Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz gabor9991 #54295 üzenetére
Jelenleg is ügyfélmegtartós csomagban vagyok(hasonlóan, mint feco70 kollégának, csak 1 GB nettel) és nemrég lejárt az 1 év, így ismét aktuális a téma, azért is érdeklődöm. Nem igazán követtem a topikot egy ideje. Privátba is jöhet infó, ha annyira nem publikus a csomag. Jelenleg megfelel az igényeimnek nagyjából a csomag, az árból szeretnék faragni, a passok és egyéb marhaságok nem érdekelnek.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
Mi a legfrissebb információ az ügyfélmegtartós csomagokkal kapcsolatban? Még mindig a Special D, flotta basic és ennek a korlátlan beszédet tartalmazó megfelelője számíta legjobb ajánlatnak szerintük?
-
Beniii06
addikt
válasz #71835392 #54202 üzenetére
Szerintem nem kell sokat várni és sorra fognak jönni kínából a megfizethető(bb) árú készülékek, igaz, jelenleg így sem kihasználható az ország 98%-ában, de biztosan gyorsabban fog terjedni, mint a 4G anno. Fogd fel úgy, hogy a RED-es előfizetők a béta teszterek.
-
-
Beniii06
addikt
válasz zmtTom #52080 üzenetére
az alsó szinten nem tudok telefonálni, miközben az adótorony itt van légvonalban 500m-re és szabad a rá látás.
Biztos, hogy vodás a cella és nem más szolgáltatóé? Próbáld ki más feltöltőkártyákkal vagy ismerősöket kérd meg, hogy ott a közelben milyen a térerejük(akár nálad is).
A szektorsugárzóknak van egy olyan tulajdonsága, hogy csak bizonyos szögben sugároz, ezért ha alatta állsz kb. gyenge is lehet a térerő, de ugyanez van, ha fölötte vagy repülőn pl."Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz bucihost #52031 üzenetére
A probléma csak az, hogy a készülék eleve kétszeres áron van, mint amit tud, kb. 1.5 éves belsővel, 3100-as akkuval + amoled(3 óra alatt lemeríthető), engednek a 92 ezres!!! árból 21 ezret(ez a készülék max 50-et ér jóindulattal), ami még mindig vicc kategória és akkor hiába dual sim, legalább az egyik slot függő, csak ezt meg ne tudják az emberek.
Ha lesz normális készülék ajánlata a vodának, akkor esetleg fognak is az emberek vásárolni becserélni ezekre, mert így csak az ügyes ügyintézők tudják rásózni az emberekre ilyen drágán ugyanazt vagy 99%-ban hasonlót, amit más márkánál megkaphatnának 40-60 ezerért, ja, hogy a kamera nem csinál olyan "szép" képet és nincsen szelfi vaku sem, az a kit érdekel kategória.
A flotta árakat szerintem ne keverjük ide, ez lakossági topik vagy kezdhetném én is mondani, hogy van 2 ezer forintért 100 perc minden irányba + voda ingyenes, 1 GB adattal vagy 5 ezerért korlátlan minden irányba + 5 GB net Speciál flotta tarifa, ehhez képest az infinity 3 szoros lehúzás és akkor még nem is írtam az ügyfélmegtartó "speciál" tarifákról, amik még olcsóbbak, mint a lakossági tarifák.
-
Beniii06
addikt
válasz #33802016 #51594 üzenetére
De múltkor rákérdeztem, hogy az ilyen parkolt számnál az egyenleget rá lehet-e rakni egy meglévőre, erre azt válaszolták, hogy igen, de csak egyszer egy kártya esetében. - Ez is egy opció megszüntetés esetén pl.
Ezt jó tudni, főleg az olyan simek esetében, ahol pl. csak elérésre használják és összegyűlik rajta az éves feltöltési díjak. Eddig úgy tudtam, csak lejárt sim esetében lehet visszakérni az összeget.
-
Beniii06
addikt
válasz Harkovz #50293 üzenetére
Igen, először nekem is ilyen ~2000 Ft 100 perc-el kezdtek + pár száz mega net, erre mondtam, hogy nem erre rögtön folytatta, hogy "akkor jó, tudok olyat hogy..." és akkor felsorolta amit elsőnek írtam. Másnak úgy volt hogy mondták, nem tudjak jobbat adni, másnap felhívták jobb ajánlattal. Ezért is írtam, hogy olvass vissza, keresd vissza, én is felkészültem "innen is és onnan is", így már nem tudtak lehúzni 50 perc 1500 Ft-ért és hasonló "ajánlatokkal". Összehasonlítási alapnak én más szolgáltató csomagját mondtam 3200-ért 250 perc bárhova, erre adta ezt a special tarifát. Biztos tudta volna nekem is nagyobb nettel adni a csomagot 4000-ért 5 GB-al, csak én már az elején kikötöttem, hogy 3000 fölé nem megyek mivel az előző csomagom is 3000 Ft alatt volt.
Ilyen voda irány korlátlan + 100 perc csomagokat csak flottáknál tudok ~1490 Ft-ért + 200 MB net, de szerintem ez már ráfizetés kategória a szolgáltatónak, nem mintha sajnálnám, talán nem elégedettek a 3.-ik és utolsó helyükkel a magyar piacon. Ha nem kérted mindhárom számra azt a tarifát, akkor javaslom nézz be a flottás topikba!
-
Beniii06
addikt
válasz gabor9991 #50271 üzenetére
Köszi, már láttam korábban, hogy van ilyen is(1 GB 990Ft, 5 GB 1790 Ft) , de elvből nem szeretnék 3000 forint fölé menni + a telefonomban a második sim korlátlan, így nem használnám ki, csak az elv miatt, hogy 1 hónapja még 3 GB-al adták ugyanazt a csomagot ugyanannyiért, különbséget téve most "csak" 1GB jár. Nyílván ez is jobb mint a korábbi tarifám volt, nekem így is megfelel, csak a simliskedést nem szeretem.
-
Beniii06
addikt
válasz Harkovz #50259 üzenetére
Van még special D tarifa(keresd vissza a topikban), voda irány díjmentes +250 perc egyéb irány, 10ft/perc, de már csak 1 GB internettel 2820 Ft-ért. Állítólag ezek fix csomagok és nem tudják változtatni, hiába akartam 3GB nettel, nem engedték. Állítólag van olyan opció is, hogy +4000 Ft-ért korlátlan beszéd opciót lehet kérni.(flottánál biztos van ilyen, lakosságiba nem tudom)
-
Beniii06
addikt
válasz #33802016 #50118 üzenetére
2 év után elvileg ingyen kelle cserélniük a SIM-et, hiszen nekik is érdekük, hogy igénybe tudd venni a szolgáltatásokat jobb minőségben. Gondolok én arra, hogy pár éve, nekem is cseréltetni kellett a SIM-et, mert olyan régi volt, hogy nem tudta a 4G-t, illetve az új SIM több névjegyet is tudott eltárolni, 1 Ft-ért cserélték nekem is.
Mindenképpen próbáld meg személyesen rákérdezni, vidd a 2500 Ft-ról szóló számlát is és üsd az asztalt(ha úgy van ahogy állítod és részlet nem maradt ki), bár kétséges, hogy a pénzt visszakapod, legalább panaszt fogsz tudni tenni.
Ahogy olvastam, most kapott a cég bírságot ügyeskedésért a kártyás ügyfelek adategyeztetésekor.
-
Beniii06
addikt
válasz #33802016 #50115 üzenetére
Ha csak azt mondták, hogy SIM cserét kérnek és lehagyták a nano szót, akkor simán lehetséges, mert ennyit szoktak elkérni egy kártya cserénél pl. ha rongált-használhatatlan, elveszett stb. Rongálásnak számít, ha pl. magadnak próbálod meg levágni nano méretűre és nem sikerül, nem jó a kártya, beviszed, akkor szokták kérni a 2500 Ft-ot tudomásom szerint.
-
Beniii06
addikt
válasz 4Grider #49940 üzenetére
Akkor én még "szerencsésebbnek" mondhatnám magamat, 1 hétig ingyen ConnectPass járna, de mivel egyiket sem használom, így semmi értelme. Jó látni, hogy ekkora a szórás az ajánlatok között, végül is én gondoltam rosszul, hogy ~9000 Ft-ot spórolhatok, ahogy mások tehették., de már nem sokáig hamarosan váltás lesz
-
Beniii06
addikt
válasz Remekelek28 #49809 üzenetére
Telefonfüggő, nekem miui alól:
tárcsázó -> beállítások -> tiltólista"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
A topikjában már írták, hogy központi hiba van.
-
Beniii06
addikt
válasz cantus #49305 üzenetére
Sms-t kapsz, hogy mikor aktiválták, arról viszont már nem, hogy mikor jár le. A myvodkafon app-ban a kezdőlapon kiválasztod a számodat és ahol a maradék netet mutatja(nagy kör diagramm), mellette baloldalt lesz két kisebb kör, rákell menni amelyikben a telefon piktogram van. Ezután át fog váltani a kördiagramm és szám szerint is látni fogod, hogy mennyi van még hátra percben, ugyanis a be reklámozott korlátlan NEM korlátlan, hanem csak ~11 XXX perc és számolja!!. Így nagyon sokat lehet telefonálni, de plusz költségbe nem mehetsz matematikailag.
Nekem 11520-tól számol visszafelé és az egy hét az egy hét órára pontosan(168 óra a beaktiválástól kezdve) vagy a 168 óra utáni éjfélig aznap (ez nem biztos). Inkább nézegesd.
Cheers![ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz maximilian4 #49228 üzenetére
Akkor már lehet korábban próbálta valaki unlock-olni,(ha nem te vagy az első tulaj) és remélhetőleg a 10 próbálkozáson túl nem mentél, mert akkor örökre függő maradhat a telefon, legalábbis nekem huawei LTE router/mifiknél volt 10 max próbálkozás, a samsungnál nem tudom, hogy van-e ilyen.
-
Beniii06
addikt
válasz gabor9991 #49139 üzenetére
de, csak most, csak neked akcióban(viccelek, mindenkinek jár):
"Megbecsüljük ügyfeleinket. Most minden ügyfelünknek jár 50000 Ft kötbér megfizetése jutalmul, amit a következő egész havi számláján írunk jóvá."Aztán pedig ott van a nagy piros gomb " Elfogadom" vagy kérheted később is.
Aki a viccet nem érti, inkább ne válaszoljon.[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
A UPC Mobil csomagokat nézted már? Elvileg ott a korlátlan az EU-ban is korlátlan, ez ki is van írva(max 3G sebesség 20GB-ig, utánna 1/1 mbps), de azért az ÁSZF-et átbogarásznám a helyedben. Utólag visszaolvasva, svájc nincs az eu-ban, azt nem tudom, hogy a UPC is a voda hálózatát használva hogy, tekint Svájcra. Így muszáj leszel valami vodás előfizetést kötni hűség nélkül.
Szerk: Beguglizva találtam ilyet is [link], azonban minőségről nem tudok nyilatkozni.(12 GB ~ 65 eur), szóval ez sem igazán éri meg. Nekem a vodás app felajánlja 20GB megújuló adatot 6000 Ft-ért, azt viszont nem tudom, hogy ez lakossági tarifáknál is megvan-e.(zárt flottában vagyok jelenleg) Egy feltöltős sim-nél megnézhetnéd, hátha lehet ahhoz is kérni, úgy biztosan a legolcsóbban jönnél ki hűség nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz KengelRoland #48930 üzenetére
Ez a Frondeo flotta és rózsaszín T-s.
[link][ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
SIM cserénél arra figyelj, hogy a SIM tálca foglalatban van egy kb 0.5-1 mm bemélyedés csík formájában és ha nem illeszkedik abba bele, akkor lehet ilyen probléma.(Azt nem feltételezem, hogy fordítva raktad bele a SIM-et, csak azért írtam, mert user error létezik).
Jó kis telefon, kár lenne érte, ha ennyi hiba miatt cserélni kellene. Nekem sajnos le kellett tennem, mert munka miatt dual sim-es független telefon kellett(redmi note 4), a két éves hűség miatt a kötbér árából vettem a másikat, így most a fiókba van eltéve. Nem volt szinte semmilyen kedvezmény, se részlet, egybe-kártyás áron vettem, ennek ellenére azt mondom nagyon jó kis telefon, leszámítva a SIM-nem felismerését ritkán és a melegedést és a ~4-5 óra kijelző időt 1 napos használattal töltögetni kellett. Sajnálom is kicsit, mert újszerű-hibamentes állapotban van, gyári elő-hátlapi fólia + vodás szilikon tokkal pihen egy kicsit, de majd ha a mostani elromlik akár 1 év múlva is verni fogja a középmezőnyt a platinum kijelző/kamera tekintetben(Ez hiányzik a legjoban a mostaniból) és azt hiszem ekkor vettem utoljára szolgáltatói telefont. Nem azért mert rossz(az egyik legjobb telefon amit valaha használtam), hanem mert meg sem közelítik tudásban, ár/minőségben a mostani szolgáltatós telefonok és nincs szükségem 2 éves rabláncra.
-
Beniii06
addikt
Úgy tűnik a beszéd mikrofonod ment meg. Amúgy a mikrofonból kettő van, egy alul(beszéd), másik felül a jack csati mellett(háttérzaj csillapítás).
Nincs letakarva a felső mikrofon? Nem tettél rá új tokot?
Más telefonnal jártam már így korábban(nyomógombos), de konkrétan ezzel a típussal még nem volt semmi gondom. Ha garis még akkor add be, ha nem akkor szívás, mert a mic integrált, nem cserélhető és max csak bluetooth eszközzel/mickrofonbos fej-fülhallgatóval fogod tudni használni.
Ezt azért próbáld ki, hogy mikrofonos fel/fülhallgatóval is jelentkezik-e a hiba telefonálás közben!
Ha igen, még csinálhatsz egy factory resetet, bár nagyon halvány remény. Befrissítetted 200FUN1-re a software-t? Előtte jól ment még vagy már akkor sem?
Végső elkeseredésben, ha ezek sem mennek és nincs gari akkor próbálkozhatsz kitisztítani az alsó mikrofont(nem javaslom)[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Lehet az alkalmazáson kívül más módon is aktiválni a 90 GB-ot? Az appban rányomtam véletlenül az aktiválom most gomb helyett az aktiválom későbbre(mivel nem akartam felhasználni tegnap) és tegnap óta nem hozta fel a lehetőséget, hogy aktiváljam. Más is járt így? Rákérdezek 1270-en, amúgy is számlázással kapcsolatos dolog miatt akartam telefonálni, csak gondoltam a válasz hasznos lehet másoknak is.
-
Beniii06
addikt
válasz #20749568 #47987 üzenetére
Hordozás előtt érdemes lenne lefedettséget tesztelni(bár megyeszékhelyen belül lenni szokott térerő, ez akkor érdekes, ha szokott utazni is), mert ha meg van elégedve a mostani lefedettséggel akkor felfesleges váltani, mivel a feltöltős alapcsomagokban 19 Ft/perc itt is és ott is. Így most nem értem, mivel lett rábeszélve, hogy jobb az egyik mint a másik, ha csak azzal, hogy simán "jobb", akkor mindegyik is, mert nem fog különbséget észrevenni a kettő között, csak így még figyelembe kell venni, hogy független telefonja legyen, újabb appok letöltése/jelszavak beállítása, újabb sms kódok opciók rendeléséhez, stb.(Nem mintha feltöltősnél pár sms kódon kívül lehetne is valamit intézni).
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz kulturg #47899 üzenetére
ide ez van írva: Vodafone Pass élmény itthon és az EU-ban is
A Vodafone Pass szolgáltatást addig használhatod az EU-ban úgy mint itthon, amíg rendelkezel az EU-ban díjmentesen felhasználható adatkerettel.[link] katt alul a részletekre és előjön egy lenyíló menüből.
-
Beniii06
addikt
válasz < CyberBob > #47856 üzenetére
Nem hivatalos, de talán segít: [link]
A Vodafone-nál számításba veszik, hogy a szerződés mikor köttetett, így egy éven belül húszezer, a szerződés második évében tízezer, ezt követően 2500 forint a tarifa.
Ha biztosra akarsz menni akkor, muszáj lesz kikeresni az ÁSZF-ből és ez csak annyit takar, hogy beletehet másik(szolgáltatós) SIM-et a telefonba. Ettől még a tarifát ugyanúgy fizetni kell tovább a 2 év lejártáig és azt felmondani kötbéres dolog + a készülékkedvezmény(Ha nemrég kötötte érdemes minél hamarabb visszamondani), kivétel ha talál családtagot, akire átiratja a hűséget. A kötbér megállapításában a 1270 tud segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz feco70 #47824 üzenetére
Ott azért, csak Londonban többen laknak, mint itt az egész országban + ott jóval több szolgáltató van, mint itt + kevesebb adó/szabályozás van és nem kell aggódniuk a frekvencialefedettségben sem, hogy nehogy átnyúljon a szomszéd országba. Tudtommal a halak még nem fogják a 4G-t Nyílván, ami itt folyik íratlan szabályok közt, de lehet összefogásnak minősíteni. Mondjuk a rózsaszínnek nem kell féltenie magát, mert szinte monopol helyzetbe van az all-in-one mobil + vezetékes szolgáltatások miatt, így ott a minőséggel nem is nagyon foglalkoznak. pl. VDSL internet. Most azt, hogy a voda bejelentette lesz vezetékes netje 2 városban még nem eget rengető dolog.
-
Beniii06
addikt
Nekem is elfogy a 200 MB (beépített kötelező net a tarifába) dual simes telefonban, úgyhogy a második sim kártyán van csak bekapcsolva a net és elsőn(voda) csak hívás +sms megy. Erre december elején(számlaforduló) lettem figyelmes, hogy elvileg nemhasználtam semmit és elfogyott, majd most hó elején direkt figyeltem és erre megint eltűnt a net a számlazárási nap után délelőtt már 0 MB-ot mutatott. Szerencsére nem izgat, mert a telefonban a második sim egy korlátlan adatsim, így nagyívben...
Más: Azért az új go start+ tarifa könnyen becsalogathatja a tájékozatlan embereket, hogy hűha 10 giga net 6 kért, közben ugyanazért a pénzért 'fektetett nyolcast' kap az ember valahol és akkor a kétharmad ennyibe kerülő adatkártyát meg sem említve. Innen is látszik, hogy sok ember válthatott el, mert ez a tarifa is csak kapkodásnak látszik vagyis már a teljes egészében lángoló ház vödör vízzel való oltásának az esete.
-
Beniii06
addikt
válasz Hoorus #47570 üzenetére
Sokat kellett alkudozni ezért?(míg megírtam a hsz.-t meg is válaszolták)
A 150MB net az lassítós, ha elfogy?
"flottán belül" vagyis ez flottás ajánlat ha jól értem? A szám kinek a nevén marad? Tudsz személyesen ügyet intézni vele?
Flottás voltál korábban és úgy kaptad az ajánlatot vagy lakossági előfizetőként? Kb. mennyi ideje vagy előfizető?Mennyi esélye van az embernek, ha 3 számra szeretné megkapni ezt az ajánlatot? Jelenleg 1-en lejárt a hűség, csak nem tudom egyesével érdemes egyezkedni az ügyfélmegtartóval vagy egyszerre a 3 számmal jobbak az esélyeim?
Feltételezés: Ha egy 25 év alatti családtag nevére iratná valaki a telefon számát, így az ügyfélmegtartós flottás ajánlatra is érvényes a You, +2GB adat havonta?
Csak azért kérdezem, mert hamarosan(pár hónap) lejár a hűségem a másik két számra és ha kapnék ilyen ajánlatot, ami sokkal jobb mint a mostani flottás, akkor tudnék spórolni pár ezret havonta és maradnék ennél a szolgáltatónál. Egyéb esetben mennék másik flottába számhordozással.
Megjegyzés: Látom megújult a webes felület. bár még sok funkció nem működik(készülékvásárlás meglévő számhoz) és bugos(iphone 6-ot jelez vásárolt készüléknek, pedig sose vettem olyat), de annak örülök, hogy kiíírja a hűség lejáratának dátumát és nem kell telefonálgatni/bejárni a boltokba.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz jimhun #47394 üzenetére
Nem egészen releváns, de hasonlóezért leírom. Nekem Internet Mini Plus Online (200 MB) van ugyanúgy lassítós és kb 0,1 Mbps-el jön speedtesten mérve lassítva. Ez elég a waze-re + youtube 144p(kicsit várni kell előtöltésre, de utánna megy), google keresés/wikipedia/gmail, massenger/viber/whatsapp szöveges üzenetekre kép nélkül és meglepő, de a whatsapp hanghívás is működik lassítva pass nélkül!(tapasztalat) Viszont lehetnek olyan alkalmazások, amik a lassított netet "nincs internet kapcsolat"nak érzékelik, az szívás tud lenni. Neked a 9 kbps biztos nem 32 akart lenni? Mert az halvány gyenge
Szóval a weben lehet szörfölni, csak komprumisszumokkal, ahol képek is vannak ott várni kell akár perceket is(manapság már mindegyik oldalon van kép). Ilyenkor tényleg lehet rühelleni a reklámokat mert általában azok töltődnek be először, miközben[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Lackooo84 #47376 üzenetére
Ha tényleg a digire gondoltál, akkor a februárt csak pletykából hallhattad, mert itt még mindig 2017.12.31., de ennek a nevében is benne van "Terv.kezd.dátum:" vagyis ha akarja a Digi átíratja dec.30-án 2018.12.31-re is. Bármikor változhat és legutóbb is 2017 márciusából lett december 31. Én erre nem alapoznék, hogy 'most' jön a Digi. Ráadásul neki teljesen a 0-ról kell országos hálózatot kiépíteni + az 1800 MHz nem alkalmas erre, max csak városi lefedésre. Ezen felül csak az segítene, ha összefogna valakivel, ahogy a két T is tette, csak így már ők kiesnek, a voda meg érthető okokból nem fog osztozni a hálózaton mert nekik is kevés frekvenciájuk van és nem is érdekük a konkurencia beengedése a házba.
Szóval ezt a digis dolgot hiszem ha látom, jó lesz ha lesz, de amíg nincs kész, addig nem kellene az összes szolgáltatói topikot teleszemetelni alaptalan pletykákkal.[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz #08176384 #47339 üzenetére
Igen de kódot nem kellene kérniük. Olyan promóció volt már, hogyha küldesz egy válasz sms-t akkor kapsz pár mega netet pár száz forintért.
Engem is hívogattak régen amíg feltöltősben voltam, hogy váltsak "olcsóbb" Maxos tarifára.(ami ugye feltöltés után egyből lelopja az egyenlegedet, szemben a régi "feltöltöm 3000-el és kapok 500MB-ot." Csak így megmaradt az egyenleg is. Kétnaponta hivogattak már a végén, míg végül nem lettem flottás.
-
Beniii06
addikt
Persze, még az okt. 24-ei kötelező függetlenítés előtt megjelent a hír, hogy a voda nem fog függetleníteni, azt az ügyfeleknek kell megtenni, ők csak elküldik a kódot postán, ha megigényled személyesen.
Ha utánna néznél rájönnél, hogy milyen egyszerű és miertnem foglalkozik vele a voda. Elhiszem, hogy aki nem műszaki beállítottságú az valami komoly dologra gondol, közben egyszerű a dolog. Amikor kezedben van a 16 jegyű kód, beteszed az idegen sim-et a mifibe, gépről vagy telefonról rácsatlakozol, belépsz a webadmin felületre, ott kéri a kódot, beírod, újraindul és kész. Nekem is 5 perc alatt megvolt úgyhogy először függetlenítettem(4g router). Telefonnál még egyszerűbb megcsinálni..."Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz K1nG HuNp #47313 üzenetére
Erre nem tudok konkrét példát mondani, de biztos vagyok benne, hogy így/hasonlóan működik a dolog, mivel értesíteniük kell mielőtt megszüntetik a szerződéseset.
Mondanám, hogy nézz utánna a neten példát keresve, de biztos lesz itt, aki rámondja, hogy "biztos kamu", stb. Így ha találnék is ilyet, ide nem linkelném be, mert... Nem célozgatok semmire, elég visszaolvasnod, ha érdekel."Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz K1nG HuNp #47309 üzenetére
Ez a szolgáltató részéről egy biztosíték, hogy a hálózat leterhelődése esetén legyen mire fogni a sim-ed korlátozását. Ennek az az értelme, hogy a fizető ügyfeleket előrébb veszik a nem fizetőknél, mert akiknek te megosztod, nem fizetnek érte(te meg nem kérhetsz érte semmit, továbbértékesítés tilos a voda engedélye nélkül). Gondolom a te tarifád hangalapú és az papíron egy telefonon működik, ezért "nem megosztható". Ha veszel homenetet és azt osztogatod, arra gondolom nincs szabályozás, mert az eleve több eszköz használatát takarja egyidejűleg. Az, hogy most nem tartja be a szabályozást a voda, szerencséd van, de én biztos nem osztanám meg egy osztálynyi embernek, csakhogy "vagány" legyek. Egyszer majd csak küldik az smst, hogy felfüggesztik a szerződésed pontjai megszegése miatt, ha komolyabban fogják venni. (Elég kevés esélye van.) Mondjuk a vodának van a legkevesebb frekveniája tudomásom szerint, így több ügyfél esetén bármi megeshet.
Technikailag úgy van megoldva, hogy mindegyik rád csatlakozott eszköznek kell IP cím és a NAT-olásban feltűnik.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Most nyílván ez itt nem kitárgyalandó, de nyílvános, bárki számára hozzáférhető oldalról van szó. Mindjárt vissza is fogod vonni, amit írtál. Ha ezt számonkérnék rajtam a fórum üzemeltető az sem probléma. Szerencsére a PM-re nem vonatkoznak a fórum szabályai és nem vállalnak felelősséget érte.
-
Beniii06
addikt
válasz Daffni2 #47287 üzenetére
Konkrétan nem, csak képletesen ez is lejöhet belőle + ahogy erre válaszoltál.(#47273)
Azt viszont jó látni, hogy nem tagadtad le, hogy nincs közöd a vodafone-hoz. Egyébként, ha megtetted volna, azt is tudnám cáfolni. Lehet neked a dolgozói tarifádban nincsnnek apróbetűk, de mindenki másnak keményen fizetni kell/keményen betartatják(aka szivatják) az embert.
Tény, hogy a voda gyengébben muzsikál a konkurenciával szemben, mert az utóbbi egy évben a Tuti 19ft-os percdíjan kívül semmi újat/jobbat nem tudok megnevezni, ami megtartaná az embereket/(idevonzásról nem is beszélek) jobb lenne a konkurenciától. Se USSD kódok(elmarad az olcsó hálón belüli hívás/sms ellentétben a mymenüvel/most opcióval szemben), a függetlenítés is drága/körülményes, máshol a szolgáltatói telefon kínálatnak már a fele független(mondjuk én alapból nem veszek ilyet dualsim hiánya miatt) így hiába lenne készülék kedvezmény elesnek az emberek tőle, legdrágább a net, a telefonos ügyfélszolgálat is hagy maga után némi kívánnivalót(nem vagyok hajlandó redes, 10k+ tarifát fizetni, hogy legyen rendes kiszolgálás) és még sorolhatnám."Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz Beniii06 #47272 üzenetére
Köszi eami a linket, erre gondoltam én is, csak elfelejtettem hol olvastam. Ezen kívül máshol is láttam panaszt a red csomagokra, még régebben(fél éve kb.), de lehet azóta már javult a helyzet.
Akkor megragadom a lehetőséget(szerkeszteni már nem enged) és korrigálom magam, mivel rosszul emlékeztem.
már rá korábban példa it topikon belülEz nem igaz, eami által linkelt dologra gondoltam. E kivétellel a többit továbbra is fenntartom.Amit írtam azért írtam, mert már 12+ éve voda ügyfél vagyok, voltam feltöltős, lakossági tarifában/flottában is és most azt látom, hogy a voda néha-néha villant egy újítást, de az utóbbi időszakban alulmarad/elkényelmesedett a másik kettővel szemben. Ha most azért, mert nem fényezem a vodát ebben a topikban tapasztalatok miatt sértegetés jár, akkor nem nálam van probléma és vállalom, amit leírtam. Akkor is ha hibásan írtam és utólag(átlaggal ellentétben)elismerem, fentebb korrigáltam is.
(#47281) 8: Én is olvasgatom már a topikot és egy ideje feltűnt már ez nekem is. Jó látni, hogy nem 'csak' én vagyok "összesküvés-elmélet gyártó" és mások is így látják. Persze elkerülhetetlen, hogy üzleti érdekek ne legyenek jelen egy fórumon(akár más topikokban is), de azért lehetne kevésbé feltűnően csinálni.
nem ennyire bénán, ha már fizetnek érteEzt nem vádaskodásnak szánom, csak észrevételt tettem, amit mások is osztanak ezekszerint.Ha pedig valami probléma van az ember mondandójával, akkor tessék tételesen megcáfolni(ezért ez egy fórum) és nem képletesen sértegetni a másikat, mert csak úgy "megtehetem"/titulus/haverság engedi. Több időt/energiát nem szeretnék ennek kifejtegetésére áldozni.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz bohoc71 #47275 üzenetére
Igen, azért is írtam "mondok egy számot". Próbáltad már 300 sms/600 perc vagy 1000 perc felett? A hálón belüli hívások miatt még jó hogy nem kötekszik magával a voda, de az már más, ha amásik kettőnek is kell fizetni. A lényeg az lett volna, hogy ez egy lakossági tarifa és nem flottás, ami eleve sok beszéd miatt van kitalálva, amiben sokkal kevesebb buktató lehet/van a szolgáltató részéről. Mert mondjuk vana ki HD előfizetését is routerben használja, holott ASZF tiltja, mégis engedik neki, mí nem lesz leterhelt a cella. Ez vodánál elképzelhetetlen. Erre is akartam figyelmeztetni, hogy a másik kettő sokkal lazább az apróbetűkkel.
Én is várom, hogy lejárjon a hűségem és lépek, kivéve, ha az ügyfélmegtartó ideadja 4k körüli összegért a korlátlan beszédet(tudom nem fogja).
Másoknak innen van az infó: [link] és innen is [link] Mindjárt jön a titlusok miatt a fekete autó és elvisz.
lugosi: inkább a másik topicban tedd fel a kérdést, mert ha a nem fizetett vodás emberek válaszolnak, akkor jön a fekete autó.
-
Beniii06
addikt
válasz lugosi #47271 üzenetére
Arra én is kíváncsi lennék mi van akkor, ha egy néven van 3 szám és azt egyszerre hogy lehet áthordozni(addig egyértelmű, hogy a különbözö számokon lévő legutolsó hűségidő lejáratát meg kell várni), de utánna?
Az a lényeg a family ben, hogy itt is egy név alatt kell lennie a számoknak, mint ahogy most neked is van.
Ha neked szempont a korlátlan hang + sms akkor jó lesz, csak arra figyelj, hogy itt tényleg komolyan veszik az apróbetűket és valójában nem korlátlan a korlátlan, úgyhogy tájékozódj előtte részletesen! Értem ezalatt, hogy számonként a szolgáltató bármikor korlátozhat, ha úgy tetszik neki x mennyiség felett. Most mondok egy számot Pl.: 100-200 sms/300-500 perc felett letilthatja a kártyát(volt már rá korábban példa it topikon belül,ugye ezek Redes "korlátlan" csomagok). És ha elfogy a net itt nincs lassítás, hanem keményen fizetni kell és hogy ne legyél nyugodtan, van automatikusan megújuló adatopció X forintért(adnak párszáz megát), így korántsem biztos, hogy annyi lesz a végösszeg havonta, amennyit te előre kiszámolsz. És a poén, hogy sehol sincs leírva(tudomásom szerint), mi a nem rendeltetésszerű használat a szolgáltató szerint
Ahogy nekem lejött az ismertetőből ez a family úgy éri meg jobban, ha You-val együtt igénybe tudjátok venni. Ehhez az kell, hogy egy 25 év alatti nevén legyen a 2+ szám és akkor ingyen jár +2GB havonta.
Szóval úgy menj be egy vodás boltba érdeklődni, hogy előre megmondod kb. hány perc/sms lesz használva számonként és hogy szerintük az belefér-e a "korlátlan"ba.A helyedben inkább valamilyen flottás dolgot néznék(saját néven maradót) ha mindenképpen ki lenne használva a korlátlan mind a 3 számra. (Tarifaexpert korlátlan 7k, az is vodás és kevésbé lennél megszivatva az aprobetűk miatt)
-
Beniii06
addikt
válasz California1 #47186 üzenetére
Nekem most pont jól jött a viber miatt a pass. Tavaly 1 TB volt asszem, amiből 200GB-nál többet nem tudtam felhasználni 1 telefonon. Most gondolom azért nincs ilyen, mert:
-Nem lenne értelme a pass csomagoknak, ezeket így promózzák, hozzászokatják az embereket a jóhoz, hogy aztán előfizessenek rá.
-hálózat terhelés teszt volt
-tanulmányozták a felhasználók szokásait, hogy milyen csomagokra lesz igény(lehet innen vette az ötletet más a hello data csomagokhoz)Tényleg jó volt, mert míg más szolgáltatónál lévők számolták az ajándék +1 GB-jukat, addig én kedvemre nézegethettem youtube-ot FHD-ban videókat + streameltem zenéket Persze azóta bevezették videókra max 2 Mbps/480p korlátozást bizonyos csomagoknál és megjelentek a "fizess mégtöbbet paraszt és legyél hálás" csomagok/opciók.
Sajnos mostanra elmúltak az ilyen jó kísérletező ötletek a voda részéről és csak a korlátok maradnak hétköznapi árakon(nincs szükségem 10+ feletti összegbe kerülő havidíjra)"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz California1 #47172 üzenetére
Jó, akkor az a lényeg, hogy nem "csak" 1 GB járt ingyen, hanem szolgáltatások is 30 napra. Azért kérdeztem meg, mert a topikban(másikban is) mindenki csak +1 GB-ról írt, akkor megéri utánnajárni alaposan.
-
Beniii06
addikt
válasz #08205312 #47161 üzenetére
Nekem a voda alkalmazáson belül felül az elgördülő-váltó szövegbuborékban fel van ajánlva 3 lehetőség:
1. voda Social Pass + 1 GB net 30 napra ingyen
2. voda music pass + 1 GB net 30 napra ingyen
3. voda Connect Pass + 1 GB net 30 napra ingyenAz 1 giga netet az apróbetűs részben hozza "ajándék"-ként és a 3 lehetőségből egyet lehet elfogadni.
Másnak van ilyen lehetőség? Nézzétek már meg. Hozzáteszem én flottában vagyok, de gondolom előfizetéseseknek is felajánlhatja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- HP 630 laptop (15,6/i3-G2/4GB/500HDD/Magyar/Windows7)
- GAMER Ryzen 5 3600 / RX 6600 XT 8GB / 16GB DDR4 / 512GB NVME / Beszámítás / Garancia
- Dell Latitude 3490 laptop (14/i3-G7/8GB/128SSD/AkkuX)
- Meta Quest 3 128gb +kiegészítők! (Garanciális)
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest