Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnam_
nagyúr
válasz
bokrosolajos #2298 üzenetére
Szerintem elég a kormányt és billentyűzetet használókat megkülönböztetni. Nekem pl. max rásegítéssel rosszabb, mint csak abs + stabilitás kontroll + alacsony kipörgésgátlóval.
-
L4D1K
őstag
Köszi a válaszokat akkor marad a Logitech Formula Force EX.
-
bokrosolajos
őstag
Használt MOMO-t sosem vennék, még a garanciálisoknak is elmegy a potija, nem hogy a taposottaknál!
Emberek! Ezeknek a spa-i köridőknek van értelme?
Csak mert van aki max rásegítéssel, van aki meg totál hardban tolja neki, és a kettő össze sem hasonlítható! Ellenőrizni meg nem lehet, ez nem rFactor, hogy logoljon a ECU ...
-
Free04
tag
válasz
barnam_ #2291 üzenetére
Spa Golf GTI [3:02:620]
-
CHIPman
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2259 üzenetére
Nem adtam fel, csak most még 6:44-et sem tudok menni, nemhogy kevesebbet. Tegnap a legjobb 6:47 volt.
-
barnam_
nagyúr
Csak kíváncsiságból mentem pár kört a GTI-vel, és megfutottam eddigi legjobb körömet
3:03.910 (pár helyen ahol eddig fékeztem, taplógázzal mentem át)
-
AT1S
tag
Mire gondolsz? Az Tescoban vannak kormányok Logic 3 Technika stb. kb. 5-ezerrel olcsóbban, mint a Logi. Én biztos azt venném meg, ennél olcsóbbat szerintem ne vegyél... Eleve, már ha csak a terméktámogatást nézed, nem beszélve a minőségről. Nekem volt egy MS Sidewinder-em és nem működött vele rendesen a pedál a Pro Streetben, akkor egy No namme-el gondolhatod...
-
L4D1K
őstag
Szia a játék látja a mentésemet, de mégse tudom folytatni...
Egy reinstallt megpróbálok, ha nem megy utánna sem, akkor asszem rápihenek 2 napot ujrakezdem. De ezúttal kormánnyal
.
Kicsit off : Logitech formula force ex-t néztem hogy sok szépet és jót írnak róla, csak az a 15 ezer pénz...van esetleg alternatíva? Mármint force feedback, kényelem, minőség csak esetleg más márka? Mert gondolom itt is a logitech nevét kell elsősorban megfizetnem.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #2278 üzenetére
Te egész nap ezzel tolod?
Hány csillagod van hányas levellel?
-
muxi-muxi
senior tag
Egyetértek.Billentyűzetről való játék közben az ember esélytelen, mindenféle segítség bekapcsolása mellett is. A TDU-t simán kivittem, pedig ott még a segítségek közül is csak a blokkolásgátlót tartottam bekapcsolva. Ez a legnagyobb szemétség. Zonda és társai olyan szinten irányíthatatlanok, hogy a párbaj mód megnyerésére csak akkor van esélyem, ha kilököm a homokba a másikat.
Szemétség. Üzenem a fejlesztőknek, hogy pisztolyt fogva a halántékukhoz győzzék le 4.-es szintű autóikat...
A görény Ferrari pedig gondolom megint nem engedte töretni a kocsijait. Nőjön köröm a makkjukra.
-
L4D1K
őstag
Sziasztok.
Tegnap végre megcsináltam minden 1. szintű versenyt, összes csillag, 3as szintű átépített Nissan 2000 gtr
. Ma belépek hogy befejezzem ma 2. szint nagyobbik fennmaradó részét és látom h a megszokott panel helyett a karrier megkezdése fogad
Most mi történt? Eddig hibát sem láttam a programban ( ennyi pénzért ne is legyen), most meg elveszti a mentésemet? A vicc az hogy az utolsó általam csinált e42 es virít a kezdő panelen, de csak az új karrier opciót engedi...vmi ötlet esetleg? Vagy hagyhatom a csudába és mehet fel a polcra a doboz amíg megint lesz annyi energiám h újrakezdjem..
-
Adam90
csendes tag
válasz
csoli31 #2050 üzenetére
én 5 óra alatt elértem a 10-es szintet, de valahogy nem tudtam rájönni, hogy hol kell nitró bele épiteni a verdába....
de én TDU-zni valahogy nem akartam, mert ott csak finom mozdulatokkal, apró korrigálásokkal lehet menni, de itt a kegyetlen....
a 4-5. verseny után már bele jöttem.... csúsztatva kanyart bevenni nem gond, csak TDU elötte vagy utánna kicsit más.....
hol lehet nitró bele venni a kocsiba??
kormányos autós játékok közül a kedvenceim: TDU, SHIFT, és talán a PRO STREET....
billentyüzetesek közöl az MW.....
ezt is megpróbáltam billentyűzettel, de nem sok sikerrel, az eső kanyart sem tudtam bevenni, nemhogy az első pályán végig menni......
szerintem ez a MOST WANTED utána legjobb NFS...
remélem a többi is ilyen jó lesz -
Kasza08
őstag
mindig kilép amikor indítanám a versenyt
Win7 7100 (DVD5 release). miért?
-
Lacika_
aktív tag
patch 1.1 [link]
eredmény: 5fps-el lassabb, és eddig nem látott grafikai bugok (fű a pályán...)
-
romero28
senior tag
válasz
bakosgabor57 #2259 üzenetére
az igen szép eredmény
milyen verdával nyomtad ?
-
Veron
addikt
válasz
szakalistvan #2228 üzenetére
erről van szó, csak nálam kormánnyal jelentkezik. de senki másnak nincs ilyen gondja kormánnyal rajtam kívül? gondoljátok lesz patch, ami ezt javítja?
-
csoli31
aktív tag
Meg kell pördíteni őket! Ami nekem nem jött össze. Egyet még csak csak meg tudtam pörgetni, de négyet?!
Azért sem értem hogy ilyen kritériumot adott, mivel nem a durvaságra hajtottam?!
Amúgy majd lehet hogy én is beszállok a stoc car-os versenybe (ha lehet egyáltalán versenynek nevezni).
-
ToBeY
nagyúr
Van egy olyan kritériium spin out 4 opponents ez azt jelenti lökjek ki 4 ellenfelet a pályáról?
-
bakosgabor57
őstag
Barthezz kolléga írt a kormányzási szög beállításról, és valóban, egyrészt érthetetlen módon felcserélték a "lassú" és "gyors" feliratot, másrészt az értékek (5-42) a kormány valódi elfordulási szögét jelentik a két végpont között(50°-420°). Ha 5-re tesszük, már 50°-os kormánymozdulatra a legnagyobb kitérésben lesznek a kerekek, ha nagyra, akkor meg csavargathatjuk a világba. Billeseknek érdemes lehet kisebbre venni...
-
Gulyo
tag
Kérdés : azt honnan lehet tudni hogy egy autót át lehet-e építeni vagy sem ... úgy értem van amelyiket engedi van amelyiket nem .. még nem sikerült rájönnöm ...
-
blazsey2
senior tag
válasz
bakosgabor57 #2251 üzenetére
Spa 2.12.960Majdnem megvoltál
-
blazsey2
senior tag
válasz
bakosgabor57 #2251 üzenetére
Spa 2.21.860Nissan Gtr.Még nincs Paganim de majd veszek azt meglátjuk
-
blazsey2
senior tag
SPA.Bugatti Veyron 2.19.850
-
Free04
tag
Spa Focus ST [3:01:100]
Nekem Megane RS jön be a legjobban a 3 autó közül és úgy is tűnt h az megy a legjobban, pedig a köridők nem ezt igazolják.
-
Free04
tag
Spa Seat Leon Cupra [3:01:980]
-
Free04
tag
Spa Megane RS [3:03:710]
-
Daffni2
addikt
A 32 biter rendszer max 2 Gb memóriát tud biztosítani a programok számára.Ezen kívül max 4 Gb-t tud megcímezni.
Ebből eleve kiesik a VGA 1 Gb-je.
A 64 bites jóval többet.
AZ NFS és a GTAIV igen meghálálja ezt.Az Everest log.-ban jól látszik a felhasznált memória Xp és Win7 alatt futtatva a játékot.
-
Egzee
őstag
Na elegem van! Mennyen vissza az EA árkádot gyártani azt legalább élveztem!!!
-
Free04
tag
Spa Seat Leon Cupra [3:03:740]
-
Kris87
aktív tag
Végre megoldottam, már nem lép ki hibával. Feltelepítettem a demo-t is a full mellé, valamit feltett gondolom, most működik. Éjjen.
-
Zin
őstag
Spa tablazat jo otlet.enis megyek idore mindjart
-
Free04
tag
válasz
sagesz93 #2141 üzenetére
Spa Focus ST [3:01:130]
-
Free04
tag
válasz
Zoli1222 #2220 üzenetére
Spa Megane RS [3:05:750]
-
bakosgabor57
őstag
válasz
bakosgabor57 #2223 üzenetére
-
Daffni2
addikt
Buli van
Jól megszívatott a gépem délután, az épített szuperek versenyén, idegességemben elfelejtettem melyiken mentem,/nagyon hosszú sokáig tartó 4 körös/ 4x nekifutásra az átépített Viperrel nyomtam 4 körön keresztül az élen,a cél előtt nem sokkal lekapcsolt a gép újraindult de a Win7 már nem tudott betöltődni.
Szétvetett az idegMost hoztam helyre a 7-est.
Xp-n nem az igazi hiányzik a több memória. -
válasz
szakalistvan #2224 üzenetére
Most man a bill is kesik? Mi van itt?
-
szakalistvan
senior tag
Üdv!
Nem találom a hsz-ekben ,mi a megoldás a billentyűzet késésére??
Így számomra játszhatatlan a game ugy is hogy bekapcsolom a sgítségeket,pedig nm szoktam -
kisza25
félisten
válasz
- = Zk = - #2184 üzenetére
én is bilel játszok
most 436csillagnál tartok
elszarakodtam az időt a 3.szint utolsó versenyeivel 3kör a nürburgon(időmérő)
10körös versenyek, meg két 30 körös egy indycar jellegű meg egy roncsderbi -
Zoli1222
őstag
Spa Megane RS 3:06:380 továbbra is bill.
Itt is kellene táblázatokat csinálni, mint a vga tuningnál, ahova mindenki feliratkozhat 1 képmentéssel az eredményéről
-
hahajdu
aktív tag
válasz
Blaze71 #2210 üzenetére
nekem is van néha ilyen, van hogy pár másodpercre megállnak, és van hogy kifagy (de a zene még megy nekem is tovább).. utóbbi esetben ctrl+alt+del.. jobbik esetben feljön a feladatkezelő, ha nem, akkor noymom az S betűt (shift.exe) és a del+enter gombot (feladaz befejezése)
.. ha mákom van akkor nem az s-el kezdődő rendszer folyamatokat záro be hanem a shiftet xD
Tier 2-n vegyetek RS4-et!!!! full tuning 750 lóerő.. odaveri a tire3-as fultuningos skylinet gtr-t.. hihetetlenül megy az az audi
, tire 3-as versenyeken alázok vele pedig nem easyn tolom. a stabilitása és a gyorsulása hihetetlen.
-
Rusher
őstag
Kicsit én is játszottam a játékkal nekem nagyon tetszik...szerintem kitettek magukért nagyon minden tekintetben jól sikerült játék.
Most végeztem az Invitational/Veyron versennyel hát nem volt egyszerű nagyon óvatosan kell bánni azzal az autóval kb. 20.-ra sikerült nyernem...Itt egyébként, hogy lehet 6 csillagot kapni?
-
Blaze71
őstag
Sziasztok!
A játék szépen fut mind a két profilomban szerplő gépen. Viszont néha már indításkor, többnyire egy-egy pálya betöltésekor megáll. Nem fagy meg, mert a zene megy tovább, de leáll a töltést jelző két körbe szaladgáló autó és a HDD led sem villog tovább. Mi lehet a gond? Választ privátban is szívesen fogadok.
-
sosmocsok
csendes tag
Hát igen, knek mi hiányzik belőle
Igaz még nem láttam eddíg nfsben, de szívesen kipróbálnék egy astra, vagy vectra opc-t benne, ha már belefért egy leon cupra, meg egy golf taliga
-
-
- = Zk = -
félisten
válasz
bokrosolajos #2204 üzenetére
köszönöm, én ennél az autónál megállok
0:35-től válik izgivé a hangzása
-
pincehely
addikt
válasz
bokrosolajos #2192 üzenetére
Köszönöm a választ.
Nekem is a Saitek tetszik jobban, csak a supporttól félek, mondjuk mi van ha nem tudom működésre bírni win7 alatt?Van aki ilyennel tolja, és működik neki, vagy pont nem?
-
Egzee
őstag
Szasztok! Mi a legjobb kezdő autó? S2000 nagyon dobja magát tier 2-őn de nagyon megy, az A4-es meg betonstabil de nem megy eléggé... Tipp? Skyline egy hulladék...
-
fagy53
nagyúr
válasz
bokrosolajos #2202 üzenetére
Kiváltképp a hangja miatt!
Csodálatos..!
-
bokrosolajos
őstag
@Aggregátor: sajna, egyiknek sincs igazi hangja
@Zozzy: főként, akinek már most bejön a Shift, az idővel úgy is feljebb szeretne lépni - s végül elér az LFS-hez, amihez tényleg kell egy jó kormányAmi nagyon hiányzik a játékból, az az Alfa Romeo!
Eddigi NFS-ekben volt Brera, 8C meg ha jól emlékszem 147 GTA. ebben egy sincs
Pedig ilyen autós mezőnyben elfért volna...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest