- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
regos
tag
üdv
6 nap telt el a számlanyitásom óta.
akkor hozzá akartam rendelni a webkártyám,de nem tudom sikerült-e.szerintem a senki földjén vagyok és nem tudok továbblépni.
csatolás nem látszik-pénzt levonták-4 jegyű kód megvan-de sehova tovább.
irni nekik nem tudok,mivel a kártyacsatolással van gond,ezzel kapcsolatban szerettem volna érdeklődni,de kéri a a kártyaszám utolsó 4 számjegyét amit nem fogad el és nem megy el a mail....
ördögi kör...
szerintetek mit tegyek?
ha tudja valaki a linket ahova irhatok ugy,hogy meg is kapják akkor szeretettel várom.
thx -
Kernel
nagyúr
válasz Aksomatic #9996 üzenetére
Az instant utalásnál belép a láncba egy szlovák bank, ami valahogy elintézi / garantálja, hogy a pénz a PayPal-re kerüljön még aznap, ha jól tudom. Ez le van írva pontosan, hogy mit garantál, mit nem.
De nekem erre nem volt szükségem, mert anélkül is éjfél után megjelenik az összeg. Csak arra kell figyelni, hogy 16 óra előtt utaljak, mert ahonnan én küldöm, 16 órakor zár a "bolt", vagyis a könyvelés.
Ennek megvan az az előnye is, hogy a PayPal elmenti a számlaszámot, és amikor visszafelé akarok utalni, eleve felkínálja. Így nem lehet elrontani a Withdraw műveletet, ahol egyébként egy hiba 1500 Ft kezelési költségbe kerülhetne, holott amúgy ingyenes.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Aksomatic
senior tag
sziasztok.szeretnék pénzt tenni a paypalomra. van k&h ebankom érdemes bemenni a bankba vagy jó lesz arról? a topup az én megoldásom?
-
Kernel
nagyúr
válasz delbarta #9988 üzenetére
Hogy ne ismételjem magam: Top Up, Erste Bank.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
grizlisandor
veterán
válasz Hintalow #9987 üzenetére
Jól érted a dolgot, lehet nem kellett volna kapkodni, meg stb., mert már nagyon be vagyok sózva, hogy rendeljem a csájnáfont.
1. Valószínűleg ez lesz, kb mennyi idő mire megérkezik rá a pénz? (Erste bank-tól fog menni az utalás)
2. Ki marad technikai okokból...
3. Csak faxon jó ezeknek ezek a dokumentumok? Esetleg e-mail? Magyarul személyiről kép meg egy számlakivonat, meg írassak haverral valamit, hogy ez miért van.Az első és a harmadik variációs lehetőség közül melyik a gyorsabb? Paypal-on néztem, hogy van pénzfeltöltés instant(azonnal) és ezt csak végignyomom és ha a banknál engedélyezték az utalást, akkor fent is van a pénz?
-
delbarta
senior tag
Sziasztok.
Az androidos paypal alkalmazásból szerettem volna fizetni egy számlát ami megjelent a rendszerben, de nem látok erre semmilyen módot. Weben gond nélkül ki tudom fizetni. Nem tartok pénzt a paypal számlán, bankkártya van hozzárendelve és ha fizetni kell, arról kapja le a pénzt.
Van valami megoldás, vagy kukázhatom az appot?
Kösz.
Samsung Galaxy S3 + Samsung Galaxy Tab2 P5110
-
Hintalow
senior tag
válasz grizlisandor #9986 üzenetére
Túl sokszor próbálkoztál megadni a paypal által várt 4 jegyű megerősítő kódot (ha jól értem anélkül, hogy tudtad volna, egyáltalán mit is várnak tőled...) ezért letiltották a kártyát.
innentől a következő lehetőségeid vannak szerintem:
- kártya nélkül használod a paypal fiókodat, utalással tudsz pénzt tenni rá
- egy másik kártyát adsz hozzá (értelemszerűen csak a te nevedre valót fognak elfogadni)
- ahhoz hogy az eddig próbált kártyát használhasd, meg kell csinálnod, amit kérnek:, elfaxolni nekik képet valamilyen érvényes fényképes igazolványról, illetve valamilyen dokumentumot, amin látszik a neved, címed, illetve a kérdéses bankkártya utolsó 4 számjegye. (ergó egy számlakivonat) illetve egy fedőlap ezekhez, némi infóval, hogy milyen okból küldöd ezeket.Stabil angoltudás nélkül az első kettő az, ami járható út szerintem...
KISDUCK:
a paypalnál biztonságosabb online pénzügyi szolgáltató nemigen van, tőlük nem nagyon fog kikerülni adatod.
A visszaélések 99%-a amúgy is a felhasználón múlik, megszerzik a jelszavát, és kész.
A szokásos dolgokra kell figyelni, (elvégre a pénzedről van szó) bonyolult jelszó, nem ugyanaz amit máshol használsz, karbantartott gép, rendszeresen frissülő védelemmel, levelekben (még ha látszólag a paypal is küldte) linkekre nem kattintunk, ott nem adjuk meg jelszavunkat stb.
Ami szükséges, azt az első hozzászólásban megtalálod.
Ha nem jó az angolod, akkor inkább kérdezz, ha olyanba futsz amit nem értesz, mert a pénzedről van szó.[ Szerkesztve ]
Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
grizlisandor
veterán
válasz grizlisandor #9963 üzenetére
Erre valaki legyen szíves?
-
KISDUCK
addikt
Azon agyalok, hogy a paypal fiókomhoz hozzáadom a bankkártyám. Olvastam, hogy ott a top up, de azt olvastam, hogy túl sok vele a kecmec és egyebek. Nos a folyószámlámhoz van 1 dombor nyomott bankkártyám. A számlámra jön a fizetésem, amit nem szoktam leszedni róla, vagy kártyával fizetek, vagy veszek fel ATM-ről, tehát a számlámon van minden lóvém mindig. Az érdekelne, hogy ez így teljesen biztonságos? Nem fogok véletlenül se befürödni vele, ha összekötöm a paypalem a kártyámmal? Gondolom, hogy sokan tették fel már ezt a kérdést, de hát bennem van a félsz és inkább kérdezősködök. Nem célom ipari mennyiségben vásárolgatni vele, csak hébe-hóba pár dolgot vennék vele eu-n belülről, illetve kívülről.
Angol tudásom minimális, de inkább a zéróhoz van közel, van olyan a szerződési feltételekben amit érdemes tudni, vagy hasonló? -
axioma
veterán
válasz albinolynx #9980 üzenetére
Hat en a m.helyemrol es otthonrol ket tok mas halozatrol szoktam belepni, plusz volt mar hogy okostelorol is (bar az sajat app, azt szerintem tudta hogy direkte kulonbozo lesz), soha egy mukk bajuk nem volt me'g velem, 150 vasarlassal, jo hat nagyobb osszeg (ami me'g mindig csak 20e nagysagrend) nem sok volt. De a paypalrol fizettem mar magyar oldalakon is, meg kinai webboltos vasarlast, azok nagyobbak, szinten felvaltva hasznalva innen es otthonrol, megsem volt semmi bajuk. Pedig volt refundos, claim-es, elalltam a vasarlastol stb. ugyeim is. Nem tudom elkepzelni, hogy konkretan az ip-valtogatas miatt legyen bajuk.
[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
válasz Franky2Ster #9981 üzenetére
Azért csak óvatosan, ahogy a fentebb linkelt cikkben is írták, ha megváltak tőled, akkor onnantól jó esélyel minden azonos netkapcsolattal, emailcímmel, bankszámlával, bankkártyával, lakcímmel történő regisztrációt előbb-utóbb bannolnak.
-
Franky2Ster
senior tag
válasz albinolynx #9980 üzenetére
Nem mert mindig Invitelről lépek be ha más IP címről lépnék be proxy-val akkor biztosan rinyálna egyépként nem.
-
albinolynx
őstag
válasz Franky2Ster #9979 üzenetére
Akkor jó. Amúgy nem szokott rinyálni ebay/paypal, hogy mindig más ip-ről lépkedsz be?
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Franky2Ster
senior tag
válasz albinolynx #9971 üzenetére
Nem dynamikus és ha kell tudok proxy-t is használni
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
válasz Stanley-B. #9975 üzenetére
OTP-re 4. nap érkezik meg szinte mindig!
Skinny26: ne aggódj tuti meg fog jönni!
[ Szerkesztve ]
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
Skinny26
aktív tag
Köszönöm szépen nektek, megmondom őszintén, picit be vagyok sz***a, hogy megfog-e jönni... Ez az első tranzakcióm PayPal-en.
-
Huroq
senior tag
válasz Skinny26 #9972 üzenetére
Ha a Paypal-ról lekérsz pénz a folyószámládra, akkor az 1-2 munkanapot vesz igénybe, ahogy ezt a lekérés megkezdésekor ki is írja. Nálam átlagban csak a második nap íródik jóvá a számlámon az összeg.
Amit a Bank Account résznél írtál, oda csak annyi van írva, hogy mi a bank neve a számla végződése illetve a Checking Account jelentése nem más mint "folyószámla".
Szerintem nem kell aggódni holnap vagy holnap után már meg fog érkezni a pénz.[ Szerkesztve ]
-
Skinny26
aktív tag
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán leakartam hívni a PayPal számlámról pénzt, de még nem érkezett meg, hiába azt írja a paypal oldalán, hogy "completed"... Nektek mennyi idő alatt érkezik meg a pénz?
Továbbá, úgy emlékszem, hogy csak az első keresztnevemet adtam meg, a második lemaradt... Ez vonhat maga után valamilyen problémát? Vagy ezért nem érkezett meg a pénz a bankszámlámra?
Megnéztem a "Back Account" részt is, és ott azt írja, hogy: XYZ Bank
Checking Account
x-9121 Hungary
Ellenőrzi az accountomat? Vagy mi lehet ez?Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
-
albinolynx
őstag
válasz Franky2Ster #9969 üzenetére
Remélem statikus ip címed van...
Ingyen sajt nincsen, csak az egérfogóban.
-
Kernel
nagyúr
válasz Franky2Ster #9969 üzenetére
OK, csak nehogy így járj (vagy majd azt is írd meg, hogy tanuljunk belőle):
http://ebay.about.com/od/mistakestoavoid/a/ma_reregister.htm
Ez persze eBay-történet, de nem olyan nagy a különbség, mint tudjuk.
-
Franky2Ster
senior tag
Na addig míg zároltak,addig létrehoztam egy másik paypal fiókot.Az asszony kártyájára és nevére.Kapják be....
-
Huroq
senior tag
Ez a szolgáltatás nem picit lenne hasznos, ha már működne. Sok kellemetlenségtől szabadítaná meg az embert. Most várok 1-2 hetet, hisz a bankkártyás jóváírás nem a gyorsaságáról híres. Ha addig nem keres fel a bank, akkor én keresem, de már kész tények elé állítva. Mondjuk mikor előzőleg a banknál érdeklődtem legalább 3x kapcsoltak más emberhez és több mint 10 percig hallgattam a zenéjüket míg megkérdezett valami fejes kollégát a dologról. Közben a PSZÁF-t is megkerestem írásban ezt ajánlották telefonon. Kíváncsi leszek.
-
axioma
veterán
Akkor ez a modja, nem tudtam. Vegulis ebben is van logika. Tuti hogy nem kenyszerithetnek, hogy ujra nyiss szamlat naluk.
Azt nem tudom, hogy elindult-e az a korabban beharangozott szolgaltatas, hogy bankszamla-koltoztetes (nem az ugyintezo altal, hanem kozpontilag). Mert az tok normalis lenne, ha az mukodne, hogy ilyen atiranyitas eseten az uj szamladon megjelenjenek ezek az osszegek. Gondolom leginkabb me'g nem mukodik, mert akkor ajanlgatnak (pl. nem kene alapbol kb. 2 honap atfedes...)[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #40835072 #9964 üzenetére
Megtaláltam a kódot és szeretnék rendelni egy netes oldalról, de azt írja hogy menjek fel a paypal.com ra és aktiváljam a kártyát. már aktiváltam és emailt is kaptam. ilyenkor mivan?
'...Please go to www.paypal.com to confirm your credit card before you complete this purchase.
Return to MANGO ON-LINE SA
At this time, we are unable to process your request. Please return to MANGO ON-LINE SA and try another option.
....." -
törölt tag
Ezt a 4 jegyű kódot honnan kéne megszereznem?
Unicredit maestro kártyám van
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
válasz csaba17 #9947 üzenetére
Megpróbáltam megint hozzá rendelni a számlámhoz, de azt írta, hogy ezt nem lehet, ez esetben hova írjak, mert néztem a help részt és ott az én esetemre nagyon megoldást nem találtam...
Esetleg tudna valaki segíteni vagy a google fordító is megteszi, ha írok nekik? Valami ilyesmire gondoltam, hogy: "Sajnos egy kódot sokszor nyomtam és a bankszámlaszámomat letiltotta ezt a problémát kellene rendezni, mivel minél hamarabb hozzá szeretném rendelni és vásárolni! Ez ügyben mi a teendő?"
Sajnos az angol nem megy, így segítséget kérnék benne!
-
axioma
veterán
Multkor a paromnak siman elmagyaraztak telefonban, hogy mi az igazsag az automata benzinkutas lehuzasokkal (marmint hogy a foglalason FELUL ujra terheltek a felhaszn. egyenleget a valos fizetendovel pluszban), meg hogy akar karteritest is kerhet, ha emiatt nem hasznalhatta a penzet... Szerintem egy telefont megerhet, aztan lehet hogy nem lesz ilyen szerencsed.
-
Huroq
senior tag
Üdv.
Köszi neked is a választ.
Ha én most felhívom ezzel kapcsolatban a PSZAF-ot? Nem küldenek el a sunyiba, hogy ilyennel zargatom őket?
Olvastam most az ÁSZF-jüket legalábbis a bankkártyás részt, de semmi ehhez hasonló utalást egyenlőre nem találtam. Nem egy minden napi dolog sajnos ez. -
axioma
veterán
Szerintem szivatnak, plusz el akarjak kerni a szamlavez. dijat.
En a helyedben felhivnam a pszaf-et, hogy valoban ez a megoldas kell legyen, mert nem tudom elhinni. Szerintem csak nekik egyszerubb, mint a tenyleges megszunes ellenere lekonyvelni, hogy kiadtak neked.
(Egyebkent elvileg az uzletszabalyzat ki kene terjen ilyenekre, de eleg maceras olvasmany, az teny...) -
Huroq
senior tag
válasz Hintalow #9957 üzenetére
Köszi szépen a választ.
Felhívtam a bankot és azt közölték velem, ha megnyitom ugyan azzal a számlaszámmal egy másik számlát, akkor elméletileg a nem élő bankkártya ellenére is jóváíródik az összeg a számlán.
Elég macerás megoldás. :/ A paypal kitalálhatott volna azért erre valamiféle megoldást, hogy a visszatérítést meghatározhassam hova kérem. Legegyszerűbb lenne ha paypalon maradna az összeg. Se baj csak megoldódik ez is.Köszönöm még egyszer.
-
Hintalow
senior tag
Ha a banknál már nincs számlád egyáltalán ,akkor ott valami függő számlára kerül az összeg szerintem, és ESETLEG megpróbálják felvenni veled a kapcsolatot, és előbb utóbb visszaküldik a paypalra.
Ha még van számlád az adott banknál, akkor szerintem megoldják különösebb probléma nélkül.
-
Huroq
senior tag
Üdv!
Felteszem a kérdést, hátha járt már valaki így.
Paypal fiókhoz hozzá volt rendelve egy bankkártya. Paypal-lal fizettem egy terméket, le is vonta az összeget a kártyámról. Sajnos nem jött meg a termék 2 hónap után sem. Sima ügy volt visszatéríti az összeget az eladó. Na most jön a probléma.
Azóta megszűnt a kártyám is illetve a hozzá kapcsolódó bankszámla is. A visszatérítést már elküldte, de ugye az a bankkártyámra érkezik, ami már nem aktív. Ilyenkor mi a teendő? Hova fog érkezni az összeg?Ha esetleg, valaki tud valamit, megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Stanley-B.
őstag
Valaki járt már így?
Claimet az én javamra döntötte el a PayPal, vissza is kaptam a pénzt.
Erre rá 3 napra jön egy ilyen email:
EMAILa leírtak szerint válaszoltam, hogy NEM kaptam meg.
De ha PayPal felületre belépek, ott a claimnél ezt látom:
CLAIMAz hogy mi a jó francot kér, hogy töltsek fel ide, rejtély.
Szerintetek?
-
z123456789
addikt
válasz z123456789 #9765 üzenetére
Nos ehhez hozzáfüzném, hátha valaki más is meg tudja így oldani magának.
Osztrák számláról utaltam osztrák paypalra.2 nap alatt ott volt a pénz.
Van egy magyar paypalom, amihez egy magyar visa van hozzárendelve, magyar e-mail címmel, magyar lakcímmel.
Ezen felül csináltam paypal.at-n egy másik e-mail-lel egy profilt, ugyan azzal a lakcímmel, és nem rendeltem hozzá kártyát.
Remélem segít valakinek, ha valami még érdekel valakit, és tudok válaszolni, kérdezzen bátran! -
Hintalow
senior tag
Az a 625Ft a kártya hozzáadásakor történő 1 dolláros próbavásárlás (225 Ft jelen árfolyamon stimmel is)
+ a 400Ft-os megerősítő levonás, ennek a közleményében volt a 4 jegyű kód.
Ha ezek lementek, akkor pedig sikeresen hozzáadtad a kártyát a paypal fiókodhoz, ez meg is magyarázza, miért nem engedi regisztrálni a kártyát (már regisztráltad)
olyannal még nem találkoztam, hogy nem látszik utána a kártya a fiókodban, várj vele kicsit, lehet, hogy béázik valamit a felületük.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
Hintalow
senior tag
válasz agoka07 #9945 üzenetére
Igen, így nem fog működni, ha a te nevedre van regisztrálva a paypal számla, akkor csak a nevedre szóló bankkártyát enged hozzáadni, a nevedre szóló számláról lehet pénzt rakni rá utalással, stb.
regos:
ha sikeresen hozzáadtad a kártyát, akkor a my account-on belül a profile-ban kell látnod a kártya adatokat.
átfutási ideje nincs ennek azonnal látszik minden ha sikeres volt a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Hintalow
senior tag
válasz csaba17 #9942 üzenetére
Ha módosítod a kártya adatokat, akkor újra lefut a kártya hozzáadásakor szokásos procedúra az 1 dolláros próbavásárlással. Nálad ez 2x történt meg a próbálkozások miatt.
Azok az egy dollárok zárolva vannak a számládon, levonni nem fogják őket, egyszerűen amikor lejár a zárolások határideje (jellemzően 14 nap körül) szépen visszakerül az értékük az egyenlegedhez.Amúgy én azt tanácsolom mindenkinek, ha megújul a kártyája, akkor inkább törölje a régit, és adja hozzá az újjat, mert a módosítás a kártyaadatoknál nem nagyon működik (nekem sem ment annó, amikor lejárt a kártyám)
Franky2Ster:
Nálad sajna nem tudok mit tanácsolni, nagyon érzékeny az ebay/paypal az ilyen multiregekre, mert főleg csalási célzattal csinálják.
Gyakorlatilag leírták, hogy a továbbiakban nem kívánnak szolgáltatni számodra.[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
válasz grizlisandor #9946 üzenetére
valami olyat ír hogy szkenneld be a személyidet meg valami bankos papirt amin rajta a kártyaszám és természetesen a neved hogy azonosítani tudják mert vmi gond van.
-
grizlisandor
veterán
Hali!
Szeretnék rendelni telefont csájnából, de most a paypal hozzárendelésével a számlámhoz gondom akadt, valami kérdezett, de ötletem nem volt mit hát próbálkoztam, csak ez fogadott:
The code you entered still doesn't match, so we've had to disable this card for use with PayPal. You can always confirm a different card.
If you'd still like to use this card with PayPal, you'll need to fax us:
A copy of your driver's license or other photo ID.
A copy of the summary of financial activity provided by your card issuer, which should show the last 4 digits of the card number as well as your name and address. These need to match the information in your PayPal account.
A fax cover sheet, which will help us process your documents as quickly as possible.
If you'd still like to use this card with PayPal, please call Customer Service.Mi a további teendő?
Valamit be kell mutatni nekik vagy mi, mert a google fordító valami ilyet köpött ki....Várom a segítséget!
Üdv.: grizlisandor -
csaba17
senior tag
válasz Franky2Ster #9943 üzenetére
de miért vonta le mikor csak a lejárati időt írtam át?
sehol sem írja hogy levonnak X összeget.
am még a bank nem könyvelte el szal lehet még nem buktam el, ha kell írok 100 mailt a paypalnak.
a jó édes k. anyjukat húzzák le! -
csaba17
senior tag
nekem a 9918-ra tudok mondani valamit?
minden okés mert ma is vásároltam vele de a 2x1é-omat még most sem írta jóvá a rendszer illetve nem is értem miért vette le 2x...
-
Franky2Ster
senior tag
Akkor összefoglalva 180 napig nem nyúlhatok a pénzemhez ami a számlán van és ők használják addig?
Nem törölhetem az accountomat se a hozzá rendelt bank kártyákat semmit?Próbáltam bezárni az accountom és ezt a két választ kaptam:
Accounts with limited access may not be closed.
Your account access is limited. Learn how to remove this limitation.[ Szerkesztve ]
-
horvathd
senior tag
válasz Franky2Ster #9939 üzenetére
Megpróbálhatsz újat csinálni, de ha a már meglévő Ebay fiókjaidhoz adod hozzá, nagy esély van arra, hogy azt is letiltják.
"The Kid just rages for a while."
-
horvathd
senior tag
-
Kernel
nagyúr
válasz Franky2Ster #9935 üzenetére
Nem nagyon tudsz új PayPal-számlát csinálni, illetve tudsz, de az szerintem nem sokáig lesz használható, mert ha ők egyszer rászállnak valakire (feketelistára kerülsz), utána igyekeznek letiltani, minél hamarabb.
Történetek voltak leírva az Interneten, ilyenkor lehet regisztrálni családtag nevére, bankszámlájára, azt is letiltják.
-
Kernel
nagyúr
válasz Franky2Ster #9930 üzenetére
Az utolsó tranzakcióhoz képest 180 nap múlva visszaveheted a pénzt, akkor majd emailt is fognak küldeni.
-
regos
tag
-
Franky2Ster
senior tag
-
horvathd
senior tag
válasz Franky2Ster #9930 üzenetére
Ezek szerint semmit nem tudsz csinálni, a PayPal nem kíván neked szolgáltatást nyújtani.
"The Kid just rages for a while."
-
Franky2Ster
senior tag
Tisztelt fórumtársak!
Segítségért fordulok hozzátok,mivel én ezt már nem értem.Limitálta a PayPal az accountomat már 17 napja,hogy se fogadni se küldeni nem tudok.Azért zárolták a számlámat mert megsértettem a szabályzatot.Vagyis több Ebay hozzáférést csináltam mert egy hozzáféréssel csak 10 dolgot tudtam eladni egy hónapban.És minden Ebay fiókhoz a saját paypal-om adtam meg ami szabályzatot sért.De mivel gyenge az angol tudásom én ezt nem tudtam.Már többször írtunk levelet a Paypal-nak és semmi.Amikor belépek a paypal fiókomba ez fogad:
Why is my account access limited?
Your account access has been limited for the following reason(s):
Jun 30, 2013 : You're only allowed to have one personal and one business account. In addition, we noticed one or more of the following problems:
You provided information that we believe was false, inaccurate, or misleading; or
You sent or received payment that was potentially related to fraudulent activity; or
You have more than one account with a negative balance; or
You are in violation of the User Agreement, the Commercial Entity Agreement, the Acceptable Use Policy, or another agreement you have with PayPal.Our decision was based on terms outlined in these agreements.
Because of this, we've limited your accounts and can no longer offer our services to you. You'll still be able to log in to view your transaction history, but you won't be able to send or receive payment.
(Your case ID for this reason is PP-002-449-251-xxx.)
Jun 28, 2013 : When you signed up for your PayPal account, you agreed to our User Agreement and Acceptable Use Policy. Because some of your recent transactions violated this policy, we've had to permanently limit your account.
Please remove any references to PayPal from your website.
You'll be able to withdraw any money in your account 180 days after your last transaction. We'll email you when it's ready to be withdrawn.
(Your case ID for this reason is PP-002-445-934-xxx.)
Egyszerűen már nem tudom mi tévő legyek.
Az egységes megjelenés érdekében töröltem a középrezárást.
[ Módosította: Qru ]
-
Hintalow
senior tag
válasz agoka07 #9928 üzenetére
Kártyaadatok rendben voltak? (kártyaszám, lejárat, 3 jegyű biztonsági kód a hátoldalról?
Saját nevedre szól a kártya?regos:
lehet, hogy én értek félre valamit, de azzal kezdted, hogy megszereztél az otp-től valami 4 számjegyű kódot.
Viszont utána, arról írsz, ha jól értelmezem, hogy nem tudod beregisztrálni a kártyád a paypalra.
Ez azért nem lehetséges, mert először beregisztrálod a kártyád (aminek során a paypal majd csinál egy 1 dolláros próbavásárlást), és csak utána van lehetőséged "megerősíteni" a kártyát, és ott fogsz kapni egy 4 jegyű számot, amit vissza kell írnod a paypal fiókodba.
Te szerintem valami összekevertél, mert ha a kártyád regisztrációjánál ütközöl problémába, akkor lehetetlen, hogy bármilyen 4 számos kódod legyen a paypaltól, az csak utána jönne.[ Szerkesztve ]
-
csaba17
senior tag
az ilyen web és netkártyák direkt erre vannak, a normális kártyám adatait még sehol sem adtam meg neten, ahol lehet kártyával fizetni ott mindenhol elfogadják a netkártyát is.
amúgy meg írj a supportnak levelet hogy a 400at levonták de nem tudod beírni mert hibát dob, adják vissza. -
regos
tag
válasz csaba17 #9924 üzenetére
nos hát én is mattot kaptam.
akkor hagyjam a fenébe és ha vásárolni akarok utaljak a paypal számlámra?
100Ft-ot kiváncsiságképpen már ráutaltam,az gond nélkül sikerült.
laikus módon biztonságosabbnak gondolnám a webkártyámat hozzácsatolni a PP -hez mint a normál Mastercardomat.vagy rosszul gondolom?
üdv -
csaba17
senior tag
akkor nem tudom, nem lehet ezen beállítani tranzakció limitet?
haverom erste-s kártyájának az volt a baja hogy regisztrációnál a paypal 2x terhelte, 1x 1ft-tal és utána még a 400ft-tal viszont az első tranzakció után már nem fért hozzá a limit miatt, miután átállította 2 tranzakcióra utána jó lett.
bár neked már megvan a kód szóval... -
csaba17
senior tag
neten ezt találtam:
Amint Ön megtudja, mi négyjegyű kódja, az alábbiakat kell tennie:Lépjen be a PayPal fiókjába.
Kattintson a My Account (Fiókom) fülre.
Kattintson a Confirm my debit or credit card (Bank- vagy hitelkártya megerősítése) hivatkozásra.
Írja be a négyjegyű kódot, majd kattintson a Confirm (Megerősítés) gombra.Amint beírja a négyjegyű kódot, 24 órán belül jóváírjuk Önnek a levont összeget.
-
regos
tag
üdv
nagy nehezen megszereztem a 4 jegyű kódot az OTP-től.
valaki megsugná,hova kell beirni (már nem találom)
a webkártya hozzácsatolásnál csak a 3 jegyű kódot kéri onnan nem enged tovább.
thx
üdv -
csaba17
senior tag
heló mindenki
tegnap aktiváltam a meghosszabbított internetkártyámat, majd utána paypalban is átírtam a lejárati dátumot, elsőnek vmi hibát írt ki de miután közben vásároltam is tettem rá pénzt, utána megint módosítottam és mentettem is és 2x1$-t levont...
amit nem is látok az egyenlegemen plusz fent még mindig írja hogy hamarosan lejár a kártyám, módosítsam de ha rámegyek akkor 2014 júliust ír ki, annyi hogy edit-ben a csv vagy milyen számot nem mutatja, nemtom hogy ez baj e illetve mi lesz a 2x1$-mal?
miután tegnap megcsináltam utána már tudtam vásárolni is de zavar hogy nem látom a pénzem.... -
táp
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a problémával, hogy a paypal "nem engedi" kifizetni a rendelést? Az írja, hogy nem teljesült a tranzakció vegyem fel a kapcsolatot a kereskedővel. Esetleg másik fizetési móddal próbálkozzak. mindideal.nek írtam már mail-t, de nem kaptam választ. Ötlet? -
Kernel
nagyúr
válasz Aksomatic #9913 üzenetére
Netbankból a legkényelmesebb, vagy bankfiókból személyesen is lehet utalni (gondolom), esetleg Telebank is létezik, de a lényeg egy saját számla (névnek egyezni kell a PayPal-fiók nevével).
Utalás díja egy hazai bankon kívüli utalásnak felel meg, mivel egy Unicredit számlára megy. Ez az Erste Netbank esetében 105 Ft például.
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
válasz Aksomatic #9910 üzenetére
Utóbbinál belép a láncba egy cseh bank, ami valahogy elintézi / garantálja, hogy a pénz a PayPal-re kerüljön még aznap, ha jól tudom. Ez le van írva pontosan, hogy mit garantál, mit nem.
De nekem erre nem volt szükségem, mert anélkül is éjfél után megjelenik az összeg. Csak arra kell figyelni, hogy 16 óra előtt utaljak, mert ahonnan én küldöm (Erste Bank) 16 órakor zár a "bolt", vagyis a könyvelés.
[ Szerkesztve ]
-
Aksomatic
senior tag
Top up in a few days és az instantly között mi a különbség?
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Aksomatic
senior tag
Sziasztok! Segítségeteket kérném a következőben: Mobilt szeretnék rendelni úgy, hogy PayPal-lal fizetek.
Van PayPal accountom. Nem szeretnék csatolni hozzá bankkártyát különböző okok miatt. Két kérdésem lenne: 1.Otthonról tudok tölteni egy K&H VISA kártyáról pénzt PayPalra?(Ez a topup to paypal?)
2. Mivel érdemes dollárra váltani (Bank vagy PayPal)? És milyen árfolyamon vált?
Segítségeteket előre köszönöm!
Ákos[ Szerkesztve ]
-
regos
tag
válasz lexter00 #9904 üzenetére
ugyan ezt taposom most.
ha online belépsz a fiókodba ,ott át tudod váltani,hogy melyik számládat mutassa.normál számla vagy a webkártya.
bal oldalon ki tudod választani,hogy a webkártyád adatait le tudd kérdezni.
én pénteken csatoltam a webkártyámat,előbb ráutaltam 1000Ft-ot.625 Ft-ot csatoláskor levont a Paypal de csak annyi látszik.
várom a könyvelést és akkor kapom meg a 4 jegyű kódot hozzá.elvileg a tömérdek infóból ennyit tudtam kihámozni.majd kiderül rendben csinálta-e mindent:-)
üdv -
lexter00
őstag
válasz CoolBoy323 #9903 üzenetére
Chaten beszéltem velük nem kell bemenni mert az otp direktben is le lehet kérni,csak úgy el van dugva mintha aranyból lenne
-
lexter00
őstag
válasz CoolBoy323 #9900 üzenetére
És honnan lehet előbányászni ezt a kártyaszámot?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- 3D nyomtatás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest