Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap volt egy kis idő a busz indulásáig, beugrottam a postára, hogy feladjam a MOHU-s csekket. ~10 perc várakozás után meguntam, hogy egyik ablaknál sem halad a sor, amúgy is indult a buszom, eljöttem. Láttam már a mobilalkalmazásban a QR-kódos csekkbefizetés lehetőségét, gondoltam kipróbálom. Befényképeztem a QR-kódot, kiírta, mennyi az összeg, meg MOHU. Továbbléptem, megadtam a webKÁRTYA számát, kifizettem. Jött egy e-mail a postától, hogy sikeres a fizetés, mellékletként ott a feladóvevény. Letöltöttem, a megbízó (befizető) neve, címe rész ÜRES! Ebből hogy a bánatba fogja tudni a MOHU, hogy én vagyok a befizető?
-
yogibear
addikt
válasz headhunter #18397 üzenetére
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
headhunter
addikt
"Szinkron probléma egyes bankszámlák egyenlegében..."
WebKártya: +1-1.737= -1.736Ft -
-
Krilehor
tag
Sziasztok, OTP lakossági hitelkáryta esetén az működik, hogy Revolutra feltöltök vele pénzt és onnan pedig átutalom a rendes OTP folyószámlámra elvileg ingyen?
Ha ez működik, akkor az is vajon, hogy a példa kedvéért így átutalok magamnak 500e Ft-ot, majd minden hónapban 100e Ft-ot tudok törleszteni, így ezt a kört havonta megcsinálom csak mindig 100e Ft-al kevesebbet utalok ki (amit meg kiutalok, avval az előző havit törlesztem), így kvázi felvettem 5 hónapra 0% THM-el hitelt? -
jozsi252
veterán
Ellenőriztem a számlám és most már a valós összeg van kijelezve. Úgy néz ki megoldották ezt az egyenleg hibát.
iPhone 16 Pro Max
-
jozsi252
veterán
válasz yogibear #18386 üzenetére
Nekem "összvissz" annyi gond van hogy csüt reggel volt egy számlafizetésem ami sikeresen végbement, viszont a pénz nem vonódott le. Mármint levonódott csak kijelezni még kijelzi hogy az az összeg rajta van, de felhasználni ugye az adott egyenleget nem tudom.
Ergo kevesebb egyenlegem van mint amit kijelez a rendszer. Ez még most is fennáll. Elég gyorsan szokott az OTP cselekedni ha valami gond van, de most nagyon elhúzzák a dolgot.
Nyilván nem fog össze dőlni a világ, de szeretem ha minden rendbe van banki dolgok terén.iPhone 16 Pro Max
-
headhunter
addikt
válasz yogibear #18389 üzenetére
"...Nálam a webszámla egyenleget jól mutatja..."
Rosszul fogalmaztam: Átvezetéskor annyi látszik a webszámlán, amennyit átutaltam, de fizetéskor érzékeli kevesebb összegnek, amit én nem tudhatok csak a "kevés az egyenleg" hibakód jön vissza jobbik estben, mert volt olyan visszajelzés, hogy a tranzakció nem sikerült.
Az ügyintéző mondta, hogy ő 1335Ft-ot lát a webszámlán, amikor én 3072Ft-ot utaltam és 3072Ft-ot láttam, mint egyenleg.
pl.: Ennyi erővel lehetne rajta 100.000Ft, annyit látna az ügyfél a rendszer meg lazán érzékelne belőle 10.000Ft-ot.
fizetendő összeg 95.000Ft.
Honnan, melyik újjából mennyivel kellene többet utalni, hogy ki tudja fizetni a vásárlást?! -
yogibear
addikt
válasz headhunter #18388 üzenetére
Nálam a webszámla egyenleget jól mutatja... igaz az utolsó vásárlás róla 21-én volt és 22-én lett végleges az elszámolása az árfolyam miatt...
24-én belépni sem lehetett a netbankba, 25-én meg már a fals összeg volt a főszámlán, ahogy ma is... valamit sikerült nekik nagyon elcseszni... de nagy erőkkel dolgoznak rajta... csak eredménye nincs... ez van...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
headhunter
addikt
válasz yogibear #18384 üzenetére
WebKártya egyenleg "szintén zenész".
3072Ft volt számlán, 3071Ft a fizetendő és nincs elég összeg hibával elszállt vagy semmi hibajelzést nem adott.
Chaten most megtudtam, hogy nem 3072Ft van rajta, hanem csak 1335Ft.
"Egyenleg nem stimmel" a webszámlánnál is előjött.
Átvezettem a fizetendő többszörösét, így már sikerült a fizetés, utána vissza a fennmaradót a főszámlára.
-
yogibear
addikt
válasz jozsi252 #18385 üzenetére
pár naponta szoktam ellenőrizni az egyenleget, 21-én még pontos volt, aztán jött a mizéria azóta nem pontos, nálam konkrétan 17318 forinttal többet jelez, ami full légből kapott, mert nem egyezik meg semmilyen előző költésemmel, amiket összeadva esetleg kijönne ez a szám...
ez van...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
jozsi252
veterán
válasz yogibear #18380 üzenetére
15 éve vagyok OTP-s szerencsére idáig még hasonlóba se futottam bele, sőt másba sem igazán. Valamit jól elszúrt valami programozó mert még mindig nem jó az egyenleg kijelzés.
És a legfurább hogy azt az összeget tudom mozgatni egyik számlámról a másikra, viszont ha fizetni kell kártyával valamit és annál kevesebb összeg van rajta az már nem működik.
Jó lenne azért ha megoldódna minél előbb, ez már a 3. napja hogy nem okés valami..iPhone 16 Pro Max
-
yogibear
addikt
válasz headhunter #18383 üzenetére
A számla egyenlege sem stimmel még most is...
Legalábbis nálam...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #18375 üzenetére
>30 óra eltelt, de még most sem sikerült a Webkártyás fizetést megoldani az OTP-nek.
-
yogibear
addikt
válasz nggabi #18381 üzenetére
kb 3 órája néztem és akkor valami 17 ezerrel többet mutatott a valósnál... és azt a 17k valamennyi eltérést nem adták ki az utóbbi napok vásárlásai sem, vagyis full fals volt az egyenleg... a vásárlások összege az helyesen volt a listában...
Majd később megint megnézem, hátha helyrepakolták már...
.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
válasz jozsi252 #18379 üzenetére
ezért a netbankba nem a valós egyenleg látszik
Vettük észre... kiváló 5 csillagos szolgáltatás tőlük... mint mindig.
Még jó, hogy legalább a kártyás/órás/telefonos fizetés működik... szép lett volna ha nem, mehettem volna kp-t kivenni a pénztárnál...
Nálam ráadásul nagyobbat mutat az egyenleg a valósnál, az egy dolog, de olyan különbséget a valóshoz képest, amely vásárlásom sosem volt, még több együtt sem adja ki a jelenleg mutatott egyenleget, valami teljesen fals összeg jelenik meg......[ Szerkesztve ]
-
jozsi252
veterán
válasz jozsi252 #18373 üzenetére
Ma sem oldódott meg ezért bementem egy OTP fiókba ahol nem tudtak segíteni. Kártya Helpdesket mondták hogy hívjam fel. Felhívtam és kiderült hogy központi hiba van, ezért a netbankba nem a valós egyenleg látszik, egyelőre még kivizsgálás/javítás alatt van a dolog.
iPhone 16 Pro Max
-
veterán
válasz headhunter #18377 üzenetére
Megjavult. Fizikai eszköz hibája okozta.
-
yogibear
addikt
válasz headhunter #18375 üzenetére
Piacon meg máshol boltban a kártyás (órás) fizetés működött, de a netbankba nem enged belépni... lásd: technikai probléma...
Szerencsére csekkfizetés most még nem aktuális nálam...
De valamit megint sikerült nekik elbaltázni rendesen...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Az régi OTPdirekt internetbank és az új Internet- és Mobilbank egyenleg feltöltési funkciója hibára futhat, nem teljesülnek a tranzakciók. Szakembereink mindent megtesznek, hogy mielőbb helyreálljon a funkció működése. Megértésüket köszönjük.
Technikai probléma miatt jelenleg nem tudsz belépni. Kérjük, később próbálkozz újra!
Tipikus...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Tapasztaltatok olyat hogy Apple Payes fizetés után az egyenlegen rajta maradt az adott összeg?
iPhone 16 Pro Max
-
yogibear
addikt
Technikai hiba okozott nehézséget reggel egyes, az OTP Bank által üzemeltetett fizetési terminálok és egy bizonyos kártyatípus esetében – tájékoztatott erről a bank. Az Index megkeresésére kiemelték, hogy nem sokkal 7 óra után a probléma megoldódott, a rendszerek megfelelően működnek.
Azonban az olvasói jelzéseink alapján továbbra is vannak fennakadások, ráadásul olyan jelzést is kaptunk, hogy K&H-nál utalni sem lehet.
-
KubanitoS
veterán
válasz hdanesz #18370 üzenetére
Jó, persze, csak azért olvasni ezt-azt. Talán valaki itt írta, hogy befizetéskor a gép lefagyott, a pénzt benyelte és a tranzakció meg sem jelent. Ez valami pártízezres összeg lehetett, de én már azon is kiakadtam volna, mert lehetett futni a pénz után. Hetekig ellenőrzik a bejelentést stb…
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
hdanesz
őstag
válasz KubanitoS #18369 üzenetére
Így, hogy ott volt velem a fiókvezető és látta mi történt..így annyira nem izgultam emiatt. Eszembe sem jutott. Ha egyedül lettem volna ott mondjuk este 7-kor..biztos parázok miatta.
Vagy az sokkal jobban aggasztott volna, ha ennyi pénzzel haza kell sétálnom és a cihába bedobni másnapig.
[ Szerkesztve ]
-
hdanesz
őstag
válasz headhunter #18360 üzenetére
Én anno 4.7 milliót fizettem be bankautomatába. Még a fiókvezető is kijött segíteni.
A pénztárban szerettem volna befizetni eredetileg, de három óra után érkeztem tíz perccel és háromkor bezárt.Akkor jött az ötlet az ügyintézőtől, hogy ott az ATM kint...fizessem be ott. Csak ő sem tudta mennyit lehet és hogy. Ekkor hívta ki a fiókvezetőt és vele próbálkoztunk. Amikor megevett egy adag pénzt a gép...utána kérdezte, hogy szeretnénk-e még etetni őt....és ha igen volt a válasz, akkor nem kellett újabb tranzakció.
Valószínű akkor is 4 millió volt a limit, mert csak kétszer kártyáztam...az elején meg a vége előtt valamivel.
Közben szép kis sor gyűlt össze az ATM-nél. Szidtak mint a bokrot..és el sem tudták képzelni mit piszmog két férfi kb. betakarva az automatát már vagy öt perce...
[ Szerkesztve ]
-
adrian14
tag
Sziasztok!
Édesanyám lemondott mindent az otp-nél pár hete. Kipróbálta, hogy be tud e lépni a netbankba és a saját jelszava begépelése után az én adataimat hozza be nála. A hitelkártyámon kívül mindent lát. Mire költöttem, mennyi pénzem van…
15 éve a junior számlámnál ő volt a meghatalmazott gondolom, mert tiniként szerintem csak úgy nyithattam számlát (már nem emlékszem). De ezen meglepődtünk most. Változtattam egyből jelszót és úgy is be tud lépni. Azóta már két másik csomagom volt a banknál. Esetleg találkozott már valaki ilyen buggal? -
nggabi
félisten
-
headhunter
addikt
Automatába, saját számlára befizetésnél, van felső összeg határ (max. 40db bankjegy) vagy érdemes több tételre bontani?
[ Szerkesztve ]
-
pudli83
újonc
válasz pudli83 #18313 üzenetére
Esetleg erre valaki? Megpróbáltam más banknál de ha nem nyitok ott folyószámlát, akkor nem jól jön ki a matek.
Tehát ha a négy jelenlegi otp személyi kölcsön közül egyet kifizetek, akkor vajon tudok kivàltani hármat? Azt már engedi?
4.1, 2.1, 2.2 és 1.4 az eddigi. Ugye akár 12 milliót is lehet egyben felvenni. És fizetés alapján menne is. A belső szabályzat a gond.
A három kisebb összeg közül fizetném ki valamelyiket. -
trouble
senior tag
Hali!
Smart számla.
Létezik, hogy minden számlacsomag elemet meg szüntettek az árfolyam+ leszámítva?
Én akárhogy keresem mást nem találok!?[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz MasterMark #18349 üzenetére
iPIN de itt telekód v mi a neve. bár lényegében nem is kéri, elég a mobilapp.
amúgy jó az app, elég egyértelmű volt minden. be is hoztam pár napos pénzügyi lemaradást. azt kell h mondjam h ez a jövő
takaréknál 3 nap volt mire a maximum 1 misi kártya limitet a területi vezető engedélyezte... skandalum... eleve h ezért be kell menni, eleve h Mari néni csütörtökön munkaidőben nem nézi az emaljeit mert a sparban vásárol épp...
na jó de ez már a múlt
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
Megjött a krátya juhéé. Miért kell 3 és 7 számjegyű kódokat alkalmazni amikor mindenhol 4 és 8 számjegy a divat?
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
bár nem haszáltam, de wiseon már 2x is csináltam ilyen kártyát. ott feltölteni a számlát kártyával csak pénzért lehet, ellenben ha 20 ezresével utal akkor free.
revolut ingyen feltöltős kártyával, de abba se folytam bele jobban.
kár h az otp-s webkártya nem rakható be walletbe mint a többi.
"szenyor dzsíííí"
-
-
Hosssszu
őstag
Sziasztok!
Webkártyát lehet online cserélni? Sajnos itt nem találtam rá választ. [link]
Letiltani tudnám online, de a link alapján újat csak bankfiókban tudnék csinálni. Persze ha jól értelmezem az ott leírtakat. Csinált már valaki online cserét, lehetséges?
Smart csomagom van, emlékeim szerint anno automatikusan járt hozzá, így nem foglalkoztam az igényléssel.Köszönöm szépen a tanácsokat.
-
nggabi
félisten
2 hete nem jön az új kártyám a régit meg már leadtam a vakarékban. úgy néz ki h dec 4ig volt "hűségem", így lehet nem vasalják be a 13500 ft csomagbeállítási díjat. igen kedves lenne tőlük
"szenyor dzsíííí"
-
MasterMark
titán
válasz haromegesz14 #18333 üzenetére
Hát akkor ez Revolut probléma, írj nekik a chat-en hogy nem működik a kártyád freeze után.
Switch Tax
-
Peter.70
addikt
válasz haromegesz14 #18331 üzenetére
Revolut ad valami hiba üzenetet, mikor próbálkozol a feltöltéssel?
Nem lehet, hogy a kártyád valamelyik limitje van le korlátozva? -
haromegesz14
aktív tag
válasz MasterMark #18332 üzenetére
Tudok vele fizetni weben máshol, próbálkoztam a kártya törlésével és újbóli hozzáadásával de sajnos sikertelen.
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
MasterMark
titán
válasz haromegesz14 #18331 üzenetére
Máshol interneten tudsz vele fizetni?
Revoluton töröld és vedd fel újra a kártyát.
Switch Tax
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
Kártyámat az egyik ATM benyelte, emiatt ideiglenesen letiltásra került. Átvételét követően újra aktiválva lett, minden felületen tökéletesen működik, ugyan úgy tudom használni mint korábban, viszont azóta Revolut-ra "feltölteni" egyáltalán nem tudtok vele. Átnéztem az mobilos alkalmazásokat, nem találtam kártyára vonatkozólag ezzel kapcsolatos szolgáltatási beállítást.Helyi bankfiókban próbálkoztam ügyintézőnél érdeklődni a problémával kapcsolatban, de úgy tűnt félrebeszéltünk egymás mellett, nem jutottam előrébb.
Tudtok javaslattal / megoldással szolgálni? Hívjam fel a helpdesk-et?
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
namenlos
tag
Én nem élnék vele, de biztos vkinek jó lesz...
Hitelkártya promóció: az egyösszegű pénzvisszatérítés jóváírása helyett a Kártyabirtokos az adott év során összegyűjtött pénzvisszatérítési összegnél (figyelembevéve a hitelkártya konstrukciónként elérhető visszatérítési maximumot) 25%-kal nagyobb összegű fizz.hu kupont választhat. [link]
-
addikt
Srácok, OTP net számlacsomag esetén nézi a bank, hogy a munkabér valóban a munkáltatótól jött? Van ezzel tapasztalat?
⏺︎ Szeretnél akár 45-90.000 Ft-ot is egyszerűen zsebre tenni bankváltással? ⏺︎ Küldök neked meghívót a Gránit, Unicredit, K&H vagy Raiffeisen Bankok egyikéhez! ⏺︎ További részletekért írj privát üzenetet! ⏺︎ ️
-
addikt
válasz nggabi #18323 üzenetére
Én ezt úgy szoktam amúgy csinálni, hogy én Gránitos vagyok és a fizu egy részét kp-ben kapom, viszont mivel nem használok kp-t, így időnként olyat csinálok, hogy fogok egy csokornyi kp-t és a családban valaki, aki OTP-s, a kártyájával elballagok a párszáz méterre lévő OTP ATM-hez és ott a saját számlára befizetem a kp-t, hazaérve otthon pedig fizetési kérelemmel átkérem azt az összeget a Gránitomra.
Sohase bogarásztam ezügyben hirdetményt, feltételezem, hogy saját számlára minden esetben ingyenesen lehet kp-t befizetni, aztán meg fizetési kérelemmel ugye szintén ingyen lehet továbbmozgatni.
-
vnorbi
aktív tag
válasz nggabi #18320 üzenetére
Ez a tétel a forintos betéti kártya hirdetményben van. Még tart a díjmentességi akció.
-
pudli83
újonc
válasz KubanitoS #18314 üzenetére
Lehet az lesz. Annyi kérdésem van még, hogy amelyik banknál ki kell választani, hogy mi a kölcsön célja, azt mennyire veszik komolyan? Ellenőrzik? Ha pl. családi eseményt adok meg mint cél. De nem arra költöm Tudom van kiváltàs is de nem minden banknàl.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz pudli83 #18313 üzenetére
Én csak annyit kérdeznék, hogy nem lenne egyszerűbb egy szabad felhasználású hitelt felvenni akár valamelyik más bankból és azzal végtörleszteni a négy személyi kölcsönöd? Tippre bármelyik hitel olcsóbb lesz, mint egy személyi kölcsön, bár ez csak hasraütés...
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
pudli83
újonc
Üdv mindenkinek!
Négy személyi kölcsön van nekem az OTP-nél. Ezekből szeretnék egyet csinálni hitelkivàltàssal. Az online felület elutasítja a kérelmet. Mert ugye a kiváltàshoz mindenképp kell legalább 500 ezer Ft szabadon használható összeg pluszba. A fizetéssel nem lehet gond, mert a négy kölcsönre most többet fizetek havonta mint az új, egybe pakolt kölcsönre fizetnék.
Ezért feltételezem, hogy az a gond, hogy max négy kölcsön lehet egy ember nevén vagy nem tudom. A bank nem hajlandó elàrulni, hogy ez a gond vagy nem. Belső szabályzatban van benne...nem adható ki ügyfélnek ilyen infó.
Most az jutott eszembe, hogy mi lenne ha egyet végtörlesztenék? De ugye nem fizetnék ki szívesen másfél milliót ha utána ugyanúgy elutasítanàk.
Ha tuti lenne, szívesen megcsinàlnàm...de így kicsit necces.
Valaki tud erről valamit?Ui: voltam bent fiókban is, ott is próbáltam igényelni. Minden jól ment egészen az utolsó lépésig. Pedig ott az ügyintéző is azt mondta, hogy itt már nem szokott gond lenni
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
-
yogibear
addikt
válasz nggabi #18310 üzenetére
ja h a walletba nem lehet berakni a webkártyát
A walletek plasztikot kezelnek, hiszen azok "offline" fizetésre vannak...
Kerülő út van csak, kell egy ingyenes Curve kártya és az alá berakható a webkártya is, a Curve meg a walletbe és így lehet használni a bolti fizetésre is a webkártyát, mert a Curve általi vásárlás netes vásárlásnak minősül...
A webszámlán a vásárlási kód mindig CRV-vel fog kezdődni...
A Curve működik akár órával is...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz yogibear #18308 üzenetére
... értelemszerűen mindig az a számla (főszámla, vagy webszámla) legyen kiválasztva, ahonnan utalsz a másikra...
Ha vásárolsz és van visszatérítésed akármilyen okból, az logikusan a webszámlára kerül vissza...
Értelemszerűen webszámláról utalással nem tudsz fizetni... az csak netes vásárlásra szolgál...[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz nggabi #18307 üzenetére
Instant...
Utalások, konverziók --> 7*24 órás OTP bankkártyák közötti azonnali átutalás...Ott felviszed a listába a webkártya számát, hogy ne kelljen mindig manuálisan beírni, meg egy alap összeget, mondjuk 5ezer huf, de lehet az űrlapot menteni összeg nélkül is...
Mikor át akarsz rá tenni pénzt a fő (plasztik) kártyáról, kiválasztod a webkártyát az űrlapok közül, az összeget átírod arra amennyit épp rá akarsz tenni és leokézod... azonnali a pénzmozgás...
Ha teszem azt mégsem vásárolsz és a webkártyán marad az összeg, akkor ugyanígy vissza is teheted a főkártyára...[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
4-ig van nyitva a legtöbb bankfiók, és 2-kor bezár a pénztár? Rozi néni 2kor hazamegy?
Ez a számlák közti mozgatás mennyire instant? webkártyát eldöntöttem h legyen, csak kérdés h mennyire macerás átnyomni a lét a webszámlára?
"szenyor dzsíííí"
-
Noxy
veterán
Addig fizetnek vele amíg a számládon pénz van, ha magyarországról indul a tran..akció.
A külföldi használat korlátozás csak azokra a tranzakciókra vonatkozik, ahol a kártya, vagy a kártyaadatokat tartalmazó eszköz (pl. mobiltelefon) fizikailag is jelen van.
[link]Magyarul, külföldre kell vinniük a kártyát, telefont, hogy a korlátozás működjön. Esetetben, tudod hogy honnan fizetek vele?
Ha az említett vásárlást nem te indítottad, akkor kikerültek a kártya adataid. Ez esetben a kártyatiltás, és új kártya igénylés a megoldás.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
Új hozzászólás Aktív témák
- Philips LCD és LED TV-k
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OTP Bank topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest