Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt a rohadek num4-et nem igaz, h nem lehet elallitani.
-
Barell
senior tag
1 kérdés: Számíthatnak is az Ati tulajok valamiféle Ati hotfix vagy NFS patchre vagy csak fórum témában vetődött fel a dolog? Mert azt ugyan olvastam itt hogy lesz hotfix de ez csak légből kapott vagy van valami alapja is? Persze azon kívül hogy akad a játék..
-
netkoo
senior tag
Sziasztok.
Feltelepítettem a játékot megcsináltam mait megkellet ahoz,hogy elinduljon. De azt írja exe problémát észlel leáll?
Valaki tudja miért?
kongig adataimnál! -
sagesz93
addikt
válasz
blazsey2 #1486 üzenetére
júúj, vad ez a verda
Ha már autók, én most ezzel megyek
Meg majd átépítem az rx7-est -
barnam_
nagyúr
-
Sziasztok!
Hogy tudok nyelvet állítani? Randomban egyszer magyarul, egyszer angolul indul
-
CHIPman
nagyúr
válasz
hahajdu #1460 üzenetére
Lehet.
más: Érdekesség, hogy havernál kipróbáltam a Shiftet a 4830-cal, és 1440x900-ban, valamint 1920x1080-ban is 17fps-em volt indulásnál, első helyen meg 30-35. Miért?
Aggregátor: Jó ötlet, csak kéne egy értelmes 2-es szintű autó is hozzá, ahhoz meg fel kéne tuningolni a mostanit, ami nem kis pénz. Kéne már egy 4-es autó a mindent alázó Murciélago helyett.1477 Csabee.: Gondolom a kettesen, mivel a 3-as versenyeket nem kezdte még el.
-
barnam_
nagyúr
válasz
Csabee. #1469 üzenetére
Ha a profilpontokat akarod gyűjteni (hogy a szintlépéssel pénzt kapj), menj sokat a Nordschleife-n: hosszú pálya -> sok pont. Délután mentem 10 kört, kaptam kb. 51k pontot, meg 1m $-t a szintlépés miatt. Így most ott tartok, hogy 29-es szinten vagyok, van egy full tuningos Nissan GTR-m, meg 2m $, és még el se kezdtem a 3-as szintű versenyeket
szerk.: quick race-ben tudsz a nordschleife-n versenyezni.
-
TA68
őstag
Nekem a töltő képernyő után azonnal befagyott a SHIFT, és a bátyámnál is ugyan ez volt.
A 3DMark Vantage progi telepítése után érdekes módon, azonnal megszűntek a fagyások!
A bátyámnál is fölraktam, és csodák csodája, ott is megszűnt minden fagyás.
Úgy látszik valamit átír a DirectX-ben.Ha valakinek fagy a SHIFT, dobja fel a Vantage-t, egy próbát megér. Kíváncsian várom, hogy másnál is használ-e. Ja, és Win7-en próbáltam.
-
gamerkiller
senior tag
Hát gyerekek a Drift mód valami szánalmasra sikeredett.. Nagyon nem jó, nekem nem jön be.. A mozgásnak semmi köze a valósághoz.. *köpeggyetanagyságos..*
Jah.. BMW M3 VS Nissan 370Z egy borzalom nehéz.. 1000* próbáltam meg mire sikerült megcsinálni, de az sem rajtam múlott mert a gép kiment és megvolt az 5mp..
Amúgy ezektől eltekintve nekem bejön a game..
-
Csabee.
nagyúr
Köszi! Én is anynit gyűjtök általában! Nekem az utolsó csillag nem szokott meglenni, ellenben eddig minden versenyt megnyertem! De mára elég volt a játékból! 12-es level-en megállok! Remélem ha nincs meg minden csillag, attól még végig lehet vinni a játékot!
Drift-elni még nem drift-eltem.. -
-
sagesz93
addikt
Én itt voltam amíg el nem qrodott a mentés..
most lvl 12 vagyok... -
A 2. szinten vagyok, 10-es sofor szint, vettem egy audi rs4-et es ranyomtam az osszes fejlesztest, ez raadasul 4x4 es 700 loero lett, gigabrutalis a cucc:
Az pozitiv, hogy nem buksz a kocsikon ha cserelgeted oket.
Azt nem tudjatok veletlen, hogy a num 4-rol hogy lehet levenni a kameraforgatast? Arra szeretnem beallitani a bal kormanyt.
blazsey2: Jol haladsz!
Jo bizony, olyan hangulat van, hogy ihaj!
-
Csabee.
nagyúr
Azt nem vágom hogy mi után adogatja a pontokat! Tudnátok segíteni picit?: )
121 csillagom van, és 12-es level-nél járok! Porsce Cayman S-em van! -
Voyage
aktív tag
Olyankor WTF, ha eddig 1920x1200-ban toltam elsődleges monitoron, és volt mellette egy másodlagos 1280x1024-ben.
Most elsődlegest eladtam, és az eddigi másodlagost bedugtam az első helyére.
Windows, stb tudja, hogy most ez van, erre tett ki mindent alapból, NFS shift mikor rámegyek, hogy profil betöltése, az alkalmazás leállt, elnézését kérjük blablával leáll.
Dokumentumokból töröltem azt a grafikus beállításos fájlt.
Eddig semmi bajom nem volt vele. -
- = Zk = -
félisten
question:
külföldi Shift topicot/fórumot olvas valaki? -
dokee78
félisten
Lehet benne oldalra nézni?
-
hahajdu
aktív tag
nincs benne landrover
-
Csabee.
nagyúr
Ha nem szerzünk meg minden csillagot úgy is végig lehet vinni a játékot? Tier2-ben sosem sikerül a 6.csillagot megszereznem..
-
bagyulajuve
addikt
válasz
Mariann294 #1441 üzenetére
én is csak úgy tudtam megcsinálni, ha kilöktem
-
djyuri
őstag
ok....már csak a 60-nál is kicsúszok zavar...de ez be is tett végleg....
Pedig nekem megvan a Formula 1 szimulator és azon nem ennyire xar a kanyarban tartás,pedig az aztán nem marad bent a kanyarban...pláne az eddigi NFS részekhez képest.még jó,hogy csak kölcsön van a játék....este pékségnél majd vissza is adom
Nah így meg lehet úszni a warezolást! Egy őrült fan haverja csak akad mindenkinek,akitől el lehet kérni az új játékokat...szal hajrá eredeti game!
Köszönöm,de csöndesen én áttérek a nem szeretem a shift emberkehez
Üdv mindenkinek!
Szép napot
-
barnam_
nagyúr
válasz
Barthezz2 #1442 üzenetére
Ahogy Csabee. mondja, amelyik ár-érték tekintetében jobb. Pl. 4850-ből ezt venném, míg GTS250-ből ezt, de találsz 9800GT-t pár ezressel olcsóbban, ami lényegében ugyanaz mint a GTS250, csak egy kicsit lassabb (a 9800GTX-el egyenértékű a GTS250).
Hogy ATi-t vagy NV-t, arra van teszt bőven a neten
Én most egyiket se venném, inkább megvárnám az új ATi-kat.
(#1446) Lauda: Nálam a kormány és fék érzékenység 75%, holtjáték 0%; próbáltam 5%-on, de csak faltól-falig mentem. A többit hagytam alapállapotban.
-
válasz
Hurkafej #1433 üzenetére
Elinditod a progit, fajl-beallitasok-naplozas-naplozas html fajlba pipa-hely megadas-alkalmaz-ok es hagyd futni az everestet. kapsz egy log es egy stat filet, raklikkelsz a statra es ott lesz, a logban meg reszletezve az egesz.
Aki billel jatszik, hogy van beallitva az erzekenyseg es a holtjatek? Nalam 10% holtjatek es 50% erzekenyseg, de lerohadnak az ujjaim, kicsit kesve kormanyoz akkor meg nagyot.
-
gaby666
tag
Shift.exe hibát észlelt! Na most mi lehet a baj?n Feltegyem én is a Windows 7-et?
-
Na így 3 nap után végre játszani is volt lehetőségem, nemcsak szenvedni vele
Vélemény:Nekem nagyon bejön. Végre okosan kell menni a kanyarokban, nem a közepén töviggáz, vagy padlófék, mert akkor meg is kapjuk a "jutalmunk" érte. Rá kell érezni, hol szabad még fékezni, vagy mennyire kell nyomni a gázt. A hangulat is nagyon ott van, végre ellenfél az ellenfél, és rendesen feltudja b@szni az agyam, mikor ahelyett, hogy megelőzne, kilök 200-nál
Versenytípusok is bejönnek, igaz még csak 1 szinten vagyok, de nagyon lehet élvezni szvsz
Amit negatívumként mondhatok(most a 3 nap kinlódást, hogy végre menjen ne nézzük),hogy marha sokat tölt, megtöri az ember lendületét. Ehhet kapcsolódva szerintem oltári hülyeség volt, hogy az első részen nem lehet kilépni, akkor állítgatja be az ember a grafikát, az irányítást, meg minden, és szerintem emiatt megdöntöttem a ctrl+alt+del nyomkodás világrekordját, ráadásul így megnéztem vagy 300x a bevezető videót, amit ugye átugrani nem lehet.. Baj az, hogy a későbbiekben ugyan már kilépni kienged, de hogy az options minek van a pause menüben, azt nemtudom, mert lényegében semmi hasznosat nem lehet állítani, gondolok én itt a vezérlésre mondjuk.
Ha már ennyire azt akarták, hogy ne lehessen kilépni, akkor lett volna ott kezdetektől a gyorsverseny opció, pause options-ba betenni a graf és kormánybeállításokat, és akkor mindenki boldog.. ez így hülyeség volt.De mindent összevetve maga a játék nagyon cool. Már csak egy jobb vga kellene, hogy fullon tudjak nyomulni, és tökéletes lesz
Apropo így offban, a 4850 ellenfele(vele egytudású) mi nvidiában?
-
sagesz93
addikt
Gondoltam, felteszem a Ford GT vs. Dodge Viper versenyen való szereplésem
jutyub link: [link]
Sokan aztmondják hogy ez nagyon nehéz... Hát nem tudom.
Majd teszek fel a driftről is.
Ja és bocs a kevés fps-ért... fraps + shift eléggé öli a gépem. -
Viktor77
titán
Ha verseny közben nyomok egy ESC-et, engem ez a kép fogad. Ki nem találnád mit csinál a legalsó Kilépés felirat.
Na most, engem akkor dobott ki exe hibával, mikor sima gyors versenyt akartam menni.
Csináltam egy olyat, hogy a dvd-ről feltettem a PhysX-et. Mivel már volt fent egy, így azt mondta, elöbb leszedi a régit. Nagyon okos, csak ám nem teszi fel az újat. Szóval, PhysX lejött, frissítettem a DVD-n lévő DirectX-et is (hiába írja telepítésénél, hogy felrakja, nem teszi). Indítanám a játékot, PhysX dll nem található, nem indul. Újra felraktam, most már ténylegesen a DVD-ről. Most már nem áll le. XP SP3.
Szóval. PhysX leszed (már ha volt fent), DX frissít a játékhoz adottal, majd PhysX frissít, szintén a játékhoz adottal. Talán valakinek segít.
-
Csabee.
nagyúr
Shift-ben a Level 50 a vége?
-
D.Orion
veterán
Üdv mindenkinek akinek tetszik a Shift. Ha netán még nem volt róla szó: Tesco-ban(Székesfehérvár) a PC-s verzió 9.990Ft. A PS3 és Xbox pedig 12.990Ft. CD galaxis-ban és 576-ban is drágább.
-
djyuri
őstag
Amíg a főmenüben vagyok semmi gond...látom én is
...de a versenyben csak resume,restart és options van.....az optionsban meg csak audio és videó.....tehát semmi esély a kilépésre...jah és tetszik,hogy könyökölhetek is az összes kritikus billemen is,amíg tölt a game,mert egyszerűen letiltja a billemet a gépről
....
Oké a másikat kikapcsolom....THX
-
frame>24
addikt
Az a helyzet, hogy kegyetlenül tetszik ez a rész, tényleg "shifteltek!"
Az autók egyszerűen gyönyörűek, szépen dolgozottak a pályák, jó ötletnek tartom ezeket az "újféle" versenytípusokat, hogy más verdával + egyen-autókkal mehetsz, és úgy az egész hangulatos.ÁztÁmindenit!!!
szerk: jah, mellesleg ugye a lényeg, az irányítás nem tűnik drámaian irreálisnak, mint pár korábbi részben. Még kormánnyal is ki kell próbálnom.
-
Hang felvetelre probaljatok meg ezt, meg a gta4 topikban segitettek nekem akkoriban es igy mukodik rendesen: (bemasolom, amit irt a srac)
Egyszerű a dolog, Realtek HD Audio Manager megnyit, felvételnél engedélyezzétek a sztereo keverőt, ha van mikrofon, azt lőjétek ki! A hangerőt a kis tekerővel tegyétek a mínusz jel fölé nem sokkal, kitapasztaljátok, ha magasra van állítva a hang iszonyú torz lesz, nagyon nagy hangerővel vesz fel olyankor és szar minőségben. Rövid idő alatt meg lehet találni az optimális beállítást. Ha nem vesztek fel, érdemes visszaállítani az eredeti állapotot, mikrofonozásnál nehogy meglepetés érje a másik felet.
Jártam már úgy, hogy 20 percig nem tudtam mi van, a partner pedig danubiuszt hallgatott.
Ennyi lenne.Ha csak rövid jelenetet akartok felvenni, szerintem jobban jártok az ingame editorral, han em állítotok kameranézetet ugyanaz, mint a fraps. 40 secet kb 6p alatt lekonvertál 1080p-be.
frame>24: Nekem az auto "hupogasa" fura kicsit, de valahogy a hangulatot ez is feldobja.
-
Free04
tag
válasz
bakosgabor57 #1422 üzenetére
A Frapsnál a movies fülnél be kell pipálni a record sound-ot.
Az xfire nem tud hangot felvenni. -
djyuri
őstag
Sziasztok!
kicsit el vagyok veszve a játékban.
1.- versenyből hogy lehet kilépni? (azt tudom,ha megnyerem,akkor előbb utúbb megtalálom a kiutat,azaz sok backspace+esc+q....de amúgy csak feladatkezelő és bezár...
A lényeg az,hogy nekem a controlnál csak konzolt enged meg kormányt...stb...sehol sincs bill...tehát egy fikasz gombfunkciót sem tudok állítani és az én office billemen ez a játék xar...Bár így is megnyertem. De erősen formula 1 szaga van...főleg irányításilag. De nem ítélek elsőre,mert eleve nem tudom beállítani,mert nekem nincs benne semmi billre utaló jel2.- amíg a versenyző szemszögében vagyok szép a textúra...sőőt....de máshonnan ocsmány. Gondolom erre törekedtek inkább...szal nem probléma.
Engem is zavar ez a vezető csík....majd kikapcsolom....de ez,hogy magától fékez a kanyar előtt naggyon zavarÉs hogy 35-50KMh-nál is kicsúszok a bmw kupéval... LOL
De meg az,hogy ha ki is csúszok,akkor is szinte ugyanúgy gyorsulok füvön,így nem előznek meg így se...most vagy azért,mert akkora portfelhőt is kavarok,hogy nem tudnak vagy csak egyszerűen LOL.Lauda Rendben
...kicsit nyugszom,addig digitalizálok...aztán újra neki esek
-
-
Csabee.
nagyúr
-
pincehely
addikt
Tegnal feltelepítettem a batmant, ami felnyomta magának a ""fizikszet, és a direktikszet
" is, azóta megszűntek az akadások, beszaggatások.
Minden maxon full hd-ben 60 fps átlag -
barnam_
nagyúr
válasz
Csabee. #1413 üzenetére
Igen, ha az ideális íven mész, azért kapsz pontot, azt is méri, mert másért is lehet pontot kapni.
3-as szinten tartok 29-es profillal, a 3-as szintű versenyeket még el se kezdtem, csak a Nordschleife-n megyek.
fagy53: Beállítások -> játékmenet -> kijelző -> nyomvonal: KI
-
fagy53
nagyúr
Lenne egy kérdésem, a kereső nem segített.
Hogyan lehet eltűntetni az irányító zöld, sárga, piros vonalakat, nyilakat? Nagyon zavarnak! Egy napja van meg a játék, de már rosszul vagyok, ha rágondolok. -
Csabee.
nagyúr
3as levelbe léptem
Ti hányasnál jártok?
Ez a versenypályán lévő csíkozás, azaz az ideális ív.. ha azon mész azt méri a felső sáv?
-
Davetim
tag
Nekem is ez volt, de Barthezz2 módszere bejött. Kitöröltem az egész mentést, újat kezdtem és békén hagytam a graf beállításokat. Több verseny után se fagyott.
Más: nekem annyi problémám van, hogy a kormányomat (logi wingman formula force gp) elvileg nem támogatja a játék. Működni működik vele, de nincs force feedback. Ez a támogatás hiánya miatt van, vagy valami más gond van nálam?
-
Csabee.
nagyúr
Valaki végigvitte már a játékot?
-
hahajdu
aktív tag
na rájöttem a drift lényegére.. GRID-ben álltalában a kormányt fordítottam el tövig és a gázzal játszva tettem az autót zz ívre. SHIFTben az ellenkezője vállt b. Nyomjátok tövig a gázt és a kormánnyal korrigáljatok!
nekem így összejött, pedig az elején reménytelennek tűnt
-
Free04
tag
válasz
Sirandrish #1403 üzenetére
Ha menüben nem tudod állítani,akkor esetleg ALT+ENTER.Ha így sem megy,akkor próbálj meg állítani a felbontáson.
-
sagesz93
addikt
válasz
Sirandrish #1403 üzenetére
pedig azt ki lehet, beállítások - grafika - ablakos mód ki
elvileg így jó lesz.
Vagy ha nem akkor a mentésnél töröld ki a graphicsconfig nevezetű fájlt.
Vicoo: ha rajt után fagy ki, töröld ki a mentésed. Nekem így oldódott meg -
Sirandrish
legenda
Nekem is előbukkant egy probléma..ablakos módban indul a játék és a menüben sem tudom kilőni..tehát csak ablakos módban lehet vele tolni..eddig semmi baja nem volt.
Ötlet? -
Tom5
addikt
Én már akármit teszek rajt után kifagy. Részemről ennyi volt a Shift.
-
Viktor77
titán
Újfent szólok, hogy aki csak említést tesz bármilyen warezről (akár virágnyelven), az automatikusan kap 1 nap pihit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Asztrofotózás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elden Ring
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 Ryzen 5 Pro 3500u / FHD IPS / 8Gb DDR4 /256 SSD / Win11 /
- ÚJ MSI Core I5 13400 Gamer MAX PC 10X4.0GHz 32Gb DDR4 512GB NVME SSD GTX 1660 SUPER 6GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 Workstation Munka+játék PC 6X4.0GHz 32GB DDR4 512GB SSD QUADRO M2000 4GB DDR5 WIN11 1ÉV GAR!
- GIGABYTE GeForce 3080 VISION OC 10G
- ÚJ 4K CORE I5 14600KF SSD Gamer Erőmű PC 32Gb DDR5 6000 1.0TB SSD EVGA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- LSI (Fujitsu) SAS3008 / 9300-8i / HBA / SAS3 12Gbps / SATA3 / IT Mode-ra flashelve / ZFS / kábel
- Intel Xeon Silver / Gold: 4110 / 4114 / 4116 / 5118 / 6138
- Samsung fold 5 új tok eladó. Nilkin.
- Dell R640: 2x Intel Xeon Gold 6138, 40/80mag, 192GB - 1,5TB DDR4 ECC, 8x SFF, H730p 2GB
- Samsung Galaxy Tab S6 LTE 128GB megkímélt
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Logitech G513 - 5.000Ft (apró hibás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 6700 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest