Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz concret_hp #51098 üzenetére
Feketébb Lélek...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
BlacKSouL
addikt
-
Tim82
félisten
válasz BlacKSouL #51093 üzenetére
Én csak a kérést közvetítem, akarom mondani elintézem, mint Tibi bácsi.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
félisten
Lanyom kozepful-gyulladast kapott, szoval nem tudtam menni.
while (!sleep) sheep++;
-
e=mc²
őstag
Jo iszogatast nektek cheers c|_|
Ambulimax Provider
-
NoLF
veterán
Legendaban megy az utolso korso, igyekszunk'
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #51085 üzenetére
Ok, mi ott leszunk, s gondolom mi sem tul sokaig. Talan...
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #51082 üzenetére
Pl kerdezd melyik asztal van nolf nevre foglalva, talan ott fogunk ulni
Amugy en pl egy 190 centi 96kg koruli fess 33 eves fiatalember vagyok akin lesz egy (nagyreszt fekete) snapback air jordan baseball-sapka.
-
EQMontoya
veterán
válasz concret_hp #51082 üzenetére
Igen, privátban meg küldök telszámot.
Nolfról láttál itt visszább képet, régebben rólam is, de szerintem meg fogsz ismerni egy szakállast egy bordó ingben.Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
Na és az miért van, hogy a telefonom szinte minden átlagos wifi hálózatra felcsatlakozik 5-6 másodperc alatt, de az itthonira kell neki 30-40. ? Két Asus [link] van bekötve, a második klónozott repeaterként. Bár utóbbinak nem tudom lehet-e köze hozzá. A telefonon ez úgy jelentkezik, hogy megtalálja a hálót, ip-t kér, majd megkapja, ezután 1-3 másodpercig nem mutat (wifi)térerőt, ekkor felugrik kb. 70%-osra a jel, majd kb. 10 másodperc után megy fel 100%-ra. De ekkor még nincs net, innen kell még neki 20-30 másodperc. Aztán egyszercsak elindul. Ha elindult, onnan már megy szépen zökkenőmentesen.
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
EQMontoya
veterán
-
bobsys
veterán
válasz EQMontoya #51072 üzenetére
ha nem kell az usb akkor egy mikrotik + ubiquiti ap?
regen joparszor megszivtam linksys cuccokkal azota mondjuk rajuk sem neztem, volt valami ap-juk na azt naponta ujra kellett inditani, routeruk allandoan lehalt[ Szerkesztve ]
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
lenox
veterán
válasz szőröscica #51075 üzenetére
En vegigneztem a matrackinalatot szeptember kornyeken (tobb honapig tartott), es a legjobb tanacsom az, hogy olyat vegyel, amit ki tudsz elotte probalni, es visszavinni. Es probalj is ki vagy 10-et legalabb egy-egy ejszakara. Mondhatnam, higy milyet vettem, de mindenkinek mas valo, ugyhogy hiaba.
-
-
nagyúr
válasz szőröscica #51075 üzenetére
én ilyet akartam venni, de a b. nejem azt mondta, hogy az túl puha és süppedős.
Úgyhogy vettünk egy keményebbet (MORGEDAL), ami kb. olyan, mintha a földön aludnánk. Mondjuk legalább olcsóbb volt.[ Szerkesztve ]
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
szőröscica
addikt
Valakinek van tapasztalata ilyen matracokkal?
-
lenox
veterán
válasz EQMontoya #51072 üzenetére
Kb. 5 gep es 5 mobil device van ilyenkor racsatlakozva. De leginkabb nem csinalnak semmit, max youtube, meg egy torrent, bar az is le van korlarozva 2 mb/secre. Gondolnam, hogy ez lofasz, meg altalaban nem is roccen meg. Csak neha, es akkor vannak ilyen megallasok par masodpercre.
-
EQMontoya
veterán
Biztos, hogy ilyenkor egyedül vagy rajta?
Semmi más host, mobil kliensek, stb?
Torrent és hasonlók is bele tudnak dumálni, sőt, egy ilyen régebbi routert simán ki is nyírnak, ha úgy van. Én is szemezgetek az 1900acs-sel, de elég sok lóvé egy routerért...Same rules apply!
-
lenox
veterán
Kis kockulas. Az miert van, hogy altalaban a routert 1-2 ms-mal tudom pingelni, de neha felmeny 20-50-re is, sot, neha nem is elerheto 10-20 masodpercig. Kozben a ledek villognak rajta, mintha minden kiralyul menne. Ez valami regi linksys wrt54g. Es kozben ugy tunik, hogy wifin siman elerheto. Elfaradt?
-
Tim82
félisten
válasz EQMontoya #51065 üzenetére
Szerintem én 18:30-19:00 között fogok valamikor beesni.
Szóltam bolondembernek és neduddkinak is, de más-más elfoglaltságaik miatt nem fognak tudni jönni.
-
nagyúr
Akkor idén eddig Lemmy, Bowie, Piton professzor, és most Glenn Frey, a nagybajszú csávó az Eagles-ből...
Nagyon szomorú vagyok... Különösen Glenn miatt - de a zene itt marad.Pleased to meet you - hope you guess my name
-
-
NoLF
veterán
válasz concret_hp #51053 üzenetére
Ott es akkor
-
ngabor2
nagyúr
Régi szép idők Elsózott kaja, beázott sátor, majonézes cyla, egyéb jellegű baleset és Lajos örök értékű mondata.
álló sor balról: I_Am, ?, ?, ?, ?, Grafiqs, Batman, Lorcsi, Estie, ?, Loretto, MarKoo, Rez_Grof.
Alsó sor: madár, Kidus, Esmein, Predator..., ?(), Solad, rudi, certee, Sianis, Natasa, Samy, VladimirR.De szerintem a topikjában a többiek is benne vannak.
-
concret_hp
addikt
no akkor szerdán mikor hol pontosan?
vagy fullba vagy sehogy :D
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #51047 üzenetére
Van ott madwe, Loretto, I_am, vladimirR,ngabor és még jópáran CSajok közt ott van Natasa, Kidus mindjárt nézem még kik
[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
Sajnos nem, mikor utoljara neztem 1 vagy két éve a pár nappal ezelőttihez képest, akkor már csak kb 500 kellett volna. Mindig változtatnak valamit, mindig meszebb kerül. Arról nem is beszélve , hogy hanyadjára lettem megint nagyúr, mégha el is értem a következőt.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
tildy
nagyúr
válasz concret_hp #51016 üzenetére
Utálom a nagyúr rangot, szimplán ennyiről van szó. Nem eléggé polkorrekt/gendersemleges
Winner : Lol Bearanyoztad a napom.[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz EQMontoya #51035 üzenetére
azert nem komoly a gondolat. amugy jellemzo, miutan megvettem a kocsit fel is kerult facere egy tavoli ismeros 8gen civicje eladokent, jomaron, biztos eloelettel... Ez az en szerencsem
Gera: tenyleg nem gondoltam komolyan de azert utananezek
Kukac: igen, el is hoztam a markaszervizbol. De azert holnap egy masik markaszervizzel is atnezetem, biztos ami biztos. Meg a kotelezo dolgokat kicsereltetem, pont most rohangalokmolajert is.
BS: na ez mondjuk szivas bar az a honda joval kifinomultabb szerkezet, mint ez az egyszeru kis crdi motor. Ami erdekes volt nekem, hogy nem vag benne hatba kocsiket sem a turbo, szep egyenletesen adja le a teljesitmenyet."a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
BlacKSouL
addikt
válasz bandus #51033 üzenetére
Nekem már annyit se volt hajlandó senki megcsinálni, hogy a gyári alapjárati 650-es fordulatszámot feltegye 700-ra. Ugyanis 650-en pont úgy remeg az egész, tökéletesen eltalálva a rendszer sajátfrekvenciáját, hogy elhanyagoltabb hölgyismerőseim mindig sóhajtozva ültek mellettem a pirosnál, míg rá nem jöttem a vibráció okozta mellékhatásokra. 700 körülre pöccintve viszont olyan vibrációmentesen jár, hogy V12-esek is csak hümmögve állhatnának mellette.
De nem, Hayashima Fushimishi anno így lőtte be, ezért meleg motorral minden ilyen kocsi 5 személyes gruppenvibrátorként funkcionál. Mondjuk japánokból kiindulva ez annyira nem is meglepő.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Tothgera30
Ármester
válasz bandus #51033 üzenetére
Chipelés felejtős, vagy át kell írni a teljes motorvezérlő elektronikát (pl.: Rigotech), vagy egy már átírtat beletenni. Egy kis beépíthető plusz modultól csak annyit fog érzékelni az autó mint ha hidegen járna, ezáltal több üzemanyagot présel az égéstérbe, viszont ez igen káros mellékhatásokkal jár.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
aprokaroka87
nagyúr
aki esetleg ismeri a klaszikus dallas sorozatot
az tud-e benne olyan szereplöről hogy collins vagy hasonló?neten nem találom
-
Winner_hun
titán
válasz concret_hp #51019 üzenetére
Reggel munka előtt nem tartott sokáig keresgélni. Szerintem lett volna még de annyira már nem értem rá. Amúgy az előbb értem haza, tényleg nagyon ráérek...
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
EQMontoya
veterán
válasz parandroid #51025 üzenetére
A héten láttam durvábbat.
Oracle céges autó, Mercedes CLA 180d!
Megmutatták a világnak, hogy hol kezdődik a prémium. 109 lóerővel.Same rules apply!
-
parandroid
félisten
válasz bobsys #51024 üzenetére
The Ultimate Choice of Hungary: E46 320D!
Ráadásul akár bele is férhet a keretbe, tekintve, hogy félmillió és kétmillió között bármenniyért lehet találni.
Tegyek gonosz szmájlit? Ne tegyek gonosz szmájlit? Mi legyen...?
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bobsys
veterán
Barátnőm munkahelyváltása miatt, szükségünk lenne egy második autóra ... A ráfordítható összeg 750.000 Ft...egy magasabb beosztásban lévő emberhez méltó megjelenést biztosítana
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Tim82
félisten
válasz Winner_hun #51017 üzenetére
Nem lehet, hogy valamit kihagytál? Olyan kevésnek tűnik.
-
EQMontoya
veterán
válasz Winner_hun #51017 üzenetére
És én barom még nem vettem Zewa részvényt.
Egyébként Neked is kegyetlen sok időd van, hogy ezt összeszedted.Same rules apply!
-
lorcsi
veterán
válasz concret_hp #51019 üzenetére
vagy inkább ennyire jól tud keresni
esetleg jegyzi az iylen megmozdulásokateladó: vadi új soundcore motion+
-
concret_hp
addikt
-
Tothgera30
Ármester
-
BlacKSouL
addikt
-
tildy
nagyúr
Azt nezem, mintha minden egyes pillanatban meg tavolabbinak tunne a fleisten rang elerese. Tisztara ugy erzem magam, mint nyuszika, akinek az orra ele repat fuggesztenek.
-
EQMontoya
veterán
Same rules apply!
-
BlacKSouL
addikt
Én ugyan csak 2 évig 86-osoztam, de az egyetlen járat (volt) amire mindig is nosztalgikus hévvel emlékszem. Kis hülye vidéki felkerül Pestre egyetemre, és a 3 nappal kezdés előtt elcsípett albérlettől 2 percnyire lévő megállóban felszáll egy buszra, majd 35 perc múlva leszáll az egyetem kapujában. 7:10-kor kellett kelnem, hogy 8-ra bent legyek az AudMax-ban. Ráadásul egyik lakótárs villanyász volt, vagyis együtt utaztunk, másik meg közgázos, így a Gellértig vele is. Na ennek van most 16 éve...de mintha tegnap lett volna hogy állunk a csuklóban és fárasztjuk egymást.
Itthon kb. évente egyszer buszoztam, jellemzően SZTK-ba betegen, szóval '99 szeptemberében 1 hónap alatt buszoztam annyit (na jó, helyijáraton) mint előtte 18 évig.Aláírás (nem kötelező megadni)
-
parandroid
félisten
Puszilom a csajodat! Jár a csoki.
Kukac: Csak hogy egy másik klasszikust idézzek: "It gives me a headache just trying to think down to your level."
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Tim82
félisten
válasz parandroid #51006 üzenetére
Ugyan már, Lock Stock & Two Smoking Barrels, ilyeneket fejből vág az ember.Szerk.: és nem, csajom kijavított, mint Pratchett-rajongó. Pedig a Lock Stock...-ban is van egy zsír ugyanilyen kiszólás.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz parandroid #51006 üzenetére
olyan művelt robot vagy Te, a lábad nyomába nem érhetünk, mi, egyszerű halandók...
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
parandroid
félisten
Déli kis buzzancs. *
* Eredetiben: "Ye great southern pansy. [Shadwell hated all southerners and, by inference, was standing at the North Pole.]"
Csokiért lehet jönni a megfejtésekkel, de már így is sokat segítettem.
p
-
Viszlát
addikt
Profi knowledge base software-t keresek, tippeket örömmel vennék.
Nolf: A muszályt is nagyon sokan használják.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest