Hirdetés
-
GAMEPOD
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
ggwp
újonc
válasz
Beniii06 #48155 üzenetére
A mikrofonos infót köszi, a felső mintha el lett volna tömődve. A sok használattól meg még régebben a felső hangszóró takarója egyszerűen levált, de ez nyilván nem a mikrofonnal van összefüggésben. Az alsó mikrofon takaró lapja is koszos, sokat volt zsebben, és lehet el is tömődtek a kis jukacskák szösszel. Ismerős mesélte hogy neki is ilyen hibája volt, de neki csak halk volt a hangja, simet cserélt és működött. Na ezt én megpróbáltam, kivettem a simet, megbirizgáltam, és most a simet sem ismeri fel.
A frissités, a 200fun1 es van rajta. Holnap beviszem vodafonba, hogy adjanak legalább egy új simkártyát, ha már ezt kivégeztem.Aztán megpróbálom a hívást, úgy hogy kitisztitottam a felső kis pontmikrofont, aztán ha nem jó, leszedem az alsó takarólapját is, hátha (a felső magátől lejött, nem sok minden tartja). Na meg a fülessel is kipróbálom, köszönöm a tippeket !
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpársportok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest