Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz CactuS #2121 üzenetére

    A leggyorsabb módja az, hogy megint megcsinálod az Artemis Path-ot, aminek a végén reseteled a szimulációt, majd a zöld, Lush galaxy-t választod ki. Ugye nem a 10. galaxis a lényeg, hanem a Lush, csak a magokon át ugrálva a 10. az első.

    Küldetésre meg úgy kell őket, hogy azonos, vagy nagyobb legyen a flottád értékelése mint a küldetés. Illetve érdemes nézni, hogy a hajók fajtája megegyezzen a küldetés típusával, vagyis Combat küldetésre combat hajót, trade küldetésre trade hajót kell küldeni... és így tovább. Illetve amikor beveszel egy új Frigate-ot a flottába azért érdemes nézni a perkjeit is, ugyanis vannak negatívok is. Az igazából nem számít, hogy milyen Class-ban, mert minden küldetés (legyen az sikeres vagy sikertelen) alkalmával fejlődnek (itt igazából a küldetés hossza számít), és egy idő után a C kategóriás is eléri az S-et.

    Viszont érdemes anyahajóból is minél jobbat birtokolni, és minél jobban feltuningolni, mert annak a statisztikáik és plusz moduljai is növelik a sérülés nélküli sikeres küldetéseket. Vagyis érdemes S kategóriára gyűjteni és majd azt tuningolni (sajnos a Freighter-t Class szintjét nem lehet növelni). Plusz technológiákat meg modulhelyeket a legkönnyebben Derelict Freighter küldetésekkel lehet szerezni (ez amikor le kell szállni az űrben lebegő elhagyatott hajóra). Persze ennél könnyebb gyorsabb ha duplikálod a megszerzett upgrade/tech/bővítő modulokat :DDD.

    Illetve két jó tanács mert ezekről nem beszélnek sokat:

    - Akár 5 flottaküldetést is tudsz egyszerre indítani! Ehhez 5 Fleet Command Room-ot kell építeni (lehet többet is, de 5 küldetésnél több nincs a navigatornál).

    - A techmodulokhoz kapcsolódó upgrade-ek esetén a jó elhelyezéssel ki lehet belőlük többet is hozni. Itt az a lényeg, hogy egy adott tech modul köré rakott upgrade-ek a lehető legkisebb helyet foglalják el. Vagyis pl. a Hyperdrive modul köre maximum 3 upgrade rakható és ezek érdemes egy 2x2-es kockába betenni (úgy hogy a modul az fenti részen legyen a 2x2-es részen. Illetve ha van elég hely a fő raktérben, akkor oda még plusz 3 upgrade-et lehet tenni (ezeket L alakba érdemes). Így sokkal több hozható ki belőlük. Ez a rendszer minden tech modul esetén működik amihez van upgrade modul.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák