Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
Köszi, nem úgy, mint ma reggel. Tudom, hétfő van . . . De fél óta után meguntam.
Majd ebéd előtt gondoltam, hátha? 10. percnél gondoltam, abbahagyom, majd máskor. Erre nem fölvette az ügyintéző?!
Bájos hangú hölgy, aki szerint viszont lehetek hűtlen is akár az XXL dijcsomagban, és meglepő módon ugyanannyi az ára!
De mondom én azt sem akarom, nézzük meg, ha veszem a kabátomat és ennyi volt?! Kapcsolta az ügyfélmegtartót. Még bájosabb hangú hölgy jelentkezett. Mondom, ez kezd gyanús lenni.
De sokat nem hagyott engedni, de a fölöttesét megkérdezi. Hát, így lett a régi ( két éves, 150Gb) díjcsomag korlátlan XXL annak a kb. fele, tíz hónapra, én meg hű egy évre. Ha már 2008 óta ragaszkodunk egymáshoz.
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest