Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TGWH

őstag

válasz lovi27 #11249 üzenetére

Úgy csináltam. De...
    A böngészőből újraindítottam a rendszert, kiírta hogy várjak, újraindul. A nas betöltött, kiválasztottam a gparted-et, és csak töltött, nem csinált semmit.
    Csináltam egy gparted rendszert pendrive-ra, onnan működött, sikerült is. Most állítgatom, a mappákat megosztottam, felhasználó ok, win10 látja a megosztott mappáimat.
    Viszont a telefon nem látja. De ott más lesz a gond, mert régebben működött, aztán egy idő után nem tudott csatlakozni a pc-re sem. Még egy win10 újratelepítés lesz, utána megpróbálom, addig hagyom.
    Már csak a torrent klienst kell beállítanom, és kész a házi szerver. Köszönöm szépen a leírást, ha két meghajtóm lenne, egyszerre sikerült volna minden. Így két napot szívtam vele, de jó lett :R :R :R

Szeretném harsogni kétkedők fülébe, Szeretném égetni reszketők lelkébe, Lángbetűkkel írni véres magyar égre: Ez a hit a fegyver, hatalom és élet, Ezzel porba zúzod minden ellenséged, Ezzel megválthatod minden szenvedésed. E jelszót, ha írod lobogód selymére, Ezt, ha belevésed kardod pengéjébe

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés