részeket. De hogy 30 év kell egy regényciklushoz. Asszem simán többszörös írói válásában van..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz Real_Necro #75411 üzenetére
Nem tudom, de a "szaktopikban" sokan lihegnek azon, hogy majd mit ír az öreg a könyvban, majd 5-10 év múlva... Hát nem tudom. Egyrészt szerintem semmit (hacsak nem igaz az a teória, hogy már kész van, csak a film miatt nem adták ki. De miért ne adták volna???), másrészt meg k*rvára nem hoz lázba hogy ő majd 5 év múlva hogy fejezi be a könyvet.
Amúgy most nem emlékszem rá pontosan, hogy hogy van, de asszem az 5. könyv jött ki akkor amikor a film elkezdődött, az meg 9 éve volt. És akkor már állítólag volt valami a 6. könyvből is. Namost ha 5-6 év alatt nem készült el a 6., ami alapján 1-2 évadod azért leforgathattak volna, sőt most sincs kész 9 év elteltével, akkor majd tényleg 10 év múlva jön valami. Én meg akkor már 50 leszek, aztán 30 voltam amikor ez elsőt olvastam.
-
Jahno
veterán
Hukk.
Studi azt mondja, hogy gyagyák vagytok mert sosem bírtok összehozni egy rendes sörözést.
Fotós csoportomnak lesz 4 éves évfordulója, ott majd szintén nagy látványosan mi sem csinálunk semmit, de csatlakozni lehet. Május 30, Lónyay u. A terv az, hogy iszunk sört, lefotózzuk egymást és mondunk bölcsességeket.
Szóljak ha lesz ilyen?
Esetleg ha valakinek naptára is van.
https://www.facebook.com/events/2035164629864588/
Uff, én beszéltem.
-
Real_Necro
veterán
válasz t_a_m_a_s #75410 üzenetére
Van értelme olyan storyra könyvet írni amit valaki már megelőzve kitalált? Értem ez alatt azt, hogy innentől nem újdonság lesz hanem alternatíva.
-
Mercutio_
félisten
válasz Mr.Csizmás #75407 üzenetére
Normális és horror..... érzed ugye....?
-
Mr.Csizmás
titán
nálam a gazdi jobban rajong érte mint én
de legalább rá tudtam venni a csernobilt megnézni, szeretné megnézni az Az-t (pszichobohóc, tod), úgyhogy uszkve rá tudom vezetni végre a normális horrorfilmekre űgy 6 év után
-
gorgo
őstag
válasz Novics #75403 üzenetére
Én még nem láttam a 8. évad részeit, de nem jó ezt hallani. Azt meg végképp nem, hogy ezt nem is Martin írta... Mondjuk legalább megmagyarázza, illetve van (kevés?) esély rá hogy 5-10 év múlva egy jó sztorit olvashatok könyvben. Bár baromira nem kapkodja el az öreg. Folyton csak a kiakadásaira futja, nem tudom mit nem ért azon hogy millióknak nincs türelme.
Csizmás: vagy nővel kell nézni és ha szar, váltani kell a nőre[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz Novics #75371 üzenetére
Tegnap letudtuk a Se08E01-et. Hát, hogy ez mekkora egy fos! Tolják a sárkányos trükkös felvételeket, de kb röhej minőségben. A sztori meg...
Hétfőig azért letoljuk a maradék részeket, hogy a végevége rászt "élőben" nézhessük, és végre olvashassak Index cikkeket róla.A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla