- Ravenswatch - Előrendelői előzetesen a Switch kiadás
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 15. nap: Hell Let Loose
- PlayStation Plus 2025 Essential - A januári lista
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 14. nap: Kingdom Come Deliverance
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz csoki98 #9679 üzenetére
már utaltam többször a PP számlámra OTP-sből, netbankon,
max 30-40 perc és PP számlán van a pénzszerintem nézz utána, több nap elég sok
PP számlára utalásról már írtam, így biztos 30-40 perc (munkanap 8-19-ig)
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
axioma
veterán
válasz pusi1981 #9696 üzenetére
2 db terheles van. Az egyik 1 dolcsi probaterheles, az csak foglalasba kerul, bank vermersekletetol fuggoen 2-3 het utan visszakerul az egyenlegre. A masik fix 400 Ft, azt tenyleg levonja, es a pp egyenlegre teszi, abban - a kozlemenyeben - van a kod ami kell az ervenyesiteshez. A pp egyenlegrol az elso olyan vasarlasnal szamitja be, amikor a kartyat ft-ban terhelned.
-
Mhalacka
csendes tag
Sziasztok!
Voltam itt 1 hete, a sztorim az volt, hogy eladtam egy digitális játékaccot, egy weboldalon majd rá 1 órára "refundolta" az összeget a vevő. Ezután az történt, hogy megnyitottam a disputet, mivel jogtalanul kérte vissza accot. Előszőr feltöltöttem skype beszégletéseket shipping adressbe "skype chat log" címen, majd késöbb oda is képeket, hogy "add files"-ba. Tegnap junius 28. án járt le a határidő, Amerikába ma 9 órakor. Az lenne a kérdésem, hogy ha a vevő még mindig nem reagált és még mindig az van kíirva, hogy "Awaiting other party's response" de már lejárt a határidő és egyszer sem jelentkezett, akkor ugye ezt megnyertem? Mikor adják vissza a pénzemet, mert még negatívba van a számlám.
Köszi! -
pusi1981
aktív tag
Köszönöm a tájékoztatást nektek!
-
Kernel
nagyúr
válasz pusi1981 #9692 üzenetére
Természetesen tud levenni pénzt a kártyáról, sokan épp azt kedvelik.
De nagyon egyszerű átutalással is feltölteni. Főleg, amikor a netbankban már el van mentve a sablonok / partnerek közé is, csak pár kattintás. Gondolok itt arra is, hogy például az Erste Netbankban a partnerlista elemeinél arra is van lehetőség, hogy amelyiket akarom, 1 db SMS-sel hitelesítem, utána többé nem kell külön SMS az utalás megerősítéséhez, hanem tényleg kattintásra lehet tolni a pénzt.
Magáról az utalásról épp tegnap is írtam, a Top Up menünél kinézed az adatokat, közlemény az ID-szám.
Ott szerepel a bizonyos Unicredit számlaszám, 8+16 formátumban, amit az én bankomnál 8-8-8 formában, vagyis kötőjellel kellett beírni.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
pusi1981
aktív tag
Paypal egyenleg feltöltése csak átutalással történhet ugye?
Tehát közvetlenül nem tud a bankkartyarol levenni x összeget amennyibe kerül a termék amit rendelek?
A feltöltés hol melyik menupontban történik és mi a pontos menete?
Köszi! -
-
Buster17
addikt
azt mondom hogy az .at -s felületen nem hirdeti a maestrot.
Eurom van így a magyar reg nem lenne jó szerntem.Olyat nem lehet, hogy bemegyek a bankba és követlen a paypal számlára befizetek?
Vagy regelek magyart és ha ott megtudom adni a kártyát akkor eurot töltsön fel ne forintot? -
mad-banzai
újonc
Sziasztok
Van aki esetleg esrtenél netbankos és regisztrált paypalon ? Mi a francért nem írja ki a kódot a netbank mikor 400 Ft zárol a paypal a megrősítéshez ?
-
Kernel
nagyúr
válasz csoki98 #9673 üzenetére
Működik a netbankos átutalás (ha arról van itt szó), de a számlatulajdonos nevének egyezni kell, banki oldalon Gipsz Jakab, PayPal-oldalon Jakab Gipsz formátumban (legalábbis amiről én tudom, hogy biztosan működik).
Példának okáért, az Erste Bank 16 órakor indítja az utalásokat, így ha én előtte utaltam a PayPal-fiókban megadott Unicredit Bankos számlára, akkor éjfél után 1 óra körül jelenik meg a pénz PayPal-fiókban.
Értelemszerűen az ID-számot is pontosan beírva. Ha nem stimmel valami, a pénz sajnos visszafordulhat, 1500 Ft kezelési költséggel terhelve.
[ Szerkesztve ]
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
csoki98
tag
Sziasztok
Még új vagyok a PP rendszerében. Lehet hülye voltam de pár napja csináltam egy Paypalt és most akartam venni egy 43ezres telót és hát bementem a bankba betettem a kártyámra a pénzt majd amikor megjött akkor átküldtem a paypalra. Ez volt kedd 10 órakor. Azt olvastam hogy 1-2 nap mire megjön a pénz paypalra de ma (Péntek 19 óra) még mindig nem jött meg:S Lehet hogy kellett volna csinálnom egy próbaterhelést? Előre is köszi a választ[ Szerkesztve ]
"Gondoltál már arra, hogy az univerzum, amiben élünk, talán egy agysejtje egy ismeretlen lénynek?" Poco F3
-
axioma
veterán
válasz Buster17 #9671 üzenetére
Sajnos passzolom.
A PP tolja a kepedbe a Maestro hirdeteseket az .at feluleten is? Arra kattintva se ad mas feluletet?
(Egy idoben osztrakiaban valami olyan rendszer volt, hgoy debit kartyabol legtobb pos-nal csak a helyieket fogadtak el, es a helyi alap kartyaik se voltak nemzetkoziek. Mondjuk 10 ev alatt csak valtozott valami...)Egyebketn - SZVSZ - neked, ha forintos kartyat es forint szamlat akarsz hasznalni, akkor bizony magyart kene regisztralnod. Az tok fgtl attol, hogy a PP szerinti cimed az osztrak (esetleg beteszed a magyart, majd masodjara az osztrakot, es utobbit teszed meg primary-nek).
Persze ha euroban akarsz forgalmazni, akkor legyen osztrak.De hallgass meg mas hataron tulit is, romaniai forumozo szenvedett hasonloval, nem tudom mi lett a vege.
-
Buster17
addikt
Első PP.
Amíg a magyar régiós paypalt regeletem akkor láttam Maestrot a főoldalon, de mivel hogy osztrákiában vagyok és újraregéltem osztrák régióra azóta nem látom.
Ebben az országban nem lenne elérhető a Maestro?Legördülő listában minden ott van csak maestro nincs
[ Szerkesztve ]
-
axioma
veterán
Hm, en most beleptem, es nalam ekkora a legordulo menu Card type-ra: Maestro, Visa, Mastercard, American Express, Discover.
Igaz, en mar regota rajta vagyok, es van ket mastercard rajta, meg confirmed ami csak lehet. Szoval PP, My account, Profile, My money, a Debit and credit cards sorban update, tablazat alatt Add a card. Igy feljon.
De raadasul ha beleptem, jobb oldalt eleve van egy reklam a maestro-rol, es siman az is ide visz.Hasznaltad mar a pp-t korabban, vagy most hoztad letre? Bocs ha mar irtad...
-
-
axioma
veterán
válasz Buster17 #9659 üzenetére
Hatuljan a 3 jegyu titkos szam megvan? Marmint nem mintha be kene ide irni, de kene legyen, anelkul ne is probalkozz...
Azert nem tudom, mert itthon tenyleg ugy van az otp-s internetes elfogado-feluleten, hogy maestro-hoz az otodik mezobe is kell irni (4x4 a normal). Tehat gyanitom, a pp-nal is egy ilyen szamot elfogado felulethez kene jutnod. -
Buster17
addikt
válasz horvathd #9658 üzenetére
Kártya számot nem hajlandó elfogadni.
Vagy nem jó az opció vagy rossz számot adok meg neki vagy nem alkalmas a kártyám rá.19 szám van egymás mellett
-Account Nummer alatt van 11szám ami 5db nullával kezdődik aztán néhány szóköz és Valid thru jön ami alatt 2 szám van és aztán megint szóköz és Card nummer és az alatt meg 6 szám van. így van összesen 19 számMost akkor melyiket írjam be vagy milyen sorrendbe vagy most hogy?
így néz ki kb de Card-N alatt nem ennyi szám van
[ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Bocs a tripláért.
Végül letöröltem és csináltam újat és most jó, DE a kártyámat nem tudom hozzá adni mert Maestro és amikor ki káll választani, hogy milyen a kártya típusa nincs benne a listában. Pedig mondtátok, hogy elfogad Maestro-t is
-
Buster17
addikt
Lehet régiót váltani? Mert látom hogy az egyenlegem 0 HUF, de én nem forintal fogom feltölteni hanem euroval mert csak az van
Meg most nézem a beállításokban, hogy a magyar címem van megadva holott nem is azt adtam meg. Ez hogy lehet? Meg a biztonsági kérdések is vannak holott nem is adtam meg.
[ Szerkesztve ]
-
pusi1981
aktív tag
Sziasztok!
Paypal regisztrációnál az normális ha a beregisztrált kártyáról levesz közel 300 forintot???
Az a baj hogy 2 napja vette le de még nem látom a 300 forintot a Paypalomon.
Mondjuk lehet több nap az átfutási idő... -
Pumika1975
senior tag
válasz Winner_hun #9650 üzenetére
PP. számlára lesz az utalás nem webáruháznak. Nem volt pontos a kérdésem. Bocsi!
Így már megy majd! Köszönöm!
Üdv.: Pumiwin 10, ....múkodj!
-
Winner_hun
titán
válasz Pumika1975 #9649 üzenetére
Send money - kiválasztod a valutát. Ha webáruházban vásárolsz akkor automatikusan átváltja majd a PP.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Pumika1975
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan lehet Paypal számláról Honkongi dollárba fizetni?
win 10, ....múkodj!
-
Buster17
addikt
Ha én ausztriában vagyok akkor osztrák régiót válasszak ne magyart? Kettő közt mi a különbség?
szerk: Német nyelv... angol jobban megy ilyen téren, de mindegy
[ Szerkesztve ]
-
fotosjani
aktív tag
Sziasztok!
Van egy ügyem a PayPal-on.
A Kínai eladó trükközik és a PayPal-on nem válaszol.
Claim lett belőle de mégsem válaszol 6 napja az eladó.
A PayPal ezt írja: "Awaiting other party's response"
Mennyi ideig tudja húzni az eladó a válaszadást?
Mikor dönt a PayPal?
Teljesen egyszerű az ügy pedig, az eladó nem postázta a rendelt kütyüt.Előre is köszi ha valaki tud infót
-
cocka
veterán
válasz HornedReaper #9643 üzenetére
kb. fél perc google keresés után
13.2-es pont 3. bekezdés.
Egyébként a keresőszavak: paypal buyer protection outside ebay
Meg amit e topciba már linkeltem magamtól is isten tudja hanyadszor.
Lásd: [link]
[ Szerkesztve ]
-
HornedReaper
senior tag
Sziasztok!
PayPal buyer protection akkor is él, ha mint magánszemély fizetek PayPal-lal magánszemélynek egy tárgyi dologért? (nem eBay-en keresztül, mintha csak "átutalnék")
Ha leemeli az összeget a PayPal számlájáról a másik fél, és lenullázza a bankszámláját / törli a PayPal fiókját közben, bukta a pénz ha mégis refund-ot szeretnék? Van egyáltalán refund 2 magánszemély között?
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
-
szabos
tag
Sziaszok!
Véletlenül nem a paypal rendszerben rögzített bankszámlámról töltöttem fel az egyenlegemet, sem a név, sem a bankszámlaszám nem a regisztrált. Van esetleg tapasztalat, hogy mi történik ilyenkor? Az egyedi ID-met megadtam a közleményben.
Előre is köszi!
S -
dawil
tag
Igen, ez az én szlaszámom, ezt próbáltam meg már nem tudom hányféleképpen beírni, de egyik se jött össze. Mondjuk nem használtam semmi szóközt meg kötőjelet sem, csak a vége felé a kombinációknál, de akkor még ezeket megpróbálom.
Összecsukható babakocsimat szétnyithatóra cserélném!
-
axioma
veterán
Jaaaa, szerintem felreertes van.
Ezt a szamlaszamot te egyszer megadtad mar jol. (Remelhetoleg tied az az XX58(..?) vegzodesu.) Rosszabb, ha magatol irodott be, ugy hogy topup-oltal, mert akkor aztan tenyleg fene tudja a pontos formatumot.
A PP most tesztelni akar teged, hogy aki beleptel, azonos vagy-e azzal, aki megadta a szamlaszamot. Biztonsagi okokbol, nehogy lopott account legyen.
Sajnos el kell talalnod a valaszt, hogy milyen formatumban volt... nem lehet hogy kotojel-problema vagy szokoz-felesleg vagy ilyesmi? Vagy OTP-snel 2x8 utan a harmadikra sok nullat nem kell odairnod?
Masreszt, ha sehogy se jon ossze, kuldj az email cimre egy kivonatot pdf vagy foto vagy akarmi, mert szemmel le tudjak ellenorizni akkor is, ha valahol karakterre nem egyezik (bar jo kerdes, hogy megteszik-e, de jobb tippem nincs).
Nem tapasztalat, csak nekem a berakott keprol ennek tunik a helyzet. -
dawil
tag
Itt egy kép. Amikor belépek, egyből ez fogad, nem tudok mást csinálni, csak amit már valaki itt nekem ajánlott, hogy topupolhatok, de a minimális összeg 850 Ft, annyit meg még egyelőre nem akarok utalni, várok, hátha válaszolnak a supporttól.
-
somnia
őstag
Vagy én írtam rosszul, vagy te nem értetted.
Van 80 egynéhány vásárlásom és most kezdtem el eladni.
Feltöltöttem egy terméket, eladtam, feltöltöttem egy másikat, azt még nem adtam el, de szerettem volna feltölteni egy harmadikat, de azt mondja, hogy az e havi limitembe nem fér bele, mert a maradék limitem 140 font, a feltöltendő áru ára meg 400 font. -
Kernel
nagyúr
Ismét egy alkalom, hogy a tesztfiókommal szórakozzak, de én simán tudtam jelszót változtatni, utána beenged. Viszont ehhez nincs is csatolva semmiféle számla.
Pontosabban nem írja, hogy milyen account? Bank Acc, Paypal Acc, akármi? Esetleg tegyél be képet, hátha jobban feltűnik valami.
(#9629) somnia
Kétszer utaltam a PayPal-re, utána automatikusan emelték a limitet és Verified lett. De egyéb tranzakciók is számítanak ilyen szempontból, illetve a manuális emelésre is láttam lehetőséget, de azt nem próbáltam.
-
dawil
tag
Természetesen azt is próbáltam, csak azt le sem írtam. Sőt az IBAN számot is próbáltam. Másnak is volt ilyen problémája ezen a fórumon, csak azokra nem jött semmi válasz. Akkor ezek szerint csak az ilyen kevés kiválasztottakat szivatja a rendszer. Még szép, hogy magyar acc, OTP-s bankszámlával...
-
KukkSteve
senior tag
Egy kis segítségre van még szükségem:
2 rokonom, ismerősöm pénzt szeretne küldeni egymásnak úgy, hogy nem adnak vesznek semmit egymás között. Az egyikük Németországban van, a másikuk hazai pályán nyomja. Olcsóbban meg lehet oldani paypallal az összköltséget, mint mondjuk egy banki átutalással?Köszi.
A számom az adatlapomon. ;)
-
somnia
őstag
Most kezdtem el eladni és 650 Font a havi limitem.
Ezt lehet nagyobbra állítani vagy a sikeres eladások után automatikusan emelkedik? -
cocka
veterán
válasz horvathd #9598 üzenetére
A nem verified accountoknak van éves fogadási limitje: [link]
LOL, de az senkinek nem szúrt szemet, hogy verified a linkelt képen az account és van fogadási limitje? Businessnek nincs fogadási limitje. Premiernek van.
GIJOE: Volt rajta olyan 600 forint próbaterhelésnél,
Az kevés. 400 Ft + 1 dollárnak megfelelő összegnek kell lennie rajta és tudomásom szerint mostanában nem 200 Ft a dollár.
Kernel: A tizedespont használatát támogatnám a magyarban. Semmi értelme vesszőt használni, mert egy szimpla számjegyes felsorolással is összekeverhető, főleg kézírásban. További vesszők használata a számban viszont értelmetlen és felesleges zavaró tényező. Egyébként pedig ha valakinek az ezresek helyén mindenáron vesszőzhetnékje van, az tegyen felső vonást, a számológépek is ezt teszik.
1 000 000.00 (ez lenne a legjobb)
1'000'000.00 (ez elmegy)
1000000.00 (nekem mondjuk ez is tetszik és az "én megtanultam írni, te meg tanulj meg olvasni" elvet követve szvsz ez sem elvetendő verzió)dawil: Fórumokat olvasva próbáltam az utolsó 4 meg 8 meg 10 digitet is, de semmi.
És mi értelme van annak, hogy a számlaszámból csak részleteket adsz meg? Próbáltad a 3*8-as GIRO számlaszámodat egybeírva megadni? Egyáltalán magyar account?
-
dawil
tag
Sziasztok!
Nekem az lenne a gondom, hogy miután megváltoztattam a jelszómat a paypalos accountomon, folyton kéri a FULL ACCOUNT NUMBER beírását, ha belépek a fiókomba, egyből ez a képernyő fogad, és másra nem is tudok kattintani. Namármost egy csomó verziót kipróbáltam már az OTP-s számlaszámommal, de semmi eredménye nem lett. Fórumokat olvasva próbáltam az utolsó 4 meg 8 meg 10 digitet is, de semmi. Próbáltam ugyanezt bankkártyával is, de szintén semmi eredmény. Írtam a supportnak többször is, erre csak valamiféle automata emailek (2 db) jött 4-4 linkkel, hogy miket kéne megpróbálnom. De van ott valaki, aki egyáltalán elolvassa ezeket a panaszleveleket? Merthogy hiába írom le oda (természetesen anglolul), hogy mindig, amikor belépek ez a Full Account Numberes képernyő fogad, és amíg be nem írom, addig mást nem tudok csinálni az accountomban, nem bírják felfogni. Még törölni sem tudom a fiókot, pedig szívem szerint azt tenném. Ekkora egy sz@rt, hogy nem tudják odaírni, mégis MILYEN FORMÁTUMBAN KELL MEGADNI azt a k@!&a FULL ACCOUNT NUMBERT.
Ötlet?
-
Kernel
nagyúr
válasz Buster17 #9621 üzenetére
Sajnos elég zavarkeltő egyébként, hogy az angoloknál használják a vesszős elválasztást, ami a magyarba is beszivárog, és a hazai bankszakmába is. Holott nálunk a hivatalos forma a szóközös elválasztás lenne, amit az iskolában is tanítanak, valamint a tizedesvesszőt is.
1 000 000,00 (1 millió magyar formában, tizedesvesszővel)
1,000,000.00 (1 millió angolosan, plusz ők tizedespontot használnak, hogy érdekesebb legyen.)
Engem mondjuk zavar az is, amikor hazai cikkekben, fórumokon is a külföldi verziót alkalmazzák. Egyszerűen csak azért irritál, mert ha már magyarok vagyunk, és valamikor szóközzel tanították (ami nekem egyébként szimpatikusabb is), akkor szerintem nem kellene majmolni az angolokat, még ezen a téren is.
Banki felületen még megértem, hogy alkalmazkodni kell, de aki például újságíró létére majomkodik egy cikkben (vagy inkább fogalma sincs róla), az már főleg zavaró.
-
Kernel
nagyúr
válasz Buster17 #9621 üzenetére
Átírtam a hozzászólást, a vásárlás ingyenes, az említett költségek a számlára külső féltől érkező pénzre vonatkoznak, ha jól látom. Tehát amikor én vagyok az eladó és külföldi a vásárló.
Csak az tévesztett meg, hogy a napokban is vettem valamit és végül kevéssel többet mutatott a számla, de akkor az más miatt volt.
-
Kernel
nagyúr
Ha eddig sikeresek voltak a visszautalások, akkor jó eséllyel most sem fordul vissza a pénz, de azért elvi alapon az a biztos, ha meg is várod.
(#9615) Buster17
Számlavezetési díj biztosan nincs: [link]
Tranzakciós költségek: [link]
Árfolyamok: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Kernel
nagyúr
Ezeket a kérdéseket elvileg te választottad annak idején, így pontosan azt a választ kellene begépelni, amit korábban.
Ezzel egyébként én is elszórakoztam, mert amikor csináltam a már említett tesztfiókot, biztonsági kérdéseket nem adtam meg, mert minek. Viszont egy idő múlva már a jelszót sem találtam, hiszen csak egy próbafiók, így elkeveredett (noha később meg is találtam).
Naivan gondoltam, semmi probléma, kérek egy új jelszót, ehhez csak megadom az email-címet. Küldtek is egy reset-linket, amire klikk, de utána csak nem akart tovább engedni, míg nem válaszolok a biztonsági kérdésekre, amit persze meg sem adtam, így nem is lehetett rá válaszolni. Tehát így semmire nem mentem. Illetve annyira, hogy később a rendes fiókom nyitásánál a biztonsági kérdésekre különösen odafigyeltem, hogy arra még évek múlva is válaszolni tudjak.
Esetedben lehetne próbálkozni a telefonos megerősítéssel is, ehhez az a telefon(szám) kell, amit a regisztráció idején megadtál a PayPal-fiókban. Annak utolsó három jegyét fogod is látni, az alsó ábra szerint:
Tehát gondolom, fel fog hívni egy automata, utána telefonon be kell ütni azt a kódot, amit a PayPal megad, a fentiek után.
Ha végképp nem jön össze, külföldi oldalakon is azt írják, hogy fel kell venni a kapcsolatot a PayPal ügyfélszolgálatával.
[ Szerkesztve ]
-
Valoo
újonc
ha valaki tudna abban segíteni hogy tavaly nyitottam egy paypal számlát ebay vásárláshoz most meg egy munkához kérnek ilyen számlát.de nem tudom a kódot és ellenőrzésként a kódváltoztatáshoz feltesz két kérdést angolul Mi az első iskolám neve a második kérdés Mi az első háziállatom neve, de semmit nem fogad el. Mit kell beírni hogy meg tudjam változtatni a kódomat, és ez a számla használható e most, mert szerintem nem enged másikat nyitni, és így nem jutok sehová köszönöm ha valaki tudna segíteni
-
Buster17
addikt
PayPal-nél nincs ilyen használati díj havonta vagy bármi egyéb amiért fizetni kell?
Illetve ha eurós bankáratyám van és én fontal szeretnék majd vásárolni akkor milyen árfolyamba számol?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Mivel amikor kellett volna még egy alkalommal sem tudtam használni, ezért mindig csak rá lett fizetve, illetve ugyan az az összeg visszaküldve ...
Szóval kétlem, hogy tartozás állna fent.
Viszont a legutóbbi Withdraw (az a tegnapi 4000 Ft) még ugyan nem érkezett meg a bankszámlámra, de a PayPal-on már Completed van a státuszhoz írva, inkább várjam meg az acc törlésével amíg megérkezik a számlára is a pénz, vagy már nyugodtan törölhetem az accot ?
-
Kernel
nagyúr
Arra kell figyelni, hogy fennálló tartozás ne legyen, de addig gondolom, nem is engedi lezárni a fiókot. Utána elvileg szabad a lehetőség, de mivel nem próbáltam, így nem is állíthatom.
-
Kernel
nagyúr
válasz G.I.JOE #9606 üzenetére
Az OTP webkártya egy főszámla alszámlája, ebből adódóan több panaszt láttam vele és a PayPal kapcsolatában, főleg régebbi fórumos írásokban. Hogy mára rendeződött-e a helyzet, azt nem tudom.
Olyasmiket szívtak vele, hogy a PayPal nem fogadja el, viszont rádobott 1500 Ft kezelési költséget. De nézz utána pontosabban, nekem nincs ilyen kártyám, csak böngészés közben találkoztam ilyen jellegű problémákkal.
-
G.I.JOE
senior tag
Helló!
Most regisztráltam először PP-ra, egy OTP-s webkártyával. Volt rajta olyan 600 forint próbaterhelésnél, de azt írja, hogy: We were unable to verify this credit card. Viszont pénz eltűnt a kártyáról. Raktam a webkártyára megint pénzt, újra megpróbáltam, de ugyanez. Sem a PP, sem az OTP Direkt oldalán nem látszik tranzakció, viszont megint eltűnt a pénzből. Ez most mi?
-
Kernel
nagyúr
Engem épp a neten található ellentmondásos információk vittek arra, hogy végül berágtam és regisztráltam egy tesztfiókot, fake adatokkal, dupla keresztnévvel, hogy lássam, mivel is jár ez.
Ami a lényeg, hogy [last name = családnév], így kell regisztrálni. Akinek esetleg dupla keresztneve van, azt simán a szokott sorrendben a [first name] mezőbe írni.
A fiókba lépve pedig fordított név fogad, így a jó:
Welcome, János Szabó
Vagy dupla névnél:
Péter János Szabó
-
scream
veterán
válasz horvathd #9600 üzenetére
Amúgy ezen leírás alapján jól van megadva a nevem, nem ?
Mármint a nevem.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kuponkunyeráló
- Ukrajnai háború
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- ASUS blog: NVIDIA Reflexet a jó reflexekhez
- Mobil flották
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest