Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
addikt
válasz dptrsk #40728 üzenetére
Esélyesnek tartom, hogy pont a Digi fogja megvenni,
Tisztában vagy az erőviszonyokkal? Tudod mennyit ér a Vodafone Magyarország?
Pont, hogy az a valószínűbb,hogy a Voda veszi meg a Digit, a vezetéskes internet és TV szolgáltatás miatt,hogy ők is léphessenek a Telekom irányba,mobil-vezetékes-(net)és TV szolgáltatás egyben.
Persze a hírek szerint az UPC is esélyes a megvételre, a Voda Globál az UPC anyavállalatot (Liberty Global) tervezte megvásárolni."Aki ad,az nyer"
-
agabe
addikt
válasz dptrsk #40328 üzenetére
Ő maga ejtette le.
Úgyis mást használ most ami céges teló, ha hazajön legfeljebb szerez egyet kölcsön amíg az ügyintézés tart csak azt hittem gyorsítható.
Nincs nála. Mielőtt ment volna vasárnap akkor sikerült összehoznia.
Ászf szerint a bejelentést követő 48 órán belül be kell vinni valamelyik vodafone boltba a kapott kárszámmal.
Az a tuti ha akkor jelenti be amikor már tudja intézni és nem reszkírozik hátha emiatt utasítnák el az igényét (szerintem simán megtennék, hisz ÁSZF-ben ez szereple amit el kellett fogadnia). -
asdf_
veterán
válasz dptrsk #40328 üzenetére
Ha olyan személy okozta a leejtést, aki nincs a biztosítottak körében, akkor nem érvényes a biztosítás.
Az ugyintezeshez kell neki meghatalmazott, mert o, az aszf szerint nem rokona a biztositott keszulek tulajdonosanak (aszf szerint tavoli rokon= nem rokon).
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz dptrsk #40325 üzenetére
" Miért kéne meghatalmaznia olyan valakit, aki nem biztosított "
mert nincs olyan hozzátartozója amit az aszf annak elismer.
48 órája van a bejelentésre, és azután 48 órán belül be kell vinni a vodához leadni ami most nem fog menni (mivel kb. engem tudna meghatalmazni vagy olyat aki egyáltalán nem rokona)Szóval ezek szerint várnia kell a bejelentéssel amíg hazajön, akkor beteszi a SIM kártyáját, bekapcsolja (még működik csak pókhálós szegény z3c), majd bejelenti, és neki kell intézni vodánál is.
Ez a lényeg kb.
Thx !(#40326) mukibuci:
nekem is van ugyan redes előfizum meg készülékem (most épp kettő), de sosem ejtettem még le, így nem voltam tisztában az eljárással. A biztosító meg nekem csak annyit mondott, hogy az tudja bejelnteni aki a biztosított, és a csatlakozási szerződést megkötötte, meg olvassam el az ASZF-et ott vannak a részletek...na ezután jöttem ide, mert azt hittem én is intézhetem valahogy helyette.
A kamuzási célzás elég negatív feltételezés[ Szerkesztve ]
-
-
Debilon
addikt
válasz dptrsk #39517 üzenetére
gondolom ha vodás telefonjuk van akkor vodások voltak a többiek is
nem, nincs közbenső hivatalos vodás rom, B130 -> B181 volt a sorrend, és egyben az utolsó hivatalos ROM a vodától egyelőre
[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
válasz dptrsk #39514 üzenetére
igen, hálózatfüggő, a telefon topicjában több embernek már a B181-es ROM tavaly decemberi kiadáskor lejött OTA-n, én cirka 1 hónapja vettem a telefont, és semmi jelzés nem jön/jött
az ezelőtti kérdésem a voda update app-ra is emiatt vonatkozott
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Sayuar
senior tag
válasz dptrsk #39423 üzenetére
a főnököm hívtam, egy 1000 éves okostelefonja van, azt sem tudja hogyan kell használni.
Az lehet, hogy pont a kezében volt a telefon, nála megcsörrent egy olyan rövid ideig, amit én a túloldalon nem is hallhattam, és kinyomott? Ebben az esetben is érvényes az 5mp-es díjmentesség? -
Bozek
nagyúr
válasz dptrsk #39398 üzenetére
De ha felfelé váltok, akkor milyen kötbért akarnának lehúzni tőlem? Egyébként az online ügyfélszolgálat írja, hogy ha mondjuk Go E csomagom van, akkor csak Go+ E-re válthatok, sima Go+-ra nem. Tarifahűség nélküli Go E-ről meg nem tudok.
Melléklet van, de abban nincs benne ez, pedig le van írva az online felületen, hogy ott megtalálható. Nem tudom, hogy az NMHH mit szólna hozzá, ha ezt jelentené nekik valaki.
[ Szerkesztve ]
-
bihariszabi
aktív tag
válasz dptrsk #38096 üzenetére
Ahogyan a Vodánál is van alapból net a csomagomban (200 mega 1000 forintért és kötelező), úgy a Telekomnál is van
Nem tudsz meggyőzni. Nem fogok tapsikolni a Voda lehúzásának. Így vagy úgy, meg fogok tőle szabadulni. Nézzenek mást hülyének. Valahogy lepasszolom a cégnek ezt a simet vagy valamit kitalálok. -
tutuhawer
őstag
válasz dptrsk #37703 üzenetére
Tegnap óta tovább próbáltam használni a telefonomat. A SIM kártya kicserélése óta a mobilinternetet nem tudom maradéktalanul használni. A Vodafone wallet sem tud csatlakozni a szerverhez, illetve nem tudok feltöltési sebességet mérni a Speedtest alkalmazással, ott is kiírja, hogy a "network communication issue". Illetve a Twittert nem tudom használni egyáltalán, nem frissülnek a tweetek, amióta az új SIM kártyát betettem.
Ez vodafone-os kérdés, az új NFC-s SIM-kártyával összefüggő probléma? Elvégre azóta szar minden...
Segítsetek ki pár ötlettel
KösziNETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense
-
Biluxzsolt
aktív tag
válasz dptrsk #36716 üzenetére
Úgyvan.
2.99-ért.
Kamionozom én is,sőt én 3-4 naponta hazajövök 2 napra,de még így sem találtam vonzónak egyik szolgáltató "ingyenroaming" szolgáltatását sem,így maradtam ennél.
Aki nekem fontos annak már van ilyen sim-je."Ha három madár lennék,látnám magam felülről,amint magam mögött repülök."
-
bzs12345
csendes tag
válasz dptrsk #36535 üzenetére
És ti ennyire hülyének nézitek az embert hogy fizetne 14000 Ft korlátlan belföldi beszélgetésre? Igen? Te is ennyit fizetsz hogy korlátlanul beszélgess Magyarországon?? Európa melyik országban fizetnek még szinte 50 eurót havonta hogy korlátlanul beszelhessenek az orszagukban?? Sehol. Romániában az Orange hálózat 4 euróért adja a korlátlan beszélgetést az összes hálózatban országon belül
-
bzs12345
csendes tag
válasz dptrsk #36532 üzenetére
Lehet hogy jobb lessz a vodafonnak ha teljesen fel mond nekem és békén hagy, mert ha tényleg további fizetésre kényszerít még a magyar állampolgárságról is lemondok, csinálok olyan reklámot neki hogy az életben nem fogja lemosni magáról, de akkor se fogom fizetni a semmit
-
TomPack
őstag
válasz dptrsk #36388 üzenetére
Köszi a tippet, de online csak ezt a három opciót dobja ki nekem;
A hívásértesítő alatt emlegeti, hogy csak akkor értesít, ha a telefonom ki van kapcsolva. Ha foglalt, akkor használjam a hívásvárakoztatást.
A hangpostát kikapcsoltam, a státuszom mégis zöld maradt.[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
kiralyroli
tag
válasz dptrsk #36337 üzenetére
Nem élek vele mert nem korrekt ez így. T-mobilenál nem volt ilyen pár éve de gondolom most sincs hogy 4-5 ezer forintokért hozzák ki. És amit ezek csinálnak az nem semmi egy 8 éves előfizetéssel kb 2 hétig kell szórakozni velük hogy jó legyen minden...szóval katasztrófa ez a cég. Inkább adok a futárnak 2 ezer forintot ha megkapom az elérhetőségét de van egy olyan érzésem hogy nem fogják megadni a számát pedig ez alap dolog lenne. Legalábbis más futárszolgálatoknál alap szokott lenni.
-
Dobos21
csendes tag
válasz dptrsk #36292 üzenetére
A telefonnal biztos gond volt már csak az e-mauil szinkronizáció végett is. A Vodafone-ban baratnőm telefonján fullos térerő melett nekem 2-3as váltakozott. Ott is elismerték a készülék hibáját. Screenshot-okat mutattam be az üzletbe. 2015.10.13.-i bejelentés és 19.-i visszavétel közt sem volt jó és a hiba továbbra is fent áll.
72 óra már bőven letelt. Mit tudok kezdeni? Egy használható telefont és egy használható hálózatot akarok csak.
-
plaschil
aktív tag
válasz dptrsk #36120 üzenetére
Hm.. de akkor én hogyan értem el PC-ről a netinfót?
Az APN beállításaihoz nem nyúltam, mint mondtam percekkel előtte még használtam, és ki sem kapcsoltam a két használat között az adathozzáférést.
Ha szolgáltató hiba, akkor az érinthet csak és kizárólag engem?Creative G500 vezérlő panelt keresek// Hol vagy helyileg? - A kisszobába. // Szilvásbuktát, mert azt szeretem!
-
veterán
-
asdf_
veterán
válasz dptrsk #34959 üzenetére
Huseg nelkuli postpaid hivoszamvalasztassal, majd atvinni prepaidre, szerintem ez lesz a megoldas:
9.7. Számcsere
Az Utólag Fizető Előfizetők kérhetnek számcserét, illetve az Előfizetői Szerződés megkötésekor hívószámot választhatnak, ennek egyszeri díja bruttó 7000 Ft.Most nem talalom, hova van elrejtve, de a 06 70 333 4444 es hasonlo egyszeru szamoknak velhetoen kulon tarifaja van.
[ Szerkesztve ]
-
Feri1977
senior tag
válasz dptrsk #34637 üzenetére
Egyetértek! És se kávézóban, se kózházba, se kisebb boltokban nincs térerő, van hogy Budapesten itt egyes helyeken a belvárosban is elmegy, nem hogy Budapest kerületein..ez nonszensz..
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Feri1977
senior tag
válasz dptrsk #34626 üzenetére
Nem 4g-s a telefonom! De jobban merül sokkal, amióta upc-nél vagyok, és a upc ugye a voda hálózatát használja! Ez rémes! És még tererő sincs egy rakás helyen, kórházban boltokban, elegem van belőle már most!
[ Szerkesztve ]
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest