-
GAMEPOD.hu
BUÉK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Elvileg bárhol, viszont ha olyan a teló, hogy csak bruteforce lehet törni valami online szerveren (Nokia C5-00 pl. ilyen, és az is pár éves), akkor tényleg eltarthat pár napig. Addig mondjuk kölcsöntelefon.
Esetleg Fucker19 kollegánál beszerez egy TurboSim-et, akkor nem kell függetleníteni a telefont.Mutogatni való hater díszpinty
-
GTheo
tag
Sziasztok!
Az egyik ismerősöm kapott egy Androidos tabletet(ennyit tudok róla) az USA-ból és panaszkodik, hogy nem tudja tölteni, hol vehetek hozzá átalakítót ? Kösz a segítséget!
Kiadó lakások Pécsett a belvárosban, a József és a Mária utcában!
-
cserkész
tag
Tud valaki esetleg olyan szervizest aki foglalkozik androidos tablet-el?
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
zsolt19900
őstag
válasz Magnum_ #47783 üzenetére
baaaasszus nem tudtam, mit hiányolok annyira a részletes leírásból, és igen megvan pont erre gondoltam köszönöm szépen
vót azé neaggódjatok és télleg legyél kreatívabb
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
FuckeR19
senior tag
Ha már délelőtt kitárgyaltátok a cpu-kat akkor segítsetek nekem is
Mit vennétek, nagyon olcsón?
Celeron E1200 vagy Pentium D 820?hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Zewa
senior tag
-
Magnum_
nagyúr
válasz zsolt19900 #47782 üzenetére
+1 extra, amit esetleg kihagytal: meretebol adodoan sok szex sem lehetett benne :-)))
I humbly and respectfully decline™
-
zsolt19900
őstag
eladó lehet ha meg tudunk egyezni az ágyam 90*200 as ágyneműtartós, nincs kifeküdve, nem dohányoztam mellette stb. stb. L alakú oldalfalas
két kis hiba: az ágyneműtartó belső felén egy szakadás a szöveten -szállításból- 2. alsó részén pici nyoma van a görgős széknek, de nem feltűnő
ha érdekel valakit privi, ha jó az ár akkor hajrá
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
oPalRx7
aktív tag
válasz Sir Riccio #47749 üzenetére
hát, pár dologban a thuban erősebb, mint az fx8150 főleg a standard, avx-et nem használó fp műveleteknél esik nagyot a bulldózer. adobe egyébként nem fut rosszul amd cuccain, pláne hogy megvan az összes sse, meg az avx támogatás is a dózerekhez. ettől függetlenül egy i7-et nem tud megfogni, i5-nél meg csak akkor erősebb ha valami tényleg avx intenzíven van megírva.
-
gergobaby
aktív tag
Valakinek Acer 5635Z 52,5k-ért? KPnál még 1 pici alku belefér Beszámítás lap/proci/táp/vga
Üdv.
-
őstag
Tud valaki segíteni abban, hogy a vodafonnál több mint két éve vásárolt készüléket törvényesen csak a vodafonnál lehet függetlenítetni, vagy bárhol máshol is? Ismerősöm akar szolgáltatót váltani és a vodafonnál azt mondták neki (annélkül, hogy minősíteném őket), hogy 4 napig tart amíg függetlenítik , tehát addig nem lesz telefonja. Az ismerősöm rendkívül törvénytisztelő, tehát csak akkor viszi sufnigsm-be, ha legális ott is. Ott gondolom 5 perc alatt megcsinálják.....
-
És még mindig eladó 17"-os Prestigio P1717 monitor - kissé lelakott, de működik. Az LCD-n apró pöttyök (sérülések), amik nem zavarók. Beépített hangszórós. 6500.
Mutogatni való hater díszpinty
-
FuckeR19
senior tag
1155ös procit keresek 10-15Kig.
775öset pedig 5Kighirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
válasz zsolt19900 #47775 üzenetére
Kika Király utcán is van ilyesmi.
@plaszy : A 128-ast én hanyagolnám, a 256-osból már lehet értelmes CD-t írni, ha nem vagy audiofil, és nincs csúcshifi a kocsiban, mert akkor úgyis az lesz a korlátozó tényező.
Az én autóm pl. rendesen zörög, meg a motor is hallatszik, szóval a zene majdnem mindegy, min szól Újabb verdákban már van értelme a jó hangrendszernek.
(Részemről a jó régi Blau rádióra hackeltem egy kapcsolós jack alzatot, atKülönben ezt is megértük. Simán megkaptam, hogy hülye vagyok, mert nem nem ruházok be a legújabb izébe. Miért nem szólt senki, hogy már ciki ha nem vagy konzumidióta?
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
tudtok valahol Pécsett olyan boltot, üzletet ahol ilyen faliképeknek nevezett dolgokat árulnak, normális áron? gondolok ilyesmire mint város képek, ilyen feszített vásznasok nem feltétlen kell keretes dologra gondolni pölö ilyesmiket
-
Thomas1
addikt
válasz plaszy #47772 üzenetére
128 kbps-es mp3 nem túl jó minőségű. Én minimum 256-ost hallgatok csak, pedig nem vagyok annyira vájt fülű, de igenis kihallatszik a különbség.
Amire te gondoltál, az a hangerősség, erről nem a kilobitek tehetnek, hanem maga a felvétel erőssége.
Eladó cuccok: https://tinyurl.com/yayrsbty
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz plaszy #47769 üzenetére
128k-s mp3 16kHz-től elkezd vágni, vagyis onnan bukta a magas hang átvitel. 256k-val 18kHz, ami még mindig elég sovány.
Összehasonlítás képen egy normális erősítőt papíron 100kHz-re tervezik, amiből építés után lesz 40-60, akkor már jó a cucc (pl ezek az adatok a Quad405 adatai).Nem kell ehhez vájt fülűnek lenni, még egy telefonon is hallatszik a különbség, egy akármilyen mp3 és egy rendes flac között. Szépen szedd le a cuccot flac-ban és abból írd az audio cd-t, a végeredmény ilyenkor azonos lesz az eredeti lemezzel. (ha a flac forrása az eredeti cd)
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
plaszy
őstag
Köszi a válaszotokat, leginkább kocsiba lesznek hallgatva egy 5 lemezes CD-tárban.
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
-
nagyúr
válasz plaszy #47769 üzenetére
Gondolom azonos hangminőségre gondoltál.
Egyszerűbb megoldás: mindegyiket lerontod 128kbs-ra, így egyformán gyenge lesz
Nehezebb megoldás: megszerzed az összeset jobb minőségben.Szerintem meg írd ki egyszerűen audio CD formátumba, az emberek 98% úgysem hallja meg a különbséget.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
plaszy
őstag
Sziasztok!
MP3-akból szeretnék audio cd-t készíteni. Viszont az mp3-ak bitsűrűsége 128-259kbit/s tartományban van. Ezek minőségét/változását lehet majd érzékelni emberi füllel? Vagy mit kell alkalmazni az író proginál, hogy mindegyiket azonos hangszintre állítsa be? Gondolom, hogy csak a lekisebbre (128) tudja optimalizálni, vagy ez sem lehetséges?
Közi!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
MZsoltee
veterán
válasz Sir Riccio #47765 üzenetére
Nem az enyém, hanem úgy álltalánosságban.
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Sir Riccio
addikt
válasz MZsoltee #47763 üzenetére
Köszi!
Esetleg érdekel (egyelőre csak érdeklődés szintjén) valakit egy 2011 áprilisában vásárolt Gigabyte HD 5670 (GV-R567D3-1GI) VGA? A vásárlás dátuma alapján van még rá másfél év gari, de sehol sem találom a papírjait szóval, gar nélkül.[ Szerkesztve ]
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
MZsoltee
veterán
válasz Sir Riccio #47761 üzenetére
Használtan kicsit 20k fölött egy garis gtx 460 1GB.
-
válasz zsolt19900 #47758 üzenetére
Tapasztald ki, melyik eladóktól jön gyorsabban. De ez ilyen. Olcsó, de előre kell gondolkodni.
-
OrangeBud
tag
Vettem egy smart tv-t. Wifi adapter kéne bele. Hol találok occsóé?
Továbbá hdmi kábel is kéne 4m vagy hosszabb -
zsolt19900
őstag
és FuckeR19:
rendeltem már távolból csak most ez megütött, hogy még többet kellene, de akkor megoldom itthoni forrásból
-
FuckeR19
senior tag
válasz zsolt19900 #47755 üzenetére
minimum...
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
válasz cserkész #47744 üzenetére
Kifejezetten Lenovora nem találtam, de más droidos tableteknél azt írják, hogy le van szedve az az app, ami telefonként működteti. Fel kell tenni, de az sem tűnik egyszerűnek. (Nem értek hozzá, csak beírtam a keresőbe )
@zsolt19900 : Hát nekem alapállapotban is előfordul 2 héttől 2 hónapig mindenféle idő
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz Dluinet #47737 üzenetére
vágeszolom köszönöm most az az első szisztémai elgondolás inkább, hogy egy kedves fórumtársat lepjek meg 1-2 sörrel a tápért, adapterért cserébe aztán ha nincs akkor majd vételezek onnan
ácsibácsikapapácsi: most holdas újév van náluk???? szóval ha rendelek valamit akkor számítsak az 1 hós szállításra?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Sir Riccio #47751 üzenetére
Akkor cserélj VGA-t és procit, bár én még 1 ssd-t is betennék mindenképp
-
bark88
csendes tag
Olcsó autó akksi tölttőt vennék.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Janoska26 #47750 üzenetére
Az elsődleges, hogy minél kevesebb ráfordítással minél nagyobb teljesítménytöbbletet tudjak kihozni a dologból, az pedig nem egy utolsó szempont, hogy csak procit ill. esetleg vga-t kell-e ehhez cserélnem, vagy mondjuk alaplapot is. LR-nél meg sohasem elég rambó'.
-
Topikgazda
válasz Sir Riccio #47740 üzenetére
Hogyne lenne usb3... (És ez csak az 1. találat)memória slotból meg sosem értettem miért nem elég 2db, mikor már kaphatóak 8gb-os modulok is, a 16Gb meg elég sok mindenre elég manapság, bár én csak 2*4-et használok és ezzel sem akadt még problémám... Mondjuk ha ekkora igények vannak, akkor lehet jobb lapot is venni, de első körben arról volt szó, hogy nem akarsz túl sokat rákölteni. Vedd meg azt a 6 magos amd csodát, és majd dobj be 1-2 tesztet mit is tud, és majd kiderül mennyivel tud többet a 6 mag a 4 magos Ivy-nál Mondjuk az is tény, hogy kinek mire kell, én sokáig használtam fm1-es 4 magos 631-et és piszkosul elégedett voltam ezzel is, mivel ár/érték arányban piszok jól teljesített
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz CPT.Pirk #47745 üzenetére
Amíg nincs sw oldali támogatás, addig viszont gyengébbek. És ahogy elnézem, a sw gyártók kevéssé mennek ebbe az irányba, mert már megint fejleszteni kéne... Pedig az a pár dolog, ami kihasználja a VGA számítási képességeit, szakít az AMD procikon.
@cserkész : Pontosan milyen tablet? Google?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz MZsoltee #47743 üzenetére
Dehogynem, csak hamarabb kezdtek APU irányba elmenni (már az Ati felvásárlása se tegnap volt), mint az Intel. Egyre kevesebbet számít pusztán a proci teljesítmény és a következő években ez még inkább át fog menni a vegyes számítások irányába.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
cserkész
tag
Üdv mindenkinek.
Kellene egy kis segitség. Van nálam egy két simes lenovo tablet (a2107) és nem hajlandó müködni telefonként. Annyit ir csak hogy: "telephony feature is unavailable on this device"
Ha valakinek lenne valami jó ötlete azt megköszönném.
"Vulnerant omnes ultima necat"
-
MZsoltee
veterán
válasz Sir Riccio #47740 üzenetére
Én is a 1155-öt tudom ajánlani, szoktak lenni jó áron jó cuccok a ph!-n én 60kból vettem 2 hónapja P67 extreme 4-et meg i5 2500k-t gyári hűtővel. Sajnos az amd manapság nem az igazi!
-
-
oPalRx7
aktív tag
Tiszteletem mindenki véleményének, de amikor x6 Thuban helyett ajánlotok i3-at, még ha az ivy is, enyhén vicc kategória azért _annyira_ nem szar az amd
(mondjuk - mint cuccaimnál látszik is - fx8150-nel könnyen beszélhetek, de egy i5 számomra nem jelent akkora plusszt, hogy egy színvilágra is hangolt gépet szétbombázzak, pár plussz feature-ért, meg 20W csúcsfogyasztás-mérséklésért)
[ Szerkesztve ]
-
Sir Riccio
addikt
válasz Enszuke #47731 üzenetére
Támogatja, csak a HD5670 lassúcska hozzá egy kicsit.
(#47734) Janoska26: Az a baj ezekkel az olcsó H61-esekkel, hogy gyakorlatilag kopaszak, se USB 3.0 se semmi fittyfene, úgy meg már egyre kevésbé támad ingerenciám cserélni, főleg, hogy memóriaslotból is csak kettő van. i5-ből egyébként a 3470-et néztem.
(#47735) hcl: Köszi, valószínűleg az FX6100 lesz ha váltok egyáltalán, egyelőre most sok minden más kellene.Köszi az útbaigazítást mindenkinek!
-
-
nagyúr
válasz zsolt19900 #47732 üzenetére
$3.6 az ebay-en az 1A-es házhoz szállítva
[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Nevil2
tag
Eladó cuccok...
- ISDN telefon - 500,-
- ADSL modem - 1000,-
- mp3 discman - 2k
- walkman (FM) - 1000,-
- Sony mikrofon - 1800,-
- férfi görkori - 4k
- MSI webkamera - 2500,-
- Yamaha szintetizátor - 80k
- irodai forgószék - 6k
- Santa Maria makett (Revell) - 4k
- Barangolások... könyvek - 1500/dbPrivátban érdeklődj!
-
válasz Sir Riccio #47728 üzenetére
Ha elmegy a lapodban, akkor csak értelmesebb lenne...
Amúgy papíron S. cucca is pariban kelett volna hogy legyen az i3-mal@Zsolt19900 : Ha a külső nem számít, akkor Codegen tápegység a barátod
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Sir Riccio #47721 üzenetére
Nem feltétlenül. H61-es alaplapot 11-12k körül kapsz újonnan, Gigabyte, Asrock, Asus mindegy, mondjuk a Giga,Asus az 3 év garos az asrock csak 2 ha. Nem tuuning lapok de ha mondjuk i5-2400-at veszel akkor nincs is szükséged tuningos lapra...2400 már olyan 32-35k környékén akad itt a ph-n, ha szerencséd van 2500-at is kaphatsz már 35-ért csak résen kell lenned Ha 1 ilyesmit összepakolsz, bedobsz neki 1 ssd-t soha többé nem fogsz az AMD-re gondolni meglásd
-
zsolt19900
őstag
válasz Enszuke #47731 üzenetére
első körben olyanokra gondoltam amit előhúz a fórumtárs a polc mélyéről, ráfúj egy nagyot -a rágyülemlett por miatt - és megnézi, hogy az nálam becserélhető-e 1-2 sörre
efelejtettem mondani: ha van több is 1-2-3db jöhet az is
-
zsolt19900
őstag
valakinek nincs esetleg otthon elfekvőben egy 220(230 ) -> 12v minimum 1-2A es adaptere? ami full felesleges mert ha igen akkor szójjón má rám
-
Sir Riccio
addikt
De az X6 hat magos AMD és a cél az lenne, hogy ennél jóval nagyobb teljesítményt sajtoljak ki a vasból. Még az is beugrott, hogy esetleg cserélek egy FX6100-ra, talán az lenne a legkézenfekvőbb. AIDA CPU Photoworxxx +50% egész barátinak hangzik, főleg, hogy 99%-ban fotófeldolgozásra, utómunkára használom. No, majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Stoner
csendes tag
Joystickot keresek, USB-s legyen és olcsó.
A közhiedelemmel ellentétben a rendszergazda nem gépparkot üzemeltet, hanem állatkertet.
-
válasz Sir Riccio #47723 üzenetére
Ilyeneket én is tudok írni
Kérdezd Silenzio-t. Ő egy 3 magos AMD-t cserélt le egy i3-ra, és frankón gyorsabb lett mindene. Több pontot is kap a gépe a teszteken...
Max. abban lehet gyengébb talán, amit jól lehet párhuzamosítani.
Obik nekem is kellenének, meg némelyiknek az ára is[ Szerkesztve ]
-
válasz Sir Riccio #47721 üzenetére
i3 is elég tud lenni sok mindenre. Ha nem, eladod, és i5 teszel a helyére.
-
Sir Riccio
addikt
válasz Janoska26 #47709 üzenetére
Köszönöm! Akkor még valami i5-re is sokat kéne rádobni, ahogy néztem csak a proci lenne 45 körül. Teljesítményben gondolom azért az jóval erősebb lenne.
i5 mellé milyen Gigabyte lapot érdemes venni ha esetleg odajut a dolog?[ Szerkesztve ]
-
-
rnrn
aktív tag
Sziasztok!
Otthoni felhasználásra iratmegsemmisítőt vennék. Ha esetleg van köztetek, aki ilyen célból már vett korábban iratmegsemmisítőt, ossza meg legyen szíves a tapasztalatait. Akár jó, akár nem...
Persze egy tuti tipp a cél. Olyan 15-16 ezret szánok rá, szal nem túl nagy a keret, de x naponta néhány oldal ledarálására nem is szeretnék többet költeni.
Köszi! -
HoldChore
tag
ATI Radeon HD4850 (Sapphire) videokártyát upgradelnék megfelelő ajánlat esetén. Simán eladni nem akarom, mert akkor nekem kell vadászni kártyára és addig nem megy a gépem
Én vettem újonnan 3 éve, garancia nincs már rá.
Repülőszimulátorhoz kellene erősebb kártya.Privátban előbb észreveszem.
Ugyanitt eladó Pinnacle PCTV7010ix 4 tuneres TV kártya is. 7500 HUF.
"Ha valamit ésszerűsíteni akarsz bízd lusta emberre!" https://www.facebook.com/gaming/LongJohnHolmesStream/
-
Topikgazda
válasz Sir Riccio #47705 üzenetére
Szia!
A lap 16-18k gari függvénye, 1055T 20k környéke 5670 attól függ 512-es 1Gb-os, 8-10k a bátrabbak picivel többet is elkérnek érte, kérdés ugye, hogy eladni akarja az ember vagy árulgatni
-
OP-ToTo
aktív tag
Kár, hogy nem lehet módosítani, mert nem akarom tele offolni a topicot. Legközelebb várok és egyszerre szólalok meg.
hcl(PH! kedvencének) hála eladó egy Trust 120Wos univerzális laptoptöltő 8 fajta dugóval. 14-22 V között tudsz egyesével lépkedni. 5-6A között tud kakaót főzni.
Meddig kell hazudnom, hogy mondjuk én is lecserélhessem egyedire a képemet?
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
OP-ToTo
aktív tag
válasz Bandus99 #47706 üzenetére
Szia!
3 dolgot tud. távolságot mérni és van benne automatán generált terület illetve térfogat számítás. Apám épületgépész volt az övé volt. 1 perc alatt megmondta hány légköbméter a szoba.
Chieftec GPB-500S 85+; Asus M5A97 R2.0; AMD FX-6300; Samsung 840 120GB SSD; 8gb DDR3 HyperX Fury Balck 1600Mhz Ram; Gigabyte RX560 4GB
-
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Mit érhet egy Gigabyte 990XA-UD3, egy AMD Phenom II X6 1055T és esetleg egy Gigabyte Radeon HD5670?
Köszi!Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Macka
veterán
Sziasztok! Egy tesztelésre volna szükségem, egy GTX 680-at kellene kipróbálni valakinek a gépében.
-
gergobaby
aktív tag
Valakinek holnap egy: E4300 vagy 2x2 GB OCZ Gold DDR3 vagy Gigabyte GT210?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest