Új hozzászólás Aktív témák
-
frankdelgado
őstag
Köszi!
Már csnáltam kétkülönböző rendszerben két bázist teleporttal. De a bázisok csak ilyen alap négy fal tető, meg raktam rá napelemet, csak mivel magam csináltam, nem tudom visszaigényeli a fele költséget... ( ) Kérdésem: hogyan tudok majd egyéb cuccokat is belerakni? Említették korábban az irídiumbányákat, hogy az tolja a lóvért...azt hogyan kell?
-
frankdelgado
őstag
~reggelt!
Nem tudom megállapítani, hogy kalóz rendszer volt e vagy sem, de tegnap rámentem egy konvojra és 8 millányi anyagot lőttem ki belőle, az ellenállás minimális volt, a fedélzeti ágyúkkal próbálkoztak védekezni, de azokat kilőttem seprec alatt. Többet kellet fordulni, de az állomány közel volt. Utána a kirámolt fregattba még bele is tudtam repülni és a kapitány előzékenyen fogadott, a hajót el is adta volna 15 milláért. Nem vettem meg, hátha még belefutok valamilyen ingyenesbe... Az ilyen magatartásnak nincs semmilyen következménye?
[ Szerkesztve ]
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Rácuppantam xboxon, egyenlőre repkedek, meg nyersanyagokat adok el, szökevény bűnözőket puffantgatok le. Azt már tudom, hogyan lehet hajót venni, de arra még nem jöttem rá, hogyan lehet pajzsot, fegyvert fejleszteni, meg kicsit gyorsabban pézhez jutni. Csak alap hajóm van. Esetleg van-e valami leírás a játékról kezdőknek?
-
frankdelgado
őstag
Üdv.!
Xbox-ra vettem meg, nekem bejön ez a gyűjtögetés-kalandozás. Szépen lassacskán haladok vele. Valami olyasmit olvastam h a hajó és a karakter testreszabható, de én ennek a lehetőségével nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Évek óta ígért funkcióval egészíti ki a DirectX 12-t a Microsoft
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AutoCAD
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Wreckfest 2 - Márciusban indul a korai kiadás
- További aktív témák...
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps5 / playstation 5 lego, spiderman, horizon játékok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Hibátlan - MICROSOFT Xbox 360 Slim RGH 250GB HDD tápegységgel, vezetéknélküli gamepaddal
- Asus ROG Ally Z1 Extreme
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest