Új hozzászólás Aktív témák
-
Karibaba
aktív tag
Nagyon úgy tünik kihalt ez a topik!
-
energy4ever
addikt
Akartam ma jatszani egy kicsit a Shift-el.
Elinditom, megcsinaltam 2 versenyt, majd jott egy olyan hiba a 3. versenynel, hogy hiaba nyomom neki, a motor porog maxon, de nem gyorsul, mintha nem nyomnam neki a gazt.
Mi okozhatja ezt az erdekes hibat? -
emery2
tag
válasz
}{3@Đ$}{0ot #5094 üzenetére
Én játszom, csak nem online
Itt még nincsennek lekapcsolgatva a szerverek mint a GRID esetében ?
-
}{3@Đ$}{0ot
addikt
Játszik még valaki SHIFT-el?
Vagy csak én nem tudok találni versenyt vagy szervert?
-
Ayg0
senior tag
válasz
Lucas Kane #5087 üzenetére
'kit' = a látványt, a sebességet, stabilist, fékerőt stb javító fejlesztések.
-
Ayg0
senior tag
akkor dobjuk össze...
bár valószinűleg én lennék a mezőny gyenge pontja, de a bagázs hátát is védeni kell valakinek.
*mod: hanyas szintig fejleszthető egy autó? hármas kit a max?
-
jocek91
aktív tag
Kezdetnek nem is lenne rossz egy túra autó szerű verseny mezőny, Golf, Leon, Scion Tc, Megane, és még az ebbe a kategóriába tartozó verdákkal.
-
Ayg0
senior tag
válasz
Lucas Kane #5081 üzenetére
ehh ezekszerint csak kiröhögtetném magam a kis audi tt-vel.
-
Ayg0
senior tag
válasz
Lucas Kane #5079 üzenetére
én is benne lennék, bár még csak 3-as szintű a kocsim
apropó melyik a legjobb (leggyorsabb és legjobban kezelhető) kocsi a shiftben?
-
jocek91
aktív tag
Játszik még valaki a Shift első részével multiban? Összekéne hozni egy kis ökörködést ha van kedvetek.
-
szab.tam
nagyúr
de akkor a 2-ben fixen van a fej? ott csak a bukóban imbolyog?
csak az a baj, hogy én a softth-tal bénázok, ami egy fércmunka a surrond-hoz, eyefinity-hez képest, és a shift2 valamiért nagyon leterheli a gépet 5040x1050-ben. a shift1 viszont nagyon szépen fut. így nálm a shift2 ugyan indul 3 monitorral, de mégis hanyagolnám...hát akkor a kérdés továbbra is fentáll...
-
Zozzy
aktív tag
válasz
- = Zk = - #5075 üzenetére
Hopp, ezt benéztem, neked van igazad. Én kérek elnézést!
Nem mostanában játszottam vele, azért keveredtem be. -
Zozzy
aktív tag
válasz
szab.tam #5073 üzenetére
A pilótafülke nézetben fixen van a fej. Amit te mondasz, és imbolyog, az a bukósisak nézet. Nézetváltáskor alig észrevehető a különbség, de mozgás közben már igen. Egymás után vannak, de nem tudom, milyen sorrendben, próbálgasd! A bukósisak nézetet meg lehet azért ismerni: látszik belülről az áll rész szivacsozása, ha jobban megfigyeled.
-
szab.tam
nagyúr
hi!
pilóta fülke nézetben ki lehjet lőni szt, hogy nr bologasson a sofőr fékezésnél, gázadásnál? hogy olyan konstans legyena fej pozíciója, mint visszajátszáskor.
menüben nem látok erre vonatkozót, valami modding megoldás is jöhet. nogrip-en néztem volna rá modot, ha van, de hát az angolom ugye...3 monitoron tolom, softth alá sikerült végre rendesen belőnöm. nagyon élvezetes lenne a fülke nézet, de így behányok. (azt a balf*t, aki kitaláta. mint a motorverenyes játékokban a képdöntögetéses pilótanézetet. egyszerűen vezethetetlenek így.)
szimulátorpárti vagyok, ezért a gtrr2-t jobban szeretem. de hát a grafika a shift-ben sokal szebb.
így körbepróbáltam pár autót: rákaptam a mclaren-re. egész stabil nordschleif-en, és spa-ban is élvezetes, jól vezethető. nem is imbolyog, mint a többi, pedig alapbellításon van asszem....
egy audi elég satbil és realisztikus még, de annak kiábrándító a motorháztető nézete.... -
Ayg0
senior tag
sziasztok!
más is járt már úgy, hogy ütközött valakivel aztán külső nézetből (ahol az egész autót látod) irányíthatatlanná vált a játék, mert folyamatosan körbe-körbe forgott a kamera?
-
kgb515
csendes tag
Sziasztok Pajtások!
Bizonyára esett már róla szó, de elég sok és szerteágazó a történet.
segítséget szeretnék érni NFS Shift témakörben ICS 4.0.3 alá.Root nélkül.... ha van ilyen. Bármi egyéb tapasztalatot vagy hozzászólást szívesen veszek.
ALOHA
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Volt egy igazán jól működő Lambo LP640-em. Mondom a "épített" kocsit csinálok belőle, hogy az adott kategóriában el tudjak indulni vele.
Ennek örömére olyan szinten szétb@szta a jármű irányíthatóságát, hogy azt öröm nézni. Komolyan ott tartok, hogy törlöm az egészet, mert ami eddig teljesen evidens és egyértelmű volt most olyan szinten van elsz@rva, hogy az eszméletlen, azt sem tudom, hogy rakjam rendbe az iránytást.
-
Debilon
addikt
feltettem, igaz elölről kell kezdenem, mert nincs meg a save-m az előző installból
van egy redeem code-m a porsche cayman s-hez, de mikor írnám be, akkor kiírja hogy már használatban... miért?
ja, pc verzió
-
Csapoati
nagyúr
Nekem az a gondom, hogy egyszerűen mióta új VGA-m van (4670->6670), nem indul el a játék, kis fekete ablak előjön, aztán utána már a felirat, hogy zárhatom be. Járt már valaki hozzám hasonlóan? Szerdán vettem, és bosszantó, hogy belenézni se tudtam azóta... Fel is van patchelve, legújabb driverek, stb.
-
nemeth989
senior tag
Van még multi része, nem szünt meg. Ha jól tudom akkor most olyan 2000Ft körül lehet kapni (vagy várni kell egy EA akcióra), amit simán megér a játék.
De szerintem csak akkor vedd meg ha van kontrollered, vagy kormányod, mert az irányítás nem olyan egyszerű, mint pl a GRID, DIRT2 esetében, bill.-lel elég nehézkes. Habár az 1.2-es patchel elég sokat javítottak rajta, meg pár extra kocsit is kaptunk. -
nemeth989
senior tag
Kapcsolj be mindent, nekem a MI mediumon van driftben.
Nekem a slock autókkal sikerült alapvetően értelmes drifteket futnom, ha már elkezdtem tuningolni a verdákat, akkor már irányíthatatlanok voltak. Nekem amik a legjobban feküdtek az a Nissan Z350-370, a Mazda RX7-8, de a legjobb a legrégebbi BMW M3 volt, de ezeket mind gyári állapotban hagytam. -
Sonja
nagyúr
Shift 2 Gépigény:
Required – Internet Connection
OS – Windows XP (SP3) / Vista (SP2)/ Windows 7
Processor – Intel Core™2 Duo 2.0 GHz / AMD X2 64 2.4GHz
Memory – 2.0 GB
Hard Drive – 7 GB
DVD Drive – 8 SPEED
Video Card – DirectX 9.0c Compatible 3D-accelerated 512 MB video card with Shader Model 3.0 or higher
Sound Card – DirectX 9.0c compatible
DirectX – Version 9.0c
Online Multiplayer – 512 Kbps or faster; 2-12 Players
Input – Keyboard, Mouse, Supported Game Controllers
Optional – USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad*Supported chipsets: ATI HD3 Series or greater; NVIDIA GeForce 8 Series or higher or greater
Támogatott kormányok:
Logitech G27 Racing Wheel
Logitech G25 Racing Wheel
Logitech Driving Force GT
Logitech Formula Force EX
Logitech Driving Force
Logitech Driving Force EX
Logitech Driving Force RX
Logitech Driving Force Pro
Logitech MOMO Force
Logitech MOMO Racing
Thrustmaster RGT FFB Pro Clutch
Thrustmaster Ferrari GT Experience
Thrustmaster Ferrari 430
Fanatec Porsche 911 Turbo S -
flash-
veterán
sziasztok
tudtok tippeket adni a driftel kapcsolatban?
minden versenyt megcsináltam kivéve a drifteket
nagyon nem megy mindig utolsó vagyok
pár tippet lécci -
flash-
veterán
az nfs shift nél pl egy pagani zonda nál a tuningnál mihez érdemes hozzányúlni és melyik írányba érdemes a csúszkákat állítani?
-
TommyX_
őstag
Ma vittem végig a gamet, 1100 csillaggal végeztem.
Jó játék volt, 2500ft bőven megért nekem. -
flash-
veterán
jesszus a porsce verseny de rohadt nehéz a meghívásos versenyeknél...
bleee... -
Alister71
nagyúr
Úgy tűnik, hogy a játéknak megszűnt a multija.
-
cyberkind
félisten
Üdv !
A DLC-ket kiadták pc-re ? -
Adam333
tag
Hali!
Azt írja ki a shiftem csatlakozáskor, hogy a játékszoftver elavult és telepítsem a frissítéseket, mondom jó, felraktam a patch 1.02-t, és semmi változás. A játékom eredeti, tudna valaki segíteni?
-
Snooker
senior tag
Letöltöttem az 1.2-es patchet a játékhoz, de semmi teljesítményjavulást nem veszek észre játék közben... van mikor 10 fps-el megy ... :S a max 35 fps kb..
Van egyáltalán valami teljesítménynövelő "tapasz" a játékhoz ?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
Scorpio06 #3692 üzenetére
( tudom régi hozzászólás, de hogy látszódjon hogy még mindig nincs javítva)
ugyanez, 25.szinten jött elő. rendesen leállítottam tegnap, ma új karrier betöltését ajánlja fel, viszont az utolsóként használt autó még kint van.
úgy néz ki az EAnál még mindig se support, se semmi. kár érte.
-
bognar110
őstag
Sziasztok valaki még multizik a shiftel ? Mert tervezem hogy megveszem karácsonyra.
ÉRdemes kiadni rá a pénzt ? Nincsenek csalók ? Esetleg lagg ?
-
Gigi01
őstag
Miért van az,hogy nincs előttem semmi,de egyszercsak mintha falnak ütköznék és nem tudok tovább menni,befagy az egész.Akadozik a hang,meg a kép közben.?
Régen tudtam vele játszani,akkor még nvidia karim volt.Azt lecseréltem Ati-ra.Win reinstall,meg minden egyéb megvolt.Csak most mondom újra megpróbálom,lévén,hogy vannak módok,hogy kormánnyal jobb legyen az irányítás,és meg is tetszett úgy,de most meg ez van!? -
L OuiSe
csendes tag
Sziasztok.
Csináltam egy kis kamera modot.
Akit esetleg érdekel: [link]
Várom a kritikát, mi lehetne még jobb benne?
Esetleg milyen új nézetet rakjak még bele? -
nepszter1
addikt
Sokan játszanak neten vele?
-
†Snaps™
csendes tag
Erre nemtudtok valamit?
[link] -
flash-
veterán
sziasztok
lenne egy kérdés:
játszottam pár napja az nfs pro street-el,utána kiprobaltam az nfs:shift-et és azt kell hogy mondjam élethűbbek a pro streetben az autók fényezései.
legujabb directx9 van a gépemen.Ennek mi lehet az oka?pedig mindent maxra állitottam a shiftben?
valahogy olyan matt és rajzoltszerü a shiftben az autók,a pro streetben valóságosabbnak tünnek.
lehet hogy dx10 vagy 11 kéne a shift-hez? -
lekcso
csendes tag
hali!
Voltmár, hogy hogyan lehet életre kelteni a Saitek R440 ForceFeedback-et??
Help pls!Köszi!
-
mrterminator
aktív tag
VERSENYEZNI SZERTNÉK MÁSOKKAL!OWERHAUL MOD(szim-mod)-dal! G25 (minegy mi csak ne bill) minden segitségOFF.
Lehet eredeti vagy tört verzió is (tunagle)! szimes beállitottságú és fair, sok kör egy adott pályán típust játszok.
sajnos idáig nem találtam partnert..és neten manuális H váltóval meg Owerhaul moddal vért izzadva is utolsó vagyok, főleg úgy, hogy mindig 200m hátránnyal idulok, mivel azonnal kilöknek..ezt már unom! Ezért várom a jelentkezőket!msn: rdobrosi@chello.hu
email: rdobrosi@freemail.huAki, ki szeretné próbálni szim modban magát(de nem tudja, hogy kell), az is írhat segíteg megcsinálni!
-
L OuiSe
csendes tag
Sziasztok.
Megosztanám a játékkal szerzett tapasztalataimat élményeimet veletek.
A megjelenés napján beszereztem ám eleinte hatalmas csalódás lett belőle,így félre is raktam hátha később ha már többen modolgatják majd jobb lessz.
Nagyjából 4-5 éve szimulátorozom (Gtr2,Gtl,Gtr-Evo de szeretem a dirt-et grid-et is kormány DFP).
A játék alaphangon botrányosan rossz irányítást kamerakezelést kapott(szerencsére modolással utólag már minden orvosolható).
Engem nagyon zavartak pl:
- A kamera mozgás-elmosás túlzásba vitele.
- Az autó fura pattogása a pályán kívül néha belül is.
- A fékezés adagolhatatlansága.
- A mesterséges intelligencia tisztességtelen viselkedése.
- Ütközéseknél a fura fizika.
- Garázs kamera nem megfelelő pozíciója.
- Irányítással kapcsolatos beállítások szarvashibái.
- Alapból rémes autó beállítások.
- Ati kártyákon való rossz futás.(1.2-es patch megoldja)
- Tier 4 től rendkívüli nehézség.
- Túl erős gumimegcsúszás hang.
- Autók összeakadása.Sajnálom hogy ezeket a hibákat a fejlesztők nem orvosolták időben mivel így az egyik legjobb autós játék lehetett volna belőle amire mindenki szívesen emlékszik vissza,mert:
- A grafika eltekintve az elmosástól gyönyörű.
- A hangok fenomenálisak.
- A játékmenet is izgalmas.(kellően hosszú is)
- Sok autótípus.
- Gyönyörű és technikás pályák kellő mennyiségben.A modok amiket felrakva megszűntek a fent említett hibák és a játék teljes értékűvé vált:
- Cockpit camera mod (belső nézetet rakhatod ahova akarod)
- Hd texture pack (4X-es textúra felbontás)
- No bloom (ragyogás redukálása)
- Overhaul mod 1.3 (írányítást,Ai-t,túlzott kameramozgást,idegesítő elmosódást orvosolja legfőképp de tartalmaz még pár kisebb javítást is)- Természetesen 1.2 patch
- A dlc-ket mind felraktam +21 autó.
- Felraktam 4 autót amik külön helyet foglalnak nem a meglévőket írják felül:
- Audi R8 V10
- Koenigsegg CCX-R
- Gallardo Lp-570
- Supra TwinturboA játék telepítése modolással kb 50 percet igényelt amiből 30 perc a
kitömörítése volt (Intel Q8400-3700mhz).
A mod-ok 90%a a nogrip-ről letölthető és leírás is találhatóa telepítésük módjáról.Amire még nem találtam megoldást:
- Indításnál mindig ki kell választani a nyelvet.
- A garázs kamera nézet problémát nem tudtam megoldani.
Ugyan találtam egy mod-ot ami a kamera pozícióját megoldja de túl így túl gyorsan megy körbe vele a kamera. Aki esetleg talál ezekre megoldást kérem küldjön nekem egy privit.Így a játék kb a gtr-evolution szintjére emelkedett.
-
Ant@
senior tag
Üdv!
Ma megrendeltem a gémet kemény 2000 magyar valutáért. Az lenne a kérdésem, hogy a CD-kulcshoz csak egy profilt tudok kapcsolni, vagy akármennyit?
-
nemeth989
senior tag
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne kijött a Pc-s verzióhoz a Ferarri pack? Mert azt láttam, hogy konzolon van, vagy ez csak konzol exkluzív .
Ki az aki neten tolja, kivel tudok találkozni a multiban? Én néha megyek multizni, ott nemethi néven megyek.
-
kisza25
félisten
válasz
Skeleton01 #5025 üzenetére
2*1GB RAM-od van? mert akkor az a baj, kell a 2*2GB ennek a játéknak,
meg kapcsold ki a C&Q-t, mert én azt tapasztaltam AMD-nél, hogy nem vitte fel az órajelet játék alatt
jericho69: az a fura, hogy nekem a HD4830-al 1920*1024 2*AA minden medium 35-40FPS van és nem esik 30 alá
kártya proci alapon 1.02-es path 10.7-es catalyst
ész ventura: irányításnál beállítottad a kormányt? -
ész ventura
aktív tag
Sziasztok!
Momo-val játszanék, de egyszerűen nem érzékeli a kormányt a játék.
Win7 64 bites op rendszerem van, logitech oldaláról töltöttem le a javasolt drivert, de semmi.Gyári játék, nem torrent!
Szerintetek mi lehet a gond?
Köszi -
jericho69
tag
válasz
Skeleton01 #5025 üzenetére
Én is így vagyok vele. i7-el és 4870x2-vel 1680-as felbontásban versenyek alatt 30-40fps-em van (van olyan helyzet, mikor 30fps alá esik a sebesség). Vicc az egész
-
Uncle Ben
csendes tag
válasz
newDesigner #5022 üzenetére
Minden játékra vonatkozik vagy csak a shiftre?:d
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
newDesigner #5022 üzenetére
Szia!
Win7 van fent...
Szerintem a HD4870 elég jó kártya, minden más játék fullon megy. -
newDesigner
csendes tag
válasz
Skeleton01 #5021 üzenetére
Hello!
Ha még Xp-t használsz, próbáld ki a Win 7-et. Nálam + 40% fps-t jelentett. Persze a legfrissebb driver is sokat jelenthet. De azt sem hiszem, hogy egy gf 9xxx-en sokkal jobban futna (nem vagyok teljesen képben a gf időrendben).
-
Skeleton01
aktív tag
Sziasztok!
Az ATI kártyákon tapasztalható gyenge teljesítmény nálam is előjön (10-20 fps)
1.02 patchet feltettem, kicsit jobb (30 fps), de még mindig játszhatatlan...
Lehet valamit még csinálni vele, vagy uninstall? 10.4-es Catalyst van fent amúgy, konfig az adatlapomon.) -
nemeth989
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne, hogy nem akar beengedni a Multiba pedig eredeti verzióm van.
Azt írja ki mikor beakarok jelentkezni, hogy a cd kulcsom már aktiválva van, azzal a profillal jelentkezek be amin aktiváltam.
Mit tegyek, tudnátok valamit segíteni ?
Most frissítettem op rendszert és ujra fel kellett raknom, de ez fogadott. Kérlek segítsetek. -
TommyX_
őstag
Sajna, most már biztos, a mentéseket köszi, de én amióta játszok, csak saját mentést használok, tudom h*lyeség, de ha behozok valamit, akkor elmondhatom, hogy én tettem érte valamit
u.i:
közben találtam egy régebbi mentést, ott csak 19-es vagyok és 236 csillagom van, majd ha lesz kedvem. -
newDesigner
csendes tag
válasz
TommyX_ #5017 üzenetére
Nem biztos, hogy teljesen. Lehet, hogy vissza lehet hozni egy részét.
Kell csinálni egy rendszervisszaálítási pontot. Utána vissza kell állítani a hiba előtti legutolsó visszaállítási pontot. Lehet, hogy visszaír egy korábbi mentést, ami még használható.Ha meg nem sikerűl, akkor vissza lehet az egészet állítani a kiinduló pontra.
Ha nem sikerült, akkor itt van két link, ahonnan le tudsz tölteni olyan mentéseket, ahol elérhetőek az NFS World Tour versenyei. [link] [link]
-
TommyX_
őstag
Nekem sajnos véget ért a játék, éppen a szuper autók vs épített kocsik verseny sorozat utolsó előtti 18 csillagos verseny sorozatában voltam, amikor a 2. pálya után exe hibával kidobott a játék, mikor vissza léptem a játékba, már csak a karrirer megkezdése szöveg fogadott, nagy kár hogy elszállt a mentésem, 940 csillagom volt addig
-
Sonja
nagyúr
-
TommyX_
őstag
horvathkrisz:
Köszi a választ -
horvathkrisz
addikt
válasz
newDesigner #5013 üzenetére
Szívesen, örülök ha segíthettem!
-
newDesigner
csendes tag
válasz
horvathkrisz #5010 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
hfrankee
senior tag
válasz
newDesigner #5008 üzenetére
Nekem sincs semmi bajom a játékkal,de mondjuk nincsenek is komoly elvárásaim,mivel igazi "koca" játékos vagyok.
Amúgy meg télleg divat lehúzni a nfs gamékat.. -
horvathkrisz
addikt
válasz
newDesigner #5008 üzenetére
Egyetértek a véleményeddel, a fikázás meg már szerintem "trendi" (de utálom ezt a liberális szót) lett az NFS sorozatban...
-
TommyX_
őstag
Aki mostanában vette meg a játékot és ea classics kiadás, abban volt kézikönyv?
-
newDesigner
csendes tag
Sziasztok!
Én nem értem, hogy miért fikázzák sokan a Shift fizikáját. Én az első Gran Turismo-t is végigjátszottam még a megjelenése idején. Azóta sok más hasonló programot is kipróbáltam, mint: GT 2, GT 3, GT 4, GTR, GTR 2, Toca RD. Szerintem ezek közül a programok közül ez hasonlít a legjobban a valósághoz. Itt meg is lehet fogni a kitörő farú autót (nem úgy mint a GTR 2-ben), vagy a már csúszó autó, ha lassúlt, újra irányíthatóvá válhat. Én sofőr vagyok, ráadásul százezreket fizetek közlekedési szabálysértésekért (saját, átépített autóm miatt). Tudom, hogy meredek helyzetekben, hogy viselkedik egy valódi autó. Szóval nem olyan rossz, csak gyakorolni kell! [link] (A saját videók között van még öt. Vannak benne tiszta körök és tiszta verseny is.)
Egyébként fps -t lehet növelni úgy is, ha Win 7-et használsz (Az Xp 32 bit v. 7 64 bit. A Win 7 nél kb. a duplája az fps nálam. Egyébként Ati kártyát használok.) [link]
-
Timyyy
őstag
válasz
horvathkrisz #5002 üzenetére
Én ma vettem meg 1990 HUF-ért a tescoban.
-
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Ma végre megérkezett a G27-es kormányszettem.PS3-ra csatlakoztattam,de shift alatt nem akar működniMit kell állítani,hogy működésre bírjam?
-
Alister71
nagyúr
válasz
horvathkrisz #5002 üzenetére
Rájöttem.
-
Alister71
nagyúr
válasz
horvathkrisz #5000 üzenetére
Nem, végül is működik a multi. Annyi, hogy ha nincs olyan verseny, ami előszobába van, akkor írja ezt. Ha talál szabadod akkor belép. Ez azért volt furcsa mert a Grid-be be tudsz lépni bármikor, csak kiírja, hogy a verseny még folyik és vársz míg visszatérnek. Be is "ülhetsz" akármelyik versenyző autójába addig és nézelődhetsz. 3990-ért vettem a Tescóba, annyit szerintem megér. Ez a max összeg amit ráfordítok egy játékra a multi miatt, fél év alatt a legtöbb lemegy.
Ha rám hallgatsz a Grid-et veszed meg, sokkal többen nyomják, van PH-s szerver is, jókat szoktunk versenyezni. Apróba is árulják 1500 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nintendo Switch OLED, 2026.12.12-ig gyári garanciával, dobozában, karcmentes állapotban, Bp-i üzlet
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i5-10400H I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest