-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan problémám volna, hogy küldtek nekem pénzt (bár nem tudom hogyan) a másik, nem paypal-os emailemre (yahoo mail), amiről kaptam is egy e-mailt, hogy pénz érkezett rá, de előtte össze kell kapcsolnom a már meglévő PayPal-os accommal.
Namármost egyik verifikációs módszer sem működik, mert ha az e-mailben kapott linkre kattintok, akkor kéri a PayPal fiókom jelszavát, amit beírva nem fogadja el azt, de ugye van egy másik módszer, amikor a verification code-ot kell beírnom a már bejelentkezett PayPal accounton belül beírni, de akkor meg előjön a szokásos Error this time és próbáljam meg később, de ez van már 2 hete...
-----
Persze most, hogy írtam egyből sikerült...
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem, problémám volna, hogy egy 09.12-én teljesített kifizetéshez nyitnom kellett egy dispute-ot, mivel nem voltak hajlandó elküldeni a TN-t, aztán a PayPal még azelőtt autómatikusan lezárta azt mielőtt még megérkezett volna hozzám a megrendelt csomag. Viszont amit rendeltem nem megfelelően működik (Lenovo A390 a 3G foglalata halott), írtam e-mailt a boltnak (Antelife) de már 3 napja nem válaszolnak...
Valamit a PayPal-on lehetne tenni, mert még benne vagyok a 45 napban.
-
scream
veterán
Sziasztok!
A Dispute-nak pontosan mi a mente? Ha nyitok egyet, akkor mennyi időn belül kapom vissza a pénzemet?
-
scream
veterán
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem volna, hogy fizetésnél lehet választani, hogy a PayPal váltsa, vagy van egy másik lehetőség (hogy a bankom?), abban az esetben, ha azt szeretném, hogy a bankom váltsa, akkor is rajta kell lennie a fizetendő összegnek a PayPal számlámon, vagy elég, ha csak a kártyán van rajta? Mert próbálkoztam vele és ~250 USD-ről lenne szó, de mindig kapok egy SMS-t az OTP-től, hogy "SIKERTELEN vásárlás", ez a napi limit okozhatja?
-
scream
veterán
Mivel amikor kellett volna még egy alkalommal sem tudtam használni, ezért mindig csak rá lett fizetve, illetve ugyan az az összeg visszaküldve ...
Szóval kétlem, hogy tartozás állna fent.
Viszont a legutóbbi Withdraw (az a tegnapi 4000 Ft) még ugyan nem érkezett meg a bankszámlámra, de a PayPal-on már Completed van a státuszhoz írva, inkább várjam meg az acc törlésével amíg megérkezik a számlára is a pénz, vagy már nyugodtan törölhetem az accot ?
-
scream
veterán
válasz horvathd #9600 üzenetére
Amúgy ezen leírás alapján jól van megadva a nevem, nem ?
Mármint a nevem.
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
válasz horvathd #9595 üzenetére
Az e-mail nincsen elírva, kisebb összeget sem tudok, másnak még nem próbáltam küldeni, mert nem tudok kinek, illetve max 10 Ft-ot tudnék
Ezt a limitet hol lehet ellenőrizni? Illetve lehet-e változtatni, meg meddig tart?
De limit nem csak pénzfelvétnél van ?
[ Szerkesztve ]
-
scream
veterán
Sziasztok !
Angliából szeretnék venni valamit eBay-ről, már elfogadtam ,hogy megveszem, rámegyek ,hogy PayPal-os fizetés, bejelentkezek és error fogad : "This transaction cannot be completed..."
Pedig biztosan van pénz rajta ... mondjuk forint és USD-t kér, először át kéne váltani a rajta levő összeget USD-re és utána engedi ? Ha igen azt hol kell illetve egyből átváltja, így este is ?
Illetve ha nem kell átváltani akkor mi a fene baja van ?
-
scream
veterán
válasz Winner_hun #4822 üzenetére
Most írtam nekik, kíváncsi vagyok sikerül-e megoldani ...
-
scream
veterán
Sziasztok !
Valamiért nekem PayPal "Link and confirm your debit or credit card"-nál ha beírom a 4 jegyű kódot, amit kaptam smsben az OTPtől (megnéztem interneten is és ugyan az a 4 számjegy van, szóval az sms helyes és az error sem arra panaszkodik ,hogy a számjegy hibás) ,hogy megerősítsem,hogy tényleg az én kártyámról van szó ezt a hibaüzenetet írja ki :
"The Credit Card Verification System used by PayPal is currently unavailable. Please try to add your credit card at a later time. We apologize for this inconvenience."
Már vagy 1 hete próbálkozok minden nap,de mindig ez az üzenet fogad ...
Ilyenkor mit kéne csinálnom ?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Digitális Állampolgárság Program
- Nyomtató topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest