Hirdetés
- Elden Ring
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- EA Sports WRC '23
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Bestbuy játékok
- PlayStation 5
- Polgári repülőgép-szimulátorok
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmThor
addikt
Gyerünk Zelda, gyerüüünk, hol az a leárazás
-
adalbert1
veterán
válasz
koncsik #28895 üzenetére
Igen, ugyanarra regisztráltam, csak én használom itthon (a gyerek még kicsi az ilyenekhez
)
Ez egész érdekes - mármint azt még megértem, hogy ugyanazzal a játékkal nem játszhatsz egyszerre 2 konzolon, de ezt kicsit inkorrektnek érzem, hogy ha a másik konzolon másik digitális játékot indítanál, az sem megy.Én eddig csak 1 konzolt használtam, de most kipróbáltam milyen, ha egyszerre kettőt használnék: ha a Lite-on elindítok egy letöltött játékot (nekem ez van beállítva primary-nak), és utána a V1-en indítanék egy másik letöltött játékot, akkor nekem sem akar elindulni, mert azt mondja, hogy ezzel a Nintendo accounttal letöltött játékkal játszom egy másik gépen.
Viszont, ha a Lite-on egy fizikai kiadású játékot indítok el, akkor nyugodtan el tudok indítani letöltött játékot a V1-en közben.Nem tudom, hogy ez szándékosan így van-e kitalálva, de sokból nem tartott volna úgy megoldaniuk az ellenőrzést, hogy ne csak azt nézze, hogy digitális játékkal játszol-e, hanem hogy konkrétan melyikkel...
maximilian4 és wesder: köszi, lehet, hogy benevezek rá - a Spyrot is nézegetem, viszont a Mario Kart mellett a Crash Team Racinget kicsit feleslegesnek érzem.
-
EmThor
addikt
Na még fél óra az eshop új akcióiig.
-
válasz
adalbert1 #28893 üzenetére
Ugyanarra a Nintendo Account-ra regisztráltad?
Én megcsináltam, hogy a Lite legyen a Primary és a V1 az, amelyiken mindig kell netkapcsolat az ellenőrzéshez, de akkor a V1-en a többi user nem tud játszani a letöltött játékokkal, úgyhogy visszacsináltam (ha nem itthon játszanék a Lite-tal, majd osztok neki net-et az ellenőrzéshez - ami azért egy kicsit nyögvenyelős néha... de hát egy darabig ez nem lesz probléma sajnos) -
adalbert1
veterán
válasz
sittes79 #28876 üzenetére
Én az AC bundle-t nézegettem, mielőtt megjelent, talán olyan 137-138k körül volt a gameparkban, media marktban talán 140k - megjelenés utáni 1-2 napban a mediaban ez felugrott 145k-ra, most pedig 156k. De ott a Switch Lite-ok is drágultak, 89k most mindegyik szín.
Nagyon tetszett, de már a 138k-t is kicsit drágának találtam, így pedig végképp elengedtem.
Szerencsére pár hete vettem egy sárga Lite-ot a régi V1 Switchem mellé, így most elég jól el vagyok látva (de azért valami szép V2 bundle is jó lett volna még, mondjuk ez az AC, ha nem mennek fel így az árak).A leárazáson még nem vettem semmit (habár nagyon gondolkoztam egy Divinity 2-n és Witcher 3-on, de ennyi időm nincs játszani), várom a délutáni új címeket
Aki esetleg megvette a Crash Remastert, annak mi a véleménye, mai szemmel mennyire játszható, hogy öregedett a játékmenet?
-
Az összes futárszolgálat panaszkodik, hogy a karácsonyi forgalomhoz képest több a munkájuk.
-
DM-Fan
nagyúr
válasz
maximilian4 #28888 üzenetére
Én másfél hete rendeltem tőlük akciós terméket. Automatikus levél megjött, mai napig nem jött semmi a csomagautomatába. E-mail-t írtam még szombaton, válasz semmi. A központi, webshop-hoz tartozó telefonszámot hívva másfél hete nem veszik fel semmilyen idősávban a telefont (nem, a megadott délelőtt 10 és délután 15 óra között sem), pedig minden nap próbálom. Az egyik üzletben ugyan tudok beszélni eladóval, de ő meg nem látja, hogy mi van az online megrendelésekkel. Ígéret van, hogy megpróbálja felhívni a központot, de ő is csak azt a számot tudja, amit én is, ergo semmi nem fog történni. Vicc!
-
tboldi
nagyúr
válasz
maximilian4 #28886 üzenetére
Gondolom, a hétvégén rendeltem meg, hétfő du. már kész volt a státusza.
-
tboldi
nagyúr
A Konzolok Szervize még hétfőn feladta a lila/narancs Joy-Conokat, de ma sem érkezett meg a PickPackPontra, vagyis legelőbb csak kedden vehetem át, ha addigra összekapja magát a Sprinter.
Pedig az ünnep alatt már azokkal akartam játszani.Tudom, first world problem.
-
Norb79
őstag
válasz
fityere #28881 üzenetére
Árulni bármennyiért lehet, akár 2000ért is. Eladni egy másik dolog. Nézd meg, HW aprón még mindig normál árakon mennek a cucc. 50k környéke a szürkeimportos lite. Mondjuk ha megjön ma az AC lehet hiba volt nem rendelni egy liteot, kiszorulhatok a rendes switchünkről.
Ma is rendelhetek, de az már nem ér ide a négy napos ünnep előtt.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz
ooooobi #28875 üzenetére
ehhez még azt is hozzátenném, hogy az én Pokemon Edition Lite-om is egy ezressel drágább volt mint a sima Lite, mikor kijött, holott ez teljesen indoklatlan volt szinte minden oldalról (aztán azóta nézzük meg hol van a Lite ára
). csak kicsit magasabb árat is megengedhetnek maguknak ilyenkor az eladók, mert akinek kell, az meg is veszi
-
sittes79
addikt
válasz
ooooobi #28875 üzenetére
UK-ban animal crossing edition játékkal-letöltő kód- kezdő ár 320 font és akkor még nem volt így elszállva a forint! Azt hiszem 130.000 körül volt forintban játékkal, most 155.000 mediaban ha van még egyáltalán.
Abban bízom májusban jön még készlet, mert gyártás megy szerintem csak a logisztika van most a padlón!
-
ooooobi
senior tag
válasz
fityere #28874 üzenetére
Ezek a specko switchek nem a helyzet miatt ilyen drágák, már elsö héten ennyiért volt szinte mindenhol hiába 380 lett volna az alap ára sehol nem lehetett kapni annyiért. Németben igaz volt egy 30-40 eurós drágulás, de azért ez nem dupla. 290 helyett most 329 körül mennek.
-
fityere
senior tag
válasz
ImpersonatoR #28873 üzenetére
Nálunk használt switchek 400 € felett mennek. 550€ megy Animal Crossing switch konzol.
-
EmThor
addikt
válasz
maximilian4 #28869 üzenetére
Eshop? Holnap délután 3.
-
adalbert1
veterán
válasz
maximilian4 #28869 üzenetére
The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Donkey Kong Country: Tropical Freeze, Kirby Star Allies and more will be added to the line-up on 09/04 at 15:00 CEST, so make sure to check back then!
Szerintem a CEST egyezik a mi időzónánkkal, szóval 15:00-kor.
-
mike1334
veterán
No a Golf Storyt megvettem, kíváncsian várom a holnapi napot, remélem Stardew Valley is bekerül
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Wesder #28865 üzenetére
Úgy bizony, pont most olvastam, hogy a karanténok elrendelése óta, igen megugrott a konzolok és a digitális játékok iránti kereslet és az online vásárlások. Meg persze mellé egy laza 10%-ot romlott az EUR/HUF árfolyam is, ami a webáruházaknál nem egyből jelentkezik, hanem sokszor hirtelen igazítják hozzá az árakat az új árfolyamhoz.
-
sittes79
addikt
Egy mediamarkt szintű áruháznál az normális, hogy a switch ára egyik napról a másikra 10-15e Ft-ot ugrik?
Ft/Eur árfolyam és/vagy beszállító árat emelt?
-
szkuvi
tag
válasz
zbundy #28741 üzenetére
köszi srácok, megvárom a holnapi nagy akciókat, megnézzük ott lesz-e valami "érdemi leárazás"...
Más: Luigi's Mansion 3 multiplayer része hogyan működik (online elsősorban)? Vannak különböző játékmódok és coop lehet akár 8an is játszani? Illetve csak ismerősőkkel, vagy "random" online játékosokkal is lehet együtt?
-
Scholes9
nagyúr
Azért kiváncsi leszek, hogy holnap ennél olcsóbb lesz e a játék: [link]
40 euróért venném azonnal, de annyi biztos nem lesz szerintemNorb79: gondolom ma már kiderül
-
EmThor
addikt
Aliról rendeltem skull & co analóg kar védő gumisapkát, 3 párat a joy conokra, nem rosszak az egyik nagyobb felületet biztosít, a másik magasít is és nem volt drága.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elden Ring
- Gyúrósok ide!
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Eladó lemezes Playstation 5 825GB
- PS3 Slim 4.92 HEN - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest