Új hozzászólás Aktív témák
-
spanyoll
addikt
válasz
Mercutio_ #46197 üzenetére
Attól függ mihez képest ugye. Ha pedig a tükör nem mérvadó akkor mi? A lelki béke és a chi meg a hasonlókat leszámítva.
Amúgy meg én a halálomig 21 maradok, ez tény. -
spanyoll
addikt
válasz
Real_Necro #46195 üzenetére
Pedig tényleg így gondolom poén ide vagy oda.
Reinkarnációban hiszek, a testem jelenlegi formájában ideiglenesnek tekintem (főleg, hogy megöregszem és olyan szottyos lesz majd mint a tiéd).
-
Real_Necro
veterán
válasz
spanyoll #46193 üzenetére
"Egy recycle jel az utolsó, amit még magamra varratnék valahova, mert az jelképezné kellően a gondolkodásom erről-arról, de azt is minek."
Ez szép gesztus ha ér valami és nincs ki döntsön kié legyen a májad.
Szerintem a homlokodra vésesd, a fejet úgy sem használják fel...
(botsch)
-
spanyoll
addikt
válasz
Mercutio_ #46190 üzenetére
Kb.
De amúgy nem, semmi olyan. Pl goás körökben mozogtam meg mozgok eleget, mégsem varrattam magamra az "elcsépelt" aum jelet.
Imádok filmesre fotózni, magamnak hívom, mégsincs az alkaromon filmtekercs.
Egy recycle jel az utolsó, amit még magamra varratnék valahova, mert az jelképezné kellően a gondolkodásom erről-arról, de azt is minek. -
Lassú Víz
addikt
válasz
Real_Necro #46181 üzenetére
Ha ezt meglépik, kibaxom a 'csába, és marad a Linux. Sajnos akkor megy vele a PS is, de majdcsak elleszek valahogy a gimppel. Csak a fotós programok miatt van a win, semmi másra nem kell.
-
atok666
őstag
válasz
Real_Necro #46187 üzenetére
A havi fizetos alapu OS eletkeptelen szerintem. Pont, hogy ingyen kene adniuk a "platformot", aztan onnan beterelni az embereket a storeba, hogy ott koltsek el a penzuket.
Atok
-
-
spanyoll
addikt
válasz
Höh, ezt nem tudtam. Térjen át akkor a tököm rájuk, nyaljanak sót. Marad a 8.1 amíg meg nem szűnik minden létező update.
-
atok666
őstag
válasz
Ez eleg hihetetlennek tunik...
Atok
-
spanyoll
addikt
Ezt én is észrevettem. Idáig az volt a különleges ha varrattál magadra, most meg ahogy körbenézek strandon/villamoson/utcán már-már az az extra, ha valakire nincs cirkálva semmi.
Egy percig nem vetem meg a tetkót, én is gondolkoztam rajta sokáig, de semmit nem éreztem magaménak annyira, hogy ezt most mindenképp magamra kell szurkáltatni. -
aleister
veterán
válasz
Igazán elegáns.
Ennyi erővel lehetne fent XP is.Mondjuk mit várt az ember ingyé...?
-
Real_Necro
veterán
Ja még valami. Win 10-re spanyoll-on kívül tért már át valaki? Nekem még új az infó, hogy a rendszer csak 2 hónapig ingyenes, aztán ha nem tejelsz nem kapsz frissítéseket sem.
.
-
Real_Necro
veterán
válasz
Balinov #46174 üzenetére
Darabos mindenképpen.
Bakker... találkoztatok már hibás win 7 telepítő médiával? Fél nap molyolás után most jöttem rá... hogy rohadjon meg... utálom az egyedileg összerakott ipari pcket. Most meg pendriveozhatok hozzá drivert mert a winfos telepítő még azt sem ismer hozzá...
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Mercutio_ #46176 üzenetére
Azokat én is láttam szerintem.
Amúgy kész káosz ami a Kerepesi, Hungária és Könyves Kálmán környékén van. Azt már megszoktam, hogy a 10 perces utat csak 25-30 perc alatt tudom megtenni, de hogy mindenki meg van hülyülve, az is biztos. 2x majdnem belém jöttek oldalról, meg vmiért úgy érezte az összes hétvégi mazsola, hogy most neki autóznia kell. Nagyon ritkán használom a dudát az autóban, most 3x is kikényszerítették belőlem.
-
Mercutio_
félisten
Egyébként nem tudom mit művelnek a srácok a westend tetején, de most húzott el mellettem 6 furgon és egy skoda yeti megtömve beöltözött sünökkel
-
Balinov
titán
Sracok, grillezeshez, brikettes vagy darabos faszen?
-
Studi
veterán
válasz
Mercutio_ #46167 üzenetére
Én a hétvégén Zamárdiban és Velencén azt figyeltem meg, hogy minden csajon van valami felirat.
Ha nemctudják megjegyezni a kedvenc idézetüket miért nem vesznek egy jegyzettömböt?
Mondjuk én nem vagyok olyan válogatós, mint Freddy, nálam nem kizáró ok a tetkó.Amúgy szemöldökre gondolsz?
-
Studi
veterán
-
-
Freddy76
addikt
Urak, meg többiek, akkor lesz most este valami? Úgy értem, olyan, ami nem matiné, hanem kora esti program? Este hét előtt nem érek oda, cserébe tudok inni útközben egy sört, hogy a hátrányt behozzam.
Jó fejek lesznek ott, vagy csak Studi, Juszt, Bálint, és Merci?
-
L4mie
veterán
Hogy is van az a törvény vagy rendelet, hogy a telefonos ügyfélszolgálat köteles 5 perc alatt kapcsolni egy élő embert? /Aegon../ rohadtul unalmas a zenéjük.
-
madgie
titán
-
-
aleister
veterán
Srácok, androidos diktafon alkalmazást tudtok-é?
(#46125) Novics
Nos akkor nem volt épp a legjobb nap a tegnapi a számodra. Fel a fejjel...lesz még rosszabb!szerk:
Uh, most olvasom, hogy hányótoknak volt tegnap káresete a vihar miatt.
Remélem volt biztosítás, és nem jöttök majd rosszul ki az egészből![ Szerkesztve ]
-
L4mie
veterán
fasza, kb 80k-s kár, 2 ablak törés 1 beázás, falrepedés /meghúzta a tetőt a szél/ és 3 velux külső hővédő roló-t tépett le a szelecske.
Ami mák, hogy az udvarban lévő 20m- magas fa, nem a ház és a kocsik felé dőlt hanem a mellette lévőnek.
jha amúgy bkv megint rulz....
-
Mercutio_
félisten
1/2 órája értem haza, 3/4 9-ig meló, éljen a szabi!
-
Vihar témához... Én a megszokottak szerint ma is a stúdióban hesszeltem végezve az utolsó simításokat...
Ott nagyon nagy vihar volt...
6 óra előtt volt a vihar, onnantól kezdve végig csak a szirénázás ment a környéken, szembe az irodaépületen kb 8-10 ablak törött ki... azt sepregette a portás mikor kimentem elszedni fél fákat az udvarról.
Most jöttem el és még az utak tele voltak fákkal, több tőből dőlt ki... úgy kellett végigszlalomoznom és áthajtanom kisebb ágakon, szerencsére egy sávon végig lehetett döcögni...
Gyál környékén a nulláson vízátfolyásokon kellett átszáguldozni, 80-nál többet nem mertem menni...
Gyömrőn, meg most kezdett el esni az eső, szerintem itt egy csepp sem volt... viszont szélvihar volt... mert az egérpadom tiszta poros lett. (nyitvamaradt bukóra egy ablak) -
törölt tag
FÉLÁRAS SZERDA
Próbáltad már a NetPincér mobil appot? Ha még nem rendeltél, most 50% kedvezménnyel megteheted!
Add le szerdán az első mobilos rendelésed (Android vagy iOS) az NP50 kuponkód felhasználásával, és egyél féláron! *Az ajánlat kizárólag 2015.07.08-án, a felhasználó NetPincéres profiljához tartozó első mobil applikáción (Android vagy iOS) keresztül leadott rendelés esetén vehető igénybe. A kedvezmény online fizetési mód esetén érvényesíthető, és más kedvezménnyel nem összevonható. Maximális rendelési érték: 30 000 Ft.Nem reklámként, csak ha valakit érintene, érdekelné stb.
[ Szerkesztve ]
-
*Ropi*
félisten
válasz
Real_Necro #46130 üzenetére
Mert FB csoportból volt. Kivettem a képeket a pps-ből, az csak felesleges sallang.
-
*Ropi*
félisten
Csodálkozom, hogy Eperkutyus még nem linkelte: a nevében soXXXeretettel!
18+
-
Real_Necro
veterán
válasz
fi:zi'k #46127 üzenetére
Egyszer mi is beáztunk így, szerencsére még felújítás előtt. Aki nem érti, van az a szél, ami képes bármilyen precíz műanyag ablakon úgy benyomni, hogy a közben neki zúduló eső szépen befolyik.
Még cégnél voltam mikor kitört a vihat. A raktárban az ajtón patakokban folyt be felül a víz. Elázott több terület, az áram elment... egy pc sajnos földön volt, csorgott ki belőle a víz, de talán nem érte el a technikát...
Az Örs Vezér tér környékén rengeteg fa kidőlt, ágak szakadtak le. Kocsik a Kerepesin kifele a zöld sávba hajtottak fel mert egy fa keresztbe állt az úton. Több utcában küszöbig ért a víz, lámpák sötétek. Örsön elég nehézkes volt Fehér útról balra a Kerepesire kanyarodni.Ja és amikor feltámadt a szél, elálltam kocsival a parkolóhelyemről. Azt hiszem a kocsim őrangyalának ma sokat köszönhetek: (a második képen a leszakadt ágak jelölik hol szoktam állni)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz
Mercutio_ #46121 üzenetére
Előző lakó cseréltette még 2006-ban. Franc tudja ki csinálta.
Lakásbiztosítás már-még nincs, így ez zsebből megy most.(#46122) rbalint88
Az ablak dupla szigetelése mentén, mert akkor volt a szélnyomás a 3 db 120x150-es ablakon.(#46123) j.bravo
Ezt most annyira nem is értem. -
Novics
senior tag
válasz
aleister #46105 üzenetére
Valami eső féle itt is volt, de inkább csak szél van. De az iszonyat durva! Alig bírtam széllel szembe
vizelnitekerni. Még vissza is váltottam, de ez sem segített. Kéthely határában elszakadt a lánc. 8604 km után. Persze mér legalább 5000 km-rel ezelőtt cserélni kellett volna.Most már nincs mese, hátsó fogaskoszorú és lánc csere, addig meg marad a monti.
Az eső előtt még haza tudtam menni anyuékhoz, aztán kezdett csak szakadni. De nem tartott sokáig. Viszont mákostésztát ettem, ami jó.Elhozott autóval, és láttunk az út mellett szaladni egy őzgidát a nyomában egy rókával. Egész sokáig szaladtak az út mellett, aztán a róka megijedt az autótól és beugrott a bozótba. Érdekes volt, ahogyan egy nálánál nagyobb állatot kerget.
Itthon viszont a terasz alól lefújta a szél a rozsdafarkú fészkét. Benne volt 2 fióka. De már régen nem éltek, pedig azt hittem még mozog valamelyik, de nem ő volt, hanem a kukacok. Nagyon betett a kedvemnek, mert nagyon örültem, amikor ideköltözött a madár a konyhaablakkal majdnem szembe. -
Byk01
őstag
válasz
fi:zi'k #46119 üzenetére
Én meg elindultam haza a Westendből. Metró ritkán jár, tömeg nem kicsi. Mondom, vonat... Felsővezeték szakadás, Nyugatiból semmi nem megy. Gondoltam, villamosozok egyet, mire a Corvinhoz érek, rendesen jár majd a metró. Odaérek, metró egyáltalán nem jár. Elindultam gyalog. Most az Ecseri útnál vagyok, de szerintem egy kezemen meg tudom számolni, hány pótló busz előzött meg, amíg ide értem.
-
nagyúr
Minket meg faszán eláztatott a vihar. A lakásban, zárt ablakokkal. Dobhatom ki a féléves l.padló jelentős részét.
[ Szerkesztve ]
-
t_a_m_a_s
addikt
Én meg asszem kiülök a teraszra, pattintok egy sört, és nézem hogy veri le a jég az összes barackot a lekvár/pálinkafáról...
-
Mercutio_
félisten
válasz
rbalint88 #46108 üzenetére
Én még bent szívok vagy 1/2 órát melóban, aztán nyugatihoz oda kellene érnem 6-ig, (compker) bár azt napolhatom holnapra is, nekem jó a holnapi sörözés is, még pesten leszek
update: Nem tudom még kit érint, de most írták, hogy a Dózsa György úti megállónál lerohadt a metró.
[ Szerkesztve ]
-
rbalint88
addikt
Merci, gorgo: lefújjuk a mait vagy várjunk még és hátha? Juszt még nem indult el, én se, mert pont itt a vihar. Studi pedig a Keletiben dekkol.
-
Byk01
őstag
válasz
t_a_m_a_s #46099 üzenetére
Pont erre gondoltam én is. És hiába van a kresz szerint nekem elsőbbségem, ha a Kama3 söfőrje magasról (szó szerint is) tesz rá. Mindenki figyel, hogy mi van, és nem mereven ragaszkodik a leírtakhoz, hanem a másik mozgására reagál és aszerint dönt arról, mi is legyen.
-
aleister
veterán
Itt jég ugyan nem esett, de szemtanúja voltam az ablakból, amint egy csajszi kb 2 másodperc alatt bőrré ázott. Próbált előre haladni a nagyjából 80-100 km-es széllel szemben, amikor elkezdett esni. Kvázi beleállt egy vízszintes zuhanyba.
Szóval elmondhatjuk, hogy bokáig benedvesedett már csak a puszta nézésemtől na!
-
L4mie
veterán
válasz
aleister #46098 üzenetére
most picit a jégtől f*sok.... kint a kocsi ráadásul fa alatt meg a tetőablakokon sincs minden külső hővédő rolo ami azért valamennyire megfogja ha jón a golflabda.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Építő/felújító topik
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Formula-1
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- R.I.P. Aláírások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Asus ROG Gaming notebookok (7-es széria)
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 2017
- Xiaomi Redmi Pad Pro 6GB/128GB + érintő ceruza + tok
- Eladó XPG Xenia 14 ultrabook (16GB RAM, 512GB SSD, aktivált Windows)
- Újszerű Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - 2 év Care Refresh biztosítással