Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
félisten
Mivel az A-k a jàték költségvetését jelölik, és az MS "végtelen" pénzből gazdàljodik, ezért simàn ellocsolhat annyit a projektre hogy egy komolyabb AAA költségvetése hozzàvetőlegesen egy napközis projekt.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
hombre[EU]
veterán
job listingben használták egyszer és rájuk ragadt szerintem ez onnan jött,hogy ōk nem is játékban gondolkodnak hanem úgymond "platformban"...mint pl. a WoW.
nekem ez egy olyan projektnek tūnik eddig,aminek csak 2 szélsōséges végkimenetele lehet: vagy rohadt nagyot fog szólni és mindenki ott akar lenni, vagy elvernek rengeteg casht és megy kukába...reméljük nem az utóbbi valósul meg, de nemnlennék azon sem meglepōdve. ritkábban szokott bejönni az a hozzáállás,hogy lerakunk egy zsák pénzt,körbe állítunk egy rakás random embert és csináljátok meg a magic-etnagyon szubjektív: az xbox problémáját nem lehet pénzzel megoldani. az identitás hiánya, a kultúra hiánya, de még egyértelmū üzenet sincs...ezeket ki kell alakítani,nem lehet megvenni. a videójáték mūvészet (is), emlékek-érzések...a négyká hatvan gémpessz csak üres szavak, EZ ami velünk marad. és mégis fordítva ülnek a lovon
Life, Uh, Finds A Way
-
-
zkxdn
őstag
válasz hombre[EU] #552 üzenetére
A szubjektív véleményeddel teljesen egyetértek... pénz az MSnél és a Sonynal is van. MSnél ahogy már írták is szinte végtelen, egyáltalán nem ez hiányzik
-
Abszolút, maga a pénz önmagában semmi, a megfelelő kezekben jóval kevesebb is több. Persze az ideális felállás az, amikor mindkettő adott.
Szerintem ha kitart az MS, lesznek itt jó dolgok, most egy halo megcsúszás (ami akár még lehet jobb is később, nem lehet tudni) miatt nem kell leírni őket.
Láttunk már pár példát gyenge kezdés utáni erős folytatásra."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
Azért az "új" stúdiókban làtszik a potenciàl, és az hogy egy ilyen Bleeding Edge vagy Grounded projektet is simán végigenged az MS, abból én azt làtom hogy a csapatoknak tényleg nem lesz megkötve a keze. Egyébként ezt a szerencsétlenkedést talàn az mentheti meg, ha mutatnak valamit a The Initiative-tól, ami végre nem PC-n fut, hanem az SX-en, hisz nekik màr februàrban volt demójuk. Nem értem hova, meg minek rejtegetik.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Carlos Padre
veterán
-
Nekem a medium keltette fel az érdeklődésem. Alapvetően nem vagyok egy nagy horrorjátékrajongó, de annyira új, eredeti és ötletes a koncepció, hogy megvett kilóra. Ezért gondolom, hogy jó az irány, mert pénz az van, újításra való szándék úgy látszik, hogy van, illetve ötlet is van. Ok, lehet pár baki be fog csúszni, sőt, konkrétan valószínű, nameg a managementnek is tanulnia kell, ez a halon nagyon látszik, de azért közép-hosszú távon korántsem látom olyan rossznak a helyzetet, mint sokan lefestik.
Szerintem ez mindkét oldalon egy nagyon jó kis generáció lesz, érdemes lesz beruházni mindkét konzolra. Max legroszabb esetben boxra picit később."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
The Medium az timed ex, max akkor nem, ha XGS a kiadó, mint a Tell Me Why-nàl.
Szerk.
Bloober Team a kiadó, így biztos hogy csak timed.Én a Kena-t remélem hogy csak timed mert szivesebben jàtszanàm majd az SX-en.
[ Szerkesztve ]
-
Ooohhh, na az még jobb hír!
De tök mindegy, van ott még. Haloval pl még csak 1-2 játékkal játszottam, de nagyon tetszettek, azokat végig akarom játszani. Fable is érdekesen hangzik. Ha esetleg jönne egy új AoE is, ami menne boxon is, akkor meg kb a nyálamon csúsznék egészen a boltig."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #567 üzenetére
Stipistopi levédettem TÉEM-mel.
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Többek között anno Frankie: (Frank O'Connor dev director)
"Vagy csak az is ilyen hulye "bennfentes" baromsag info volt?"
XboxDynasty hozta le, minden fajta forrás nélkül a hírt, aztán sokan felkapták anélkül, hogy utánanéztek, hogy lenne-e bármilyen alapja a dolognak.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Kicsit lassu vagyok ma (meg a fejem is hasogat), ugyhogy csak vegigporgettem, de eskuszom nem lattam itt olyat, hogy mennyi a halo infinite koltsegevetese. Emberek megemlitettek az 500 millat, de tagadast nem lattam a dologra.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Moby
addikt
A legtöbbjükbe örökre beleégett ez az 500 millás dolog De nem is lehet senkit hibáztatni ezért, abszolút nem tűnt "irreális" nagyotmondásnak az ms féle nagyotmondások sorában, miután ugye olyanokkal zsibbasztották a népeket éveken át, hogy az xbox one kontrollerének kifejlesztése 100misi fellett emésztett fel, meg a hasonló bullshitek
-
Az attol fugg. Marketinggel meg egyebekkel (hulye management) egyutt oszejohet az 500 misi, bar teny, hogy kuzdeni kell erte.
Amugy szemely szerint olyan 150-et, nagyon max 200-at latok realisnak, kizarolag fejlesztesi koltsegnek, meg a management balfaszkodasaval egyutt is."Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
-
válasz hombre[EU] #580 üzenetére
Nana, ne essünk abba a hibába, hogy egy projekt méretét a végtermék alapján próbáljuk meghatározni.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
Wesder
félisten
RTX 3070 499$-ért nem is hangzik soknak.
-
l.skywalker
félisten
New Ubisoft Forward event being held on September 10 [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
zozika84
őstag
válasz hombre[EU] #591 üzenetére
Már a mostani szoftverrel is körberöhögi a Ps5; XsX párost
PSN:d3xter19841205 ; Xbox GT: D3xter1098405
-
ProEvoFan
nagyúr
Remélem a ps5 nem ennyibe fog kerülni.Persze pletyka, de....
Kiderülhetett, hogy nagyjából mennyiben fog kerülni az Xbox Series X, de nem fogtok örülni [link] -
l.skywalker
félisten
válasz ProEvoFan #596 üzenetére
Igazából a specifikációk alapján a 600$ mindkét konzol esetében nagyon reális összeg. Persze jobb lenne kevesebb, de ha valóban hozzák azt amit eddig lehetett hallani róluk, akkor még kevés is.
-
NyMRooD
őstag
-
hombre[EU]
veterán
válasz l.skywalker #598 üzenetére
600-nál már elég komoly haszonnal dolgoznának...a legdrágább komponensek a SoC, RAM és a nand. a chip mérete nem változott sokat, drágább a gyàrtás technológia szóval számolhatunk 150körül. a ram is meg van százas alatt (70-90),ha azt nézzük,hogy már tavaly ezres tételeknél $10/1gb volt a gddr6, és a nandot sem tippelném 50 fölé a teljesítménye alapján (pcie3 középkat. sebesség), új vezérlō miatt legyen 40dollár.
250-300dollárba szerintem beleférnek és a fullos MB+táp,olvasó,mūanyag,összeszerelés biztosan nem további háromszáz
ha csak a SoC nem kerül többszáz dollárba akkor nem tudom miért lenne ennyire drága...Life, Uh, Finds A Way
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest