Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Path of Exile topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gothmog
senior tag
válasz Remiel #12383 üzenetére
Nem rossz, de rosszabb is lehetett volna.
Én SSF-ben játszottam/játszom most csak ebben a ligában, és ugye a piros mapoknál kötelező legalább egyszer vaalozni, ha hozzá szeretné adni az atlaszhoz az ember. És ilyenkor, ha egy térképből csak egy darab esett, és ki tudja, mikor esik legközelebb (már ha esik egyáltalán), akkor nincs veszíteni való, mindent be kell próbálni, még azt is, amit normálon reflexből dobnál félre azzal, hogy vagy esik másik vagy inkább veszek egy jó darabot poetrade-en.Csak egy példa: ugrottam én már neki pont a múlt héten pl. olyan Core map-nek, ahol a bossnak 100% increased area effectje volt (talán még extra sebzéssel is) és amúgy temporal chains-szel, meg ha jól emlékszem akkor increased attack és cast speedje, persze sok más általános egyéb finomság mellett. Malachai-ig nem volt gond, sima kiruccanás volt a dolog, de basszus... a bossnál addig szenvedtem, míg el nem fogytak a portál lehetőségek, és nem is lett meg a térkép. Még a harc első fázisán sem jutottam túl. (Azóta sem esett Core map). Egyszerűen röhejes volt, ahogy az első fázisban akkorákat csapott (ez a buzogánnyal földre vágós támadás), hogy azzal a rendelkezésre álló teljes terület legalább 2/3-t lefedte vele (ugye 100% increased area effect...), az ütés persze one-shot jellegű volt, és a temp chains miatt már eleve esélytelenül, tetű módra próbált elugrálni az ember (oké, ezt még ki lehetett volna kerülni okosan időzített curse immunity potikkal, de sajnos Malachai még be is volt gyorsulva, úgyhogy kb. idő nem volt semmire...)
És nem ez volt az egyetlen ilyen piros vaalozásom. De valahol megvan ennek is a szépsége és élvezeti értéke. T15-ös térképet például csináltam meg úgy, hogy phys reflect és no leech párosításúra jött ki vaalozás után a térkép. Én meg egy pure physes slayerrel játszottam. Nagyon odafigyeltem, kb. úgy haladtam majdnem, mintha egy Thief játékkal játszanék, de valahogy összehoztam. Na, az a maga módján nagy élmény volt.
[ Szerkesztve ]
Endure. In enduring, grow strong.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Új Lenovo 15 LOQ FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13650HX 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB W11 Garancia
- Hotwav Cyber 13 és Blackview Shark 9 Mobiltelefon
- Xbox 360 kinect
- ASUS TUF A17 FA707XI 7940HS / RTX 4070 / 16GB-DDR5
- Ps5 Playstation 5 Kiegészítők: Borítás, RGB Talp, Akasztó, Wall Mount, Lemeztámasz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest