Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
C.Dávid
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Leginkább a Vodafone-nál dolgozóktól kérdezném,hogy,hogyan van ez nálatok,hogy az ügyfélszolgálat felhív egy ajánlattal például legutóbb,a Vitamaxos kártyámra,hogy kisorsoltak mitudomén milyen játékon és fél évig fél áron elkötelezettség nélkül, választhatok bármely internetes csomagjuk közül,és bármikor lemondhatom!Kedvesen mondta az ügyintéző,hogy kapok egy sms-t és azt kell bemutatni bármelyik Vodafone boltba!
Be is mentem itt Szekszárdon a Vodához,elmondtam milyen ajánlatot kaptam az ÜGYF.-tol.Az eladó hölgy nézi a számítógépen,de ilyen akciójuk nincs,illetve kód nincs hozzá feltüntetve
Ekkor ők felhívták az ügyfélszolgálatot,és ott megerősítették,de van,csak egy év hűséget kell aláírni.
Mondom az jó,azt még kibírom(1 gigás csomagot akartam,mert csak mobilról akartam netezni)
És akkor az eladó hölgy elkezdi keresni ennek a promóciónak a kódját,de ennek sincs,tehát nem tudnak ilyet adni,mert nem tudják bejegyezni
Ez az egyik eset
2.: Már vehetnék előfizuval telefont 3 előfizetés van a nevemen.Előszőr megnéztem a vodafone oldalán a te ajánlatodat,kicsit elkeseredtem mert csak "A" kategóriát dobott ki,pedig egyik előfizetésem már 2005 óta! a másik kettő 2007 óta van!
Ekkor felhívtam az ügyfélszolgálatot,és rákérdeztem hogy 3 előfizuval,soha nem volt,hogy késve fizettem volna be egy számlát is,hogyan lehet,hogy csak "A" kategóriában vásárolhatok
Erre a hölgy azt mondta,hogy az egyik számomra megoldható,hogy "B" kategóriás árral vásárolhassak telefont!Mondom köszönöm akkor megyek és veszek is!
Megint be a Voda üzletbe,megint számítógép azt dobta ki,hogy csak "A" kategóriára vagyok jogosult!
Nem szóltam semmit eljöttem.
Most már ott tartok,hogy áthordozom mindhárom számom,mert ki tud a Vodán kiigazodni,ha még ő maguk sem?!Várom vodánál dolgozó emberek üzeneteit,akár privát üzenetet is,mert már nagyon besokalltam a sok hülyeségük miatt!
[ Szerkesztve ]
Kedvesem oldala www.tekiste.eoldal.hu SE FAN;)since 2005: K700,K300,K510,T610,V630,W810,jelenlegi telefonjaim:W200,V640 W910I C905
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy A54 5G 2025.07.28. garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest