Új hozzászólás Aktív témák
-
Bal0924
aktív tag
https://www.nomanssky.com/2023/12/holiday-2023-expeditions/
Azok a régi tárgyak, arany repcsi, hátizsákok.
Megszerezhető?
Vagy csak mutogatni van ott, hogy ezeket lehetett valamikor megszerezni. -
Bal0924
aktív tag
Van magyar közösség, Discord?
Elértem az új galaxist. és most kezdődik minden elölről? (küldetésekre gondolok) -
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
A küldetést csinálgatom.
Ha újraindítom a galaxist.
Attól még elérem, elérhetem a galaxis közepét?Hogy tudom elérni a galaxis közepét? A galaxis térképen nem látom merre vagyok és merre kéne mennem.
A fekete lyukakon keresztül eljutok a közepére?[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz Teka007 #2195 üzenetére
Hogy élvezetes e a közös játék az sztem nézőpont kérdése. Mert kinek mi a szórakoztató. Ez a játék az alap küldik elfogyasztása után(Legyen pl 30-50ora ha fixen azt csinálod.) kimerul és úgymond kijatszottad. (Platina+100% Legyen pl 100ora) De valójában a játék talan negyedét teszi ki annak amit tudsz csinálni.Kijatszottad,de pl nincs meg stazis/fúziós elem (15.6milla értékű áruk. Legdragabb jelenleg a játékban ami gyarthato és eladhatò) "gyárad." Ehez nincs a kellő 3fajta gaznyerőhelyed és a novenyfarmod és az asvanyfarmod.Vagy vegyük a sütiket/ételeket/tarsallatokat amik süthetők vagy örökbefogadhatók és genetikailag módosíthatòk.Rengeteget lehet tökölni Pl ezekkel is akàr kozosen is.Vagy a hajòvadaszat(mert testreszabas nincs) ahol lehet repkedni pl közösen a bolygón keresve a megfelelő hajót. (Megtalálva sp mód valt az 1ik es igy mind2en felvehetitek ugyan azt a hajót,ha erre van igeny)
De vegyük pl a harmonikus táborokat és dolgaikat.Az 1iktek szerez egy harmonikus tábor jelzőt aktiválja, eljuttok a táborba. Onnan kapható ingyen egy sentinel mt,elérhető a sentinelhajo es ha korvax a rendszer osszerakhato a bot mt és monolitot keresve(terkepesztol vehető a terkep az urallomason,vagy a nomad exocraft is tud ha raksz rá radart) található Atlantid mt.
Ebből pl kismillió lefuthato mert ami nem kell selejtezhető és 20-80milla a hajó,pár milla az mt.És kezdhetitek elölről míg tetsző rangu mt és hajó kerül mind2tökhöz.
Vagy csak kalóz rendszerekben garázdálkodtok és az anyahajó tarolòikat szétlőve kalózarut gyűjtve termeltek sok sok millát.(Ki mennyit lő össze magànak)Plusz amit ép közösen kitaláltok mert nem írtam le mindent amit lehet ez ugye tiszta.
Szóval vannak lehetőségek bőven(sok 100 òra is akàr) amik közös játéknak tekinthetők ha tudjátok a játék adta lehetőségben játszani/élvezni.
Haladó szint. Ujratoltes utan viszont ezt adja ugyan ott.
Jelzőt rakva es atrepulve 1 másik rendszerbolygora,leszáll,hajóból ki,restore pont ujratolt majd vissza a jelzohoz újra mást kaphat. Az osztály és feltöltő slot nem változik adott helyen, a (bot)staff osztályát a fej határozza meg.Színét,feltöltő helyeit meg a harmonic tábor vagy atlantid eseten a format a monolit. Ezért van/lehet kismillió variáns )
Jah a közös játékhoz feltétel a hangalapù kommunikáció, h tudd mondani hova irányít pl a jelzo (melyik rendszer), h a másik követni tudjon!!Rendszeren belül ikon jelzi ki hol van.
Bocsi,h sok lett,de ez így is csak pici töredék a nagy homokozoból.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz Teka007 #2193 üzenetére
Szia.
Klasszikus coop vagy multi az nincs a játékban.Mindent magadnak csinálsz vagy Ő saját magának,így a közös haladás/fejlődés felejtős.
Egy dolog van amit tudtok közösen csinálni és az csak az Anomália küldetései.
Ha a beállítások, hálózat részbe lépsz akkor ott beallithatsz pár dolgot.Pl fontos ,h a pvp-t kapcsold ki!Majd engedélyezd,h masok lássanak a bolygón, lássák az űrhajód és anyahajód(majd ha lesz) vagy használhassa pl a finomitòid. Plusz adj jogot a baràtodnak,h èpithessen vagy törölhessen dolgokat a bázisodon.(Fontos, h ezen dolgok mentesenkent működnek, tehát minden mentesnel ezt külön meg kell tenni! )Ha új vagy akkor Én a helyedben nekiallnek a jelenlegi expedíciónak, h tanitson picit a játék.Plusz könnyebben hozzajuthatsz így dolgokhoz.pl portalkövek.
Az expedíciós mentèst csak expedíciós mentés látja! Viszont befejezve normal lesz belole és folytathatod akar ezt is tovabb es láthatja mindenki a permadeath-et kivéve.Ez teljesen külön van mindtol.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Teka007
csendes tag
Sziasztok!
Új játékos vagyok és a co-oppal kapcsolatban lenne kérdésem:
Ha haverral szeretnénk együtt játszani, akkor a játék engedi a közös questelést vagy párhuzamosan fogjuk ezt csinálni, max egyik követi a másikat, de a questben nem halad? Tehát van e shared progress?
Craftolásnál szintén mindenki maga gondoskodik arról, hogy a recepteket megszerezze, vagy lehet együtt is megszerezni ezeket?
Röviden a kérdésem, hogy co-op esetén mindent duplán kell megcsinálni, hogy mindkettőnknek meglegyen, vagy van közös haladás/fejlődés is a játékban?
Előre is köszi!
-
Tegla80
addikt
válasz Bal0924 #2191 üzenetére
Az építésnek vége lesz 5-6 építés után(epulet/leszallohely stb)de település gondjait utána is igazgathatod a vegtelensegig.Ha atforditod a kezdeti negatív dolgokat akkor idővel értéket is termelhetnek számodra. (sokmindent tudnak így a véletlen műve, h pl nálad mi lesz majd a termek és annak értéke. Nem ebből fogsz meggazdagodni,de azért hoz a konyhára némi pénzt.)Én sokat foglalkoztam velük és 151ember a létszám jelenleg és A rang.Sokak szerint bugos a telepuleskezeles a játékban,de Én bízom benne,h egyszer talan megis elérem velük az S rangot.Plusz sokan azt is mondják, h nem szabad expedícióra engedni őket mert elhullik pár egyed(ami igaz is olykor),de Én mindig gyarapszom a veszteség után. (pl meghalt 2,de utána jön 4 mert fejleszthetem az épület technológiát a kövi döntések 1ikeben.) Sokkal több is lehetne és talán lesz is meg valaha a településekből a játékban.
Szóval Én azt mondom vágj bele és ha tetszik csinalod, ha mégse tetszik max magukra hagyod őket és ennyi.Veszteni valód nincs.Plusz a település ,minotaur felfejlesztese az kell ahoz is,h "bot"multiszerszámhoz tudj jutni ha szeretnél ilyet is.
[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Bal0924
aktív tag
A település megmentése, segítése, épületek felhúzása és hasonló.
Az végtelen mellék küldetés vagy van vége? -
Tegla80
addikt
-
Bal0924
aktív tag
Valaki már belefutott abba, hogy nem tudott bázist építeni? (Ahol lennie kellene a bázis modulnak, nincs. )
Nem normal mentés, hanem a felfedezésesnél. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bal0924 #2184 üzenetére
Valamivel igen, viszont az adott rendszerekben a bázisokon vannak vendorok (ha a kijárat felé nézel, akkor a jobb oldalon fent) és ott tudsz venni "Hyperdrive upgrade"-eket. Különböző class van, A, S alatt nem foglalkoznék velük, kibontva így néznek ki: [link]
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Hogy lehet nagyobb ugrásokat végrehajtani?
Minimum 5x ugrottam de még így is messze vagyok a 4. ponttól és még az 5.pont van. (felfedezés 11)
A nagy hajó messzebb tud ugrani mint a kis űrhajóm?
Estleg kaphatok valami tippet, hogy jutok el ezokhoz a helyekre? Viszonylag gyorsan. (már csak annyi hiányzik) -
CactuS
Arcképgyáros
válasz bobalazs #2182 üzenetére
Űrből scanneltem, de mikor bementem a légtérbe akkor se adta be. Ha leszálltam egy landing padre akkor utána igen, de ez így elég érdekes. Multi off alapból nálam is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, abban tudna valaki segíteni, hogy miért néz így ki a discovery ablakom?
Ezt én fedeztem fel ma, elrepültem a rendszeren belül pár bolygóra, tehát nem is unmapped, mégis mindegyik bolygót ismeretlennek nézi, nem tudom őket megnézni.Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Bal0924
aktív tag
válasz Tegla80 #2179 üzenetére
Köszi.
Az első 2 fejezet teljesen kész. a 3. fejezetnél járok, akadtam el.
A növénytermesztésnél álltam meg. (asszem azt kell csinálni)Majd ha nagyon nem haladok vele. írok neked.
Köszi a segítség felajánlást!
Milyen kód kell majd? (melyik bolygón vagyok, annak a címe?)
Asszem a 3.fejezet bolygóján, vagyok.(de ha nem ugyan az a bolygó akkor majd küldöm annak a kódját) -
Tegla80
addikt
válasz Bal0924 #2177 üzenetére
Van egy feladat az expedicióban ami megadja a 16 követ,h aktiválni tud a portált.(Meg portált is ad majd amúgy hozzá ha eljutsz oda... De bármit lehet csinálni,nincs fix sorrend.)
A lényeg,h àsnod kell 2400u távolságot ès megkapod őket. Szóval àsd le magad pár méter mélyre és indulj meg előre .Jelölj ki esetleg valamit,h lásd kb mennyit haladtàl.Ha odaèrtèl akkor ùjra vmi mást. (egybe ekkora távot nem tudsz ugye,ezért kell több cèlpont.)Ha teljesíted feltöltöd,a kellő nyersanyagokat ès utazhatsz a portálon.A 4.44 pecs javította a pH hibát és befejezheto lett mindenkinek akinek bugos volt.Így befejeztem.(mentes normál lett)
Van viszont egy másik mentesem is ami szintén kesz,de nem igényeltem a díjat így még expedíciós mentes. Van bázisom A osztályú sentinel hajóhoz, natriumhoz és kb mindenem van ami kell.Ha gondod van szólj, segítek itt leírva vagy a játékban àtküldve.(kodod kell majd pm ekkor,h megtalaljalak.)Sony® & PlayStation®
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Az új felfedezés elkezdődött.
Második szakaszban az a PH-s dolog nem értem.
A számokat hol lehet látni?
Azon kívül hogy nem lehet megcsinálni, sokan panaszkodnak és mondják, hogy az elején kell megcsinálni, hogy megtudd csinálni. -
UberMutant
őstag
sziasztok
twitchen ismét drop kapható.
sajnos már a második nap van , de még nem késő bekapcsolódni. -
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni? Tanácsot adni?
Sok videót néztem.
Csináltam új mentést és próbálok szerezni egy A vagy S osztályú Freighter-t (nagy űrhajót)
Van 5 órám a játékban, most ugrok ötödjére.(mentettem előtte)
Hiába ugrok mindig ugyan abba a rendszerbe, mindig ugyan azt a hajót adja C vagy B osztályút.
A rendszer amibe ugrom. Korvax, 3 csillagos Alchemical, Region: Iticek Isntability.
A beállításokban a Network-nél a multiplayer bekapocsolva vagy kikapcsolva legyen?[ Szerkesztve ]
-
bobalazs
nagyúr
-
bobalazs
nagyúr
Új expedicio van.
-
Bal0924
aktív tag
Sziasztok!
Mostanában vettem meg a játékot és kezdtem el.
A tutorial meddig tart? mi az utolsó küldetés?Megcsináltam a felfedezés részt.
Új mentést kezdtem, valaki azt mondta, hogy megkapom azt a repülőt, amit a felfedezés részben is kaptam.
Meddig kell csinálnom, hogy megkapjam?Eltünhetnek a másodlagos küldetések, ha nem csinálom?
Érdemes tudni még valamit róla?
-
Apollyon
Korrektor
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Heller2
aktív tag
válasz gabranek #2155 üzenetére
Még jó, hogy szóltál, a Twitch drop-okat megint elfelejtettem volna...Csak az eltárolható hajók mennyiségét növelhetnék, csomó talált, kapott hajót kellett "kidobnom", hogy férjen az újabb...Így nem lehet ritkaságokat gyűjtögetni
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
gabranek
senior tag
Új frissítés: Fractal. Új expedíció is indult, este jönnek az új twich dropok is. Már nagyon vártam Valahogy így kell életben tartani egy játékot/brand-et...sok játék fejlesztője példát vehetne az NMS-es srácokról.
田中れいな
-
Bazsi747
aktív tag
Megoldódott,feketelyukat kellett keresni
-
Bazsi747
aktív tag
Csinálom az Atlas küldetés eddig minden oké is volt.Haladok előre 2-3 galaxist aztán egyszer csak mikor ugranék megint előre az útvonalon amit mutat akkor visszadob 2-3 galaxist,nem tudok egyszerűen tovább menni így.Ez valami bug lehet,van én csinálok valamit rosszul?
-
Fernet
senior tag
válasz Bazsi747 #2151 üzenetére
Appearance Modifier-el (űrállomásokon található, később saját bázison is lehet) tudod a kinézetedet változtatni, köztük a fejet. Kapucnit ha jól emlékszem egy küldetés után kapsz, bár az is a sisakra kerül. Illetve a space anomaly-n tudsz quicksilverért venni skineket.
-
Bazsi747
aktív tag
Van lehetőség arra hogy ezeket a hatalmas buborék sisakokat levegyem,mivel külső nézetben haladok és idegesít,és hogy csak egy sima kapucni legyen rajtam?
-
gabranek
senior tag
válasz Bazsi747 #2148 üzenetére
Ahogy viszed előre a fő küldetést, Atlassal való kommunikációk során fogsz kapni szimbólumokat. Ha jól emlékszem 20 van összesen. Aztán amikor találsz egy bolygón egy portált, szépen be tudod állítani a célbolygó kordinátáit ezekből a szimbólumokból. Célszerű egy talált portál mellé ledobni egy bázis computert, hogy utána már ne kelljen keresgélned, ha szükséged van rá.
Sajnos a szimbólumok feloldásához elég sokat kell haladni.田中れいな
-
Heller2
aktív tag
válasz Bazsi747 #2146 üzenetére
Sok állomáson megveheted őket, van kerek, négyszögletes vitorlával....De a YouTube-on van sok video koordinátával, én is úgy szereztem be az érdekesebb hajókat...Kicsit lehetne több slot a hajóknak, így nehéz gyűjtögetni...
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
Bazsi747
aktív tag
Sziasztok.Sok év után újra nekiestem a játéknak és kegyetlen behúzott.Nap vitorlás hajót az hogyan tudnék szerezni?Lehet vásárolni?Csak lezuhant?A lezuhant at hogy találom meg akkor?köszi srácok
-
bobalazs
nagyúr
Akinek kimaradt volna az előző expedíciók:
Expedition 5 (Exobiology): 24th Nov - 8th Dec
Expedition 6 (Blighted): 8th Dec - 22nd Dec
Expedition 7 (Leviathan): 22nd Dec - 5th Jan
Expedition 8 (Polestar): 5th Jan - 18th Jan -
negyven2
veterán
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
freddirty
senior tag
válasz Brett001 #2141 üzenetére
Ez igaz, de csak részben hallgatnak a népre. Még mindig van egy sokkal rosszabb felhasználói élménnyel bíró inventory mint ami előtte volt.
Pl. feleslegesen van előtted egy rakás tech slot állandóan hisz a normál inventory-t fogod használni az idő 99%-ban. Emiatt meg scrollozni kell a normál inventory-t. Ráadásul az ikokok is össze lettek nyomorgatva, ami rossz láthatóságot eredményez. Tény hogy a játék komoly százalékában vagy az inventoryban és azt mendzseled, ennek megefelelően ez jelentős része a játéknak, nem csak designelem.
Az a helyzet, hogy a teljes inventory redesign-t ki kellett volna dobni, tenni egy lépést hátra és újragondolni az egészet. Most csak a kapkodás megy, az eredmény meg hát látjuk mi.
Igazából megint a kommunikáció az ami hiányzik. Kellett volna egy sima nyílt levél. Pl: igen, látjuk, elcsesztük, hallgatunk rátok, de kell idő hogy helyrehozzuk, jelenleg ezeket tervezzük, addig meg aki akar az így tud visszaállni pre 4 patch szintre. Igy mindenki megértette volna, hogy ok várunk majd 1-2 hónapot de akkor kapunk valami jobbat.
Megnéztem tegnap steamen az experimental branchet, vannak benne törekvések látom, de hát ez kevés ahhoz, hogy aki félretette a játékot a mostani baki miatt az most elővegye. (legalábbis nekem biztos :) Nyilván a játékosok kisebb része volt aki emiatt elhagyta az NMS-t, de ők igen régi motorosok voltak. Survivalbob elég jól kifejtette: https://www.youtube.com/watch?v=osEqC8mI4G0fred
-
Brett001
aktív tag
válasz Hauptmann #2137 üzenetére
Igen úgy néz ki Seanék elég gyorsan reagálnak. A Beta branch rendszeresen frissül, a javításokkal. Hamarosan megjelenhet a nyilvános patch.
Igen sok jó dolog került a Waypointsba (sok olyasmi amit épp a felhasználók kértek), de jó pár dolog balul sült el, sajnos. De pozitív, hogy gyorsan foglalkoznak vele Hello Games-ék.
Ez a videó is ezt taglalja:"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." Farell főtörzsőrmester
-
bobalazs
nagyúr
válasz gabranek #2139 üzenetére
Kösz.
Megnéztem:
Watch for 15 minutes and claim the rewards Solstice Poster and Assorted Firework PackWatch for 30 minutes and claim the rewards Hardy Shrub and Fine And Tasty BannerWatch for 1 hour and claim the reward Armoured BootsWatch for 2 hours and claim the reward A-Class Multi-ToolWatch for 3 hours and claim the reward A-Class Hauler -
gabranek
senior tag
Twitchen újra vannak napi dropok, ma indult. Be lehet húzni 1-2 ingyen hajót
田中れいな
-
negyven2
veterán
válasz Hauptmann #2137 üzenetére
Hivatalosan a játék leírása szerint egy modul mellé 3 upgrade társítható bár. És ez így volt eddig is, csak ugye mivel kvázi megszűnt a General rész, így emiatt az oda pakolható modul/tech opció is megszűnt. Vicces amúgy, hogy sok hardcore játékos azért nincs kiakadva ezen mert ezt a dolgot úgy fogják fel, hogy ez valójában egy bug volt amit most javítottak ki (miközben ez ordas nagy baromság).
És bár eltűnt a lehetőség, hogy a general részbe is pakolj, azért jöttek jó dolgok is. pl. mostantól minden technológia slot maximális mérete 60-ra nőt (gondolom S kategóriában), ahogy az egységes cargo rész meg 120-ra. Igaz ezeket a plusz helyeket meg kell majd venni. Ami sokba kerülhet, de bejött most már az is, hogy játék közben lehet testreszabni a játék nehézséget bármikor. Tehát megcsinálhatjuk azt is pl., hogy ideiglenesen ingyenesre állítjuk a vásárlást és visszaszerezzük az elvesztett dolgok egy részét. De ugye az is újdonság, hogy az installált technológiákat most át tudjuk pakolni másik eszközbe is, vagy le tudjuk szedni és el tudjuk raktározni.
Amúgy a leghasznosabb ez a 60-as techlimit, multitool-nál jön elő, mert most már meg tudjuk azt csinálni, hogy minden telepíthető tech-et bele tudunk tenni, az összes upgrade-el együtt és még marad hely is.
De igen a legjobb opció az lenne, ha visszahoznák a cargo-ba telepíthető tech/modulokat, vagy lehessen állítani a max. upgrade számot.
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
válasz zolcsikauj #2135 üzenetére
Remélhetőleg ezen majd még változtatnak a sok panasz hatására.
-
freddirty
senior tag
válasz zolcsikauj #2135 üzenetére
Beléptem én is xboxon és az inventory management egy tragédia most.
Negatívumok:
- A jól átlátható, néhol tabokra szétbontott inventory most egy képernyőre került, emiatt minden ikon össze lett nyomorgatva és szarul néz ki.
- és persze ha kisebb az ikon akkor kontrollerrel macerásabb kezelni,
- a technology modulok nem telepíthetők kiegészítőnek már a sima slotokba. Pl az S class teherhajóm 6300ly+ ugrásra volt képes optimalizált modulelhelyezéssel. Ez most belépéskor 1600ly. WTF???
- A technológiai helyek kicsit megnövekedtek, pl a hajómon tudtam bővíteni pár slottal 30-ra az eddigi asszem 21 slotom. De ugyanúgy csak 3 upgrade module működik egymás mellett! Mi értelme volt bővíteni a tech helyet, így már semmi szükség rá...
- Kipoptimalizált S vagy X ritka upgrade moduljaim nagy része kukába ment, pedig ezekbe nem kevés játékidőt toltam... Pl optimális infra knife modulokkal 50k DPS volt. Most ez 26k...Semleges:
- Több lett a storage slot általánosságban. Kimaxolt hajó, exosuit esetén már eddig sem volt gond a tárolóhellyel, bőven elfért nekem a 150+ órás mentésem összes cucca.
- A bázis/teherhajó bővítőhelyei jócskán megnövekedtek. Lásd fentebb: nincs értelme.Pozitív:
- Az upgrade modulok már stackelnek. (De mivel már nem kell halmozni ezeket, és nincs sok értelme az optimalizálásnak sem ezért nem is kell tárolni ezeket már halomban. )Szóval én a PC-s Steames update előtti verziót lementem, szerzek hozzá valami törést kölcsönzőből, hogy legalább néha elő tudjam venni ha játszanék egyet. De hogy ezt az újat bottal nem piszkálom az is biztos. Sajnos a microsoftos mentésemnek már annyi.
fred
-
zolcsikauj
tag
Sziasztok!
A mai frissítéssel jobban el sem ronthatták volna.A technológiákat már nem lehet telepíteni az általános slotba.Így ami belefér pl egy csillaghajóba vagy exoruhába,az egyenlő a nullával .Elrontani a jót,ezt nem értem mi értelme? -
negyven2
veterán
No Man's Sky - Sean Murray talks Switch, this week's 4.0 update, and the future
Nintendo Switch Gameplay:
We've Played No Man's Sky on Nintendo Switch - Is It Any Good?
[ Szerkesztve ]
-
freddirty
senior tag
válasz zolcsikauj #2132 üzenetére
hú hát nagyon rég keresgéltem portált, de asszem monolithet kell találni és ott annak adni valamit hogy megkapd a portál helyzetét a bolygón.
fred
-
freddirty
senior tag
válasz zolcsikauj #2130 üzenetére
255 galaxis van a játékban-
Ha gyorsan szeretnél egy-egy galaxisban a maghoz jutni, akkor:
- keress egy portált az adott galaxisban
- üsd be az első piktogramot 12x a portál aktiválásához.Ez elég közel fog vinni a maghoz, pár ugrásnyira csak. A fregattot meg fejleszd fel, és fog menni a 6000+ fényév ugrás is
fred
-
zolcsikauj
tag
Sziasztok!
!gy pici segítség kellene...
Srácok,hány galaxis van a játékban?Eddig Az Eistam,-(bocsánat ha hibásan írom le)-Hilbert dimension euklidész Valami i betűs galaxisokban voltam.Az anomáliában elérhető kiemeltekre léptem ahol nagyon közel volt a bázis a galaktikus maghoz.A magot elértem de nem tudom kijelölni sem nemhogy oda warpolni.3000 ly távolságot ír a hajtóművem 3200 at tud.A hilbert dimenzióban még 400 ezer ly -onra van a mag az kb 130 ugrás lenne iszonyat sok.Vagy van olyan mag ahonnan nincs tovább? nem értem[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok mi szeretném próbálni a játékot. Lenne pár tipp miket volna érdemes csinálni az első pár órában a könyebb haladás miatt ? Előre is köszönöm.
-
negyven2
veterán
Vannak az alapból telepíthető, kifejleszthető, megvásárolható modulok (ezek egy része alapból elérhető, a többit meg pl. az Anomaly-ban tudod megvenni a megfelelő lénynél. Ugye van aki aki az exocraft-hoz, van aki a multitool-hoz... és van aki a hajókhoz árul plusz technológiákat , mint pl. a különböző radaról, fegyvertípusok, híperhajtóművek.
Ez nem összekeverendő az máshol megvehető upgrade-el. Ugye ezeket a technológiákat aztán telepíteni kell hajóra, a tech, vagy a general részen lévő szabad modulhelyre (Xbox contoller esetén X-et kell nyomni a modulhelyen, aztán a megfelelő nyersanyag birtokában meg kell építeni).Bocs, hogy így írom ezt le, de hátha valakinek ez nem világos...
Ugye a hasonló telepíthető technológiák össze tudnak kapcsolódni (pl. a hyperdriveokat is érdemes ebbe a 2x2-es szisztémával megcsinálni.
Ezen a képen a Freighter telepíthető tech-jei vannak szürkésaránylattal "kiemelve", vagyis ezeket tudod beleépíteni. A S-betűs meg az upgrade.
Egy tech., vagy tech. csoport mellé (pl. a különféle hyperdrive) 3+3 upgrade tehető fel. 3-at maga a tech köré érdemes beépíteni.
Itt ugye a Grafted Eyes a technológia, és a 3 S-es cucc az upgrade.
3-at meg attól függően, hogy hova telepítettük az adott tech-et, úgy a másik fülre. tehát ha a hyperdrive tech pl. a hajó technology részen van, és körülte már ott a 3 upgrade, akkor a másik 3-at már csak a General részre lehet telepíteni (már ha van hely, mert ugye egyrészt nálam azért van annyi szabad hely mert kimaxoltam a modulhelyeket, és ugye ez egyben az elsődleges raktere is hajónak).
Én 2 tech upgrade-jét így rendezem el azért, hogy átláthatóbb legyen:
Ilyen dupla upgdare-et amúgy még az Exosuit esetén lehet használni, a Ship-ek, és a Freighter-ek mellett.
Amúgy frighterek esetén vannak olyan bónuszt adó dolgok amik egyben technológiák és upgrade-ek is.
Ezeket Derelict Freighter küldetéssel lehet megszerezni (ahogy a modulbővítést is), és főleg a Freighter Fleet küldetésekhez adnak bonuszokat. De a legtöbb esetben annyit bonuszt adnak, hogy egy kis hajó is egyből 5 csillagos lesz.
A 4 blokk (2x2) amúgy nem kötelező, csak a legtöbb esetben ekkor a legnagyobb a hatásfokuk. A lényeg, hogy a hasonló modulok és a hozzájuk tartozó upgrade-ek érintkezzenek egymással (tehát lehetnek egy sorban is).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz negyven2 #2124 üzenetére
Most ezt az upgrade részt nem teljesen értem, de már lehet késő van és nem fogom fel. Azt értem, hogy L alakban legyen, de maximum akkor is 4 blokk tud összekapcsolódni, nem?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz negyven2 #2124 üzenetére
De máshogy néz ki a living ship, mint a sima. Nekem közel sincs ennyi szabad helyem se az exoticon, se az As hajón.
Pöpec kis freighter, ilyenem volt egy Sess, ezt szeretném majd újra összevadászni.
-
Heller2
aktív tag
A fregatt küldetéseknél van alul az a 4-5 hely, ahová tudsz tenni "eszközöket", amik egy pár plusz %-ot ad az küldetés sikereinek.
Nálam nagyon elfogytak a fregattok, rendesen elveszítettm küldetésben csak ma 2 S osztályút..Na , nem baj, úgy is most pár living fregattra gyúrok, majd azokkal pótolom a hiányt. Pc-re nem volt ma még patch..vagy lehet átsiklottam, de tényleg üres volt a Nexus a frissítés óta...GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
negyven2
veterán
A leggyorsabb módja az, hogy megint megcsinálod az Artemis Path-ot, aminek a végén reseteled a szimulációt, majd a zöld, Lush galaxy-t választod ki. Ugye nem a 10. galaxis a lényeg, hanem a Lush, csak a magokon át ugrálva a 10. az első.
Küldetésre meg úgy kell őket, hogy azonos, vagy nagyobb legyen a flottád értékelése mint a küldetés. Illetve érdemes nézni, hogy a hajók fajtája megegyezzen a küldetés típusával, vagyis Combat küldetésre combat hajót, trade küldetésre trade hajót kell küldeni... és így tovább. Illetve amikor beveszel egy új Frigate-ot a flottába azért érdemes nézni a perkjeit is, ugyanis vannak negatívok is. Az igazából nem számít, hogy milyen Class-ban, mert minden küldetés (legyen az sikeres vagy sikertelen) alkalmával fejlődnek (itt igazából a küldetés hossza számít), és egy idő után a C kategóriás is eléri az S-et.
Viszont érdemes anyahajóból is minél jobbat birtokolni, és minél jobban feltuningolni, mert annak a statisztikáik és plusz moduljai is növelik a sérülés nélküli sikeres küldetéseket. Vagyis érdemes S kategóriára gyűjteni és majd azt tuningolni (sajnos a Freighter-t Class szintjét nem lehet növelni). Plusz technológiákat meg modulhelyeket a legkönnyebben Derelict Freighter küldetésekkel lehet szerezni (ez amikor le kell szállni az űrben lebegő elhagyatott hajóra). Persze ennél könnyebb gyorsabb ha duplikálod a megszerzett upgrade/tech/bővítő modulokat .
Illetve két jó tanács mert ezekről nem beszélnek sokat:
- Akár 5 flottaküldetést is tudsz egyszerre indítani! Ehhez 5 Fleet Command Room-ot kell építeni (lehet többet is, de 5 küldetésnél több nincs a navigatornál).
- A techmodulokhoz kapcsolódó upgrade-ek esetén a jó elhelyezéssel ki lehet belőlük többet is hozni. Itt az a lényeg, hogy egy adott tech modul köré rakott upgrade-ek a lehető legkisebb helyet foglalják el. Vagyis pl. a Hyperdrive modul köre maximum 3 upgrade rakható és ezek érdemes egy 2x2-es kockába betenni (úgy hogy a modul az fenti részen legyen a 2x2-es részen. Illetve ha van elég hely a fő raktérben, akkor oda még plusz 3 upgrade-et lehet tenni (ezeket L alakba érdemes). Így sokkal több hozható ki belőlük. Ez a rendszer minden tech modul esetén működik amihez van upgrade modul.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz negyven2 #2120 üzenetére
Az szép. Én ott még nem tartottam, most meg főleg. Át kéne menni a 10. galaxisba és ott egy bázist létrehozni. Ha csak simán elmegyek a galaxis közepére, akkor nem választhatok, ugye?
Illetve a frigate küldetéseknél hogy kell őket küldeni, hogy ne sérüljenek? Nem úgy van, hogy a küldetés csillagjánál több csillagja legyen összesen a frigate-oknak?
-
negyven2
veterán
Igen, arra gondoltam. Amúgy most nézem, hogy gond volt az előző patch után a multival, mert a mai patch-ben javítva lett. Elvileg az nem működött az anomália se, bár mivel nekem most nincs Gold-om így nekem eleve üres volt . Legutoljára mikor volt akkor hozzam vágtak 10 Void Egg-et, amiből van még kettő (a maradék 8-at továbbadtam)... lehet kéne még 1-2 Living Ship ).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz negyven2 #2118 üzenetére
Az opcionális alatt azt érted, hogy dokkoljak be egy másik játékos teherhajójára? Azt megcsináltam, volt egy rendes srác, aki kijött velem pápagolyóból és átugrottam hozzá.
Azt fogom folytatni, mert ugye a steam mentés nem megy át xboxra, így nulláról kezdtem.
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz negyven2 #2116 üzenetére
Ha végzek az expedícióval, akkor megint meg kell csinálni a glyphes questsort? Vagy itt tudni fogom? Elég hosszú volt anno az a küldetés.
-
negyven2
veterán
Végülis le lehet bontani, de érdemes várni amíg nem találsz egy másikat.
Amúgy a korábban már linklelt oldalon (és a reddit-en lévő listából) is lehet válogatni a beküldött listából, mert a rendszereként egy van, az az jelenti, hogy egy darab van, hanem van belőle egy, de ha türelme vagy akkor azt bármenyiszer meg lehet találni (igaz mindegyik ugyan-úgy fog kinézni).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz negyven2 #2114 üzenetére
Mármint akkor minden rendszerben összefutok előbb vagy utóbb egy exoticcal? Mert akkor lehet le is bontom inkább. Solar hajók úgyis jobban tetszenek.
-
negyven2
veterán
Mindegyik Exotic hajó S kategóriás, és a lakatlan rendszerek kivételével mindegyik rendszerben van belőlük egy. Vagyis ezen típusú hajók esetén nem számít a rendszer gazdasága. Solar ship-ek esetén viszont van C/B/A/S kategória, de ugye ezeket legkönnyeben Outlaw rendszerekben lehet megtalálni (és ott ugye 5% az esély erre, amit úgy kell érteni, hogy pl. az ottani outlaw station-ön leszálló 100 hajóból, 5 elvileg S kategóriás.
Amúgy most azon gondolkozok, hogy a Capital Ship-em teljes flottáját lecserélem living frigate-ra (a fele már az, már csak 15 másik kell).
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz negyven2 #2111 üzenetére
Köszi a hosszabb leírást és a pontosítást.
Xboxos saveben most csinálom az expedíciót. Egyedül az S-es freightert sajnálom. Bár ha végzek, keresek egy Activated Indium mezőt, aztán szép lassan összejön annyi belőle, hogy megvehetem azt, amelyik tetszik.
Az előbb találtam egy exotic S hajót az egyik állomáson (az a forgószárnyas kis gömb). Nem a kedvencem, mert szerintem ronda, de nem hagyhattam ott az embernél.
[ Szerkesztve ]
-
Fernet
senior tag
válasz frankdelgado #2108 üzenetére
Activated Indium-hoz:
1. Szükség lesz egy Survey Device készülékre (multitool-ba).
2. Keresel egy olyan rendszert, ahol van olyan bolygó amin van activated indium. (kék csillagú rendszerek)
3. Leszállsz, a survey device-al keresgélsz mineral deposit-ot. (lehet C,B,A,S)
4. Csinálsz itt egy bázist, leraksz a lelőhelyen egy mineral extractort (?), azt összekötöd supply depokkal, áram kell neki és kész.(nem néztem pontosan utána a neveknek, csak emlékezetből írtam)
A supply depo, min.extractor, survey device terveit az anomaly-n tudod megvenni, buried technology module-ért és nanitért.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
Pontosabban nem fél óra, hanem 3 óra tiszta játékidő. De ahogy lejjebb is írják, érdemes ugrás(ok) elött mentést csinálni Ez lehetőleg legyen Hard save (manual save, pl. bolygón/holdon lévő save point, save beacon által).
Viszont van még egy dolog amit érdemes ilyenkor figyelni, mégpedig azt, hogy ugye az első ilyen megvédtet hajót kapod csak ingyen. Vagyis ha jól akarsz járni akkor érdemes úgy megtervezni az útvonalat, hogy az lehetőleg erős gazdaságú rendszer legyen (az economy erőssége három csillagos legyen [***] legyen). Ugyanis ezekben a rendszerekben van a legnagyobb esély arra, hogy S kategóriás dolgokat (multitool, normál és capital ship). Bár ennek is csak 2% az esélye, viszont az [**]-os rendszerekben 1%, míg az [*] és értelemszerűen a lakatlan rendszerekben 0%.
Outlaw rendszerek esetén igazából nem találtam még arányt valós arányt, de elviekben ott magasabb az esély (5%), de cserébe az összes jármű slotja, az adott kategóriának a minimumát hozza. Vagyis pl. egy [**] vagy [***]-os rendszerben talált S kategóriájú freighter, a 34+9 slot-al rendelkezik, míg egy outlaw rendszer esetén ez az S kategória minimuma, 25+5 lesz.
Illetve meg kell említeni azt is, hogy egy rendszerben csak egyfajta kinézetű freighter-ek szoktak lenni (lehet, hogy az 2-3 máskép kinéző, de mindig aza 2-3 fog megjeleni... max. más kategóriában. Amúgy az ilyen anyahajók kategóriáját a leggyorsabban úgy lehet megnézni, hogy berepülsz, kiszállsz és saját scanered-el meg tudod nézni, nem kell elmenni a kapitányig.
-
Jacktor
tag
válasz frankdelgado #2108 üzenetére
Az űranomálában az egyik teremben mindennek eléred a fejlesztési fáját. Építkezést, hajót, exoruhát, fegyót, stb. mind másik lénynél/konzolnál van.
Az űranomáliát az űrben lebegő hajódból meg tudod idézni bármikor (X billentyű és nyilakkal kiválaszt majd F, konzolon passz).
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
frankdelgado
őstag
Köszi!
Már csnáltam kétkülönböző rendszerben két bázist teleporttal. De a bázisok csak ilyen alap négy fal tető, meg raktam rá napelemet, csak mivel magam csináltam, nem tudom visszaigényeli a fele költséget... ( ) Kérdésem: hogyan tudok majd egyéb cuccokat is belerakni? Említették korábban az irídiumbányákat, hogy az tolja a lóvért...azt hogyan kell?
-
Fernet
senior tag
válasz Jacktor #2106 üzenetére
Azzal lehet próbálkozni, hogy ugrás előtt (mielőtt abba rendszerbe ugrasz ahol a freightert kell megvédeni) csinálsz egy mentést és addig töltögeted vissza amíg normálisat nem ad.
frankdelgado-nak ment volna a válasz.
[ Szerkesztve ]
-
Jacktor
tag
válasz frankdelgado #2101 üzenetére
Annyi kiegészítés, hogy az első felajánlott freighter-t soha ne fogadd el, mert annak csak pár milla az értéke. Csak beszélj a kapitánnyal és fogadd el a fizetséget (de ne a hajót). Aztán a következő ugyanilyen eseményeknél már jelentősen megnő a hajók értéke, nekem másodjára már egy 120 milliás teherhajót ajánlottak, csak én here az első pár millásra már ellőttem az "ingyenes kártyát" (csak egyet kapsz ingyen).
[ Szerkesztve ]
www.wotinfo.hu
-
frankdelgado
őstag
~reggelt!
Nem tudom megállapítani, hogy kalóz rendszer volt e vagy sem, de tegnap rámentem egy konvojra és 8 millányi anyagot lőttem ki belőle, az ellenállás minimális volt, a fedélzeti ágyúkkal próbálkoztak védekezni, de azokat kilőttem seprec alatt. Többet kellet fordulni, de az állomány közel volt. Utána a kirámolt fregattba még bele is tudtam repülni és a kapitány előzékenyen fogadott, a hajót el is adta volna 15 milláért. Nem vettem meg, hátha még belefutok valamilyen ingyenesbe... Az ilyen magatartásnak nincs semmilyen következménye?
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz frankdelgado #2101 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor kb. fél óra játék és minden 5. ugrás után lesz egy event, ahol meg kell védeni a kalózoktól egy ilyen nagy dögöt. Ha megcsinálod, akkor utána berepülsz, beszélsz a kapitánnyal és ingyen kapsz egyet. Nekem legutóbb szerencsém volt, egy S class volt ingyen. De ugyanígy, ha berepülsz egy ilyenbe bármikor, akkor simán meg tudsz venni egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Python programozás
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3DFX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- Retro pakk
- PlayStation 2 Slim + kontroller + HDMI adapter + játékok
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest