-
GAMEPOD.hu
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz Grave_444 #51941 üzenetére
De le van terhelve, a linkelt képen OC-s a cucc, +400 MHZ és all-core, naná hogy bekéri.
Nálam ez ilyen, full alap, ha akarnám se tudnám piszkálni, a lapom nem támogatja a BCLK OC-t.
Játék alatt boostolgat szépen, és nagyon max 60 fok, de itt nálam hüvős van (15-18 fok), tehát melegebb környezetben bizti kevés lenne a gyári hűtő.
SC2 multi alatt tipikusan 25-30W-ot kér.[ Szerkesztve ]
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
blendész
tag
válasz Grave_444 #51547 üzenetére
Simán újraindul. Terhelésre gyakrabban mint üresjáratban, de úgyis előfordul.
Azért is nyomtam a memtestet, az nem jelzett gondot.
Tápot - azon kívül, hogy veszek egy másikat - ki lehet vhogy tesztelni?
Felmerült bennem, hogy esetleg a csúcsterheléshez kevés az 500W, de sokszor egész sokáig bírja az Aida stressztesztje, egyszerre futó gpu, cpu és fpu teszttel. Ekkora terhelést a mindennapokban nem nagyon szokott kapni a gép. Amúgy a be quiet!-re nem nagyon szoktak panaszkodni, 4 éves és nem kapott extrém terhelést. Persze bármi el tud romlani...[ Szerkesztve ]
www.meszlenyiandras.com
-
Grampy
aktív tag
válasz Grave_444 #51512 üzenetére
Sziasztok!
Mai napon nem indult az asztali gépem.
Tegnap este még kiválóan működött.
Nem reagál a bekapcsolásra.Konfig: Gigabyte B550i Aorus Pro AX, 5800X3D, 2x16GB HyperX Fury Beast, MSI RTX 4070 Gaming X Slim
Amik lettek nézve és ki lettek szűrve:
- tápra gyanakodtam, de meg lett táptesztelővel mérve, tökéletesen megy, jók a feszültségek
- másik táppal sem kapcsol be a gép
- az én tápom másik félkonfiggal működik, tehát táp kizárva
- másik konnektorban is próbáltam, semmi
- megmozgattam minden vezetéket, semmi
- a ház bekapcsoló gombja meg lett mérve műszerrel, működik
- másik gyanúm az alaplap volt, ez egyik táppal sem kapcsol be, minden le lett húzva róla csak a CPU maradt benne, de nem reagál semmireA lap 3 éves kb, most járt le a garija. Nem volt probléma vele azt leszámítva, hogy egy pár hete cseréltem CMOS elemet benne, mert lemerült. Tuning sosem volt, szinte gyári beállításokon ment.
Ti mit mondtok? Nézhetem az új lapot vagy van még esetleg valami ötletetek?
szerk.: sry Grave_444 , nem neked akartam címezni
[ Szerkesztve ]
-
bope87
aktív tag
válasz Grave_444 #51081 üzenetére
Van erre egy "szabály", hogy mennyi időnként kéne ezt megtenni? Csak mert most 4 éves, nem szedtem még szét.
A szellőzés... a mostani házat is direkt ezért vettem, elől van benne 2db 12-es, hátul is van benne egy 12-es venti. Az előző egy fix üveg elejű Kolink volt, ugyan ezt produkálta abban is. Ha leveszem az oldalát, akkor mondjuk 10 perccel később éri el ugyan így a 80 fokot, de ugyan úgy felmelegszik addig.
-
szenes85
újonc
válasz Grave_444 #50142 üzenetére
Köszönöm a tanácsot, de sajnos nem segített!
Nem tudom mi lehet a gond, de jelenleg vissza tettem az i3-ast, mert a gépre szükségem van. Egyből indult rendesen, még úgy is, hogy az alaplap több alkalommal is újra lett indítva! Majd még kutatok, mi lehet a gond és a megoldás! De szívesen fogadok segítséget továbbra is!
Köszönöm
-
nagyúr
válasz Grave_444 #49622 üzenetére
+8 GB rammal és ingyér vagy egy kicsit olcsóbbért egy i7-7700-al meglökné még.
Amúgy platformcsere.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
Cranium
tag
válasz Grave_444 #49619 üzenetére
Arkham Knight jobban futott, minden fel volt véve, de néha itt is voltak dropok. [kép]
Overwatch 2 EPIC beállításon futott, de itt is voltak droppok: [kép]
Fortnite hát az full gatya. Érdekes, mert hasonló konfigú gép simán vitte 60 FPS-el a játékot, kivéve, hogy nekem csak 8 GB ramom van. ( [link]) Fortnite így nézett ki ugyanazokkal a grafikai beállítások mellett, mint a videóban: [link]
Most vagy RAM gondra tudok gondolni, vagy a tápom esetleg nagyon gyenge a mostani konfighoz. Bár ezelőttihez is gyenge lett volna? Vagy lehet az alaplappal van valami? Én már nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
-
Cranium
tag
válasz Grave_444 #49617 üzenetére
Arkham Knight: Medium, Low-on van a ilyen "darabos" a grafika: [kép]
Fortnite Dx11 módba, lowon kivéve a view distance az medium, performance módba meg egy nagy tintapaca az egész kép, de ugyanúgy lagol, csak nem ennyire: [kép]
Overwatch 2: néha beakad, itt is, lowon/mediumon minden [kép]
Csgo-nál nem ment az FPS rész. Igazából konzolon játszom főleg, de ilyen régebbi játékokat amik csak 30 fps-el mennek konzolon, gépen nyomnám 60 FPS-el, illetve haverokkal játszani valami multit, de így élvezhetetlen az egész. Apex Legendset betudtam állítani hogy folyamatosan 60 FPS legyen.Vsync mindenhol bekapcsolva a screen tearing miatt. Eléggé gettó módon képernyőképeztem, nem tudom ki lehet-e ezekből venni valami értelmes adatot.
[ Szerkesztve ]
-
mancer7151
tag
válasz Grave_444 #49584 üzenetére
Játszadozom hogy lehetne keveset hajtott hűtőkkel nagyjából szinten tartani, nálam is ilyen 70 fok a plafon, mondjuk 75fps cap a 75hz monitoron, fölösen nincs izzasztva semmi.
Ha visszajön a ram gariból akkor resizable bar újra és akkor tudom összelőni a dolgokat, mondjuk kétlem hogy lenne különbség.Ami említésre érdemes, az M2es kapott egy bordát, alul-felül termálpadolva, oldalán fogja a csavar az alsó lemezt a bordával, na az -9 fok neki.
-
palfitom
félisten
-
Puma K
nagyúr
válasz Grave_444 #47983 üzenetére
Alapból-gyárilag az van a MSI B450 Tomahawk Max II-on.
Végül meglett a hiba forrása... tegnap előtt azaz hétfőn már kedden éjfél után nem sokkal raktam össze a gépet készre és akkor késő este babráltam a 2 pin-es házon lévő bekapcsoló, HDD állapotjelző és újraindító gombok kábeleivel...
Akkor késő este rossz csatlakozókat néztem ki az alaplapi kézikönyvből, mert hogy ott lent szinte majdnem egymás mellett 2 ugyan olyan kiosztású csatlakozósziget van...
Tegnap munka után meg csak ott akartam bekapcsolni az alaplapot-gépet de meg sem nyikkant (hát persze hogy nem!)... úgy hogy a gép már készre volt szerelve és kábelmenedzsment meg minden meg volt...
Majd innen szedtem ki az alaplapot és próbálgattam a BIOS cserét. Aminél furcsa volt, hogy ha a BIOS frissítésre reagál az alaplap és működésre bírható akkor egy mezei bekapcsolással miért nem indul?
Végül megkapta a legfrissebb BIOS-t.
Ma hajnali fél háromra már naprakész driver-ekkel és felfrissített Windows 10-zel tártam a napot... ma tesztelem milyen órajelek-feszültségek és hőmérsékleteket érek el. Aztán kap ventilátor fordulatszám finomhangolást, a VGA egy UV-t és lehet a CPU-t is némileg finomhangolom.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
bbendre
őstag
-
bbendre
őstag
válasz Grave_444 #47767 üzenetére
144Hz a monitor (LG 34UC79G-B), de a freeSync es a vsync ki van kapcsolva jelenleg mert eleg erdekes a FreeSync jelenleg. a BF5 mind a 6magot, mind a 12 szalat kb 80%-ig porgeti, a VGA kb 30-40%-on van. Display Port. DP 1.2 kompatibilitas be van kapcsolva.
Hamarosan feltolok egy videot mi a FreeSync problemam...
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
Essejó
veterán
válasz Grave_444 #47436 üzenetére
Panelban nem igen szokott lenni 2-3 fázis.
És ugyan vajon mitől égett szét a konnektorod? Nem esetleg a klíma áramfelvételétől?
Alapból a klímának külön vezetéken lévő konnektort kellene kiépíteni.[ Szerkesztve ]
Az emberiséget ősidők óta két dolog foglalkoztatja: 1. Ki találta fel a munkát? 2. A többiek miért nem verték agyon?
-
tlala
addikt
válasz Grave_444 #46773 üzenetére
Nagyon köszi, hogy te válaszra méltattál!
Sajna ezek is megvoltak már.
De időközben az történt, hogy addig szereltem, variáltam, nyomkodtam, hogy egyszer csak elindult.
Minden tápkábel csatit, memóriafoglalatot kifújtam sűrített levegővel, amit lehetet IP alkohollal áttöröltem.
De sajna fél nap után kék halál lett.
Lehet, hogy az alaplap kontakthibás valahol? Annak a keresésének hogyan álljak neki? -
Nor-b
csendes tag
válasz Grave_444 #46370 üzenetére
MSI Afterburnurbe állítottam be egy custom fanspeed curve-t %-osan írja jól hogy forog a ventilátor mondjuk idle esetében végig 30%-on de mégis hallom és rpm alapján látszik is hogy megáll és elindul, megáll elindul.. olyan mintha valami felülírná. Százalékosan viszont azt mutatja hogy pörög folyamatosan holott nem is, mert megáll újraindul.
-
KROK640
nagyúr
válasz Grave_444 #45817 üzenetére
Az olajban áztatott PC-t mi is használtuk nagyon régen hűtésre. Olyan nehéz megtisztítani, hogy gyakorlatilag az olajhűtős átalakítás véglegesnek tekinthető.
Fordítva berakott RAMot láttam élőben, nem is egyszer legutóbb alig egy éve Zoltán cimborámnál, volt az egyik DDR2-es RAM fordítva beleerőltetve a foglalatba.
Megnéztem az eszközök eltávolítós videóját, és azt kell mondjam, biztonságban tuti fejlődtek már a mai (nem mai, elég régi HW A8-as AMD CPU, a lap sem annyira új már) hardverek, ugyanis nekem egyszer menetközben kiesett az egyik memória modul az Abit BD7 beta alaplapomból, és sajnos a modul is, és az alaplap is tönkrement!nekem ezek a videók igazából nem viccesek, inkább csak fogom a fejemet, hogy ezt most miért???
Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
-
Albigator
őstag
válasz Grave_444 #45377 üzenetére
Érdekes amit mondtál. Amúgy azok is ki lettek szedve és visszapakolva már legelőször is de a beep jelzésből erre nem gondoltam volna.
Kiszedtem egy modult és láss csodát bootolt a gép. Slotok és a memória modulok is meg lettek tisztítva.
Megnéztem az összes variációt és csak egyféleképpen indul a pc, de itt látható egy kis táblázatban és így jobban érhető:Csak a KINGMAX-al működik, de csak a II-es slotban. Még kíváncsiságból egy 1GB-os Kingston Hyperx modult is próbáltam az I-es slotban míg a KINGMAX maradt a II-esben.
Azaz rossz a Mushkin RAM és az I-es slot is. Gyanítom meghalt a memória (zárlat?) és vitte magával a slotot is (vagy fordítva).Szóval sem a táp sem a VGA-val (és a PCI slottal) nincs gond, ez már tuti.
[ Szerkesztve ]
-
chester91
senior tag
válasz Grave_444 #45141 üzenetére
Nincs vettem közben egy Pure Base 500-at. Hát amellett, hogy az a ház csatija betojt, majdnem gallyravágta az alaplapot is. Kicsit hajligattam a pwr csatit és most rendben van úgy néz ki. A Xigmatekbe meg kábelt fogunk cserélni, aztán megy anyósnak, neki még pocsékabb a háza. A Pure Basebe meg beleszerettem, úgyhogy marad
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
senior tag
válasz Grave_444 #45120 üzenetére
Érdekes.
Anno radírral takarítottuk a RAM-ok csatlakozóit, de rég is volt...
A lényeg, hogy sikerült detektálni a hibát és megoldani is."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
válasz Grave_444 #45104 üzenetére
Az UEFI/Legacy és a CSM, akkor is okozhatja ezt.
Az elemet nem elég néhány mp-re kivenni, ha "elmegy" az idő beállítás, akkor jó.
(Hasonlót szívtam egy 460-as Gigabyte lappal, kis időbe telt, mire megtaláltam a hibát; CSM, Fast Boot beállításoknál volt a gond.)
Megtanultam, saját tapasztalaton.
Persze, lehet, hogy itt nem ez van."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
válasz Grave_444 #45100 üzenetére
Igen.
UEFI, CSM, Fast Boot.
Ha nem tudta lekezelni a BIOS a megadott beállításokkal, akkor "részlegesen" alaphelyzetbe hozta magát. Lehet, hogy teljes BIOS reset kell."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
nagyúr
válasz Grave_444 #45003 üzenetére
ejj de kár.
Nekem is elvileg ilyen VGA-m (ld.:aláírásomban), van, de sosem próbáltam PUBG-vel.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz Grave_444 #44990 üzenetére
Hát, ez betojás...
Még ha az összes játék dadogna.... de hogy csak 1-nek száll el az agya.
Csak kíváncsiságból, nem tudsz kölcsönbe szerválni egy Radeont, pl. RX 470/480/570/580-at ? Vagy esetleg Vega 56/64-et ? Vagy akár az újabbak közül RX 5500/5600-ből valamelyiket ?
A GTX 1070-et meg bedobni másik gépbe, azt rápróbálni a PUBG-re.RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
válasz Grave_444 #44978 üzenetére
No ez így érdekes azért.
Csak a PUBG ?
Miyen más játék van még fent ?
A 1650 egy szerény fogyasztású VGA a 1070-hez képest, nem mintha a 1070 egy zabagép volna, az RX 480-om is többet fogyaszt.
Úgy gondolom, ha CPU IMC/RAM gond lenne, az kibukna bárhol máshol is, másik játéknál is.
Mi volt a másik táp amivel lett próbálva ?
Milyen hibával dob ki a PUBG ?#44976Mittu88: Üdv !
Ezzel a figyelmeztetéssel nekem is tele a hibanaplóm, sőt hibaként is megjelenik, de nálam nincs probléma, ha nem nézek bele a hibanaplóba nem is tudnék róla.Legfrisebb BIOS van fent ?
Akkor nálad a CPU IGP-je adja a képet ?
dVGA egyáltalán nincsen ?
Az IGP-nek van feltéve gyártó driver, vagy amit a WIN feltett ?
Más csatlakozón keresztül vizsgáltad már ?RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
nagyúr
-
[CS]Blade2
addikt
válasz Grave_444 #44007 üzenetére
Nem az én gépemről van szó. H61 +Celeron 1820, és egy hasonló minőségi tápról van szó. Az is valami 300-350W, de a konfig 50W-ot sem fogyaszt. 1db 4GB-s ram és 1db HDD van a Celeron mellett.
Tegnap kiszedtem eszközkezelőben az intel igp-t, úgy nem szemetelt. Viszont nem lett hozzányúlva a driverekhez, a windows frissített, de akkor már a probléma fennállt.Ma még nem csinálta. A hőmérsékletek jók. Nincs terhelve, csak netezés megy rajta, meg filmnézés,
szóval nem terhelés alatt csinálja, a hőmérsékleteket is kizárhatjuk.Megpróbálok egy win visszaállítást, utána egy furmark-ot vagy memtest-et.
-
Buster17
addikt
válasz Grave_444 #43167 üzenetére
Tudom nem egy erős proci. Pár éve gép vásárlás előtt ezt a konfigot ajánlották. Akkor gondoltam az akkor 1-2 éves játékokat elviszi lag nélkül legalább low beállítások mellett, de nem így lett.
Proci csere tervben van egy 8magos ryzenre, de előtte gondoltam rá kérdezek hogy még is mi a nyűg lehet vele.. -
őstag
válasz Grave_444 #42919 üzenetére
Lehet, de lehet hogy a processzorhűtő felől jön a hang. Nem tudom megállapítani pontosan. Most váltottam lap,proci,ram-ot. Eddig intel procimat egy be quiet pure rock hűtő hűtötte. Az újon a gyári hűtő van még, amíg meg nem érkezik a pure rock-hoz a kiegészítő csomag.
-
-
-
-
nagyúr
válasz Grave_444 #41296 üzenetére
???
Asrock B450 PRO 4 vásárlása előtt ugyanezt kidobta az oldal...
RyZsa konfig: R5 5600X, Gigabyte X470 Aorus Gaming 7 Wifi, LF III 360 Dark AIO, 4*8 GB Patriot Viper Steel 4400 CL19 KIT, TT TGS 650W RGB, Netac 930E 250 GB, Sapphire Nitro RX 480 8 GB, DELL P2417H *2, Thermaltake Core X31 Riing
-
-
Petya XT
senior tag
válasz Grave_444 #41224 üzenetére
Azért, mert a POST sem megy végig sajnos.
Egyébként valószínűleg helyes mezsgyén indultál, én nem láttam még Haswellt elhalni (illetve igen, de akkor összekócolták a socketet),a proci se K, így alaplap, ill
memóriára( na de mind a kettő?) tippelnék én is, de mindenképpen keresni kellene valami teszt lehetőséget. Ez máshogy nem fog menni....Apropó Pro alaplap. Itt nincsen USB-ről BIOS helyreállítás funkció? Azért a procit kivehetnéd, és átnézhetnéd a foglalatot, ennél több bukó már nem lehet a történetben sajnos, de hátha látsz valami, és utána csak egy memóriával megindítani, úgy, hogy minden le van húzva róla, a rendszerlemez kivételével... talán...nagyon talán...
Sörike:
Teszteket le kellene futtatni, esetleg régebbi drivert kipróbálni, ha nagyon nem akarja, a Win 10 furcsaságai miatt esetleg felcsavarni egy 7, 8.1-et és ott megnézni. Ez az enterprise történet még nem járt a kezeim ügyében, nem tudok róla nyilatkozni. De elsőnek a tesztprogikat futtatnám le.
[ Szerkesztve ]
-
Petya XT
senior tag
válasz Grave_444 #41220 üzenetére
Egyenként is kipróbáltad a memóriákat, és a foglalatokat?
MyWayBack:
Táp az okozhat ilyet hosszú távon( mondjuk ami azt illeti röviden is), mindenképpen foglalkozni kell vele, nehogy egyszer vigye az egészet. Milyen táp?
Sörike:
Unigine Valley, Superposition progikat kipróbálhatnád, hogy ott is ez e a helyzet. Rendszer Win 10?
-
lanszelot
addikt
válasz Grave_444 #41001 üzenetére
De te jó helyre dugtad be ez egyértelmű. Viszont attól ő dughatja mindig máshová. Pl olyan helyre ami nem is usb. Láttam már olyat.
Tehát jelezném neki, hogy minden esetben csakis ugyanoda dugja, és ragasztanék piros szigszalagot oda, hogy nehogy ne lássa. Szerintem ez megoldja. -
ricsi99
addikt
válasz Grave_444 #41001 üzenetére
Azt megkérdezted az ügyféltől ,hogy hátra dugja be az usb-t?
+ tesztként és hátra az usb be tennék neki egy pendrivet... nyomtató kihúz ...hogy meg meg szakad e... azt hallaná a hangfalonEgy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
Yiggdrasil
aktív tag
válasz Grave_444 #40455 üzenetére
Ok, este csekkolom, köszi!
Még valami benchmarking-ot lefuttatttam tegnap este, és ott azt írta, hogy a RAM meg a CPU alulteljesít (60, 64%) -
asynur
tag
válasz Grave_444 #40015 üzenetére
Biosban elvileg a "Tools" menüpont alatt van "Graphics Card Information" esetleg ott nézd meg találsz-e valami használható beállítást/infót.
Sajna Chieftec nem a legminőségibb PSU gyártó lehet ez a gond, vagy tápkábel probléma, persze lehet alaplap és gpu hiba is ha minden új...
Az átalakító aktív? Ezek az új kártyák általában nem tudják használni a passzív átalakítókat (az aktívak is sokszor nyűgösek). HDMI-s tv sincs a közelben, amin ki lehetne próbálni?
Azon kívül, hogy próbáld a gpu-t más gépben illetve ebben egy másik gpu-t más ötletem nincs.
[ Szerkesztve ]
-
asynur
tag
válasz Grave_444 #40013 üzenetére
Pár infó még jól jönne:
Teljesen új beszerzés most lett betéve és még sosem ment vagy eddig működött (a gpu)?
Alaplapban volt előtte más kártya ami hibátlanul működött?
Az hogy látja a gép mit takar biosban látszik csak vagy windowsban is?
Milyen tápot használsz és mennyi idős?
Nvidia driver legfrissebb? (ha nem frissítsd
, lehet teljesen tiszta telepítés kell „Display Driver Uninstaller”-el történő takarítás után)
Alaplapi bios friss? (ha nem frissítsd)(A napokban volt pár "érdekes" probléma szóval ezeken ne sértődj meg de inkább megkérdezem: gpu tápkábel be van dugva rendesen? jó helyre van dugva a monitor kábel? )
Amíg ezekre nincs válasz addig max. egy kártya ki-beszerelés és cmos reset, ami ötletként felmerül nálam.
[ Szerkesztve ]
-
batman.
senior tag
válasz Grave_444 #39560 üzenetére
Az oldal amit linkeltem a program készítőjének az oldala.Az eredeti forrás.
Teljesen világosan oda van írva hogy Download links are on the bottom of this page, amire ha ráklikkelsz,az oldal alján lévő letöltési linkekre visz.
Ha rendszer-visszaállítással sikerült elhárítani a hibát az jó, akkor már csak arra kell rájönnöd, mit nem szabad legközelebb telepítened, illetve melyik frissítést kell kihagynod.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz Grave_444 #39558 üzenetére
Nem törölni kell. Értelmezni!
Mint írtam töltsd le a BlueScreenView-t. Abban benne van mi okozta a fagyást. Ha szerencséd van egyértelmű a hiba.Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz Grave_444 #39450 üzenetére
A sata kábel, esetleg tápcsatlakozó lesz a hiba forrása. Vagy nem.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz Grave_444 #39444 üzenetére
Ismered a mondást a cipészről és a lábbelijéről?
(#39443) cigam Írtam privátot, lehet hogy tudok segíteni.
Ba-ba-ba... Ba-na-na-na! Hozzászólás végén a valakinek egy ötlet? felhívásra - egyéb dolgok szoktak eszembe jutni: pld igyunk meg egy sört, vagy vigyük el a kutyát sétálni, ha nem kapsz tőlem választ a sarki kocsmában vagyok a blökivel.
-
batman.
senior tag
válasz Grave_444 #39441 üzenetére
Holnap bebootolom ha sikerül egy másik HDD-ről usb dokkolóval vagy darabokra szedem mindent lehúzok és elkezdem egyesével kiszűrni a hibát. Hi! Nagyjából ez teljesen jó megközelítés. Biost ellenőrizd először.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Everest / AIDA64 topik
- Külpolitika
- Mini-ITX
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Digitális Állampolgárság Program
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- GAMER ÉS TERVEZŐ PC - I7 13700K / RTX 3080 XTREME 10GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD / VÍZHŰTÉS
- Gamer PC Ryzen 5 8500G // DDR5 6000 MHZ //RTX 4060 // ÁFÁS Számla+Garancia //
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- GIGABYTE GA-H81M-D2V + i5-4590T + 2x4GB DDR3 1333Mhz + I/O shield + SATA kábel + gyári hűtő
- Asus Chromebox 3 Mini PC /I7-8550U/16 GB DDR4 Ram/SSD