Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Úgy néz ki megoldódik a probléma, elnézést hogy hirtelen felindulásból feltartottam itt az urakat. Újra írt az ismeretlen az asszonynak, elnézést kérve, mert rossz számra küldte az üzenetet.
Így az ezüstlakodalomhoz közel járva, azt kell hogy mondjam, igazából az asszony nem csinált problémát a dologból, csak megmutatta mit kapott. Én lettem egy kicsit ideges. Egy instabilabb kapcsolatban azért problémát tudna okozni egy ilyen eltévedt üzenet.
Szóval figyeljetek hogy jó számra küldjétek az üzenetet! -
Zoli bácsi
őstag
Hali! Talán nem egészen egyenes ügy.....De így hirtelen felindultságból gondolom megpróbálom, megkérdezem...
Valaki nem tudna segíteni egy vodás telefonszám tulajának kiderítésében (priviben írjon rám)...?
Feleségem telefonjára figyelmeztető SMS érkezett, valaki félrelépéssel vádol engem. Szerintem letiltott számmal akarta küldeni, de ugye SMS-nél megjelenik milyen számról küldték. Hívogatom, kicsöng, fel nem veszik. Gondolkodom feljelentésen, mert így éjszakázásból hazaérve asszony mutatja az üzenetet, és kicsit felhúztam magamat. De lehet hogy vicc, amit értek, de most nehezen tolerálok. Szeretném tudni ki az a "vicces", természetesen nem élnék vissza az infóval.
Bocsi az offért. -
Zoli bácsi
őstag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, akkor beballagok a Voda boltba, megpróbálom menteni.
Van Voda márkabolt a kisvárosunkban, csak a végére hagytam ezt a lehetőséget. Nagyon off, csak mondom miért itt keresek segítséget. A Voda márkaboltot az üzemelteti, aki a helyi kábeltévés hálózatot. Van egy darab, kedves, aranyos eladó/ügyintéző csaj. Órákat kell várni, mire az ember sorra kerül. -
Zoli bácsi
őstag
válasz Zoli bácsi #11688 üzenetére
Nem tud senki segíteni?
Érdekes, mert feljelentkezik a sim a Voda hálóra, a 1270-et hívni is lehet, csak embert nem találok a menüben. A lejárt Praktikum kártyáim fel sem jelentkeztek a hálóra, abból gondolom itt még talán visszafordítható a dolog, bár rátölteni sem tudtam a benzinkútnál.
Nem jár erre valaki Voda szakértő? -
Zoli bácsi
őstag
Hali!
Őrizgettem egy Vitamax kártyát a fiókban, még az ingyenesen kérhető akciónál kaptam. Megfeledkeztem róla, bár kb. 2 hónapja még használtam. Előszedtem, le akartam kérdezni az egyenleget, mondja a gépi hang, hogy a rendelkezésre állási ideje lejárt. Benzinkútnál rá akartam tölteni 3e. forintot, nem engedte. Akkor már kicsúsztam abból az időből is, hogy vissza lehet hozni a számot, ugye? Akkor kuka pozitív..?
-
Zoli bácsi
őstag
Sziasztok! Feleségemnek lejárt a vodánál a hűségszerződése (2 év), és lemondta az előfizetést. Napokban szűnt meg a száma. 2 éve hűséggel vette a 6234-es Nokiáját, mai napig szépen szuperál, sajnálja, de a kék propelleres kártya ugye nem megy bele. Felmerült, hogy függetleníteni kéne, de nem akarja bevinni a helyi GSM boltba, több telefonról hallottunk, aminél függetlenítés után mindenféle problémák jöttek elő. Aztán eszembe jutott, hogy letelt a hűségidő, hallottam olyat, hogy ilyenkor a szolgáltató is függetleníti valamennyi összegért.
Tudnátok ebben segíteni, ez mennyibe kerül, illetve hol kell kezdeményezni, gondolom a helyi voda boltban....? -
Zoli bácsi
őstag
Volt a fiókban egy Vodafone jutalom Vitamax kártyám, az egyenlegfelhasználási idő lejárt március 26.-án. El is feledkeztem róla, múltkor ránéztem, még a hálózatra felment, de hívást indítani nem lehetett róla. Az imént a benzinkútnál tankoltam, gondoltam töltök rá, el ne vesszen a szám. Mivel a kedves cégem a munkahelyi baleset után 100%-os táppénz gyanánt 8999 Ft-ot utalt a számlámra, elég vegetáló módra kapcsoltunk, tehát a minimum összeget, 1500ft-ot töltöttem. Jön az SMS, 1500ft feltöltés érkezett, az új egyenlegfelhasználási idő 2009.04.25. Félre ne értsétek, nem bosszankodom. Röhögtem. Még szerencse, hogy van egy előfizetéses kártyám. Mert ha nem lenne, és anyagi gondba lennék, hiába töltenék a kártyára egy kis összeget.
Azt vártam volna, hogy a mai naptól egy hónapot kapok. -
Zoli bácsi
őstag
Ha jól látom, újraindult az ingyenes Vitamax SIM igénylés. Jelenleg még 38.198 SIM igényelhető. Ha valakinek kell, és lemaradt a múltkor. Jutalom Na nem a nap végén, hanem az év elején.
-
Zoli bácsi
őstag
Na, ha valakinek a régi Vitamax tarifák jobban tetszenek mint az újak, ma még válthat a régiekre. Illetve ma még él a feltöltési kedvezmény is. Ha jól értelmezem a dolgokat.
Megnéztem a Voda honlapon, mire váltsam a jutalom kártyámat. Meglepődtem, hogy az Uno, és az Uno plusz egyaránt 41 forintos percdíjjal van. Emlékeim szerint az Uno plusznak olcsóbb percdíjai voltak, cserébe csak elektronikusan lehetett tölteni. -
Zoli bácsi
őstag
válasz lomha lepke #5286 üzenetére
Köszi szépen.
Ma 22 nap után megjött az ajándék SIM kártyám. -
Zoli bácsi
őstag
válasz lomha lepke #5276 üzenetére
Hali. Nem tudod véletlenül, jelenleg milyen díjak vannak a MESZK flottában? Kerestem a honlapon, azt írják, hívjam a 1270-et. Hát a 20-as számomról inkább nem. Valamikor 2 éve kaptunk utóljára papírt a percdíjakról, akkor nem volt nagy durranás. Gondoltam, hátha változott.
Másik amit kérdezni szeretnék: November 4.-én regisztráltam a Voda honlapján ingyenes SIM kártyát. Még semmi nem jött. Lesz még belőle valami, vagy felejtsem el?[ Szerkesztve ]
-
Zoli bácsi
őstag
Ezekszerint a Vodától most a Vodafone 226-os készülék kártyás csomagban 1990 ft-ért elhozható egy hibás készülék leadásával?
-
Zoli bácsi
őstag
[link]
''Megváltozik a VitaMAX tarifacsomag számlázási egysége 1 másodpercesről
1 percesre, valamint a WAP percenkénti hívásdíja bruttó 30 Ft-ra módosul.''
''Megváltozik a SIM kártya cseréjének a díja. Az új díj: bruttó 6000 Ft.''
No comment. (Mert durva lenne)
-
Zoli bácsi
őstag
Küldtem egy sms-t erre a vodafone nyereményjátékra [link] mondom hátha megint ajánlanak valami akciós előfizut, mint fél éve a bónuszt. Egy előfizus, és egy kártyás pannonos számmal is regisztráltam, szinte egyszerre. Ma jött egy sms az előfizus számra: '' A Vodafone-nál most 1200 FT regisztrációs díjért 30 napig akár 1000 sms-t küldhetsz. Részletek: www.vodafone.hu és 1270. Üdvözlettel: Vodafone. Küldi: Vodafone.'' Érdekes módon a praktikumos számra nem jött semmi.
-
Zoli bácsi
őstag
Igen, kifizeted a 40 ezret, és nincs hűségnyilatkozat. Később a 25 ezret jóváírják. Biztos hogy nem fizetsz ''ilyenekért'' ha nem használod.
A telefon természetesen Voda függő lesz, pannonos kártyád nem lesz jó bele. Ha áthordozod a számod, akkor is vodás simkártyád lesz, csak a szám lesz 20-as. A pannon cellainfó nem lesz elérhető, mivel a vodás simeddel a voda hálózatát használod.
Egy tipp: Ha ennyire kell neked a cellainfó, akkor hagyd meg a pannis számod, ha előfizus vagy (És letelt a hűség) átmehetsz feltöltősbe, és a vodánál vegyél előfizetést új számmal. -
Zoli bácsi
őstag
Havidíjas Vodafone előfizetés most hűségnyilatkozat nélkül egyszeri csatlakozási díjjal, akár 25%-kal alacsonyabb percdíjjal! [link]
Ez a voda mindig kitalál valamit. -
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #436 üzenetére
Szerintem amikor számla nemfizetés miatt tiltják le. Gondolom a ''Hívott számon előfizető nem kapcsolható'', vagy hasonló szöveget hallana a hívó.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz Viktor0610 #387 üzenetére
Ott az apróbetűs rész, most találtam:
A készülék ajánlat 2006. július 15-től 2006. augusztus 15-ig az akciós készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes. A készülék kínálat értékesítési pontonként változhat, valamint kizárólag nyilvánosan elérhető ajánlatokkal érvényes. A Vodafone fenntartja a készülékárak egyoldalú módosításának jogát. Egy személy legfeljebb két havidíjas előfizetést és két VitaMAX csomagot vásárolhat egy éven belül.
Viktor, előőbi hozzászólásomban kihagytam egy szóközt, és lett egy Smiley ott.
Már nem tudom javítani, letelt az idő. Egy szóközt odatehetnél. -
Zoli bácsi
őstag
Láttátok mától a Voda árlistáját?
[link]
Motorolaj V360, és Sharp GX25 Vitamax-al 18.900Ft. Szerintem nagyon jó ár értük, mp3, kékfog... És más típusok árát is csökkentették.
Szerk: Basszus, gondolkodom rajt, hogy veszek egy Sharpot vitamax-al, és feliratkozom a Bónuszos előfizetésre, persze hűség nélkül. Többé nem adom el a lelkemet 2 évre.
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
Mától új árlista a vodánál. Ha jól látom drágulások, előfizuval. Drágább Sharp GX17, GX29 , Nokia 3220, és 6030 készülékek.Ja és a Sagem my400V. Na azt nem tudom, hogy az idestova 2 éve piacon lévő 3220-ast két éves előfizuval 14e forintért megveszik e.....?
[link]
Szerk: Helyesírás...
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
Most küldtek szórólapot (megint), a vodafonnál köthetünk előfizetést egészségügyi dolgozók, ha szakszervezeti tagok vagyunk. Nem valami nagy durranás, bár nem publikus csomag, leírom a tarifákat.
Hálón belül mindig 18ft/perc
Hálón kívül cs 37,5ft/perc Csk: 18 ft/perc
Havi 2200ft, teljesen lebeszélhető, 30 Mp alapú számlázás. Szerintem a Bónusz jobb. Főleg a lebeszélt havidíj után.
Mod: Hejesírás....
[Szerkesztve] -
Zoli bácsi
őstag
Valóban. Ma elértek, most más vodás számról, a 70/7000040-ről. Kérdezte a srác hogy megkaptam-e a bónuszos e-mailt, és mi az oka annak, hogy nem mentem be előfizetést kötni. Mondtam hogy drága, a jelenlegi pannis csomagommal a csúcsidőben vodás (legdrágább) hívás 24 ft, mp alapon. Mondta, hogy persze, az céges flotta lehet, kellemes napot kívánt, és elköszöntünk.
-
Zoli bácsi
őstag
Előbb csörgött a pannonos (Előfizus) telefonom, ránézek, hát a hívó: 06707001270. Mire fölvettem, pont letették. Visszahívtam, hát amint a számból sejtettem is, ez az 1270-es voda ügyfélszolgálat. Nem hallgattam a gépet, mert ugye nem ingyen van pannis számról. Meglepődtem, mert nem tudtam elképzelni miért hívogat engem a voda....de azthiszem azért mert kb 1,5 hónapja regisztráltam a ''hajazós'' játékukon, ott megadtam a számom. Kaptam is egy hét múlva egy mailt, hogy azzal bemehetek ''Bonus'' előfizetést kötni. De nem mentem, lehet hogy azért hívogatnak? Vagy egy még jobb ajánlattal..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
- Thrustmaster t300 rs gt szett
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest