Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Str8 sk8r
őstag
...sziasztok...próbáltam rákeresni a problémámra de nem találtam:
...nem bírtam megvárni, már munkahelyemen feltelepítettem a laptopra (intel proci-csipp, nVidia8600 VGA) kíváncsiságból, és nagyon tetszett...3 verseny végig is vittem, de azért asztalin szerettem volna kipróbálni...
...hazaérve fel is telepítettem a full AMD konfigra(athlon X2 6000+ 4x1giga ram HD4830 VGA) játék indít, töltő képernyőnél a csík alul sacc a feléig eljut, majd sötét képernyő, és kifagy...feltelepítettem a legújabb VGA drivert, amit ajánlott az AMD(9.9) de nincs változás...
...valaki?
...
-
barnam_
nagyúr
Én próbáltam a Real Mod 1-t... nos az annyira volt valós, hogy miután kitört a kocsi jobb első kereke, végig pattogott a kocsi a pályán
Úgyhogy visszaraktam az eredeti fájlokat, de utána már nem indult el a játék, mindig lefagy amikor kiírja hogy csak pályán versenyezz, stb. Azóta se telepítettem még újra.Sérülés modból nekem ez jobban bejött.
-
ToBeY
nagyúr
Spa GP pályán milyen verdával lehet 2.20 alatt menni?
-
válasz
bokrosolajos #3585 üzenetére
-
bokrosolajos
őstag
válasz
curtis2 #3588 üzenetére
ha a Real modra gondolsz,. felejtsd el! Mivel ahhoz az egész játékot ki kell csomagolnod, a betöltési idő nem hogy rövidülne, hanem esetenként 2-3x idő !!!
Hamarosan lesz egy mod amiből kimaradnak a nevetséges ojjektumok, ezeket nem kell betöltenie sem a játéknak, és ezzel együtt legalább felére esik a töltikézés ideje. Nem beszélve, hogy nem fog pénzbedobós videjátéknak hatni
-
curtis2
aktív tag
tudom, hogy már milliószor leírtátok, de a betöltés ideje nagyon hosszú nálam
az említett modot letöltöttem, de nem tudom biztosan, jólk tettem-e fel..
Valaki homályosítson már fel, hogyan kellene ezt pontosan tennem.. Köszi. -
bokrosolajos
őstag
Én próbáltam, 3/4 óráig csomagolta ki a játékot, aztán nem indult el a -loose paranccsal sem. Végül kiderült, hogy csak a patch nélküliekhez jó!
Ellenben én már készítem a saját mod-om,: ahhoz nem kell kicsomagolni 10 GB-ot, hanem csak egy copy paste ;-)
Annyira a GTR 2-re épül a Shift, hogy még a boxutca beállás is benne van a játék paraméterei között ! Így elhihetitek, hogy ez nem egy szimulátornak látszó arcade NFS, hanem egy vér-szimulátor utólagos arcade-osítása, léghajókkal, vidámparkkal, megőrjített AI versenyzőkkel
-
Veron
addikt
válasz
bokrosolajos #3585 üzenetére
Azért ezzel, ilyen formában nem értek egyet.
-
Gulyo
tag
Real mod 2 megjelent ... próbálta már vki az egyet vagy ezt ?
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3581 üzenetére
Ez át is volt építve, csak a tuning nem volt megpiszkálva benne. És úgy mentem vele 2:13-at, hogy két-három kanyart elég rendesen elkúrtam. Mióta belenyúltam, nem megy, hatodikba váltva az egyenesben nem gyorsul sehová, sőt, van amikor 246-ről elkezd lefelé menni
(ma eladom, veszek egy másikat) -
blazsey2
senior tag
Egy laza kör Silverstone-on [link]
-
Egzee
őstag
Mutatok én neked minnyá olyan drift mókát gt500-al
tier2ben 750le
élvezet baszatni neki hosszú kanyarokban a 4.-et, amiben csak az a vicces, hogy haladok keresztbe, az ellenfeleket meg előzöm le sorban drift közben
ha meg egyenes van akkor amikor már világít, hogy váltani kéne, akkor kezd el olyat húzni, hogy senki sehol
imádom!
-
madgie
titán
Én most a fejem vakarom, mert belepiszkáltam a Murci tuningbeállításaiba (Alapon volt) és azóta kezelhetőbb, de lassabb lett. Akkor is, ha visszaállítom gyárira a beállításokat. 2:20-as körökkel nyomulok akkor is, ha kinn a nyelvem, mikor ezelőtt megvolt a 2:13 is. Lehet eladom, veszek egy másikat, hátha "megjavul".
-
madgie
titán
Ah, köszi, megpróbálom.
Addig is egy "drift-szerű" picimóka, persze nem drift módban (mert azt utálom).
Szerk: Lauda, Murcival
-
Scorpio06
aktív tag
Találkoztatok már olyan buggal, hogy a rajtnál a betonon is nő a fű?
Meg behülyült a mentésem. Most elindítottam a játékot, beléptem a profilomba és 0%-ról kezdi el.
Egész délután a karriert csináltam, most meg csak úgy lenullázza magát.
Kb. 190 pontom volt és nagyon sok versenyt megcsináltam már, most kezdhetem elölről.Valakinek csinált már ilyet, és talált rá megoldást?
-
zuchy
őstag
Helo!
Én is feltöltöttem egy kis videót a játékból. [link]
Majd lesznek driftes videók is, de csak hétvégén vagyok kormány mögött.
-
madgie
titán
Nekem jobbra húz a gamepad-om
Annyira nem vészes, de Spa-ban épp eléggé húz kifelé az egyenesben már a négyes szintű autókkal, oszt ellenkormányozással meg lassulok
(újrakonfigoltam az irányításban, így is úgy maradt)Mindenesetre mentem egy 2:14-et így is a Spa GP-n
-
DerStauner
senior tag
ez a játék most nagyon felhúzott. hogy van az, hogy átépítettem egy corvette-t, és ennek hatására az összes meglévő autómnál a gyorstuningban a 2. és a 4. lehetőséget nem lehet állítani. pedig azok a legfontosabbak. miért csinálja ezt? a másik meg, hogy egyszerűen nem tudok venni egy nissan gtr-t. hiába megyek rá, hogy vétel, kp, stb., nem veszi meg, nincs ott a garázsban, a pénzt meg le sem vonja. és van elég szabad hely.
-
csutkaa
senior tag
én így szoktam a motort szellőztetni
-
Zoliwrc
aktív tag
Logitech akciózza a kormányait az IPON-nál
MOMO: 12.887HUF
G25: 34.750HUF -
Voyage
aktív tag
-
Voyage
aktív tag
Nem, de ültem már versenyautóban, versenypályán...
Igen, lehet, hogy azt mondták, hogy rakás szar, mert 1.) kicsi a monitor, nem látja át a helyzetet; 2.) taxi, fuvarozási jármű nagyon-nagyon messze van egy versenyautótól; 3.) gagyi cuccot próbáltak.
Van egy ismerősöm, G25-tel, 102cm-es fullhd tv-vel, és rögzített autóüléssel tolja otthon, hétköznap pedig valódi pilóta, anno gokart-al nyomta, mostanában Clio-val, meg Astra-val.
Mellette 13 éve van jogosítványa, és több, mint 300.000km-ert vezetett utcai autóban, és hasonlóan sokat versenyautóban. Ő nem mondja, hogy gagyi szar a G25 meg a cockpitje, egyetlen baja, hogy nem dől se előre-se hátra, se oldalra, meg nincsen meg a fizikai erőhatás az egész testére, csak a kormány, az meg kevés, de viszont az realisztikus...Ja meg a másik, gondolom, valamelyik NFS-t vagy hasonló "komoly" játékot mutattál nekik.
Mutatsz egy GTR-t, WTCC-t, rFactor-t, TDU-t, rögtön más lesz a helyzet... -
Egzee
őstag
Edwin: Nem kell feltétlen rám hallgatni, mert egy kormány baromi jó buli, csak én nem szeretem... Apukám taxis, keresztapám és a testvére is szállítmányozással foglalkozik, szal voltak már helyzetekben, sok mindent kipróbáltak már és nagyon sok km van mögöttük. Akárhányan leültek anno a kormány elé mind azt mondta, hogy ez egy rakás szar... Ezért nem kell nekem kormány...
Voyage: Igen... Valószínüsítem, hogy te versenypilóta vagy full kocka felszereléssel otthon, tuti haza se mész, csak nyúzod az EVO-dat... Na maradjunk annyiba, hogyha elkezd csúszni az első kerék akkor nincs túl sok ellenállása a kormánynak... És hagy mondjam, hogy tapasztalat ok?
-
dokee78
félisten
válasz
bakosgabor57 #3492 üzenetére
Te kormánnyal nyomod ugye?
-
Egzee
őstag
Apukám lepett meg vele kiskoromban
egy olcsó, kínai fúróra cserélte
Nem kicsit örültem neki, de mikor megláttam nem akartam elhinni, hogy a sok nyálcsorgatás így megérte
Figyu... Logitech legyen és legyen rajta analog!
Ha vezeték nélküli akkor
http://www.ipon.hu/webshop/product/logitech_rumblepad_ii_cordless/14143Ha vezetékes, kézhűtős, xbox feeling akkor:
http://www.ipon.hu/webshop/product/logitech_chillstream_pc/116493Sagesz: Én Logi kormányt többet nem veszek, köszönöm... ForceEX-em volt, toom nem a legjobb de nekem többet nem kell kormány... G25 meg 29-re nincs pénzem... Egyedül ami tetszett és ha lenne rá fölös pénzem akkor az XBOX360 Microsoft kormányszettsét venném meg mert eddig az adta nekem a legvalóságosabb force feedback érzést... A logitech nem force feedbacket ad, hanem nemes egyszerűséggel kitépi a kezedből a kormányt...
-
mokus1
addikt
Az miért van hogy elvileg van alkonyat meg hajnal de csak a kocsiban kapcsolódik fel a műszerfal világítás amúgy világos van csak nagyon kicsit sötétebb mint nappal?
-
Edween
őstag
Márka szerint Logitech-et ez eddig oké, típus az mind egy? Már csak azért kérdezem, mert nem nagyon vágom a témát, viszont mellé nyúlni sem akarok, a billentyűzetből régen nagy fogyasztó voltam, amelyik nem úgy muzsikált játék alatt úgy szét vertem elég volt a gombokat összeszedni.
Max 10e ig gondolkoznék!
Platóról engem is meg sérthetnének egy ilyennel!!! -
Egzee
őstag
Én egy ilyenről tolom, anno 20ropiért adogadták, csak leesett a platóról...
Szerintem vedd meg a legolcsóbb Logitech-et (csakis a terméktámogatás végett ajánlom) amin van analog, de ha van 10-12 ropid akkor vegyél egy XBox 360 controllert. Az is nagyon jó, de én sem panaszkodom. Lehetőleg rádiósat vegyél, mert nagy konfortot ad! Ha rendesen beállítgatja az ember a százalékokat akkor elég kellemesen lehet adagolni neki a gázt meg a kormányt.
-
Edween
őstag
Üdv!
Azt kérdezném a jelen lévőktől, hogy melyik gém padot ajánlanátok a shift-hez, mert eddig elvoltam billentyűvel, de egyszerűen nem vagyok képes normálisan végig menni egy körön sem, állandóan kapar és sodródik a sok gáztól, ha nem nyomom neki akkor olyan lomhán indul, hogy kezdem nagyon elveszteni a türelmem. thx előre is!ui: megnéztem egy-két linkelt videót, döbbenetes hogy mentek!!!
-
Egzee
őstag
Kaptam hideget, meleget, de nem azon volt a hangsúly, hogy én mekkora arc vok, mert nincs bekapcsolva semmi rásegítés, hanem azon, hogy nem kapar ki egy GT500 kettesben... Ha jól kuplungolok akkor még a retek fiat unom is csikorog kettesben... Ezen volt a hangsúly!
-
sagesz93
addikt
válasz
csoli31 #3539 üzenetére
Nekem asszem volt 1600 londonon
2500-at mentem japánba, az jó kis pálya szerintem.
Ez a 2 a kedvenc.(ja meg az ebisu togue)
-
-
csoli31
aktív tag
Én nem vagyok annyira profi, ezért nem a köridőmről csináltam videót. Inkább egy kis összeállítást arról ahogy drift közben szerencsétlenkedek!
Két pálya kivételével az összes szerepel benne. Jó szórakozást hozzá. -
-
-
-
-
-
nsrking
senior tag
válasz
bakosgabor57 #3515 üzenetére
Hát ne így....
-
válasz
sagesz93 #3522 üzenetére
Kozben probaltam azt is, thx a tippet!
Jo az is, de probalgattam mindenfele, a ket kormanyerzekenyseg a legfontosabb, csak tudnam mi az a gyors kormanyerzekenyseg, az mi a togyet allit? De ugy erzem, ha lejjebb veszem akkor kozvetlenebb az iranyitas.
bakosgabor57: Kozben nekem is osszeallt valami:
spa igy kapasbol belulrol a murcival:
Ez jo szerintetek? Eleg kemeny ez a beallitas, de szerintem egy kis csiszolas utan vilagbajnok lesz nekem.
Hozzateszem nem vettem eszre steering lag-ot, ha valakinel jelentkezik, ott vagy a kormany xar, vagy a beallitas.
Ja es mi a fene az a gyorsulaserzekenyseg?
-
Veron
addikt
válasz
bakosgabor57 #3340 üzenetére
milyen kormánnyal és előbeállítással játszol?
-
fagy53
nagyúr
válasz
bakosgabor57 #3525 üzenetére
Kár, hogy a széria versenyeknél csak átlagosan lehet beállítani az autót, mert pályaváltásnál nem lehet módosítani a beállításokon.
Éles kanyarokkal telitűzdelt, emelkedőkkel tarkított pályához hangolva a verdát, a következő hosszú egyenesekkel tarkított pályán ficánkol és csúszkál összevissza. Át kellene hangolni az egész futóművet és erőátvitelt, de nem lehet. Igaz, hogy ez nem szimulátornak készült, de számítanak a SHIFT-ben is ezek a beállítások, de így nemsokat érek velük. Az átlagos beállítások, meg csak átlagos teljesítményt jelentenek!
-
-
sagesz93
addikt
A írányításnál mért nem mész rá az alapértelmezett g25-beállításokra? Én rámentem a force EX-re, csak a holtjátékot vettem le 5-ről 0-ra és így a legjobban kezelhető a gém. Meg a gombkiosztást állítottam át.(hozzáteszem nem is force ex-em van csak az áll a legközelebb hozzá
)
-
válasz
bakosgabor57 #3340 üzenetére
Kiprobaltam ezekkel a beallitasokkal es sokkal jobban vezetheto.
Igy mar elvezetesebb kormannyal.
Sikerult azota esetleg meg tovabb finomitani a beallitasokat?
-
sagesz93
addikt
válasz
DerStauner #3518 üzenetére
Lényeg, ne tuningold
Én alap e36-al megyek. -
válasz
bakosgabor57 #3515 üzenetére
Hat ez kurva nagy!
Volt a palyanak olyan eleme, aminek nem mentel neki?
-
DerStauner
senior tag
hogyan tuningoljam a driftes autóm, hogy minél jobban tudjak driftelni? mert eddig katasztrófa, amit csinálok. belső nézetben meg sem próbálom.
-
hahajdu
aktív tag
hova tűnt mindenki a phshift szerverről? phshift2 is üres.. valamiről lemaradtam?
-
Gecc mennyi hsz.
A steereing laggra illetve a vezethetosegre valami javitas van mar? Mert szeretnek vegre nyomulni a kormannyal.
-
bakosgabor57
őstag
Hogyan építsünk go-cartot?
-
madgie
titán
válasz
bakosgabor57 #3507 üzenetére
Sovánka vagyok én még ahhoz a multihoz
Az előző postomhoz annyi még, hogy szoftveres a raid, azért gondolom, hogy leterhelheti a procit... de ennyire? -
kisza25
félisten
válasz
Barbarossa88 #3509 üzenetére
át kell építened egy autót
azt tudod átépíteni amelyik mellett van egy W betű
veszel egy ilyen autót, minden tuningot bele kell rakni
ezután nyomsz egy backspace-t és yes
"Na meg milyen kocsikkal lehet menni a Tier 2 európai, japán és amerikai versenyein?"
az európain európai autóval, a japánon japánnal...a harmadikat találd ki
-
Barbarossa88
csendes tag
Sziaszok!
Hogyan tudok egy autóból 'Works car-t' csinálni, hogy mehessek a Works Restricted versenyeken a Tier 4-ben?
Na meg milyen kocsikkal lehet menni a Tier 2 európai, japán és amerikai versenyein?Köszi a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- További aktív témák...
- MSI GTX 1060 GB
- (új) IPI Float 88 dual 8K black gamer egér (PAW3395, 42g, carbon fiber composite ház)
- Húsvéti Akció - (új) Eweadn X21 Pro pink gamer egér (PAW3395, 3 üzemmód, 56g)
- Egér Modding! Alkatrészek: mikrokapcsolók, enkóderek, kábelek, talpak, gripek, stb.
- Húsvéti Akció - (új) Machenike L8 Pro white munka+gamer egér (PAW3395, Infinite scroll, RGB töltőáll
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 101 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest