Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
De ez is több kérdést vet fel, mint amit megválaszol...
Ebből még mindig nem derül ki, hogy kinek 450/hó. Az első időszak ingyenes, ezt írták már mailben is, de ezután mi van? Automatikusan levonja a pénzt, vagy előtte szól? Ha a teszt után úgy döntök, hogy nem kell, akkor hogy mondom le? Sőt előbbre megyek, hogy rendelem meg? A vodafone felé én semmit nem léptem ez ügyben, csak telepítettem a progit a telóra, és beállítottam egy gmail fiókot.
Mi van ha nincs elegendő egyenlegem(vitamaxnál megeshet), kikapcsolják? Ha feltöltök akkor vissza?Szóval ez olyan semmi maszlag, fekete-fehéren sehol nincs leírva semmi. De mindegy, már írtam nekik mailt, úgy is más elintéznivalóm is volt velük.
Everybody lies.
-
SZ4B
tag
válasz Barthezz2 #11798 üzenetére
A Nokia Messaging szolgáltatás havidíj és adatforgalmi díj ellenében vehetı igénybe. A havidíjat Szolgáltató a
szolgáltatás aktiválásának hónapjában (ún. tesztidőszak) nem számlázza ki. Amennyiben Előfizető lemondja a
szolgáltatást majd később bármikor újra megrendeli, a szolgáltatás újraaktiválásakor a szolgáltatás havidíja az
aktiválás hónapjában is, teljes hónapra fizetendő. A szolgáltatás aktiválásának hónapját követő hónaptól a szolgáltatás
havidíját Szolgáltató egész hónapra kiszámlázza. A Nokia Messaging havidíjának kiszámlázása során Szolgáltató – a
szolgáltatás megvalósításának jellegéből adódóan - minden megkezdett hónapot teljes havi használatnak tekint. A
szolgáltatás igénybe vételéhez aktív adatkapcsolat szükséges. Az aktív adatkapcsolathoz tartozó adatforgalmi díjak a
Nokia Messaging havidíján felül fizetendők. Az adatforgalom számlázása az Előfizető által igénybe vett internetes
díjcsomagnak (opciónak) megfelelően történik. Szolgáltató kifejezetten felhívja az Előfizetők figyelmét arra, hogy a
Nokia Messaging szolgáltatáshoz havonta legalább 50 Mbyte adatforgalmat magában foglaló díjcsomagot javasol.adatforgalomra általánosságban a mobilweb csomagok alkalmasak, azoknak kisebb a díja
szigNÓ
-
MODERÁTOR
Köszi, ezt én is megtaláltam, de itt annyi van leírva, hogy semennyi. Említi, hogy 450/hó, de hol, hova, mikor, kinek, hogyan? Az adatforgalmi ajánlásnál is csak előfizus dolgokat említ. Szóval ettől nem lettem okosabb sokkal.
De akkor asszem marad az, hogy írok egy mailt az ügyfélszolgálatnak.
Everybody lies.
-
SZ4B
tag
-
MODERÁTOR
Üdv!
Tudja valaki mennyibe kerül a vodánál vitamax csomag mellé a Nokia Messaging? Tegnap lőttem be a telefonomra, és eddig gőzöm sem volt róla, hogy ez fizetős. Aztán a használatba vételt követően kaptam egy mailt, amiben ecsetelik, hogy adatforgalom kell hozzá(wow, ki gondolta volna) és hogy most 30 napig kipróbálhatom havidíj nélkül.. Na mondom az f**a..
Irány a hivatalos oldal, ott a kérdéseknél a "Mennyibe kerül a Nokia Messaging szolgáltatás?" kérdésre az a válasz, hogy semennyibe, csak adatforgalom, viszont a voda oldala is hablatyol valamit, illetve a T-nél konkrét árat is találtam.
Kérdés az, hogy akkor nekem vitamax csomag használónak most mennyi az annyi? Illetve hogy megy ez? Letelik a 30 nap, és veszi is le a pénzt, vagy esetleg szól, hogy lejárt, fizetni kellene? Ha nem akarom, akkor meg csak törlöm a telefonról, és kész?
Ha valaki tudna bővebb infókkal szolgálni azt megköszönném Tetszik a cucc, de ezreket fizetni nem akarok, annyira nem fontos, hogy rögtön kapjam a személyes leveleim..
Everybody lies.
-
addikt
válasz pető bá' #11791 üzenetére
Nagy T-Pontokban, vagy bemutatótermekben(vagy hogy hívják) biztosan találsz kitéve!
(Bár azokból a sokak által nyomorgatott készülékekből messzemenő következtetést nem biztos, hogy érdemes levonni!)
Természetesen lényegtelen, melyik szolgáltatónál nézed!Jó szerencsét!
-
őstag
válasz 30z.Samu #11792 üzenetére
olvastam, hogy a küldés egy app-al megoldható (market). a szoftverfrissítés meg szerintem megoldja a fogadás problémát is. (kb. 2 hónap múlva jön, én annyit tudok várni. max. nem küldözgetek.)
várom a válaszokat...
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
őstag
mióta a Vodánál megjelent az x10 mini pro, izgatja a fantáziám, és szeretnék megnézni egyet élőben miheztartás végett. a kérdésem az lenne, hogy egy vidéki vodafone márkaüzletben meg tudom-e nézni? vagy egyátalán? egy voda üzletben van erre lehetőség, ha ott helyben nem is venném meg? (ugyanezt T-nél lehet? mert az is van a környéken, mindegy hol nézem meg nem?)
"... and I hope you have a great day!"
-
rambo666
csendes tag
Most akkor van friss Vodás árlista?
Mert nem nagyon veszek észre változást...
Hetente frissül vagy ez megint 1 hónapig lesz érvényes?
Üdv
-
addikt
válasz bolondember #11785 üzenetére
Gondolom már elég "régi" (2009. október elejétől forgalmazták) volt ahhoz, hogy befejezze a "pályafutását"..meg aztán jött a mini, azt is el kell adni...
Jó szerencsét!
-
Godzso
csendes tag
válasz bolondember #11785 üzenetére
Igen, tudom hogy ugyanaz. Mikor megtudtam, megnéztem van-e még valahol, de nem találtam.
A Pulse-ról olvastam véleményeket, azok pozitívak voltak. Jó lesz az az RBM2 nekem :-)Ne felejtsétek el, hogy ez egy planetárium és nem egy bangkoki kupleráj!
-
1430
senior tag
válasz kaller1 #11780 üzenetére
Pedig tényleg nem a Vodafone-nak ártó, romboló hozzáállás volt a cél, és nem is az, hogy +1 előfizetője legyen a T-Mobile-nak, de úgy látom valakinek tényleg a lelkébe gázoltam.
Arra meg külön kíváncsi lettem volna, hogy mi volt a következő 2 HSZ-ben, amit el sem tudtam olvsani, mert már törölve lett. Vajon ki és mit írt, hogy az is repült?
''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
Godzso
csendes tag
-
MODERÁTOR
Üdv!
Egy gyors kérdés. Van egy net előfizum, aminek most 7.-én jár majd le a hűségideje. A legutóbbi számla a július 14 - augusztus 13 időszakra szól, tehát elvileg a 2 év kifizetve. Na, én ezzel e lendülettel le is mondanám a szolgáltatást.
Meg fogom ezt tudni úgy oldani, hogy a hűségidő lejárjon(aug 7), de a következő időszakot(augusztus 14 - szeptember 13) már ne számlázzák ki?Everybody lies.
-
MODERÁTOR
válasz Godzso #11766 üzenetére
Mielőtt nagyon szaladnál az olcsóbb havidíj miatt:
RB simplyall, 5490ft
200 perc
200 sms
200 mb netVF multimédia 5000, 5000Ft
200 perc
50 sms
200 mb netRB simplyall+, 10490Ft
400 perc
400 sms
400 mb netVF multimédia 10500, 10500Ft
500 perc
250 sms
3 gb net.Maximum a kisebbiknél érheti meg a hercehurcát a váltás, ha sokat SMSezel, a nagyobbiknál szerintem egyértelműen jobb a voda...
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
club1
veterán
válasz fateless #11769 üzenetére
Egy 50 fős flottánk van náluk, mert tőlük kaptuk a legjobb ajánlatot 4 éve. Azóta minden évben kérünk be ajánlatot a másik kettőtől is, de mindig a Pannon volt a jobb. Ezért elfogadom, hogy ilyen minőséget kapok cserébe. A központi telephelyünk (Pest megyei település) környékén egyébként ritkán fordul elő a vázolt probléma, de pl. Budapest bizonyos részein (talán ahol több toronyra lehet rálátni) mindennaposak a leírt jelenségek. Akkor veszem mindig észre hogy milyen sz.r a rendszer, amikor roamingolok: Valahogy tisztábbá/érthetőbbé válik a beszélgetés, ahogy haladok az autóval, nem szakad meg a beszélgetés.
Adalék: Az M1-esen naponta járók tökéletesen ismerik azt a két szakaszt Tatabánya és Bicske között, ahol mindig megszakad/érthetetlenné válik a beszélgetés. Mindez 2001 óta biztosan így van (ez előző munkahelyemen lévő flottában ekkor figyeltünk fel a jelenségre). A piros szolgáltatóval végig tudtam beszélni ezt a szakaszt. Kérdem én, milyen hálózatmenedzsment az ilyen? -
veterán
Érdekes, hogy a saját tapasztalatod alapján ennyire általánosan rossznak titulálod a teljes rendszert
Két előfizum van sok-sok éve, egy "kék", egy "piros", rengeteg felé járok az országban, de eddig ne mtapasztaltam lényegi különbséget. Persze előfordult, hogy egyes eldugott helyen az egyiknek vagy másiknak jobb/rosszabb volt a lefedettsége, de ez alapján nem jelenteném ki, hogy a másik egyértelműen rossz.Budapesten pedig (Godzso miatt) még kevésbé tudom elképzelni ezt a különbséget, illetve magam sem tapasztaltam ott soha ilyet.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Godzso
csendes tag
-
Godzso
csendes tag
Sziasztok!
Tudtok valami infót arról, hogy ha szeretném elhozni a telefonszámomat a Vodafone-tól, akkor van-e a számhordozásnak valami költsége ?
Ne felejtsétek el, hogy ez egy planetárium és nem egy bangkoki kupleráj!
-
Blondy89
csendes tag
Sziasztok.18 éves vagyok.És szeretnék VitaMax-os kártyát venni.Kell érte valamit fizetnem?Vagy csak az 1750 Ft-os Sim kártya díjat kell letennem?Önálló kereslettel nem rendelkezem!!!
-
addikt
válasz Menthirist #11753 üzenetére
Természetesen, mint már írtam, Te fogsz dönteni, 1430 csupán leírt egy lehetséges megoldást, ami feltételezett még bizonyos dolgokat (net, a család szolgáltatói megoszlása), ami viszont neked nem szükséges, illetve nem megfelelő, így nem kedvezőbb a T-s ajánlat, a Vodafone ajánlatánál!
Jó szerencsét!
-
veterán
-
addikt
válasz Menthirist #11751 üzenetére
Zöld zóna esetén a hívás indításának helye a mérvadó, az, hogy a hívott fél hol van, az lényegtelen!
Jó szerencsét!
-
veterán
válasz Menthirist #11750 üzenetére
jah tesóm ráadásul pesti... szóval a zöld zóna kedvezmény nem tudom, hogy mekkora területet fed le, de ha nem fedi le Ózdot, Miskolcot és Pestet egyszerre, akkor sajna pláne nem jó...
Ahogy számoltam, ha egy zónában lennénk, akkor kb 160 percnél lennének egálban a Voda és T-Mobile ajánlatai (4800 vs 4850 Ft), az alatt kicsivel a Voda olcsóbb, felette pedig a T-Mobile
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
Nos nem, testvérem Vodás, ráadásul mivel a férje MÁV informatikus, nekik van olyan flottakedvezményük, hogy ingyen beszélnek egymással (és SOKAT). Szóval tesóm fix Vodás, és az is marad. Én is Vodás vagyok már jó ideje, és úgy általánosságban elégedett is vagyok (a +1000 Ft ajándék feltöltés akciót feltöltésenként pl kaptam vagy egy évig, szóval addig 3k-val töltöttem, 4-el töltődött (vagy 2,5-3,5, sosem tudom ), és azért ez a 25% nekem sokat jelentett, mivel nem telefonálok sokat, egy 3,5-4k-s feltöltés nekem 1,5-2 hónapot tuti kibírt mindig. A mostani akciók már kevésbé fekszenek (ingyen sms-t választottam), mivel sem hétvégén, sem este nem szokásom telefonálni. De ezt is úgy veszem, hogy akció, max úgy alkalmazkodom, ahogy jobb, ergo több sms-t küldök azóta, nincs gond (régebben is azért elszállt pár tőlem másoknak, főleg amikor nem tudtam, hogy elfoglaltak, vagy fel tudják venni a telefont, így inkább ment az sms). Keresztanyámék T-Mobilosok egyedül, de velük egyrészt naponta-kétnaponta találkozunk, másrészt velük amúgy sem beszélünk már annyira sokat, mint régen, amikor mindkettőnknek volt vezetékese.
Itthonra a netet végülis már megoldottam ahogy tudtam, egyetem után viszont szinte biztos, hogy nem a környéken kapok munkát, így itthonra kábeles net szerintem tuti nem lesz köttetve. Ha meg mégis, egy-két helyi szolgáltatónak is vannak egész korrekt ajánlatai.
Szóval kábeles net itthonra felejtős, a beszélgetések java része vodás irányba megy/menne (de azért nem túl sok összesen sem, fő hangsúly az olcsón van, tegnap magyaráztam anyámnak, hogy ha hetente 2x10 percet beszél tesómmal (plusz még 2x10 percet tesóm hívja őt), meg 10 perc még elmegy ide-oda (keresztanyám, én), tehát kb heti 30 percet beszél, akkor 3700 Ft körül lesz a telefonszámla, amivel javarészt elégedett volt már (az eddigi 8-10k-s átlaghoz, és a januári 16k-hoz képest).
A Pulse Mini pedig ugyanúgy 30e Ft, mint a GT540, szóval anyagilag kb ugyanott járunkÍgy tehát tényleg köszönöm az alternatívát, bevallom tervbe volt véve hogy esetleg megkérdezem a T-Mobile-osokat is hogy mit ajánlanak, de mivel úgy szimpi volt az eddigi tapasztalatom a Vodával (bár amióta hardcore-abb módon vagyok rájuk utalva, előfordultak problémák), és tesóm is vodás, így végeredményben inkább csak ez lett eddig megkérdezve. Plusz ha én rendelem anyáméknak vitamax-osan az új mobiljukat, akkor az ahhoz kapott simkártya mehet az apám telefonjába is akár (vagy az enyémbe, és úgy kapja meg). Szóval akkor apám is, én is, tesóm is és anyám is vodás lenne (az ismerőseim egy jó része amúgy is az, bár mivel nem csacsogok sokat, így nem feltétlen zavar, ha pont nem vodás az illető, és 20 helyett 39 Ft-ot kell fizetnem arra a kb 2-3 percre). De azért a zömük vodás.
Amúgy hajnalban (még jó kis munka után) megnéztem egy-két dolgot, és eszembe jutott a rendeld meg neten kedvezmény, ami ugye -2k. Maholnap majd megmutatom anyáméknak a mobilokat amiket választhatnak. Mivel tényleg csak telefonálásra kell (apámnak a heppje a rádió, de az van az ő telefonjában ), ezért neten rendelve akár már 2k (asszem 245-ös voda)-tól van telefon, de még a rádiós Nokia is 10k asszem (de azért a 5-7k-sak felé fogom terelni őket, pláne ha megnéztem, mit tudnak (és kb ugyanazt gyanítom). Így együtt már csak 35-37 lenne a két telefon együtt, amiből kb 25k-t fizetnék én, és ez annyi, mint ha KP500-at vettem volna magamnak (és azért az nem GT540). Ráadásul anyámat 20 Ft-ért hívhatnám, tesómat 20 Ft-ért hívhatnám, haverjaim jó részét szintén 20-ért hívnám. Szerintem jó lesz ez, de azért addig (szombatig) nyitott vagyok minden alternatívára.
Még egyszer köszönöm a tiédet, de a fentiek tükrében úgy látom nem érné meg.
UI: én is sok ilyen ügyfelet kívánok neked, noha sosem voltam agresszív alkat ilyen téren, illetve sokszor bebizonyosodik, hogy én értettem félre valamit (elég pontosan, de néha nehezen érthetően vannak megfogalmazva a dolgok minden szolgáltatónál), azért sokat segít a "toleranciában" az is, hogy az egyik legjobb barátom Vodás ügyfélszolgálaton dolgozik pár hónapja, a felesége pedig az ÉMÁSZ ügyfélszolgálatán. Más ismerősöm is dolgozott már itt-ott ügyfélszolgálatokon... Szóval ők is mesélnek egymást
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz dedike #11747 üzenetére
Értem... Hát a köreimben ismét elég sok LG-t látok mostanában, és úgy nem hallottam róluk rosszakat. Nekem még a Samu előtt volt egy LG-m, az sok év után halt meg (legalábbis felrobbant az aksija ). Szóval én mostanában Samu dolgokat veszek, de nem tudok ilyen tudású dolgot ilyen áron.. Rosszul tudom?
-
addikt
válasz Menthirist #11745 üzenetére
Nekem konkrétan csupán annyi, hogy LG... ezért is írtam, amit írtam!
Jó szerencsét!
-
veterán
válasz dedike #11744 üzenetére
Köszönöm
Amúgy mi a baj az Optimussal? még most derüljön ki a tesztek alapján jó, a karcolódó hátlap szerintem nem zavarna (az E250-esem is lassan fekete a szürke helyett jópár helyen ), a kamera és vaku szintén nem érdekel, újabb OS meg tehető rá gondolom később, ha kijön valami újabb az 1,6-os után LG-re is... Milyen gondja van még, amiről nem tudok?
-
addikt
válasz Menthirist #11743 üzenetére
Ezek közül neked kell döntened, ha minden kötél szakadna én az Optimust választanám, saját elhatározásomból viszont egyiket sem!
Jó szerencsét!
-
veterán
válasz dedike #11742 üzenetére
hát nálunk ugye az volt a felállás, hogy anyáméknak itthon volt vonalasuk, keresztanyáméknak is volt így kettőjük közt ezen ment a beszélgetés, de nekem és tesómnak mobilunk volt, szóval csak ezen át érhettek el.
Amúgy annyira kell nekik, hogy hetente 2-3x ránk tudjanak érdeklődni (velem úgyse lehet sokáig beszélni telefonon, meg én hetente hazajártam, de tesóm nem, illetve ő hosszabban is beszél, cserébe ő is hívja anyámékat gyakran). Szóval Erre már szerintem nagyon nem éri meg fenntartani a vonalast, pláne ilyen áron. Akkor már inkább 33 Ft mindenkinek mindig minden telefonra (meg az első 100 perc ugye 30 forintonként). Én meg fizethetem ki anyáméknak a mobilomat (legalábbis egy részét, de nem akarózik sokat fizetni, viszont mivel flash játékokban is utazunk munkaügyileg, így szerintem egy Androidos telefon hasznos lenne akár fejlesztés ügyileg is ).Igazából 3 telefon jött szóba nekem:
az LG KP500, 26k helyett 9k-ért megvehetnék anyámék (nekem 26 helyett 10-12-be kerülne attól függően, mit veszek nekik). Havernál próbáltam, jó progikat szerzett rá, érintőképernyő, elég okos, viszont az volt a tervem, hogy ha veszek telefont legközelebb, akkor már valami nyílt operációs rendszereset veszek...
Optimus GT540: okos, szép, gps, wi-fi, és ami a legfontosabb, androidos... tehát felteszem jó sok program beszerezhető rá. Cserébe 30k-ba kerülne anyáméknak (amiből vagy 10-20-at nekem kellene állni + az ő telefonjuk, tehát kb 25-30-ba kerülne nekem). Fájó összeg, de mivel ritkán veszek mobilt, akkor is igyekszek jót és okosat venni (4-5 éve az E250-es is jó volt, microSD, mp3 lejátszás, rádió... ezek kellettek)
Vodafone 845: erről túl sokat még nem tudok, csak annyit, hogy androidos, viszont lassabb procival, asszem rosszabb kijelzővel, gps nélkül. De van benne wi-fi, rádió, android... és jóval olcsóbb (15-ért vehetnék meg anyámék, tehát nekem kb 15-20-ba kerülne).
Fene tudja, bár erősen a GT felé húzok, gyorsabb, elvileg jobb, és ha nagyon borzasztóan állnék anyagilag, valszeg könnyebben eladható is lenne... De nem emiatt a +5-10k miatt leszek rosszabb anyagi helyzetben, ha abban leszek...
-
addikt
válasz Menthirist #11741 üzenetére
Oké, így már értem. Nem vettem figyelembe, hogy én vezetékesről soha nem hívok mobilt, mert az a szolgáltató részéről a "szabadrablás" kategóriájába esik, sajnos!
Jó szerencsét!
-
veterán
válasz dedike #11737 üzenetére
Sima T-Home...
Áfás árak:
Favorit Non-stop: 5718 Ft
Készülék: 35913 perc helyi csúcsidő * 8 Ft = 130 Ft
47 perc helyi csúcsidőn kívül * 3,92 = 230 Ft
44 perc belföldi * 7,17 = 394 Ft
31 perc Tmobil csúcsidő * 55 = 2131 Ft
77 perc Tmobil csúcsidőn kívüli * 30,83 = 2967 Ft
4 perc pannon csúcs * 55 = 275 Ft
5 perc pannon nem csúcs * 30,83 = 192 Ft
43 perc 40 sec voda csúcs * 55 = 3002 Ft
28 perc 20 sec voda nem csúcs * 33 = 1180 Ft
68 kapcsolási díj: 283 FtÖsszesen: 16 478 Ft
Lejön a Non-stop kedvezmény (-385 Ft)
marad kb 16k...Tekintve, hogy vonalas már nincs a rokonok között, így azt nem számoltam az összevetésbe bele, de akkor is ott van a 6k havidíj + 9747 Ft fizetése 188 percért (4,2 óra). Ezért az árért 3000+2904 = 5904 Ft-ot kellett volna fizetnünk mobil oldalról (ha jól számoltam).
Jah, ez januárban volt így, ez egy januári számla.
Igen, ez nálunk kirívó összeg volt, de ezen számolások alapján az átlag telefonálásunkat le tudjuk tudni kb 4k körüli havidíjból, amiért még a vonalas 6k-s havidíját sem kapjuk meg...Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
Értem... Akkor a fentebb említett ügyeskedés megoldható minden probléma nélkül... Köszönöm a választ...
Btw InstantNet:
Én is beruháztam egy ilyenre, mivel az év 12 hónapjából 10-ben stabilan kábeles net mellett vagyok, viszont a nyári két hónapra itthon felesleges (és drága) beköttetni netet (ózdon, tehát túl sok szolgáltató sincs), hogy aztán hűségidő meg miegymás... Szóval 4500-ért rendeltem a modemet, plussz feltöltöttem 3k-val a kártyát (elvileg kaptam rá még 500 Ft-ot mint vitamax simkártya, de valahogy mégsem kaptam, valszeg csak a doboz zavart meg, mert azon volt rajta). Szóval küldtem 1-2 sms-t, és máris 2800 Ft körül voltam, ergo ugrott a 3x 1000 Ft levonás. Mondom sebaj. Rákérdeztem a 1270-en, hogy ha mondjuk 310 megánál (amit ugye 2k-mba kerül elérni, de még hátra van a következő ezresig 190 mega) ellövöm a napijegyet, akkor aznapra korlátlan lesz a netem (300 mega, de túlforgalmazási díj nélkül, tehát utána visszalassítanak csak?), utána pedig visszaáll ahogy volt? azt mondta igen... Kérdeztem továbbá, hogy 0-tól 0-ig tart, vagy aktiválástól számítva 24 órán át. Mondta, 0-0, szóval ezt is jó tudni előre
Mondanom sem kell, kb 1-1,5 héttel később mondom nekibátorodok, éjszaka 0:30 körül aktiváltam (másodszorra sikerült, mert elsőre valami technikai hibát mondott), és sikerült is. Elkezdtem letölteni egy számomra fontos munkaprogram javítását, és paff, 300 mega után el is szállt a net. Mondom király, ennyit a túlforgalmazási díjról (vagy már megint én értettem valamit félre, de elég pontosan vázoltam az ügyfélszolgálatnak a helyzetet előre). Nem baj, vissza akkor a régire. Persze nem engedett. próbálgattam így-úgy, de nem ment. Akkor lemondtam a napijegyet, de semmi. Másnap beszéltem az ügyfélszolgálattal, ők közölték, hogy azért nem megy, mert nincs 1k-m hogy újra aktiváltassam az instantnet-et. mondtam, hogy nekem azt mondták visszaáll, de hát ezekszerint tévedtek. Na mondom mind1, kifizettem a tanulópénzt, jah, és megkérdeztem, hogy akkor mi alapján hivatkozhatok az aktuális beszélgetésre? Mondta, hogy ha a nevet illetve az időpontot megadom, vissza tudják hallgatni. No azóta mindig elkérem az ügyfeles nevét, és felírom az időpontot, hogy ha ilyenbe esnék, tudjak mire hivatkozni. Amúgy egyéb szavam nem lehet, mindig korrektül és kedvesen igyekeztek minden kérdésemre válaszolni, szóval ezért sem haragszom rájuk. Kellemetlenül érintett (kb 1-2k Ft károm lett), de ennyivel is többet tudok, meg tanultam az életről
Jah, és amikor felmerült, hogy aktiválástól kapok 50 mega ingyen netet (pedig kb 3 hete lett aktiválva az előző), akkor kérdeztem, hogy mi akadályozza meg az embereket abban, hogy az 50 mega elérése előtt lemondják, és újra aktiválják. Erre nem tudott válaszolni, de mondta, hogy talán van olyan, hogy ha 50 mega alatt van lemondva, akkor pár napig (azt mondta 2-3) nem lehet újra aktiválni. Mondom azért ezt is jó tudni, hogy ingyen netezni is lehet, ha 50 megát netezel, aztán 2-3 nap pihiAmúgy email klienssel, a fórum és hírekről kapott RSS-ekkel (és ha a hírt, ami érdekel is egy adblock-os képletiltásos böngészőben nézed) egész jól be lehet osztani a dolgokat, bár erősen érezni a modern világ vívmányait, no Youtube, no videók, sőt képek se nagyon...
-
addikt
válasz Menthirist #11735 üzenetére
Nem tudom milyen szolgáltató milyen csomagja az, de bitang drága sima vezetékes telefonért! Annyiért (6ezer) én a T-Home-nál ingyen dumálok egész hónapban! [link]
Elnézést a nagyon offért!
Jó szerencsét!
-
jeni
félisten
válasz Menthirist #11735 üzenetére
a sim kártya csere nem befolyásolja a készüléket és annak használatát
csak abban az esetben ha az más szolgáltatótól van,nyugodtan kicserélheted a két simet és nem lesz semmi gondod vele -
veterán
Üdv
A vonalas telefonunkat lecserélnénk egy előfizetéses vodafone-os mobilra, tekintve, hogy a vonalasnál 6e Ft volt az alapdíj, és erre jött a telefonált percek száma, tehát a 16e Ft-os telefonszámlánk mögött csupán mintegy 4 óra telefonálás volt. Ahogy számolgattam, a 3e Ft-os Voda 100 plus előfizuval mintegy 6e Ft körülire esne az ár ugye? Úgy számoltam, hogy az első 100 perc benne van a 3000 Ft-ban, míg a maradék kb 1,5 óra megy 33 Ft-os percdíjjal. A helyi voda bolt szerint így van, csupán megerősíteni vagy tagadtatni szeretném általatok.
Szóval évek óta VitaMAX-os vagyok (és még maradok is, amíg nem lesz stabil fizetésem), és egy Samsung SGH-E250-em van már vagy 5 éve... Arra gondoltam, hogy ha meg lehetne tenni, cserélnék én is. Az ötletem az, hogy anyémék megvennék az LG Optimus GT540-et előfizetéses simkártyával (30k), én pedig vennék egy Vodafone 541 vagy hasonló kategóriájú telefont Vitamax-ra 13k körül. Aztán kicserélnénk a simkártyát, a jelenlegi e250-esemben lévő menne az Optimusba, és lenne az én telefonom, míg az anyámék által vett előfizetéses kártya meg menne az általam vett 541-be (az abból kivett 500 Ft-os Voda simkártya meg lenne tartalék, nem hiszem, hogy lehetne ne kérni, illetve hogy spórolnánk ezen).
Szóval ez alapján a terv szerint kb 10e Ft-ot spórolnánk ahhoz képest, mintha anyámék vennék az 541-et maguknak(8k), és én magamnak Vitamax-ra az Optimust 45k-ért. Csak kérdés, hogy megtehetjük-e. Mármint ezt a sim kártya cserét vodás készülékeken belül...
Nem vagyok túl járatos a telefonos-szolgáltatós-simkártyás cserés dolgokban, szóval kérdezem:"Megtehető-e a fenti mozdulat, tehát kicserélhető-e bármilyen vodás telefonban lévő simkártya bármely más vodás kártyával? Vitamaxostól vagy Előfizustól függetlenül?"
Ahogy néztem egyébként, sajna a 250-esemet nem lehet pénzért beszámíttatni, mint anno, amikor vettem az lg g510-esem után. Legalábbis nem lehet bármire becseréltetni, tehát nem jönnék ki anyagilag jobban. Nem baj, marad biztonsági telefonnak.
Előre is köszi a választ
-
jeni
félisten
Erről mi a véleményetek? Tudásban hova tehető?
SE X10 mini pro -
MODERÁTOR
Új készülékek:
Nokia 1800
1,990
990
1
1
7,990SE X10 mini
52,990
50,990
43,990
40,990
60,990SE X10 mini pro
56,990
54,990
47,990
44,990
64,990K3570 3.6 HSDPA
1
1
1
1
6,990Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
radamsky
senior tag
én feljelentettem ez miatt a vodafone-t. Arcátlanul huzzák le az embert. Tetejébe megtévesztő sms-kel. Tavaly 50 valahány ezrembe került
gyerek meglepetést akart mert ugye ingyen van. Amikor megkaptam a számlát meglepetés is lett. Mondjuk nesze neked fogd meg jol összegre büntették a vodát, de ugyanugy folytatja
Arrol nem beszélve hogy már ezerszer telefonáltam a vodának hogy ezeket le akarom tiltani, de még mindig jön
Nehéz menet lesz neked is letiltani -
Sas madár
őstag
Most már arcátlanul sok sms-t küld a szolgáltató a lehúzós játékairól és egyéb számomra haszontalan infókról.
Tudtok valami lehetőséget ezeknek a leállíttatására?
Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
Gerisz
addikt
Sziasztok!
Létezik olyan, hogy valaki utólagosan lekér egy sms üzenetváltást a szolgáltatótól?
Mert én nem úgy tudom, hogy így működne a rendszer, de haverom erősködik és szeretném megtudni a hozzáértőktől.Köszönöm!
-
Vodkafone
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok még itt. Kérdésem lenne hozzátok.
Van valakinek rossz, működésképtelen K3765-ös modeme, amit nem használ (de mindene meg van...) ? És esetleg szívesen lemondana róla az én javamra? Égető szükségem van egy ilyen rossz más számára koloncnak minősülő készülékre. -
rambo666
csendes tag
Mikor várható új Vodafone készülék árlista?
-
MODERÁTOR
válasz Zoli bácsi #11704 üzenetére
Akkor oda hiába is ballagsz be, mert nem márkabolt.
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Zoli bácsi
őstag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, akkor beballagok a Voda boltba, megpróbálom menteni.
Van Voda márkabolt a kisvárosunkban, csak a végére hagytam ezt a lehetőséget. Nagyon off, csak mondom miért itt keresek segítséget. A Voda márkaboltot az üzemelteti, aki a helyi kábeltévés hálózatot. Van egy darab, kedves, aranyos eladó/ügyintéző csaj. Órákat kell várni, mire az ember sorra kerül. -
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szűkségem. Kaptam egy SMS-t a Vodától, hogy tudok napi jegyet váltani a netre 150Ft-ért. Én kiváltottam, írták hogy kapcsoljam ki majd be a telefont. Ez megtörtént, de az internet nem működik. Valamit be kell állítani, vagy mi a gond? Köszi előre is a választ!
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest