Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz Hoorus #47570 üzenetére

    Sokat kellett alkudozni ezért?(míg megírtam a hsz.-t meg is válaszolták)
    A 150MB net az lassítós, ha elfogy?
    "flottán belül" vagyis ez flottás ajánlat ha jól értem? A szám kinek a nevén marad? Tudsz személyesen ügyet intézni vele?
    Flottás voltál korábban és úgy kaptad az ajánlatot vagy lakossági előfizetőként? Kb. mennyi ideje vagy előfizető?

    Mennyi esélye van az embernek, ha 3 számra szeretné megkapni ezt az ajánlatot? Jelenleg 1-en lejárt a hűség, csak nem tudom egyesével érdemes egyezkedni az ügyfélmegtartóval vagy egyszerre a 3 számmal jobbak az esélyeim? :F

    Feltételezés: Ha egy 25 év alatti családtag nevére iratná valaki a telefon számát, így az ügyfélmegtartós flottás ajánlatra is érvényes a You, +2GB adat havonta?

    Csak azért kérdezem, mert hamarosan(pár hónap) lejár a hűségem a másik két számra és ha kapnék ilyen ajánlatot, ami sokkal jobb mint a mostani flottás, akkor tudnék spórolni pár ezret havonta és maradnék ennél a szolgáltatónál. Egyéb esetben mennék másik flottába számhordozással.

    Megjegyzés: Látom megújult a webes felület. bár még sok funkció nem működik(készülékvásárlás meglévő számhoz) és bugos(iphone 6-ot jelez vásárolt készüléknek, pedig sose vettem olyat), de annak örülök, hogy kiíírja a hűség lejáratának dátumát és nem kell telefonálgatni/bejárni a boltokba.

    [ Szerkesztve ]

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák