Új hozzászólás Aktív témák

  • _seth_

    veterán

    válasz Markizmark #77363 üzenetére

    Én csak a rendszámhoz raktam, a többit is ki lehetne cserélni, de annyira nem merülök bele, ezeket is inkább csak azért mert kevesebbet fogyasztanak mint az izzók, ha kinyitok egy ajtót, esetleg szerelgetek akkor egyből kapcsol 4 ajtó, beltéri + ha be vannak kapcsolva akkor a kapaszkodók is, ez így máris 70W, a ledek pedig töredékét eszik, + b vekiben a hő tönkreteszi a kilépőfény burkolatát. A rendszám adta magát, ha valaki kötekedik akkor akár előtte is vissza tudom rakni a gyárit, az összes ott van az autóban :D A fényük nagyon jó, ezekkel tényleg mindent lehet látni.

    Középső beltéri világítás is elkészült, Can busos smd ledeket kapott, ezekkel nincs gond:
    [kép] [kép] [kép]

    Osram izzót két hónapja vettem 40e forintért, xenon pár és minden első valamint hátsó azaz minden külső izzó osram az autóban, kivétel a rendszám. Jah, van még LED az elejében, osram menetfény :)

    zolikaDB: be nem szereltem, de van egy párom eladó, B2 vectrából valók, hibátlanok, írj ha érdekel :) Nagyon bonyolult nem lehet a bekotése, egy szál az ajtónyitás érzékelőtől, egy pozitív és egy test nagyvonalakban.

    [ Szerkesztve ]

    Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Zalman N5 OF - DeepCool AK620 - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN

Új hozzászólás Aktív témák