Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• playmore

csendes tag

válasz szildavid90 #1931 üzenetére

Erről szoktam vitatkozni egy Nintendo fan barátommal. Ő (is) úgy gondolja, hogy nyáron kihozni botorság lenne illetve nem hisz benne, hogy ezt meglépnék. Szerintem az eredetileg belengetett leak (június 11.) teljesen reálisan hangzik és nem gondolnám, hogy hátrányt szenvedne a gép. A fanok úgyis megveszik és egy 150 millás felhasználóbázisban van elég, hogy vigye az elejét. Még talán jó is jönne a ellátás szempontjából ha nem akarna mindenki egyet karácsonyra egy őszi launch esetén. Bár fent tartom, hogy az áprilisi bemutató kulcsfontosságú lesz. Még a barátom is azt mondja ha cross platformok lesznek a játékok és nem lesz valami odaverős a Mario Karton kívül akkor csak azért nem cseréli le az Oledet első nap (de első évben biztos vesz). Én a visszafelé (és előre)kompatibilitásra is nagyon kíváncsi leszek. Ha a Nintendo kilép medréből és odatesz egy komolyabb támogatást a régi címekhez - akár csak egy max fps/max felbontás - az is egy erős érv lenne azoknak akik gyatrábban teljesítő játékokkal nyomják. Persze az ideális szerintem az lenne ha a dokkolt Switch 1 mód futna handheldben is a Switch 2őn.
    A kint / bent ülős érvelést meg pont ennél a gépnél nem látom hiszen hordozható. ;)

Új hozzászólás Aktív témák