Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz Oliverda #9699 üzenetére
És akkor nem is hozott volna ki most az nv ennél erősebb kártyát?
Vagy lehet, hogy van egy picivel erősebb gpu amit majd csak valamikor később adnak ki? Esetleg majd ha az ati finomít valamit hd 7970 -en akkor ők is kijönnek egy javított gtx 6xx -el?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
fatallerror
addikt
válasz Oliverda #9699 üzenetére
ezért nem értem h miért írta vki h középkategóriás cucc
kíváncsi vagyok h mikor kapnak kapacitást h a 670et is kiadhassák az lehet h jobb vétel lesz :] furán állok még mindig a 2gb vram miatt a 680al, nem tudom h mennyire időtálló megoldás ez így
#9700) Def26: szerintem is1 gpu-sból ez marad a legerősebb aztán a gyártók még próbálják majd még jobbá tenni pl az evga-nak lesz 4 gb-os modellje
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- Amazon Fire TV stick/box
- Star Trek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- MSI GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest