-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Azokra gondolok, akik bevisznek 2-3 tizenévest, azok állnak bambán jellemzően a forgalmas sorok közepén tanácstalanul, meg a férjet, aki olyan bamba mindenhez, hogy öröm nézni. És akkor ott vitatkoznak olyanról, ami annak, aki vezetett már háztartást, teljesen egyértelmű. Sajnos ez rendszeres. Gondolom, ebbe a kategóriába már nem tartozol bele és szerintem nem is tervezel. :) A dolog raktáráruház jellegével nem lehet mit kezdeni, kizsigerelik a dolgozókat, otthagyják a ketreceket, ez van. A hely egyébként úgy van kialakítva, hogy 2 kocsival el lehessen menni egymás mellett. Sokat segítene a helyhiányon, ha lennének kosarak, de nyilván lemérték, hogy akkor az állampolgár kevesebbet is vásárol.
A kenyér is olyan nekem, mint a jó fodrász, ezekért fizetek. Bár legutóbb az új fordász a 4 perces hajvágásával hamar a volt fodrásszá vált.
凸_(ツ)_/¯ // -Valamit kiírt a gép!... -Az a dolga!...
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
"sok kretén családostul megy vásárolni" - és még a kocsit is telerakják, hogy kipakolásnál elfoglalják az egész kasszaszalagot mintha világvégére készülnének.
Amivel én nem tudok mit kezdeni, az a hosszú hétvégék előtti 1-2 nap. Olyankor olyan roham van minden boltban, mintha a zombi apokalipszis jönne el még aznap este.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i5-G3/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Akció! Dell Latitude E5430 laptop (14/i5-G3/4GB/320HDD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- ASUS ROG STRIX SCAR III makulátlan állapotban, GTX 1650, 16Gb Ram, 512SSD, i5 9300H, 120hz, AuraSync
- VADI új MacBook Air M3 15" 8/10/16 16GB 256GB 3év gar, MAGYAR BILLENTYŰZET!