- Nintendo Switch
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- Már tudjuk, hogy mikortól lesz elérhető a Detroit Become Human magyar szinkronja
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- Delta Force (2024)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Arena Breakout: Infinite
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino666
addikt
Aki letiltott kulgi pleh szarral hasznalja az OTP appot, az ne frissitsen a legfrissebb verziora mert kizarja vele magat a fiokjabol!!
Ha leszedem a tiltast, akkor a pleh szarba akar belepni, revertalni meg nem enged a regebbi verziora, downgrade detected.
Nalam ez volt az utolso csepp a poharban, az utolso dolgot is elbasztak amit csak tudtak. Epp probalom kimenekiteni a penzem (ugy tunik hogy napokig fog tartani) kisebb nagyobb sikerrel...
2025 - a szólásszabadság halála
-
DS39
nagyúr
Tervezett fejlesztés miatt 2025. február 2-án 0 órától várhatóan hajnali 5 óráig a következő szolgáltatások nem lesznek elérhetők:
internetbank és mobilbank,
eBIZ szolgáltatás,
SmartBróker és Electra alkalmazás,
Vámpénztári rendszer,
illetve a befektetési szolgáltatásokhoz kapcsolódó funkciók.ha valaki éjjel akarna bankolni.
jut eszembe a PH lapcsalád is hamarosan karbantart. pánik.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nekem bejön az OTP app felület egy "An unexpected error has occured"-del, ahonnan a vissza gesztussal jutok az általad írt "Something went wrong-ra" és nem történik semmi, azt csak bezárni tudom...
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Winnie The P
őstag
válasz MasterMark #19177 üzenetére
Nem keltek semmit. Csak az a gusztustalan dolog, hogy olyanért akarnak pénzt kérni ami nem tud két-három napnál tovább normálisan működni.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
yogibear
őstag
válasz MasterMark #19177 üzenetére
a legtöbb számlacsomaghoz ingyen járt.
"Ingyen"... fenéket... egyes csomagoknál eleve a havidíjba bele volt építve az ára, pl. NET csomag, mert az a konstrukció együtt járt az OTPdirekttel... más csomagoknál meg fizetős, de választható volt......
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
veterán
válasz MasterMark #19172 üzenetére
Az elektronikus tranzakcióban nem voltam biztos, ezért inkább nem írtam bele, de amúgy jogos
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
MasterMark
titán
válasz Winnie The P #19176 üzenetére
De nem lesz ilyen, nem kell megint hangulatot kelteni. A régi OTP Direkt is fizetős volt, viszont a legtöbb számlacsomaghoz ingyen járt.
A mostanit is mindig hosszabbítgatják, de egyébként meg valószínű ugyanúgy benne lesz a számlacsomagban.Switch Tax
-
Winnie The P
őstag
Aham, értem. Vagyis nem, ezért az mobil applikációért akarnak pénzt kérni!!! Kiadnak egy frissítést és összeomlik az egész, na ne már! Vagy nem az egész lesz fizetős, csak bizonyos "szolgáltatások"?
Nevetséges ez az ország!Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
veterán
válasz Winnie The P #19170 üzenetére
Két dolog ingyenességének a hatérideje közeledik, az Elektronikus Tranzakciós csomag Smart mellé (február 28.) és az OTP Bank app (március 31.).
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Mi lesz fizetős, mert nem bírtam kibogozni?Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
tomp
félisten
A klónozott OTP appot azért szépen elrontotta.
Törölnöm kell majd és újra megcsinálni mert:
"Something went wrongCheck that Google Play is enabled on your device and that you're using an up-to-date version before opening the app. If the problem persists try reinstalling the app."
-
veterán
Nekem frissült ma is az app, és most jó
-
nggabi
félisten
Jött frissítés a markecban, már jó.
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Moleman
addikt
válasz Yodlaf #19143 üzenetére
Igen, lehet. És amúgy telefonos böngészőből is tök jól be lehet lépni, csak át kell állítani, hogy ne mobilos, hanem teljes nézet legyen, és ugyanúgy működik, mint gépen.
#19141 vg
Van megtakarításom, állampapírom, több más szolgáltatónál értékpapírszámlám, de az OTP-t csak fizetési kérelmekre használom, meg onnan veszem le a havi 150k készpénzt.
Minden másra van jobb/olcsóbb szolgáltató.
Ha nem 0 ft lenne a számlavezetés és 3502 ft az éves kártyadíj, már megszüntettem volna, árérzékeny vagyok. -
csemege86
tag
válasz Peter.70 #19137 üzenetére
Úgy érted, a PC asztali webböngészős https://internetbank.otpbank.hu fizetős lesz?
Komolyan még ezt is megsarcolják? Dehát nekik is hasznos, hogy kevesebb az ember a bankfiókban, mivel van online lehetőség ügyintézésre, nem?És ha igen, mikortól? Nekem a #19134 link nem mutat sehova.
Mondjuk én még a régit használom (www.otpbank.hu/portal/hu/OTPdirekt), és arról se láttam semmit, hogy ezt le fogják lőni teljesen.
Számomra teljesen kizárt, hogy bármilyen pénzügyi teendőt telefonon intézzek.
-
vg
addikt
válasz Moleman #19136 üzenetére
Ha van egy kis megtakarításod, állampapír, önkéntes nyugdíj stb, akkor nagyon rá lehet függeni, hogy naponta többször megnézze az ember, h mennyit hoz minden nap... erre tökéletes az app (attól függetlenül, hogy nem igazán szívlelem a céget), nem lehet mindig gépről belépni. Most nem tudom megtenni, és olyan szinten dühítő, hogy csak na! Az új internetbank meg katasztrofálisan fapados.
-
Moleman
addikt
Telefonon bármikor tudsz aznapi átutalási limitmódosítást kérni: 1/366-6810. (Ha jó sokat nyomkodod a # gombot, szinte azonnal kapcsolja az ügyintézőt.)
Én pont a már évekkel ezelőtt belobogtatott "egyszer nem lesz ingyenes a mobilapp" miatt nem vagyok hajlandó regisztrálni, minden másra meg teljesen jó a weboldal. Amúgy se szeretek ilyeneket mobilappban intézni, ha nem muszáj - igaz, telefonon sem szeretem, valóban egy teljes értékű weboldal lenne az igazi.
[ Szerkesztve ]
-
pruzsi
őstag
Apk mirrorral vissza lehet tenni az előző verziót
-
-
nggabi
félisten
válasz Winnie The P #19126 üzenetére
Az otp is ezt ajánlja. Kösz bmeg én már lefrissítettem tegnap
Technikai hiba miatt jelenleg nem a megfelelő verzió érhető el az OTP mobilbanki applikációból. Ez azt jelenti, hogyha frissíti az appot, akkor nem tudja majd megnyitni. Azt javasoljuk ezért, hogy újabb jelzésig ne töltse le az applikációt. A Google-el együttműködésben mindent megteszünk, hogy minél hamarabb a javított verzió legyen elérhető.
"szenyor dzsíííí"
-
Winnie The P
őstag
Én most kivettem a frissítési lehetőséget az appban.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
vg
addikt
válasz nggabi #19106 üzenetére
Ez nem kellemetlenség. Én már tettem panaszt, mindenkinek javaslom, hogy tegye meg. Hazudnak, mert nem előfordulhat, hanem minden készüléken nem fut. Feltettem kér másik telefonomra is, ugyanaz. Azonnal bezárólik. Én szigorú buget szerint élek amióta az eszem tudom, reggel és este rá kell néznem, erre nem érem el, nem látom mit csinálnak a pénzemmel. Törvény kellene erre, hogy bank ilyet nem csinálhat, de amúgy ez hatalmas presztízs veszteség amúgy is.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
App halott és még ők akarnak kizárólag appból igényelhető virtuális kártyát...
A javítással se sietnek. Lehet fel kellene hívniuk a Wise/Revolut csapatát... -
yogibear
őstag
válasz Yodlaf #19111 üzenetére
Amúgy nem úgy volt, hogy a Smartbank megszűnik és csak az új marad? A Smartbank is elérhető és telepíthető most is.
Olvasni, olvasni, olvasni... © 6. Lenin...Kivezeti az OTP Bank 2022. március 24-től a SmartBank szolgáltatást a lakossági ügyfélkörben.
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”©Hofi
-
nggabi
félisten
-
nggabi
félisten
válasz namenlos #19101 üzenetére
Az ajánlási folyamat első lépése az OTP MobilBank felületén keresztül valósul meg, melynek
keretében az Ajánló megküldi a saját ajánlókódját az Ajánlottja részére.
Frissítettem is az appot, azóta nem indul el androidon. 2 perce még ment, most el se indul, csak leáll"szenyor dzsíííí"
-
namenlos
tag
10 ezer magyar pénz!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Úgy fest, hogy NVIDIA Blackwellből lesz Galax HOF VGA is
- ZIDOO médialejátszók
- Renault, Dacia topik
- Peugeot, Citroën topik
- Nintendo Switch
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest