Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voyage
aktív tag
válasz
DerStauner #3952 üzenetére
Hátulról padló beléjük, majd told le őket a fűre, így sorozatosan, pikk-pakk első leszel. Kockáztasd meg, hogy kanyarban utolsó utáni pillanatban fékezel, akkor is lehetőleg motorfékkel, és akkor ott is nyersz pár mp-t.
-
Voyage
aktív tag
válasz
bokrosolajos #3675 üzenetére
Kaptam én is legalább 2-3-4 bónusz autót, de nem találom sehol őket.
Merre kell keresni?
Csak 35-ös szinten vagyok még. -
Voyage
aktív tag
válasz
Blaze71 #3631 üzenetére
Épített autó az lesz ami:
vásárláskor fent a listában a típus mellett ott van szélen egy fehér nagy W betű, miután megvetted, az összes elérhető fejlesztést megvetted hozzá, végén felkínálja, hogy átépíted-e.Más: Ti Nordschleife-Nurburg pályán mennyit tudtok menni?
Nekem az istenért se megy 2:20 alá, az is csak az R8-al fulltuningban. De a tuning beállításokhoz nem nyúltam, minden jó nekem közepesen... -
Voyage
aktív tag
-
Voyage
aktív tag
Nem, de ültem már versenyautóban, versenypályán...
Igen, lehet, hogy azt mondták, hogy rakás szar, mert 1.) kicsi a monitor, nem látja át a helyzetet; 2.) taxi, fuvarozási jármű nagyon-nagyon messze van egy versenyautótól; 3.) gagyi cuccot próbáltak.
Van egy ismerősöm, G25-tel, 102cm-es fullhd tv-vel, és rögzített autóüléssel tolja otthon, hétköznap pedig valódi pilóta, anno gokart-al nyomta, mostanában Clio-val, meg Astra-val.
Mellette 13 éve van jogosítványa, és több, mint 300.000km-ert vezetett utcai autóban, és hasonlóan sokat versenyautóban. Ő nem mondja, hogy gagyi szar a G25 meg a cockpitje, egyetlen baja, hogy nem dől se előre-se hátra, se oldalra, meg nincsen meg a fizikai erőhatás az egész testére, csak a kormány, az meg kevés, de viszont az realisztikus...Ja meg a másik, gondolom, valamelyik NFS-t vagy hasonló "komoly" játékot mutattál nekik.
Mutatsz egy GTR-t, WTCC-t, rFactor-t, TDU-t, rögtön más lesz a helyzet... -
Voyage
aktív tag
válasz
Motion_Blur #2978 üzenetére
1920x1080 minden maxon, ahogy írtad, GTX260-al, és Phenom 2 X4 920-al utolsó helyről, full ellenféllel eddig a minimum fps 34 volt...
Proci magok egységesen kb 30%-ra vannak terhelve, mind a 4, szóval szépen skálázódik legalább. -
Voyage
aktív tag
Mentem egy kört zöldpokolban a paganival, jópár ütközéssel, és 1 kipörgéssel 7:24-et hoztam össze:[link]
-
Voyage
aktív tag
válasz
Ace Ventura #1887 üzenetére
Konkrétan azzal nem próbáltam, GTX260 elég az 1920x1200-hoz, 2900XT 1024x768-hoz, 9800GTX+ pedig 1680x1050-hez elég, minden esetben mindent az elérhető maximumra tettem.
-
Voyage
aktív tag
Ügyes voltam, véletlen töröltem egész shift mappát dokumentumokból, és visszaállítás se megy.
Valakinek nincs esetleg egy 15. szint körüli mentése? -
Voyage
aktív tag
Tökéletesen egyetértek!
Minden idők legjobb NFS-e számomra!
Most egyhuzamba toltam le 3 kört a nordschleifen, legnehezebb fokozatban, minden segítséget kikapcsolva az R8-al, 5 ellenféllel, már a könyökömön is izzadok, olyan fárasztó.
FFB G25-ben maxon, holtjáték pedáloknak, kormánynak is 5-5%.
Egyetlen dolog hiányzik, mégpedig, hogy a G25 H váltóját lehessen használni rendesen. -
Voyage
aktív tag
Olyankor WTF, ha eddig 1920x1200-ban toltam elsődleges monitoron, és volt mellette egy másodlagos 1280x1024-ben.
Most elsődlegest eladtam, és az eddigi másodlagost bedugtam az első helyére.
Windows, stb tudja, hogy most ez van, erre tett ki mindent alapból, NFS shift mikor rámegyek, hogy profil betöltése, az alkalmazás leállt, elnézését kérjük blablával leáll.
Dokumentumokból töröltem azt a grafikus beállításos fájlt.
Eddig semmi bajom nem volt vele. -
Voyage
aktív tag
válasz
volvoguy #1227 üzenetére
Hát öregem, te valami nagyon mást próbáltál ki.
Régóta komolyan szimulátorozok, rfactor, wtcc, race07, stb-vel, simán megállja a helyét.
Ok, nem annyira reális, de nem is arcade....
GRID-nél szerintem ezerszer jobb.
Távolban levő grafikát leszámítva szintén jobb, mint a grid...
Nem kell félreérteni, grid is jó, de ez jobb.
Mindkettő megvan eredetiben, mindkettő jó játék.
Szerintem ez lett eddigi legjobb NFS. -
Voyage
aktív tag
válasz
infectedmann #858 üzenetére
Milyen oprendszer?
G25-el tökéletesen működik, Win 7 RTM 64bit alatt, eredeti Shift-el.
Ma vettem meg, 1.190ft volt, tesco véletlen félre címkézte. -
Voyage
aktív tag
válasz
Motion_Blur #396 üzenetére
Jól teszed, rfactornak ez a közelébe se ér.
Annak különösen örültem, hogy kikapcsoltam mindent, nyomtam egy szép gázt, és semmi kerékpörgés, semmi fordulatszám növekedés, hanem megindult előre a kocsi...
Nyomom a kuplungot mint az őrült, picit megpörgetni a motort, adok gázfröccsöt neki, kerék elkapar...
Váltó manuálisba téve, ha neki nem tetszik a fokozat, vissza vált...
Amatőröknek jó, de akik komolyabban tolják, felejtős.
Eljátszogatni, röhögni rajta, jó, jobb, mint UC, de versenyezni már nem.
Mondjuk első patchet megvárom még, általában EA gamek patch előtt semmit nem érnek. -
Voyage
aktív tag
válasz
BalaNce87 #386 üzenetére
Mert félprofi szimulátoros vagyok, rendes szimulátorokban 0 segitséggel tudok nyerni, simán, azt meg nem komálom, ha nyomom a gázt, ez meg fékez, ha én balra forditom a kormányt, ez jobbra...
Meg ha visszaváltok, és direkt leszabályozás körül megyek, ne váltogasson le-fel...
Legjobb kommersz kormánnyal meg elvárom, hogy úgy menjek, ahogy tőlem, és a kormánytól telik. -
Voyage
aktív tag
válasz
(Darkwood) #380 üzenetére
Nekem se sok a fizum, kb minimálbérnél 10-el több, de megoldom.
Eladni?
Soha, ha elromlik, logitech cseréli, és kezdődik újra a gari...Ha valaki normális köridőt akar csinálni, az csak segítséggel fog tudni menni kb...
-
Voyage
aktív tag
válasz
BalaNce87 #378 üzenetére
40 volt a kormány, 60 a hang.
Fél év spórolás, havi 10.000 félretétel, meg is lett.Billel nem könnyű, grid sokkal egyszerűbb volt, de az kormánnyal is használható volt.
Joyal egyiket se próbáltam.Kormány 1 év alatt visszajön, mivel versenyzek is vele, egy-egy győzelem, az párezer huf...
-
Voyage
aktív tag
válasz
(Darkwood) #374 üzenetére
Már fillérekért van...
Úgy, mint Z5500-am is.
G25-z5500-g15-g5 együtt kb 120-ból megvolt, az nem összeg ezekért... -
Voyage
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest