Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
Daffni2
addikt
válasz
szabogabor10 #43043 üzenetére
A kenyeret megeheted mielőtt kifizetnéd? A filmet megnézheted a moziban,mielőtt kifizetnéd a jegy árát? Sorolhatnám még napokig.....
-
headhunter
addikt
Mennyi idő alatt küldenek ki egy kártyát?
Új ügyfélnek 0Ft vagy lehet rendelni a meglévő mellé is 2. kártyát ingyen? (Vodafone Tuti csomag)
-
-
Kbali
nagyúr
-
-
asdf_
veterán
válasz
lexpakesos #43040 üzenetére
A szolgaltatasok dijat (elofizetesi dij, opciok dija) elore fizeted, magat amit fogyasztottal (beszelgetes, sms-ek) utolag. Kb. mindenhol.
-
Zack1899
tag
válasz
lexpakesos #43040 üzenetére
-
lexpakesos
csendes újonc
válasz
Zack1899 #43039 üzenetére
Azt tudtam, hogy megújuló, mert én rendeltem 😁. Csak azt nem értettem, hogy miért előre vonta le. Hiszen utólag fizetős vagyok. De így már értem. Fennáll a veszélye annak, hogy nem fizetek és nem akarnak pórul járni. Na meg inkább nekik kamatozzon 30 napot mint nekem. Kici fojin, naty hacon.
-
válasz
lexpakesos #43035 üzenetére
Januar vagy februar 14-en rendelted? Ilyen nincs, hogy magatol megujitja, azt neked kell megujitani mindig. Bar nem tudom mit rendeltel, en ezt az 1 gb plusz adat (megujulo)-t kertem. Ez havonta automatikusan hozzaadodik az elofizuhoz amig le nem mondod. Viszont ha elfogy, akkor magatol nem ad hozza megint 1 gb-ot, azt neked kell ujra feltoltened.
-
Daffni2
addikt
válasz
lexpakesos #43035 üzenetére
Szerintem,mivel megújuló adat, nem kell mindig megrendelned,tehát havidíjas ezért, mint minden havidíjas opciót előre kell fizetni.
-
lexpakesos
csendes újonc
Igen, én is ezért csodálkozom. Csak nem akarok reklamálni előre, mert nem tudom, hogy most ennek van-e valami tudományos magyarázata. Abban biztos vagyok, hogy az ÁSZF 8 millió oldalas kódexében van erre magyarázat. Csak én mint tüte paraszt, a trágyához értek csak meg az ekéhez. Ezért jöttem tanácsért.
13-án van a számlazárás. Ezért 14-én rendeltem meg. Pontosan azért, mert az internet az csak számlazárásig használható fel.
Mondjuk most bevillant valami. Mivel megújuló az internet, én meg elhasználtam az 1 gigát, létezik, hogy mégegyszer megújította egy számlazárási cikluson belül? Bár ez is furcsa lenne, mert emlékszem, hogy lassítva tudtam netezni miután elfogyott az 1 giga.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
lexpakesos #43032 üzenetére
Nekem egyszer sem vontak le elore, mindig csak abban a honapban kerult a szamlara, mikor meg volt rendelve.
Milyen plusz adat opcio ez es melyik napon rendelted meg? -
Zsocy155
őstag
válasz
lexpakesos #43032 üzenetére
Az előfizetést előre kell fizetni.
-
lexpakesos
csendes újonc
Üdv! Azt tudja valaki, hogy ha megrendelek egy internetszolgáltatást, akkor a megrendelés hónapjában miért vonják le előre a következő havit is? Direkt úgy rendeltem meg, hogy a számlazárás utáni napon, tehát új hónapban, hogy lehetőleg ne 1 napig tartson az 1 giga... De ezek szerint mindegy, mert úgyis levonják bármit csinálok.
-
koma106
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg a Telenornál vagyok egy flottában. Feleségem Tutizik. Én is áthordoznám a számomat.
Hogyan intézzem, hogy a lehető legjobban járjak?
Ez a mondat mit jelent pontosan? “Az aktív Tuti tarifások 0 Ft-ért beszélnek egymással!”
Ha mindketten Tutisok leszünk, akkor ingyen beszélünk egymással?
Mitől lesz "aktív" a Tuti?
500-1GB net milyen opcióban érdemes Tuti csomaghoz aktíválni? (kezdetben van ingyen is 500Gb? Később mennyit kell/érdemes feltölteni, ha 1GB-ot szeretnék havonta?)
-
válasz
LouiS22 #43026 üzenetére
Szerintem rajtad kivul mar mindenki erti, hogy azert nincs ez valoszinu igy leirva benne, mert a sok retardalt kepes lenne hetente cserelgetni a simet. Ha nagyon nagyon akarnak, biztos kerhetnenek erte penzt, de 99.99%, hogy nem fognak. Ennek szellemeben nyugodtan menj be es csereltesd ki ingyen a szimedet.
-
Bozek
nagyúr
válasz
Biluxzsolt #43021 üzenetére
Mielőtt hülyeségeket írsz, nézd már meg az 1. számú hozzászólást.
Egyébként saját tapasztalat, hogy tőlem egy alkalommal kértek 5 ezer Ft-ot egy feltöltős kártya cseréjéért Zalaegerszegen. Először 7 ezret akartak, de szóltam, hogy nem előfizetéses vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Gercsi
tag
válasz
LouiS22 #43020 üzenetére
Saját tapasztalatom a következő: LG G2 tönkrement, javítás idejére a csere telefonba (HUAWEI P9 Lite) nem volt jó a SIM kártyám mérete, díjmentesen adtak egy másikat. Miután nem tudta a szervíz megcsinálni a telefonomat kaptam egy LG G4-et, abba megint nem lett jó a SIM kártya mérete, ezért megint cserélték.
Egyszer sem kértek érte pénzt (1Ft-os számlát adtak róla), és még a telefonszámokat is mindig átmentették, pedig minden SIM kártyám tökéletes volt. (Amit a csere telefonból vettem ki az 3 hetes volt amikor cserélték)
Szerintem ezen a téren full korrektek! -
LouiS22
veterán
válasz
Gercsi #43014 üzenetére
Nem kötözködés, de én is olvastam az ÁSZF-et és továbbra is tartom, hogy az abban foglaltak alapján (és a te screenshotod alapján is) a microSIM-nanoSIM cseréje fizetős (hiszen másikat kérsz úgy, hogy az eredeti működik). Még plasztikusabban: szarul van megírva az ÁSZF.
[ Szerkesztve ]
-
Gercsi
tag
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #43009 üzenetére
Központi probléma volt, ami csak az állomások egy részét érintette, délelőttre megcsinálták.
-
törölt tag
Sziasztok! 2 év hüség lejárata elött 2 hónappal vettem új telefont, új hüséggel (már 10 éve ugyanezt hosszabítom). A régi telefonom hálózat függetlenítését mikor kérhetem? Meg kell várni a pont 2 év lejáratát vagy mivel lett új telefonom/hüségem, már most is megcsinálják?
[ Szerkesztve ]
-
H.Istvan25
senior tag
Ma délután 2 fele elment teljesen nálam a térerő. Utána egy ideig csak 2G volt, azóta csak 3G. Nemrég elmentem sétálni, egy kilométerrel arrébb már volt 4G, de itt továbbra sincs. Helyszín: Pécs, Uránváros
-
Lehiñito
senior tag
Kivétel amikor elkéri az ügyintéző és lecsekkolja a jelenlegi sim kátya gyári számát a rendszerben.
Nekem elkérte ellenőrzésre és csak utána mondta, hogy ingyenes a csere. Ha nem tudtam volna felmutatni akkor asszem 7ezret mondott. Partnernél voltam, nem márkában. Biztos ember függő is. -
Bozek
nagyúr
válasz
mukibuci #42999 üzenetére
Ja, az kimaradt nálam, hogy feltöltős a kártya. Akkor 5000, de ez is benne van az ÁSZF-ben.
(#42996) LouiS22: Ez egy jó kérdés. Elvileg ingyenes, de nekem például fizetnem kellett anno. Pedig az egy nagyon régi kártya volt.
(#43001) DS39: Talán ott, hogy nem akarod mindenkinek újra megadni a számod, ami ugyebár másik kártyánál megváltozik.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ryzen 7 5700X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- iPhone 15 Pro Max 256GB // 98% akku // Telekom garancia 2027.04.18.
- Eladó Gigabyst M34WQ - Ultrawide 3440x1440 144hz Gaming monitor!
- Új Lenovo Ideapad 5 Pro Ultrabook -35% 14" Bivaly RYZEN 7 6800HS 16/1TB 2,2K Radeon 680M 2GB
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest