Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Brigante
veterán
máshogy kérdezném meg az előző kérdésem. kábelmodemes internet esetében (utána router) kaphatom azt bizonyos oldalak megnyitásakor, (facebook stb.) hogy "a kért weboldal megjelenítése nem engedélyezett az iskolában"? A szolgátatómnál azt mondják ők nem blokkolják a domaineket. A routeremben nincs megadva blokkolt domain. Jól sejtem, h akkor is a szolgáltatónál nem stimmel valami? Valamiért mégis azt írja az oldalakra, h "domain blocked"
[ Szerkesztve ]
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
sziasztok!
be lett kötve hozzánk a kábelnet. új routerrel van megosztva. (tp link) viszont amióta ebben a felállásban netezek azóta az eddig normálisan használt oldalakra ezt írja: [link] ezt miért csinálhatja? routerban a tűzfal beállításokban nem találtam ilyen jellegű vagy erre utaló beállításokat! Valaki tud ebben segíteni?
-
C.Brigante
veterán
válasz Gubek-Einste #17216 üzenetére
8 megás, nem egy villám net de nincs jobb!
-
C.Brigante
veterán
sziasztok!
nekem csak egy egyszerű kérdésem lenne, ti jobban benne vagytok!
Kábelmodemes netet szeretnék megosztani, melyik tipusú routert ajánljátok megvételre?
5-6k-s ár környékén gondoltam!
előre is köszi!uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
válasz Csabee. #8362 üzenetére
nah, jelszó is megoldva, kivettem belőle! viszont megint van egy új dolog belépek a Niko-pc-be azt látom: users/Public/Documents és társai de az asztali a Downloads könyvtárat osztottam meg, viszont ha ide belerakok egy képet azt nem látom az asztali gépen jó ökör vagyok nem?
-
C.Brigante
veterán
válasz Csabee. #8360 üzenetére
nah sikerült is viszont annyi van, hogy most látja a laptop az asztalimat nevezetesen: Niko-pc de ha rá klikkelek felhasználói nevet és jelszót kér... ugyan generált nekem a win7 egyet be is írom neki de nem fogadja el. felhasználónévnek a netes mélcímemet ajánlja fel, beírom az sem jó.. ezt most nem értem... ez miért van? ne lehet jelszó nélkül?
-
C.Brigante
veterán
ja és még egy dolog, a laptopon xp van az asztalin win 7, ez probléma?
-
C.Brigante
veterán
csáó, lenne egy kérdésem / rossz voltam nem olvastam végig a topikot, elnézést érte, nem sok időm van /
a kérdésem a következő: van egy asztali gép, 1 router, 1 laptop szeretnék a laptopon túrkánli, adatot másolni az asztalira, tehát, hogy tudjam kezelni az asztaliról. Ezt miként tudom kivitelezni, mi kell hozzá, milyen beállítások? előre is kösziuɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
Sziasztok, van egy asztali gép és egy router 2 laptop kapja a netet ezen keresztül. az utóbbi időben a 2 laptopon mindig megszakad a kapcsolat, ha sikerül is elkapnia 2 perc múlva ledobja ergo nem lehet netezni rajta, van ötlete vkinek, hogy ez a router hibája vagy egyszerre 2 laptop hülyült meg? (már 1 hónapja tart) elötte nem volt gond ilyesmivel. előre is köszi a helpet
-
C.Brigante
veterán
na itt 1-2 dolgot még nem csináltam, talán most:
''IE/Beállítások/Kapcsolat/Nincs tárcsázás'' ezt hol találom pontosan?
Hálókártya TCP/IP tulajdonságok: IP cím auto.. kérése. DNS auto.. kérése.- ez ok
ja és még ez ''Helyihálózati beáll..: Mindent törölni.'' itt, hogy érted, hogy mindent törölni?
asszem itt lesz valahol a kutya elásva....uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
Hi, miket kell megnéznem pontosan ahoz, hogy megtudjam azt, hogy miért nem tudom behozni mostmár a 2-dik routerem menüjét, most már tisztán látszik a dolog, nem router hiba, valami hálozati hiba miatt nem megy, vagy már nincs ötletem... tényleg nem tudja senkinek??
-
C.Brigante
veterán
Sziasztok, lenne egy problémám és aki megmondja, hogy mi lehet a baj annak fizetek érte ha eljön!!
hiba: van egy asztali gép, modemmel és routerrel, egy laptop megy routerről.
A minap kireseteltem és olyan történt, hogy innentől kezdve nem tudok a menüjébe visszalépni hiába írom be a router IP címét. Sem a laptopról nem tudok belépni a menübe (pedig elvileg a WiFi-s rouetert látnom kéne még ha csak a 220-ba van is bedugva) de egy böngésző se hozza be, mindig valami ilyesmit ír:a kapcsolat az oldal betöltés közben megszakatt! na most az X akta az az egészben, hogy a haveromnál ugyanígy be tudtam lépni a menüjébe laptopról, de még az asztalijáról is, tehát a router jó! én már oprendszert is váltottam XP-->Vista, egyiken sem tudom behozni! Mostanra elfogyott az ötletem, tud valaki segíteni mert az asszonnyal sorba állunk a netért és már kezd az agyunk elszálni ettől! pls help!uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
-
C.Brigante
veterán
legyen szives valaki mondja meg, hogy egy router miért csinál ilyet: reset után nem tudok a menüjébe be lépni! a hibaüzi: az oldal letöltése közben alaphelyzetbe állt.
csak valahogy be tudnék jutni a menübe az nagyon állat lenne, valaki? thx
hogyan is tudhatom meg a hálózatom adatait, futtatás--->cmd--->dosos ablak---> de ide hiába írom be msconfig/all nem ismeri fel ezt a parancsot... nem tudja valaki pontosan?
[Szerkesztve]uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
legyen szives valaki mondja meg, hogy egy router miért csinál ilyet: reset után nem tudok a menüjébe be lépni! a hibaüzi: az oldal letöltése közben alaphelyzetbe állt.
csak valahogy be tudnék jutni a menübe az nagyon állat lenne, valaki? thxuɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
C.Brigante
veterán
Hali, valaki segítden pls..
van egy asztali gép, router segítségével megy erről egy laptop, ment is idáig (1 éve már) minden szépen, de egyszer csak elkezdett a net lassulni és a routeren nem tudok már belépni a configjába. resetet nyomtam neki, de semmi azt írja alaphelyzetbe állt, ez oké is csak nem enged be a menüjébe : 192.168.0.1 ilyenkor mi van??? pls help
mod: ja modemről megy a net szépen, a router volt a garis helyén azt mondják minden ok vele... valamit rosszul csinálok...de mit?
[Szerkesztve]uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Dell notebook topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gigabyte alaplap topik
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest