Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz 30z.Samu #38752 üzenetére
csak laikusként szólok hozzá, nem tudom hogy tudják-e "jegelni" az előfizetésed, hogy jogviszonyban maradj velük (ez nekik érdekük, mert ha elengednek, lehet soha nem látják a pénzt) de ne halmozódjon a tartozás.
szerintem ez nem lehetséges, erre készülj (ha mégis, akkor szerencséd van)
szerk: ennyit találtam (helyetted, ezt te is megkereshetted volna, vodafone előfzetés szüneteltetése első találat)
Mennyibe kerül és mennyi ideig kérhető előfizetésem szüneteltetése?
Elrejt Mennyibe kerül és mennyi ideig kérhető előfizetésem szüneteltetése?
Határozott idejű előfizetés esetén a szüneteltetés legalább egy és legfeljebb hat hónapig kérhető, határozatlan idejű szerződés esetén a szüneteltetés időtartama legalább egy hónap és legfeljebb 12 hónap. A szolgáltatásnak külön díja nincs, azonban a szüneteltetés ideje alatt a Vodafone az előfizető által fizetendő díj 27%-át számítja fel SIM-kártyánként.hogy ezt tartozással meg lehet-e tenni, nem tudom
én azt javasolnám (és meglehetősen meg vagyok győződve arról, hogy ez a legjobb megoldás) hogy szerezz valakitől kölcsönt, akár kérj fizetéselőleget ha lehet, és tudd le a tartozást minél hamarabb, mert minden mással csak újabb forintokat szórsz ki a zsebedből. ha ez megvan, nyergelj át feltöltőkártyára.
-
eami
veterán
válasz 30z.Samu #34750 üzenetére
attól függ milyen kedvezményt kaptál. Ha bontod akkor részarányosan vissza kell fizetned a kapott kedvezményt.
pl. ha csak SIM kártyát vettél de azt 2 éves szerződéssel, akkor könnyen lehet hogy elengedtek egy monjuk 10 ezer forintos belépési díjat. Ekkor azt időarányosan vissza kell fizetned.
Ha telefont is vettél akkor azt biztos nem lista áron hanem valamilyen kedvezménnyel. De könnyen lehet hogy percdíjakban is volt kedvezmény, stb stb.
Elvileg 1270-en meg tudják neked mondani hogy mennyi az annyi. Mindenképp telefonon vagy írásban kérdezz rá, hogy ha később "meglepetés" ér elszámolásnál akkor legyen mire hivatkoznod.
Esetek többségében amúgy úgy vettem észre, hogy jobban megéri inkább fizetni havi díjat a hátra lévő időre, mintsem felbontani.
/és ez nem csak Voda.. az összes szolgáltatót törvény kötelezi az ilyen jellegű elszámolásra/
[ Szerkesztve ]
-
Zack1899
tag
válasz 30z.Samu #34254 üzenetére
Azóta ez változott. Bekérik az első havidíjat. Ezzel érik el azt, hogy kevesebb legyen a visszaélés illetve, lássák, hogy te tényleg komolyan gondolod és fizetni fogod
Mások döntenek a fejünk fölött. Ki tudja, mi folyik a színfalak mögött?! Kapukat döngetünk, de nem fogadnak, és a kiskapuk is zárva maradnak.
-
RedSign
tag
válasz 30z.Samu #13860 üzenetére
Szia!
Az attól függ, hogy mennyit használod és milyen oldalakat (képek, animációk, stb.) látogatsz, de összességében nehéz behatárolni. Próbáld meg és kiderül... ...szerintem nem igen lesz elég, ha napi kb. órát is használod.
Viszont az is igaz, hogy csak lassításra kerül, amit opera minivel nem nagyon lehet érzékelni - főleg, ha akkor kikapcsolod a képeket...
Üdv,
RedSign[ Szerkesztve ]
http://www.redsign.hu
-
Rhinout
csendes tag
válasz 30z.Samu #13175 üzenetére
Más kérdés: Ha a 3G be van kapcsolva, akkor mennyivel merül gyorsabban a telefon, mint a GSM-nél?
GSM alapon átlag felhasználás mellett egy 3,2" átmérőjű telefonnal
kb. fél nappal tovább bírhatja.
(Ez a telefontól, kijelző mérettől és fajtától,Amoled kevesebbet fogyaszt, bár 4"-os mérettnél már ez elég relatív.)Üdv! Rhino
Paradoxon: Az állam megtartja, azt, amit ígér. A paradoxon bizonyítása: Ha pénzt ígér, azt is megtartja.
-
Oly
őstag
válasz 30z.Samu #13181 üzenetére
Akkor még forintként írták fel, most viszont már "lebeszélhetőség", amit az IEGYENLEG szóval lehet lekérdezni a 171-ről 45 pénzért!
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
MODERÁTOR
válasz 30z.Samu #12088 üzenetére
igen, jól érted. Kifizeted a telefont, utána pedig fizeted a havidíjat.
VINIKOR: Nem csak a szifon megjelenését nem mondjuk meg, más készülékekét sem, így ezekről sem kapsz infót. Ha benne lesz az árlistába bekerül, akkor majd leszNem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
őstag
válasz 30z.Samu #11792 üzenetére
olvastam, hogy a küldés egy app-al megoldható (market). a szoftverfrissítés meg szerintem megoldja a fogadás problémát is. (kb. 2 hónap múlva jön, én annyit tudok várni. max. nem küldözgetek.)
várom a válaszokat...
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Laptopok alkatrésznek
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest