Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz EQMontoya #52499 üzenetére
Jah, pl Stroh. Oh, wait, nem is igen emlékszem, milyen volt. Igaz, a fogyasztás után már másra sem nagyon. Igazi germán precizitású ital, nem különösebben kifinomult, ellenben borzalmasan hatékony.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
EQMontoya
veterán
Thx, vetek valamikor rá egy pillantást.
Mostanság néha elkap a rumozhatnék. Kicsit alulértékelt szesz szerintem, határozottan finomak vannak közöttük, csak át kell lépni a Bacardi vonalat.
Decemberben egy Krakent ittunk hárman egy kis ultizás mellé, és egész kellemes volt.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
lenox
veterán
válasz lorcsi #52489 üzenetére
En sok jo es egy rossz velemenyt latok, nem esik nehezemre ertelmezni, probald te is meg ujra. De en ittam is, meg sokmindenkivel itattam is. Es ha whiskeyneteseket megkerdezed, ok is ezt mondjak. Meg az is biztos, hogy amiket irtal, azok nem rugnak labdaba mellette. De amugy leginkabb ki kell probalni.
-
lorcsi
veterán
válasz concret_hp #52480 üzenetére
a penny-ben lesz holnaptól chivas regal szép dobozban, ajándék pohárral, 40%-os
7kvagy ballantine's...3k
eladó: vadi új soundcore motion+
-
BlacKSouL
addikt
válasz EQMontoya #52484 üzenetére
Nálunk tesóban néha akad 1-1 Glenlivet, Glenfiddich, viszont azok már 10-14k között. De nem ezektől roskad a polc Illetve van még a Chivas, ami nekem mondjuk kifejezetten bejött, és az 10 alatt szokott még lenni akár díszdobozzal is.
Viszont más kicsit: Azt sajnálom nagyon, hogy a Metaxa olimpiás limitált kiadásából nem vettem. Itthon nem láttam, de kimentem Filakovoba a tescoba, ott meg simán volt. Kb. 4 éve. [link]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
lorcsi
veterán
azért a véleményekben nem pont ezt írják..
eladó: vadi új soundcore motion+
-
bobsys
veterán
De ha kell lakcim akkor minek van Vodafone bolt a repteren? Meg irjak is, hogy pick... PAYG plan
Persze megoldom ha kell, csak hat fura na. Ugyis kiderul[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
lenox
veterán
válasz concret_hp #52480 üzenetére
Szerintem nincs ilyen. Ar/ertek aranyban az Arran The Burns Blend (Robert Burns) verhetetlen, de szerintem csak whiskynet.hu-rol tudod rendelni.
-
félisten
-
parandroid
félisten
válasz bobsys #52478 üzenetére
Régen (tizenpár éve) biztosan így volt, azóta is van valahol a világban egy feltöltős sim-kártya a nevemen, amivel kisegítettem egy külföldi kollégát. Nagyon nem lepődnék meg, ha még mindig így működne. Keresel egy magyar rokont/ismerőst, kötelezettsége úgysincs, ha meg valami borzalmasat követsz el a telefonnal, akkor majd jól rád vall.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
concret_hp
addikt
whsikyhez ért valaki? 5-10K közt mit érdemes venni, amit venni is lehet sok helyen (tesco)? ajándékba lesz, de egy vagyont nem akarok rákölteni
vagy fullba vagy sehogy :D
-
bobsys
veterán
Masik topicban feljott a tema. Tenyleg nem fogok tudni venni egy SIM kartyat Magyarorszagon, mert nincsen magyarorszagi lakcimem?
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Tothgera30
Ármester
válasz gaborbol #52476 üzenetére
Ettől függetlenül ha felhoznám a témát, akkor biztos hogy valamilyen szivatás lenne a vége. Másik hely nagyon vonzó, de most is mézes madzag effektus van, ebben a hónapban minden másnap 12h, és ezt tarkította 4-8h-s műszakokkal, és 8 beosztásban más helyen, beugrósként. Viszont az április beosztás szerint, eddig jónak tűnik. Lehet sejti hogy dobbantani szeretnék, mert hullámzik a nyakig érő kakitenger. Az viszont negatívum, hogy máshol sem akarom előről kezdeni, mivel min. 1 év mire megszokom/elfogadnak. A fizetés meg itthon szinte mindenhol ugyan olyan fosh.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
gaborbol
őstag
válasz Tothgera30 #52475 üzenetére
Vagy nekifutasbol tokonrugta magat vagy csak ellenorizni akart
Amiket meselsz, az alapjan mar reg mashol dolgoznek. -
Tothgera30
Ármester
Érdekes fejlemények vannak a melóhelyen. Magáncélú telefonhasználatot betiltották. De a főnök a minap munkaidőben keresett. Természetesen nem vettem fel. Semmi gond nem lenne ezzel az előírással, ha a mai rohanó világunkban mobiltelefon nélkül el tudnánk intézni a dolgainkat.
-
EQMontoya
veterán
-
KisTücsök
addikt
Nem ismertek olyan fórumot, ahol haszonállat tartással kapcsolatban lehet társalogni? Ami azért aktív is, ha jól láttam, itt a PH-n ilyen nincs. Ha rosszul, irányítsatok át a megfelelő helyre.
Köszi!
-
parandroid
félisten
válasz gaborbol #52468 üzenetére
Adegy, másodszor szinte kizárt, hogy ugyanazt a merényletet még egyszer elkövetik, adkettő, és itt lásd adegy, ezek után már a várócsarnokokban is szigorítani fogják a biztonsági intézkedéseket.
p
-
gaborbol
őstag
Szuleim pont innen jonnek majd a nyaron. Eddig is paraztak, hogy jajj a terroristak, meg lezuhan a gep, nem is tudom mit mondjak nekik.
-
parandroid
félisten
válasz fokukac #52464 üzenetére
Á, már az sem a régi, én valahol ott szálltam ki (az alagutas, egymásnak fényképet megmutatós rész környékén). Nem volt ugyan kimondottan rossz, de már nem kötött le, és valahogy azóta is mindig van más néznivaló, az idő meg ugye egyre kevesebb. De az első egy-két évad hatalmas királyság volt.
p
-
nagyúr
válasz parandroid #52462 üzenetére
mint a Weeds c. sorozatban.
(még csak az 5. évadnál járok)Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Racecam
nagyúr
-
gaborbol
őstag
Feleseg baratnoje mondja, hogy a tesoja koltozik Colorado-ba a haverjahoz aki "recreational marijuana consultant" , merthogy melot ajanlott neki amit mar el is fogadott. Nem talaljatok ki, de marijuana elado lesz egy hivatalos boltba, rendesen bejeletve
En meg szopok az IT- vel
[ Szerkesztve ]
-
BlacKSouL
addikt
Ne haragudjatok, de mikor kezdenék elszomorodni, akkor gyorsan megnézem Juhász Smith ügynök és Illés Neo csúcsjelenetét, és nehéz megőrizni a komolyságot
-
Tothgera30
Ármester
válasz concret_hp #52453 üzenetére
Kicsit hosszúra nyúlna az utazás.
-
lenox
veterán
válasz parandroid #52454 üzenetére
De az is lehet, hogy ujat vesz, vagy direkt legozni, alkatresznek valot .
-
parandroid
félisten
válasz concret_hp #52453 üzenetére
Ha tudjuk, hogy működik, és vannak érvényes papírjai, én akkor is bizalmatlan lennék, és minimum keresnék valakit, aki levisz autóval, és utána hazakísér. Ráadásul ugye nem tudjuk, milyen motor, de nem is mindegyikkel jó mulatság egy Szombathely-BP táv.
Szóval a legbiztonságosabb megoldás mindenképpen egy motorszállító trailer lenne, meg lehetőleg egy hozzáértő, aki segít a vásárlásban. Én így csinálnám, persze én annyit tudok a motorokról, hogy amikor 14 évesen nagy volt a hype, és minden haver erre pörgött, akkor én is megcsináltam az smkp-jogsit, aztán amikor éppen sikerült működésre bírni, akkor hajtottam a garázsban talált Babettát.
p
-
concret_hp
addikt
-
Tothgera30
Ármester
Szombathely - Nyíregyháza vonalon kellene megvásárolnom egy motorkerékpárt, és elhoznom onnan. Ötleteket várok, mi lenne a legolcsóbb szállítási mód? Bár már azzal is előrébb lennék ha egy környéken lakó megnézné, és véleményt alkotna.
-
nagyúr
válasz parandroid #52449 üzenetére
A Te Ferrarid is kigyulladt..?
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
EQMontoya
veterán
Jájjj, erős volt a tegnapi bulin a paprikapálinka.
Same rules apply!
-
nagyúr
Tudom, hogy költői a kérdés, de miért van az, hogy a két piros kocsiból mindig az gyullad ki, amiben Kimi ül..?
Ui.. abc-témában pedig: örüljetek, ma a boltok többsége állítólag nyitva van.
-
BlacKSouL
addikt
Hát basszameg, van rosszabb a cba-nal...
Bátonyterenyei Penny... Mindenből a legolcsóbb, legegyszerubb, legszarabb. A legdrágább bor egy 1300 Ftos sauvignon, a legjobb sor a Kobanyai, csókok olcsó lengyel szarok, Ha bármiből akad ismert normális márka, az lejárt, vagy dupla árú. Ráadásul a vásárlók főleg kisebbseg, és úgy vásárol mindenki mint a zombi. Les bámul tátott szájjal, a kocsit keresztben tolja a sor közepén hogy senki nem fér el mellette...Biztos én vagyok helikopter
-
nagyúr
topicgyilkosok...!
-
lorcsi
veterán
válasz bitpork #52431 üzenetére
lent is van bevásárlókocsi
a parkolás meg nem érdekel, most ingyenes és kész
ha fizetős lesz..akkor meg van más hiper is a városban
de szerintem tisztába vannak a parkolási díj ciki faktorával egy oylan bevásárlóközpontban..és ezért soha nem is várható, hogy bevezetikeladó: vadi új soundcore motion+
-
-
BlacKSouL
addikt
De kár, hogy nem favorizálnák, ha fotóznék, mert szívesen végigtolnám, hogy lássátok itt milyen a "választék"
-
EQMontoya
veterán
válasz szőröscica #52430 üzenetére
Alapvetően határozottan nem szeretem a CBA-t, szerintem alapvetően drága, és még az állami lobbi is tolja őket, szóval halmozottan hátrányos helyzetből indulnak.
Ami viszont kifejezetten jó, azt a fehérvári úti vásárcsarnokban lévő sajt- és minden egyéb pultjuk. Kifejezetten jó cuccok vannak, pl. narancsos kacsamájkrém, erdei gombás libamájas, szilvalekvár, gorgonzola és hasonló dolgok kimérten.[ Szerkesztve ]
Same rules apply!
-
veterán
válasz szőröscica #52430 üzenetére
Nekem a cba mindig a falusi rossz keszlettel, morcos eladókkal, ugy egyben rossz boltnak maradt meg, mindenfele falvakban beestem mar ilyenekbe munka kozben, ugyanaz mindenütt, de lagalabb van, ahol rosszabb ha lehet, kerülök, inkabb sétálok. Falu masik végébe vagy megyünk at egy közeli nagyobb boltba vagy apróba, de legalabb mosolygó emberekkel..
Everybody lies.
-
BlacKSouL
addikt
válasz Lortech #52426 üzenetére
Igen, ami nem nagyon fogy, azt utána nem rendelik be. Az olcsó cuccokat veszik itt úgy tűnik. Itt főleg az fogy, amit a környékbeli nyugdíjasok, vagy a kispénzűek akarnak venni, mert rendszeresen főleg ilyenek járnak, legfeljebb vészhelyzetben betéved az ember valamiért (ami nincs). Aki teheti, autózik 5 km-t a tescoig, vagy gyalogol 1,5 km-t a nagyobb sparig. Mindenhol nagyobb, szélesebb a választék.
-
bitpork
nagyúr
CÖBÖÁ...hat nekem eleg vegyes benyomasaim vannak. Van egy nagyon szep helyben. Nagy is. Rokon is dolgozik ott. De amikor a ledig aru csak a szavido utolso napjan kerul ki a pultra kicsit duhos vagyok. Meg h csak melygarazs van de bevasarlokocsi meg csak az emeleten. Ja es mar ki van irva h most meg ingyenes a parkolas. De nincs mas parkolo a kornyeken se nem se. Nemvan.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
szőröscica
addikt
-
veterán
válasz concret_hp #52428 üzenetére
Oke, hogy jo, meg minden, de pontosabban mi is az, ami jo?
Everybody lies.
-
Lortech
addikt
válasz BlacKSouL #52417 üzenetére
Mostanában én is egy közepes méretű Prímába járok napi apró bevásárlások miatt, mivel a háztól 30 méterre van, egyébként nem szimpatizálok a társasággal (többivel sem), de a praktikum kikezdi az elveket.
Itt van sajt meglepően sokféle, sok számomra ismeretlen is, darabolt fóliázott és gyári csomagolt is.
Sörök tekintetében van sok külföldi import (guinness, kilkenny, üveges! világos/barna krusovice), van legalább 5 féle barna, vsz. több is, még itthoni viszonylatban különlegesebb tételek is vannak, mint pl. young's double chocolate.
Bor kínálat is egész jó, hazai kisebb tételes is akad, étcsoki is van.
A pékáru jobb minőségű és a választék is kb. összemérhető az Újbuda Tescoval (hiper), persze ez nem nagy fegyvertény, ott nagyon silány a minőség.
Zöldség / gyümölcs viszont általában drágább mint bárhol máshol, ahol vásárlok, és általában nem is jó minőségű. Vannak középkorú morcos pénztárosok, akiknek az arcára van írva az élet és emberundor, szoktam mosolyogni rájuk, hátha kizökkentem őket.
Egyébként nagyon egyszerű a megfejtés, a boltok eladásból élnek, és azt árulják amire kereslet van, valószínűleg ott te, akinek a sör nem = soproni ászok, sajt pedig nem = trappista, kisebbségnak számítasz. Szoktam vásárolni az Újbuda tescohoz hasonló méretű sátoraljaújhelyiben is, és sok mindent ott nem találok meg, amit itt igen, "prémium" termékből kevesebb van, pl. bor kínálat is inkább a 400-600 forintos kategóriában erős, hogy a Varga, Dankó, La fiesta stb. rajongók mind-mind megtalálják a számításukat.[ Szerkesztve ]
Thank you to god for making me an atheist
-
Racecam
nagyúr
A másodikra. Pont így csinálom. Mint Te, az elmondásod szerint 10%. Igazad lehet, vagy még túlzol is. Lehet, hogy csak 5. És mióta? Amióta van mozgó szalag a pénztárgépeknél. És miért? Mert így logikus és praktikus. És általában gondolkodom. Még.
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
ToBeY
nagyúr
-
BlacKSouL
addikt
válasz fokukac #52421 üzenetére
Többszörösen egyetértünk, de
1) De
2) Mert itt falun este fél9-kor ez van közel gyalog ami nyitva van, amúgy gyűlölöm, tehát soha
3) nincs, itt az sincs, itt trappista van 597 féle
4) a viszki egy másik alkalommal történt máshol, és nem én vettemAláírás (nem kötelező megadni)
-
nagyúr
Többszörösen vagy lúzer.
Ad1, ne válogass..!
Ad 2, miért mész CBA-ba? Jó tudom, a nemzeti tőkésosztályt is erősíteni kell, plusz ugye a mindent verő választék, és a békamenet támogatása is fontos dolog.
ad 3, vegyél pálpusztait, az biztos van
ad 4, viszkit a viszkiboltból, és ott nincs futószalag. De igaz magyar pálinkát vesz..!Pleased to meet you - hope you guess my name
-
lenox
veterán
En is szoktam hosszaban rakni, de amugy nem a tokeletes megoldas, van, hogy nem jo rapakolni, es allitva kevesebb helyet foglal. Meg amugy sem ez valtja meg a vilagot, jobban orulok, ha az autoszerelo autot szerel jobban, a szemesz jol meri a szemet, a takaritono jol takarit, vagy a tanar nem faszsagot tanit, mintha okosan pakol. Persze ertem, hogy szerinted osszefugg, de szerintem vagy igen vagy nem, emberek nem gepek.
-
BlacKSouL
addikt
Na akkor mára:
CBA Príma. Itt a városközpontban. Jó, olyan város amilyen, de mindegy, Príma. Lementem barna sörért. Nincs. Nincs. Tehát van kb. 15 féle világos, abból 5 féle olcsó, a többi az ismert kommersz márkák, de barna nincs. Alkoholmentes van, citromos van, barackos almás körtés szilvás túróslepényes van. Barna nincs. CBA. Príma.
Gondoltam akkor veszek sajtot. Nem, nem frnciát, nem, nem hollandot, az itt sosem volt. Van csomagolt Tolle szeletelt. Mindegy, erre számítottam. Volt trappista, trappista, trappista, füstölt ízű trappista, meg trappista. Ezeknek mind kint volt az ára. Volt még kint 5 üres doboz, ezekben volt 1 db gouda, meg 1 db ... trappista. A goudának nem volt kint az ára. Kint volt az ára viszont az edáminak. De az nem volt. Volt helyette egy 8. féle trappista. CBA. Príma.
Gondoltam eszek étcsokit. Nincs. Nincs étcsoki. Van 39 féle tejcsoki, ebből 5 sima üres, a többi barackos, almás, tejfölös, joghurtos, mákos, rizses, sajtos, epres, kolbászos, teás töltelékes. Étcsoki nincs. Semmi, semmilyen. Nincs.
CBA. Príma.
Ha jól tudom ez az a bótlánc, amit a khmmm fdsz hmm ,támogat.Másik téma, de bótos:
Ti hogy teszitek le a henger alakú palackokat (víz, üdítő, single malt whisky, bármi) a bevásárlószalagra? Van három opció: állítva, fektetve keresztben, fektetve hosszában.
Az emberek 70%-a állítva. 20% fektetve keresztben. 10% hosszában.
Az állított palackok 95%-a a szalag hektikus szakaszos mozgása miatt eldől. A műanyag nem sérül, maximum szétüti a mellé tett fóliás kefírt vagy a tojást.
A keresztben fektetett palackok 95%-a elgurul, hiszen sosem 2 tárgy közé, hanem előre vagy hátulra teszik, így minden szalagmozgásnál elgurul alőre vagy hátra.
Az állított, vagy keresztben palackok eldőlése vagy elgurulása után a leendő tulajdonosok 90%-a nem ismeri fel a problémát, így vagy visszaállítja, vagy gurigázza a palackokat ismét/tovább.
És vagyok én, meg az elenyésző 10%, aki hosszában elfekteti, és zökkenőmentesen történik a továbbítás.
Namost egész biztos én vagyok a f.sz, hogy ezzel foglalkozom, de én azt gondolom, hogy ebben az enyém az értelmes, jó megoldás, a többieké szar. És mégis, az emberek ennyire hülyék? Soha nem tanulnak? Soha nem figyelik meg maguk körül a világot? Ennyire leszar mindenki mindent? Mert sajnos ez a hozzáállás az élet sok területén is visszaköszön. A nemtörődöm leszaromság. A praktikum, a gondolkodás hiánya.
Ja, láttam már 14 ezres singlemalt whiskyt állított állapotból eldőlve szanaszét fröccsenni és elfolyni a szalag réseiben.... Nem az én károm volt...Aláírás (nem kötelező megadni)
-
concret_hp
addikt
egy brit cég cégadatait meg lehet nézni valahol ingyen / olcsón?
közben rájöttem company námberrel viszonylag sok mindent meg lehet találni
[ Szerkesztve ]
vagy fullba vagy sehogy :D
-
lenox
veterán
Azt irja nekem a ph hogy van egy uj uzenetem, de kozben a listaban meg nincs, ez vajon miert van? A kiraly uj uzenete?
-
7
addikt
válasz Pttypang #52399 üzenetére
Bongeszo tekinteteben nekem lenyegeben mindegy mit hasznalok, amig automatikusan ki tud takaritani maga utan bezaraskor (ebben Firefox a legjobb, de inditasi parameterekkel az Edge-t / Chrome-ot is ra lehet birni a privat / inkognito modra). Extensionokkel ugysem zabaltatom az eroforrast, szoval johet Edge, Chrome, Firefox ugyanugy.
Azonban a uTorrenten megakadt a szemem. Azzal ugye tisztaban vagy, hogy erosen etikatlan huzasaik voltak az elmult 2-3 evben (a csucs az volt, hogy Bitcoin-banyaszatra hasznaltak a gepek szabadon maradt kapacitasat a felhasznalo explicit hozzajarulasa nelkul)? En a helyedben biztos valami mas kliens utan neznek, van boven alternativa.
-
veterán
válasz parandroid #52405 üzenetére
Picit rossz sorrendet allitottam fel az utobbi idoben a kiadasoknl, ezert csúszik a szemuveg, persze utólag banom, de mar nem tudok mit kezdeni a dologgal.
Megnezetni pedig mar tényleg el kene mennem, szerintem jovo heten sort keritek ra, amennyit halasztgattam a dolgot, mar nagyon ideje.Everybody lies.
-
parandroid
félisten
válasz Pttypang #52403 üzenetére
2-3 évente amúgy is érdemes új szemüveget csináltatni (vagy legalább megnézetni a szemed, hogy biztosan olyan kell-e még, amilyen van). Nekem is most lesz majd esedékes, bár egy évet még lehet kihúzom (akkor lesz 3), de ezzel tényleg nem érdemes játszani, egy elcseszett szemüveg többet árthat, mint amennyit használ, szemed meg csak egy van, ugye (mondta az öreg kalóz).
Mikulás bácsi: Jaja, a cleartype az nemcsak betűsimítás lehet, hanem szemüvegfajta is.
p
[ Szerkesztve ]
-
Racecam
nagyúr
válasz parandroid #52402 üzenetére
Ezt most mondod?
Én eddig a PH! fórumról azt hittem, hogy ficsőr, hogy ilyen homályos.Com'è diverso il mondo visto da qui
-
veterán
válasz parandroid #52402 üzenetére
Nekem mar annyit kapott a szemuvegem, hogy konkretn a vedoretek foltos rajta, lekopott..
Itt mar nincs hd, meg most valami pattanas szeru ize nott a szemhejamon, el kene mennem szemeszetre
[A varakozasi idorol csupa jot hallottam..]Everybody lies.
-
parandroid
félisten
válasz bitpork #52401 üzenetére
"Semmi nem okoz nagyobb örömet mint lassított hdban nézni a kolbásztőtést, meg a gömböc pucakodást."
Ezt az érzést ismerem, bár nekem minden HD lesz hirtelen, amikor megpucolom a szemüvegem.
p
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest