Új hozzászólás Aktív témák
-
Gendo
csendes tag
Üdv végigcsináltam a megosztást a leírtak szerint de sajnos nem működik.
Adott 2 gép, egy asztali és egy laptop. Eddig wdsl-em volt és kábellel ment a megosztás a két gép között, rendesen működött minden. Most váltottam Adsl-re, és wireless routerrel osztottam meg a netet. Az asztali gépen is van internet, a laptopon is bejön a net wifivel, viszont a hálózatban nem látja egymást a két gép.
A fájl és nyomtatómegosztás mindenhol be van kapcsolva, a két gép egy tartományban van.
A router beállításainál fájlmegosztásra vonatkozó részt nem találtam (SMC wbr14 a router).
A gépeken XP SP2 van.
Total commanderben odáig ejutok hogy a hálózatban megnyitja a munkacsoportot, kiírja a gépek neveit, de megyitáskor ez a hibaüzenet jön elő:
''xyz nem érhető el. Lehet, hogy nincs joga a hálózati erőforrás használatához.'' blabla
''A hálózati elérési út nem található.''
Az asztali gépen lennének a megosztott fájlok, az egész meghajtó meg van osztva.
Tűzfalakat kikapcsoltam, nincs fent semmilyen program ami buherálja a védelmet, a router saját tűzfalát is kikapcsoltam, hátha.
Ha valakinek van valami ötlete az írjon Thx
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- OLED TV topic
- Szólánc.
- Revolut
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- E-book olvasók
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- CES 2025: AMD Ryzen AI CPU-n alapuló okosságok a Minisforum fémjelzésével
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3080 Micro i5-10500T, 32GB RAM, 256GB + 512GB SSD, Intel WiFi
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W10/11, 27% áfás
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD IPS Érintőkijelző, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás sz
- - Ninento Switch OLED Full Full Extra Csomag - Hibátlan, újszerű állapotban 1,5 év garanciával
- Steam Deck LCD 256 GB