Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Új hozzászólás Aktív témák
-
kraftxld
félisten
válasz EQMontoya #66198 üzenetére
Persze, én is ma kivittem a kollegát a röptérre némi kocsmázás után, és nem kellett neki taxit fizetni.
De ha ennyire küzdős meg ismeretlen terep, pár nap gyártás után én se szarakodnék átszállással meg ilyenekkel, főleg ha van rá némi esély, hogy lekéshetem a gépet.| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
EQMontoya
veterán
-
bobsys
veterán
Vegulis Uber lett belole. 10 percel tartott tovabb mint tomegkozlekedessel, de nincs atszallas meg borond cibalas.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Tothgera30
Ármester
válasz bitpork #66189 üzenetére
Kellemetlen lenne, mert van közte egy jó pár éve eltűnt P3-as laptop is, ami biztos volt 3-3,5kg körül. Bár olyan sok csomagom nem tűnt még el, előbb-utóbb megkerült a 95%-uk.
#66190 erdey_a: Jó pár éve Zulu Nato szíjak megszállottja vagyok (a borotválkozásé annyira nem), és ezzel fertőzöm a körülöttem élőket is.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
erdey_a
addikt
válasz Tothgera30 #66188 üzenetére
óraszíj? én meg voltam győződve, hogy ami kilóg, az egy 5 pengés bototva feje
Vérboci
-
bitpork
nagyúr
válasz Tothgera30 #66188 üzenetére
Annál is félelmetesebb lenne az összes eddig eltűnt csomagoddal az ágyban ébredni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
nagyúr
válasz Tothgera30 #66185 üzenetére
még mindig jobb, mintha egy lófejjel ébrednél..!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
erdey_a
addikt
válasz Tothgera30 #66185 üzenetére
olyan éles a borotva amit rendeltél, hogy kupakon keresztül is kivágta a csomagot
Vérboci
-
Tothgera30
Ármester
válasz Tothgera30 #66130 üzenetére
Úgy néz ki, beépített ügynökeik olvasták a hozászolásomat. Tehát vendettát követelnek, mivel ma így várt a csomagom, holnap lehet a halakkal alszom:
-
bobsys
veterán
Hatha erre tevednek a londoniak.
Canary Wharftol a repterre (lhr terminal3) melyik a jobb.
Metro Baker Streeting ot atszallni a Bakerlo vonalra a Paddingtonig es onnan atszallni Heathrow expressre?
vagy
Metro Green Parkig, es onnan LHR Terminal 3 (Picadilly line)?
Az elso gyorsabbank nez ki, de 2 atszallas. Lesz nalam egy hatizsak meg egy gurulus kabin bag (legacy jaratokra mertezett, Ryanair siman becsekkeltetne )
Az elsore google maps 55-60 percet ir mig a masikra 75[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
ToBeY
nagyúr
válasz concret_hp #66179 üzenetére
Igen izzóknak és elemeknek van ilyen gyűjtőkonténer az OBI-ban azt láttam.
-
parandroid
félisten
válasz concret_hp #66179 üzenetére
Világítótest hulladék. Mindenhol átveszik, ahol árulják. Információs pultnál / pénztárnál érdeklődj, ha nem találod hol.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bitpork
nagyúr
válasz FehérHolló #66177 üzenetére
Lehet pl követeléskezelés a háttérben. Ha valakinek van kontaktja akkor egy ilyennel rendesen lehet ... adót optimalizálni.
-
FehérHolló
veterán
Ezek a pro-görögbetű ingatlanfejlesztő cégek mire jók?
Például: PRO-KAPPA Ingatlanfejlesztő Kft.Mindegyik majdnem pontosan 2 év 11 hónapot élt, utána jogutóddal megszűnt.
Így olcsóbb átjátszani (=eladni) céges tulajdonba egy felújított irodaházat, vagy miaszösz?[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
ToBeY
nagyúr
Rossz, nem működő rádiót hová kell,hogyan lehet kidobni?
-
ToBeY
nagyúr
Nincs gyerekem így azzal nem tudtam volna példálózni,vagy igen,de nem lett volna hiteles.
btw, attól függ milyen korú gyermekről beszélünk.Unokatesóm 3éves kislánya már tud egyedül öltözni,csak figyelni kell,hogy az évszaknak megfelelően öltözzön fel és úgy menjen ki játszani -
tildy
nagyúr
Gyerekről beszéltem , nem kutyáról . És nem mindegy , hogy neki kell öltözködni, hogy szabad levegőn legyen ( plusz játékok, plusz ez az a babakocsiba) vagy csak kilép az ajtón .
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ToBeY
nagyúr
Minden megszokás és egyéni preferencia kérdése.Én nem tudnám elképzelni az életet kertesben.
Ha rám szakadna a lottó ötös akkor is valami jobb tetőtéri lakást vennék valószínűleg.Amit mondasz kb olyan,mint amikor nekem panaszkodnak kutyás ismerőseim,hogy milyen szar a kutyámnak panelban (már nincs kutyám,de 13évig volt)
Tényleg szar volt,naponta 4x mentünk sétálni egy órarákra,sokat foglalkoztam és játszottam vele stb...Míg a kertes házban élő haveromnál ki van rakva a kertben a kutya,reggel 6-kor elmennek 7kor megjönnek dobnak neki kaját oszt csá. Nulla foglalkozás a kutyával.Nem tudom melyik a jobb...
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
Azt úgy értettem, hogy ennyi pénzért csak "ezt" kapják az emberek. Egy 10 emeletes házban tudjuk milyen állapotok uralkodnak. Rohangáló gyerek, ordibálás, bútor húzogatás, fúrás (áh...), elázás lehetősége, liftbe pisilés stb..
ToBeY:
envy: Add fedezetként a lakásod, a bank rögtön megmondja mennyi a valós értéke... :-)
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
tildy
nagyúr
Én arra jöttem rá, hogy mennyire jó, hogy nem panelben elek. Nem tudnék huzamosabb távon olyan helyen élni, ahol a gyerek kb akkor tud friss levegőn lenni , ha elmegyünk a játszótérre , és nem csak kinyitja a konyha ajtót és ott a kert . Tényleg mák, hogy ( mégha csak pici kerttel is) , de kertes lakásban élünk.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
NoLF
veterán
válasz janos1988 #66161 üzenetére
Szomoru, de a nagy nemzeti vagtahoz ez is hozzatartozik... magyarorszag jobban teljesit.
Amugy a barom szomszedok miota arkepzo tenyezo a piacon?
Az elado ugyis azt mondja, hogy semmi baj veluk.
Ha te eladnad az ingatlanod, kiirnad a hirdetesre, hogy meg ne vegye senki, mert Joskapistaek ordibalosak?
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
nagyúr
válasz concret_hp #66162 üzenetére
Egész jól tartod magad. Ötezret le is tagadhatnál...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
janos1988
addikt
Jó lenne ha pukkanna már megint ez az ingatlan lufi... Mert az, hogy Nyíregyházán a toldin egy 55 nm2-es panellakást barom szomszédokkal 18 millióért kínálnak, az már biztosíték kiverős. És ennél csak elszabadultabb árak vannak a városban az élhetőbb helyeken.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
ToBeY
nagyúr
válasz Tothgera30 #66159 üzenetére
Nekem az a érzésem,hogy a többségnek fingja sincs róla mi is ez tulajdonképpen,ezért lesz@rja.
[ Szerkesztve ]
-
Tothgera30
Ármester
-
veterán
A hálóban az ágy fölé berakni könyvespolcokat (nagyobbakat) mennyire zavaró?
Eddig annyit mondtak rá, hogy a fejünkre esik, de normálisan felrakottnál kételkednék ebben azértEverybody lies.
-
NoLF
veterán
és ezt nekik is elmondtad? tök jól tud esni egy ilyen apró gesztus. én reggel is és este is megköszöntem a környékünkön takarító utcaseprőknek, mert irdatlan mennyiségű fost takarítottak el nálunk is a lomtalanítás után, múlt héten.
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #66151 üzenetére
tiszta sor, mea maxima culpa.
-
NoLF
veterán
válasz bitpork #66147 üzenetére
a fapad azért is fapad, mert ezekből a bevételekből fedezik a repjegy nyomott ára miatti kiesést. wizzairnél is ugyanígy árulnak, tehát a legnagyobbak ezt csinálják.
a repülőgép ülőhelyeinek mérete pedig nem a légitársaságtól függ, hanem meglepő módon a repülőgép típusától - hogy a ryanair szolgálatában több az ilyen gép, mint másik diszkont légitársaságnal, az viszont tény. én sem férek el sosem, én is utálom, hogy árulják a sok szart, így az utóbbi időben nem ezeket a légitársaságokat használom - a választás rajtam áll.
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #66143 üzenetére
Utóbbi időben nem autózok Dánba hanem repkedek. Sajnos a Ryanair a legtöbbször a visszagyövő repcsi. Nem elég h a legszűkebb székekkel bíró társaság de amikor elkezdtek parfümöt árulni h vegyémer' vámmentes oszt az jaó! , akkor kicsit megdöbbentem. Az utána jövő sorsjegy árulásra már nem vannak szavaim. Olyan őszinte volt a légi kísérők mosolya mint az embernek aki beesett a villamos alá.
-
ToBeY
nagyúr
Lomtalanítás van nálunk és úgy meg van pakolva a kapu környéke,hogy alig lehet ki-be jutni rajta.
Persze,megjelentek egyből a "recycling matadorok", kérdezik ha kiviszel valamit "főnök nincs egy kis vas,vasat hozzon má' főnök"
Nem hiszem el,hogy ezt nem lehetne kulturáltabban csinálni...
Kíváncsi lennék ez külföldön hogy megy,ott is dzsuva tetején ülnek a "perui indiánok"? -
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #66143 üzenetére
Az kemeny...
Van nekem is egy ismerosom, aki sokaig volt postas, szerette is csinalni, de aztan elment vizorat plombalni a masfelszereseert.
Same rules apply!
-
nagyúr
-
bitpork
nagyúr
válasz parandroid #66137 üzenetére
Komolyan kell nekik értékesíteniük? Mert azt tudom h az üveges lányok az épületben próbálkoznak de hogy a czangásoknak is kell
-
ToBeY
nagyúr
Tegnap megszavazta az EU az "article 13-t",de nem igazán látom hogy bármelyik magyar portál foglalkozna a dologgal.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #66136 üzenetére
Kisfalumban minap összefutottam a postásfiúval, mondta, hogy ő is, meg még pár kollégája végleg letámasztották a bicajt. Velem egykorú, talán pár évvel idősebb pasik, 10-20 évig csinálták, 3-an lefedték az egész kisvárost, mindenki szerette őket, lelkesek voltak még ennyi idő után is, és szívesen is csinálták. Aztán amikor jött a központi utasítás, hogy mennyi biztosítást kell kötniük, meg kaparós sorsjegyet eladniuk, amikor hordják ki a nyugdíjakat, azt nem vette be a gyomruk.
Szóval ott rohadjon meg a magyar posta, ahova való.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
lenox
veterán
válasz bitpork #66133 üzenetére
Egy kicsivel jobb, mert kevesbe bosszankodok, mivel nem derul ki, amikor masnak adjak a levelem, tehat megeri.
Regen (kozepkor) amugy kinyirtak, aki a postaval trukkozott, tehat aki a postast basztatta, vagy a postast, ha elveszejtette a levelet, nem? Most is egy kicsit szigoruan kene venni.
-
bitpork
nagyúr
Tehát ott vagy ahol mi csak még fizetsz is érte
De komolyan, ha a bíróság előtt mondom hogy nem jött meg a levél , megbsznak. De ha én adok fel valamit ami nem érkezik meg akkor is megbsznak. Akkor meg minek ez a köztes tortúra?
Dániában az állami posta már csak mutatóban van mert annyira szar volt a szolgáltatás színvonala h a DPD, DHL meg minden más 3 betűs röhögve kiváltotta.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tothgera30
Ármester
válasz bitpork #66129 üzenetére
Már csak a bőrszín, vagy vallási hovatartozás szerinti csoportosítás hiányzik. Sajnos a királyi posta nagyon le van maradva, és ehhez képest igen drága, alkalmazottak nagy része alulképzett és bunkó (bár ez nem csak erre a szegmensre igaz). De kiépítettség révén még versenyképesek, és pölö anyámék is kénytelenek rajtuk keresztül feladni egy másfél kilós csomagot ötezerért.
-
bitpork
nagyúr
Nincs gyomoridegem odáig elmenni Pár havonta fej lehajtva kicsit káromkodva bemegyünk a belvárosba kb két három tucat polgártársunkkal együtt és mindig előadjuk a bánatunkat.
Szegeden pl ha bemégy akkor halálon túli élményed is lehet! Előttem állt egy pasi. Akinek a cége várt küldeményt. Kérte, mutatta a papírjait, fiatal lyányka hátrament keresni míg a pultnál ülő ember kérte a következőt azaz engem. Lyány vissza, közli nincs a személyihez tartozó név alatt a rendezőben semmi. Erre a pultos visszakérdez: Nézted már a nőknél(!)? Tudod hogy a céges csomagokat nem a férfi címzetteknél tartjuk! Szóval a 21. században a szegedi postán nem cím hanem nemek szerint szortíroznak. Rájt....[ Szerkesztve ]
-
-
NoLF
veterán
válasz bitpork #66122 üzenetére
ez azért elég kemény... tehát lényegében felvesznek egy kollegát a munka elvégzésére, de a feladatai közé nem tartozik a munka elvégzése. tyűbazz
esetleg a helyi posta vezetőjével személyesen nem sikerült még diskurálni ezügyben?
-
NoLF
veterán
válasz BlacKSouL #66124 üzenetére
emvy javaslatai mellé én felvennék egy hop on hop off busztúrát is, mert minden nyelven kérhetsz a füledrevalót amiben elmondják mi merre, plusz addig mész vele, ameddig nem unja meg a gyerkőc.
-
BlacKSouL
addikt
Török kollegina van nálunk oktatáson, és hétvégére eljön a férje is Pestre. Szeretnének egy egynapos városnézést, amit egy 4 éves kisgyerekkel is tudnak teljesíteni, és neki is érdekes lehet, vagy nem túl fárasztó vagy unalmas. Ilyenre milyen opciót ajánlanátok? Milyen helyeket nézzenek meg, milyen közlekedési eszközt használjanak?
Egyelőre nem tudom hol lesz a szállásuk, meg mondtam, hogy a várat és környékét mindenképp érdemes megnézni, de valami rövid sightseeing tour vázlat jól jönne. Esetleg ezek a városnéző buszok jók valamire, vagy attól lehet jobban tervezni?
KösziAláírás (nem kötelező megadni)
-
bitpork
nagyúr
Minden alkalommal amikor emiatt be kell mennem a központi levélkiadóba. Ez eddig 5 volt. A héten lesz a hatodik. Mindig annyival elintézik a levelezésben hogy a kolléga nem kézbesítő( csak ideiglenes) mert hiány van, ezért neki nem dolga kivinni hivatalos papírokat csak értesítőt.
-
bitpork
nagyúr
válasz Tothgera30 #66118 üzenetére
Nekünk most már pl egy éve nem is csenget a postás (pedig itthonról dolgozom) hanem csak becírjantja a nemtalaltamitthon papírt
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #66117 üzenetére
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #66114 üzenetére
tudom. továbbra is az ágyú miatt értetlenkedem.
-
bitpork
nagyúr
válasz Tothgera30 #66109 üzenetére
Idézem a legutolsó tecsós kalandomból a biztonsági őrt: H*lye vagy?! Ez a tecsó -ha itt valami leesik nem koppan!
Sry a megfogalmazásért de betű szerint idéztem - és szomorú tapasztalatom alapján a királyi postára sok esetben ez illik is.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Tothgera30
Ármester
Napom fénypontja, a 19 napja a postán pihenő csomagom, amit miatt Kínából írt a feladó hogy merre jár. Mivel ő úgy látja hogy a közeli postán lokalizálható, Mari néni keze ügyében. Így ebből okulva (munkaidőben) telefonáltam egy jót a posta felé, ahol a hölgy közölte hogy nem adhat felvilágosítást, csak (és kizárólag) személyesen. Az ezt követő mondatával egyenesen szembe ment az előbbi állításával, mert pusztán a nevem hallatára már mondta hogy mit lát a gépben. De a csomagomat nem találja, pedig átnézte többször, és sehol nem látja a pakkot. Szóval holnapi nap szerény személyemet becipelem a postára, és megkeressük a nénivel a csomagomat...
#66093 fokukac: Az teljesen rendben van, bár itt a lényeg a friss pasztán van. Személy szerint fél évente újra szoktam kenni a gépeket, nem árt nekik a takarítás sem.
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #66106 üzenetére
nem vagyok benne biztos, hogy én ezt értem
-
nagyúr
válasz kraftxld #66086 üzenetére
Ismerem ezt az érzést. Amikor 2005-ben, 42 nap után először jöttem hazatelé a sivatagból, és szállt le a repülő Gatwick-re, és beértünk a felhők alá, kanyarodott a gép, és megláttam a ZÖLD füvet (mondom, 6 hét Szahara, homoksivatag után), a fákat, hogy minden irányba ZÖLD a táj, és ott lent legelnek a tehenek...
és közben a Pink Floyd Comfortably Numb című számából szólt a csodás gitárszóló... felejthetetlen élmény volt, könny csortult a szemembe, de tényleg.És ahányszor hallom azóta is azt a számot, ez a katartikus élmény lesz úrrá rajtam, újra és újra.
Pláne Keep Floyding koncerteken.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
bitpork
nagyúr
Mennyi az élettartama egy usb 3 kábelnek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest