Új hozzászólás Aktív témák
-
Tényleg nem tudnak mit kitalálni már.
lecsengett a vékonyítási láz pár éve, most a technológiai uborkaszezonban ismét elővették a fiókból.Kb minden amit be akartak lökni a piacra elbukott de a közelgő iphone airt-t nyilván majmolni vagy beelőzni kell.
Új S25 / S25+ / S25 Ultra rendelhető! /// People with passion can change the world for the better |||
-
Theonlymac
csendes tag
Értem én, hogy S25 edge, no de kérem ezeken a dummy fotókon semmiféle edge nincs
-
Na, megoldódott a probléma, azért csak 25 országban lesz kapható az S25 Slim, mert a többi országban S25 Edge néven fogják forgalmazni
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
HaliGab23
senior tag
Kínai gyártók megoldották az akkuméret csökkentést azonos kapacitás mellett.
Meglátjuk.Egyébként most nekem az S24u az 5000es akksival még a legdurvább használat mellett is kibír egy napnál többet.
Gondolom egy napot a slim is tudni fog (kisebb akksi mellett kisebb kijelző). Sokat fejlődött a szoftver is, ami jobb üzemidőt hozott (én betat, android 15 és One UI 7et, használok most az S24u-n már).Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
.Szaki.
addikt
válasz
HaliGab23 #19 üzenetére
Tojást biztosan nem lehet majd sütni rajta, mer szerintem a Note7 gate óta a Samsung baromira odafigyel a melegedésre. Viszont ha egy telefonban mindenből a csúcskategória van, ellenben vékonyítanak a házon, akkor csak az akkumulátor méretén lehet spórolni, így a termékcsaládon belül borítékolható a szerényebb üzemidő. Hacsak nem valami új technológiájú akkumulátorral fogják piacra dobni, de akkor pedig szerintem attól lenne hangos a sajtó.
Meglátjuk, a tesztekből majd ki fog derülni az üzemidő.
-
HaliGab23
senior tag
Miből gondolod, hogy nulla lesz az üzemideje? Nem lehet majd bekapcsolni, nem lesz benne akkumulátor?
Viccesek az ilyen hozzászólások, meg hogy majd tojást lehet rajta sütni...
Jah, persze, majd a Samsung kiad egy ilyen telót...Én ezt várom a legjobban.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
DS39
nagyúr
Hajukra kenhetik 0 üzemidővel.
Inkább a sima S25 kapjon Snapi procit nálunk is. -
Byga007
aktív tag
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
A kávamentesítés még ok is de tényleg ez a vékonyítási hülyeség ami engem is zavar. Kisebb akksi karcsúbb hőelvezetés stb stb.
Napok óta órák esnek ki az életemből és ezen már a napi másfél üveg vodka sem segít
-
túró:gombóc
lelkes újonc
válasz
bollokcs80 #7 üzenetére
Na meg Szerbia. Nem teljesen értem, hogy ezt mi alapján döntötték el, már ha igaznak bizonyul a pletyka
.
Új vízmelegítő eladó
-
moleculez
veterán
válasz
bollokcs80 #2 üzenetére
Szarrá vannak monitorozva a fehasználói szokások, biztos az jött ki hogy ennek van piaca.
Ittvagyok én:
Reggel elindulok, kocsiban a navi miatt töltőn van.
Office: ha akarom töltöm
Hazafele kocsiban navi - töltő.
Otthon este 10 kor töltő éjszakára, ez sokszor kimarad amúgy.Ez szerintem globálisan nagyon sok ember napi rutinja. Aztán ottvan a szabadnap, nyaralás, etc: magsafe powerbank a hátára, kész megvan az a nap is.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
milkabrams
őstag
Afganisztánban és Líbiában gondolom nagyon mennek az ~1000 dolláros telók.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
.Szaki.
addikt
Megnéztem az eredeti cikket, mert furcsának tartottam ezt a listát, de annak ellenére, hogy a magyar felsorolásból valóban hiányzik olyan európai ország, ami az eredeti cikkben szerepel (Szlovénia), némileg meglepett, hogy az eredetileg általam a listában keresett Németország nem szerepel. Nekem az furcsa, hogy Ausztriában, Svájcban forgalmazni fogják, de egy majd' 85 milliós országban nem kerülhet a polcra a Slim.
Én csak ezért vagyok kicsit szkeptikus ezzel a pletykával kapcsolatban, de lehet tényleg így lesz.
-
bollokcs80
Korrektor
Most ez lesz az új dili, nagykijelzős, bivalyerős csúcstelefon - a béka feneke alatti üzemidővel.
Nem értem mire jó ez a vékonyítás meg kávamentesítés mánia.
#1: Lajmund: Kuponok mindig vannak, meg az árak is beesnek idővel (bár a Fold-é nem annyira). Inkább abból lenne egy SE kiadás valami régebbi S8 procival, két normális kamerával, pen nélkül, értelmes áron.
B.Cs.
-
Lajmund
őstag
Nekem mindegy csak a fold7 jöjjön jó nagy kuponozási lehetőséggel.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Friss pletykák szerint nem minden piac kap ultravékony Samsung Galaxyt.