Hirdetés
-
GAMEPOD
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjDanee87
addikt
válasz
BoneDragon #39132 üzenetére
Valszeg én is majd idő előtt abbahagyom, de nem ennyire hamar azért
Mondjuk nálam főleg az RF Jugg hazavágása játszik közre, imádtam előző ligákban. Simulacrum 30 is lement vele előző ligában. A nerf miatt kerestem egy másik buildet (elementalist EA ballista), ami nem tetszik annyira vagy nem értem még hogy mitől lesz erős - ha az lesz egyáltalán.
Ligamechanika még ha nem is annyira tetszett előző ligában, de legalább brutál currencyt tudtam vele farmolni a gearre, most nem gondolnám hogy ez meglesz = még nehezebb lesz erős karaktert csinálni olyanból ami nekem még új.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2x8 GB DDR4 3200Mhz CL16 Kingston Fury Memória
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Buds3 Pro új 2év samsung garancia SM-R630 Buds 3 Pro
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest