Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
frankdelgado #2099 üzenetére
Alap hajós megoldás: keresel egy kalóz rendszert, ott repkedsz a rendszeren belül és a beugró teherhajók tartájait kilövöd. Csak azokat, a kísérőket, hajókat nem. Ha megteltél, akkor irány a csempész cuccal a legközelebbi rendszer, gyorsan besurransz, hogy ne scanneljenek le és eladsz mindent. Első 100 millát így szedtem össze én is xbox vagyis msstoreban, amikor újra kezdtem ott a 8. Expedíció alatt nemrég. Utána meg activated iridium bánya, nem kell nagx, fixen termel és jó profit. [link]
Fejlesztések a mobil pápagolyón van - amit Nada vezet -, le tudod hívni a rendszerbe és ott az emeleten lehet fejleszteni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez! (másolt tartalmak, másolásvédelem kijátszása, stb.)
● Profil értékesítés tilos! (Steam, GOG.com, PSN és PH! végfelhasználói szerződése alapján)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Politika
- Renault, Dacia topik
- Nők, nőügyek (18+)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gumi és felni topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- CPU léghűtés kibeszélő
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest