Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5 Pro teszt
- Xbox Series X|S
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nite
őstag
ez a CW tenyleg ennyire szerencse fuggo? nalam az msi gaming z ugy zenelt hogy dijat is kaphatott volna, az asus tuf pedig csendben van, igaz ezek 3070-ek
Paid my dues!
-
Nite
őstag
wow-ban jatek kozben, 120 fps felett, attol fuggoen hogy eppen merre nezek a karakterrel ugy valtozik az intenzitasa
teljesen mindegy hany hz, vsync vagy nem, ha sok fps-t presel ki magabol a kartya koncerteznek a tekercsek
asus tuf eddig a legjobb az osszes kozul, illetve undervolt teljesen eltuntette
#1514 koxx: nyers eroben persze, de nem is fogom frame-gen nelkul hasznalni
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
326K iponon a 4070 TUF nevetsegesek
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
válasz gyantaszuz #1534 üzenetére
huh, olyan gagyit sosem vennek
oc nem szamit, mindenkeppen undervoltolom egy kis underclock-al egyutt! minosegi legyen es csendes, overkill hutessel, tuf, gamingx, stb. kategoria
Paid my dues!
-
Nite
őstag
-
Nite
őstag
neked ahhoz utana kell olvasni, hogy megiteld egy adott gyarto adott gpu-ra epulo kulonbozo variansait? nem latod a kepeken, hogy 2x vasatagabb a hutoborda?
azt hiszem nekem is vilagos, igazad, igazatok van! kukaba a strix-ekkel, asus dual-t mindenkinek!!!
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
mind a ket tipushoz volt szerecsem a 30-as sorozatbol, tudom milyenek! elolvastam a specifikaciokat, latom, hogy szerenyebb kepessegu ventillatorok vannak az olcsobb valtozatokon, ezt te is megteheted barmikor! ha a rendelkezesre allo informaciokbol te nem tudsz levonni egy kovetkeztetest, csak ugy ha megvasarolod a kartyat, az mar a te dolgod!
de isten orizz, hogy barmirol is megprobljalak meggyozni, vegyetek csak a dual-t, nekem soha nem kellene meg1x, nem is kertem, hogy barmit ajanljatok, foleg azt nem, hogy a paletta aljarol!
velemenyt kertem egy konkret kartyarol, ha ahhoz nincs erdemi hozzafuznivalo, akkor ideje befejezni a beszelgetest!
#1547 Drizzt: volt dual-om, szerintem gagyi! remelem teged nem zavar a szohasznalat!
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
na ez a tablazat jo lenne, ha komolyabb valtozatok is szerepelnenek benne, de ezek mind beleposzintuek!
viszont ha a ventus 3X zajszintje a dual homersekletevel tarsulna, az egy egesz turheto valtozat lenne, amennyiben itt es most szabad pusztan adatok alapjan tajekozodni
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
mit beszeltem ossze vissza?
"elnezted, direkt a ket zarojel nekuli erteket hasonlitottam ossze a felreertesek elkerulese erdekeben!"
a TUF "quiet" modjanak a boost orajele egyezik meg a DUAL "perf" modjanak a boost orajelevel, amennyiben lehet hinni a leirasnak! kulonbozo orajeleken ertelmetlen lenne osszehasonlitani oket!
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
válasz BerserkGuts #1574 üzenetére
szubjektiv a hutes! van akinek nem erdekes hogy olyan csendes legyen mint amennyire nekem kellene, ez ilyen! van akit a CW sem zavar, engem igen!
annyi a kulonbseg koztunk hogy szerintetek a DUAL egy kivalo kartya es minden annal magasabb kategoria meg annal is kivalobb, szerintem pedig a STRIX egy kivalo kartya, a TUF egy jo kartya, a DUAL meg gagyi!
biztosan allitom hogy a nevezektan mogott a kulonbsegek sulyozasa nagyjabol megegyezik!
egyebkent tajekozodtam, de te nem! kollega linkelt tablazatot, szemmel lathato a kulonbseg a TUF javara, sot, sajat kavarodasombol ket kulonbozo szempont alapjan is hasonlitgattam oket!
egyebkent bevallom, en mar azt sem ertem mi a problema! tudom hogy a gagyizassal szemelyesen sertettem meg kollegakat, de azt a hibamat mar orakkal ezelott korrigaltam!
azzal pedig nyilvan mindenki tisztaban van hogy a ket valtozat nem egy kategoria, nyilvan ezert van felar is, amit en hajlando vagyok megfizetni!
[ Szerkesztve ]
Paid my dues!
-
Nite
őstag
válasz csaba951 #1578 üzenetére
igazabol a GW-t minden kategoriaban az ASUS ala soroltam be eddig, de szemelyes tapasztalatom csak Phoenix-el van, 30-as sorozatbol, abbol "nekem" jobb a TUF!
a Ghost-ot a DUAL-al tekintem egy szintnek, viszont ha a DUAL tenyleg akkorat ugrott minosegben ahogy a kollegak mondjak, akkor valoszinuleg joval elmarad attol is!
persze elofordulhat, hogy a 40-es szeriabol tobb gyarto is hozott minosegi javulast akar tobb kategoriaban is, en csak azt remelem, hogy rosszabb nem lett egyik sem!
Paid my dues!
-
Nite
őstag
-
Nite
őstag
válasz Sirandrish #1603 üzenetére
bocsi, en azt hittem neked CPU infok kellenek, ahhoz nekem nem kellett a friss verzio
Paid my dues!
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen házat vegyek?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hálózati / IP kamera
- Milyen mosógépet vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- Zotac RTX 3080 - AMP Holo LHR 12GB (Garancia 2025.05. + 2 év)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest